Apa itu Genesis Vision (GVT)? Semua Yang Anda Perlu Tahu

Jelas bahawa Visi Kejadian adalah usaha menarik yang menggabungkan pertukaran, pelabur, peniaga, dan broker pada platform yang terdesentralisasi. Konsep ini menjadikan pasaran kewangan dapat diakses secara global oleh sesiapa sahaja dengan pelbagai alasan. Lebih-lebih lagi, projek Genesis Vision diperakui, ini menjadikannya lebih menarik bagi pakar industri.

Apa itu Genesis Vision?

Platform Genesis Vision menyatukan pertukaran, pelabur, pedagang, dan broker di satu rangkaian yang terdesentralisasi. Ini membantu menjadikan pasaran kewangan dapat diakses secara global oleh semua orang kerana pelbagai alasan. Terlebih lagi, Genesis Vision diperakui, menjadikannya pilihan utama bagi pakar industri.

Untuk menjelaskan dengan lebih lanjut apa yang dilakukan oleh Genesis Vision, platform adalah tempat para pelabur membeli token dari pengurus pelaburan. Prestasi perdagangan yang lalu menilai pengurus pelaburan. Pengurus dengan sejarah perdagangan yang menguntungkan dapat mengedarkan lebih banyak token daripada pelabur yang mempunyai sejarah perdagangan yang kurang atau lebih buruk.

Melalui platform ini, pengguna dapat memperoleh akses ke pelbagai perkhidmatan kewangan tanpa terhad kepada broker atau pengurus tertentu. Orang mempunyai pilihan untuk memilih pengurus kewangan pilihan mereka.

Bagaimana Genesis Vision berfungsi

Dengan antara muka yang mudah digunakan yang menarik minat pelabur, pengurus, dan broker, platform ini dibina berdasarkan teknologi blockchain dan dikendalikan oleh kontrak pintar.

Platform ini membolehkan pengguna membina strategi pelaburan yang sesuai dengan mereka. Pengguna juga boleh memilih strategi tertentu yang ditawarkan oleh pelabur dan broker di platform. Strategi ini berdasarkan AI (kecerdasan buatan) dan diperbaiki untuk menjadi sangat efisien dari masa ke masa.

Juga, setiap pengurus akan mempunyai token cryptocurrencynya. Token ini dibeli oleh mereka yang berminat untuk melabur dalam strategi tertentu oleh pengurus ini. Untuk setiap strategi yang berjaya, jumlah token yang dikeluarkan kepada pelabur meningkat. Ini adalah pendekatan yang unik berbanding pelaburan tradisional, tetapi sudah pasti ini akan meningkatkan pasaran di masa depan.

Ciri-ciri Platform Kejadian Genesis

Kontrak Pintar:

Asas projek ini dibina berdasarkan Kontrak Pintar Ethereum. Kontrak ini dilaksanakan untuk mengagihkan keuntungan antara pemegang syiling, mengeluarkan duit syiling pengurus, membuat akaun pengurus, mendaftar broker dan pelabur, pertukaran dan banyak lagi.

Pertukaran dalaman cryptocurrency pengurus:

Ciri platform Genesis Vision ini membolehkan pelabur membeli atau menjual duit syiling pengurus. Pengurus hanya akan mempunyai jumlah syiling yang terhad untuk dijual kepada pelabur bergantung pada tahap mereka. Syiling ini pada mulanya hanya boleh dibeli dari pengurus sendiri dengan harga yang tetap. Selepas itu, mereka boleh diperdagangkan antara pelabur melalui pertukaran dalaman, memberikan hak kepada pelabur untuk menetapkan harga mereka untuk duit syiling pengurus yang dimiliki.

Integrasi dengan platform perdagangan:

Untuk broker menjadi sebahagian daripada rangkaian Genesis Vision, broker perlu memasang plugin integrasi untuk platform perdagangannya. Plugin ini adalah penyambung antara platform perdagangan blockchain dan broker untuk berinteraksi dengan kontrak pintar dan dompet Ethereum Broker, memindahkan wang ke akaun perdagangan pengurus, dan juga untuk menerima transaksi pengurus dan menulis kepada IPFS dalam masa nyata.

Permohonan Pelanggan:

Pengguna boleh berinteraksi dengan platform Genesis Vision melalui antara muka aplikasi mudah alih dan web yang mudah digunakan. Aplikasi ini akan membolehkan pelabur dan pengurus melakukan tindakan yang berbeza termasuk melihat senarai pengurus, menukar duit syiling pengurus, melabur dalam portfolio pengurus, dan melihat sejarah perdagangan pengurus.

Token Kejadian Visi

Native Token untuk platform Genesis Vision adalah GVT (Genesis Vision Token), yang merupakan token ERC20. GVT akan digunakan untuk operasi pelaburan, pembahagian keuntungan, token pengurus yang diperdagangkan di bursa dalaman di platform.

Semua token dibuat semasa Tempoh Jualan Token. Bilangan token yang dihasilkan adalah terhad, dan bekalan token pada masa akan datang secara teknikal mustahil. Token yang tidak terjual dibakar pada akhir Token Sale.

The Rantaian blok Ethereum token berdasarkan sesuai dengan standard yang diedarkan secara meluas, yang membolehkan pemegang token menyimpan dan menguruskannya dengan cekap menggunakan pelaksanaan yang ada dari Dompet Ethereum.

The Token GVT akan diperdagangkan di bursa cryptocurrency juga.

Tempat Membeli Token Genesis Vision (GVT)?

Token GVT, yang telah disenaraikan di bursa cryptocurrency menjelang akhir tahun 2017 dapat ditukar dengan cryptocurrency lain di tiga pertukaran pada saat penulisan. Anda boleh membeli token GVT di Binance, KuCoin, dan HitBTC pertukaran.

Token Genesis Vision (GVT) hanya boleh ditukar dengan cryptocurrency Bitcoins (BTC) dan Ethereum (ETH).

Sebaliknya, CoinSwitch platform membolehkan anda menukar lebih dari 20 cryptocurrency untuk token GVT.

Dompet Terbaik Untuk Menyimpan token GVT

GVT, menjadi token ERC20 bermaksud ia sesuai dengan mana-mana Dompet Piawai Ethereum.

Pemegang token boleh menyimpan token GVT mereka dengan selamat di dompet perkakasan seperti Trezor atau lejar dompet.

Terdapat pilihan dompet perisian lain seperti MyEtherWallet, MetaMask, Kabus, Pariti, dan Amanah Dompet Ethereum.

Analisis Harga GVT

The Visi Kejadian cukup mengagumkan sejak penyenaraiannya di bursa memandangkan sifat pasaran cryptocurrency yang tidak menentu. Adalah adil untuk mengatakannya GVT telah menunjukkan prestasi yang sangat baik untuk token yang hanya ada selama empat bulan dengan kurang dari 4.000.000 GVT bekalan yang beredar.

Dengan penyelesaian yang ditawarkan oleh platform ini, diharapkan lebih ramai pelabur yang sebelumnya mempunyai masalah dengan ejen kewangan akan menjadi bakal pelabur di platform Genesis Vision, oleh itu membuat pasaran melihat peningkatan permintaan token GVT dan orang ramai akan mengenali platform Genesis Vision.

Token yang kini berada di kedudukan ke-102 dari 146 telah mendapat permintaan yang menunjukkan potensi dalam harganya yang kini berada pada $ 25.21 mulai hari ini. Potensi platform juga telah menambah nilai cryptocurrency yang meningkat lebih dari seratus peratus pada Februari 2018 sahaja.

Seperti kebanyakan token, GVT tidak stabil dan dilihat telah mencapai tahap tertinggi sepanjang masa pada $ 42.92 pada bulan Disember 2017 dan titik terendahnya pada $ 5.57. Walau bagaimanapun, cryptocurrency mempunyai permodalan pasaran sebanyak $ 93,951,774 (USD).

Rancangan masa hadapan

The Projek Genesis Vision masih dalam peringkat awal, dan pasukan sedang berusaha mengembangkan versi alfa dari platform blockchain mereka. Terdapat juga rancangan untuk mengintegrasikan MetaTrader 3 dan 4 dengan projek Genesis Vision.

Pada tahun 2019, pelepasan rasmi platform Genesis Vision harus dilancarkan di mana integrasi bursa saham akan selesai.

Projek Visi Pasukan Di Sebalik Kejadian

Ruslan Kamenskiy, CEO Genesis Vision, adalah pembangun perisian kewangan dengan pengalaman lebih dari tujuh tahun.

Dmitry Nazarov, pengasas bersama Genesis Vision juga merupakan pembangun perisian dengan pengalaman lebih dari enam tahun dalam pelbagai organisasi kewangan antarabangsa.

Anggota pasukan lain yang terkenal termasuk:

Alexey Kutsenko, Ketua Pegawai Eksekutif Tools For Brokers yang syarikat fintech telah beroperasi selama lebih dari lapan tahun dan mempunyai lebih dari 300 broker sebagai pelanggan.

Vlad Roskov, penggodam kompetitif yang bertanggungjawab terhadap keselamatan sistem.

Casimir Compaore, jurutera perisian kanan dengan pengalaman lebih dari sepuluh tahun.

Kesimpulannya

Platform Genesis Trading akan mempertemukan semua pihak dalam dunia kewangan tanpa mengira platform perdagangan mereka. Pakar pelaburan dapat naik ke puncak berdasarkan keuntungan yang tetap dibuat, memberi mereka peluang untuk memperoleh lebih banyak. Dengan pengurus yang mengeluarkan cryptocurrency mereka, pelabur membelinya untuk mengambil bahagian dalam aktiviti perdagangan pengurus.

Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai projek Genesis Vision dari laman web rasmi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

1d7 734 a7f 7bd 93d b88 f4b