Panduan: Cara Membeli Token EOS Di Binance

Pengenalan

The EOS platform blockchain adalah untuk pengembangan aplikasi terdesentralisasi yang serupa dengan rangkaian Ethereum. Ini menjadikan proses pengembangan aplikasi di jaringan dapat diakses dengan menyediakan layanan dan fungsi yang dapat digunakan oleh para pembangun aplikasi. Potensi EOS pada tahun 2018 lebih tinggi daripada cryptocurrency lain.

EOS berpotensi menjadi salah satu rangkaian crypto terbesar dan paling dikenali di industri ini.

Platform EOS dilancarkan oleh Dan Larrimer yang merupakan pencipta Steem dan BitShares pada tahun 2017. Ini bertujuan untuk mengumpulkan ciri-ciri terbaik dari pelbagai teknologi kontrak pintar. Itulah keselamatan Bitcoin dan kekuatan pengkomputeran Ethereum dalam satu platform tunggal. Platform ini diatur untuk memiliki aplikasi desentralisasi yang dapat diskalakan untuk penggunaan sehari-hari.

Pasukan EOS membayangkan untuk membina platform aplikasi terdesentralisasi blockchain yang selamat dan mudah ditingkatkan kepada ribuan transaksi setiap saat.

Token EOS adalah token ERC-20 yang diedarkan di rangkaian Ethereum. Dalam panduan ini, kami akan mengajar anda cara membeli EOS dari Binance Exchange.

Pada masa yang sama, EOS adalah salah satu jaringan yang paling maju dan revolusioner di ruang angkasa kerana mempunyai cara yang unik untuk mendekati cabaran pemerintahan dalam sistem desentralisasi. Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai EOS, anda boleh melakukannya dalam panduan yang kami tulis mengenai apa itu EOS.

Dompet Terbaik Untuk Token EOS

Oleh kerana EOS adalah mata wang maya, sangat penting bagi pelabur untuk memiliki dompet yang selamat untuk menyimpan EOS. Beberapa dompet terbaik merangkumi Infinito EOS Wallet, imToken Wallet, Ledger Nano S Wallet dan banyak lagi seperti Exodus Wallet atau Scatter EOS Wallet. 

Sekiranya anda ingin mengetahui cara menyimpan EOS anda dengan selamat, anda boleh membaca panduan kami mengenai Dompet EOS terbaik di pasaran.

Cara Membeli

Salah satu tempat terbaik untuk membeli / menukar cryptocurrency anda adalah di Pertukaran Binance Pelantar. Ia mungkin yang paling popular dari semua pertukaran dan juga mempunyai antara muka yang mudah digunakan.

Sebelum anda dapat memperdagangkan duit syiling / token anda di Binance Exchange, anda mesti didaftarkan di platform. Mengesahkan akaun anda juga akan mengangkat beberapa had yang pada mulanya diletakkan oleh pentadbir platform, tetapi jika pertukaran anda berada pada skala sederhana, hanya pendaftaran yang diperlukan, iaitu untuk mengesahkan pendaftaran anda menggunakan pautan yang dihantar ke alamat e-mel yang anda daftarkan. baik sahaja.

Binance adalah salah satu platform yang paling popular dan dikenali di pasaran cryptocurrency. Pertukaran ini menjadi sangat terkenal kerana pelbagai perkhidmatan yang ditawarkannya kepada pengguna dari seluruh dunia. 

Platform ini bukan sahaja menawarkan kemungkinan untuk membeli dan menjual aset digital tetapi juga menawarkan perkhidmatan pelancaran IEO, rangkaian blockchain, pertukaran terdesentralisasi yang disebut Binance DEX dan banyak perkhidmatan lain, termasuk yayasan yang mengumpulkan sumbangan untuk orang yang memerlukan. 

Sekiranya anda bertanya kepada diri sendiri cara membeli EOS menggunakan Binance, izinkan saya memberitahu anda bahawa anda berada di tempat yang betul. Hanya dengan beberapa langkah, anda akan dapat memperoleh aset digital yang anda perlukan dengan cara yang cepat dan selamat.  

Menurut data yang diberikan oleh CoinMarketCap, Binance mencatatkan jumlah dagangan $ 853 juta dalam 24 jam terakhir. Ini membolehkan platform menjadi yang terbesar ke-9 dari segi jumlah dagangan oleh pengguna. 

Pertukaran ini membolehkan anda membeli atau menjual EOS dengan Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Paxos Standard (PAX), TrueUSD (TUSD), USD Coin (USDC), dan Tether (USDT). 

Buat akaun dengan mengisi borang di halaman pendaftaran Binance.

 • Pendaftaran adalah mudah; anda hanya perlu memasukkan alamat e-mel yang sah dan kata laluan selamat yang sukar diteka orang. Anda boleh melakukannya dengan mengklik di sini.
 • Surat yang dihasilkan akan dihantar kepada anda untuk mengesahkan bahawa anda mendaftar di platform. Log masuk ke mel anda dan aktifkan akaun anda. Ini mengesahkan pendaftaran anda dan memulakan proses mendapatkan token EOS anda.

Hantar sebilangan Ethereum atau pecahannya ke platform Binance.

 • Setelah anda log masuk ke platform, anda perlu menghantar beberapa cryptocurrency ke platform. Untuk melakukan ini, klik pada DANA dan kemudian pautan PENGELUARAN DEPOSIT di bahagian atas halaman.
 • Apabila halaman dimuat, anda mencari Ethereum. Kotak carian di halaman membantu anda mencari duit syiling yang ingin anda deposit dengan cepat.
 • Klik pada butang DEPOSIT di hadapan Bitcoin dan tunggu alamat dompet Ethereum dihasilkan. Alamat ini adalah tempat anda ingin menghantar token Ether anda; nilai yang dihantar hendaklah muncul pada Binance dalam beberapa minit paling banyak.
Kini anda boleh menukar token Ether anda dengan EOS di Binance Exchange.
 • Klik pada pautan TUKAR di sebelah Logo Binance, kemudian pilih pilihan Pautan asas yang muncul.
 • Sudut kanan atas halaman pertukaran menyenaraikan pasangan yang diperdagangkan di bursa.
 • Cari EOS / ETH pasangkan, klik dan tunggu sebentar sehingga carta dimuat.
 • Pada bahagian Beli pada carta pasangan, medan pertama memaparkan nilai ETH yang anda bayar per EOS.
 • Medan kedua membolehkan anda memasukkan jumlah EOS yang ingin anda beli.
 • Gunakan butang 25%, 50%, 75%, dan 100% untuk menunjukkan jumlah dana yang anda depositkan yang ingin anda gunakan untuk transaksi tersebut. 100% menggunakan semua dana yang anda depositkan.
 • Medan terakhir menunjukkan bilangan Ether yang anda bayar untuk transaksi tersebut.
 • Klik butang BELI EOS untuk menukar.

Binance juga telah menambahkan pilihan baru yang membolehkan pengguna membeli aset digital yang berbeza menggunakan kad kredit. Ini adalah kaedah termudah dan terpantas untuk memperoleh mata wang maya daripada menghantar dana dari bursa lain. Ini juga merupakan salah satu kaedah paling selamat untuk melakukannya kerana anda tidak perlu membuka akaun di bursa lain, membeli aset digital di sana dan menghantarnya ke platform Binance. 

Anda harus mempunyai token EOS anda dalam satu atau dua minit di dompet yang sesuai di pertukaran Binance.

Pengguna harus selalu menyimpan aset digital mereka dalam dompet yang selamat daripada meninggalkan dana di bursa cryptocurrency yang cenderung menjadi sasaran penggodam dan penyerang. Untuk mengeluarkan wang anda, anda perlu pergi ke butang “pengeluaran” di skrin utama pertukaran. 

Selepas itu, anda harus memperkenalkan maklumat mengenai dompet yang anda miliki, khususnya mengenai EOS. Sebaik sahaja anda melengkapkan maklumat yang diminta, anda akan dapat mengeluarkan dana anda. 

Pada masa penulisan artikel ini, EOS adalah aset digital terbesar ke-8 di pasaran dengan penilaian pasaran $ 3.91 bilion. Setiap duit syiling EOS boleh dibeli dengan harga $ 4.22 setiap duit syiling. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me