Polymath Menghapus Dua Projek, Menepati Visi untuk Sekuriti Digital

Polymath Menjadi Tumpuan

Di bawah pengawasan CEO, Kevin North, Polymath telah melihat 4 inisiatif produk dihapus dalam setahun yang lalu. Dua yang terbaru baru-baru ini diumumkan, kerana syarikat berusaha memfokuskan usaha mereka pada pengembangan ‘Market Provider Marketplace’ mereka, dan rangkaian ‘PolyMesh’ mereka.

Umumnya hanya ada beberapa jalan yang diikuti oleh syarikat dalam sektor sekuriti digital.

  1. Bangun dan tawarkan rangkaian perkhidmatan yang komprehensif yang disesuaikan untuk pelabur dan PKS
  2. Kembangkan perkhidmatan khusus, dan bergabung dengan syarikat yang berpikiran sama, yang menawarkan perkhidmatan percuma
  3. Buat pasar yang berfungsi sebagai rumah bagi syarikat-syarikat yang menggunakan pilihan ke-2

Melalui pasaran penyedia perkhidmatan mereka, Polymath telah mendapat daya tarikan dalam industri sebagai pilihan ke-3. Mereka menawarkan perkhidmatan tokenisasi label putih, yang menyediakan platform yang diperlukan untuk STO diselesaikan oleh UKM, sambil memberi akses kepada pelbagai syarikat dan perkhidmatan khusus mereka.

Pemberhentian Kerja

Penutupan inisiatif ini mengakibatkan Polymath memberhentikan 10 pekerja. Walaupun ini terdengar seperti negatif, jelas bahawa Polymath mempunyai visi yang jelas, dan berusaha untuk menjadikannya fokus. Dengan sektor sekuriti digital yang baru muncul, perbelanjaan yang tidak cekap dan usaha yang salah dapat mendatangkan malapetaka pada pembangunan syarikat.

Melalui keputusan yang sukar, seperti ini, Polymath diharapkan akan berada di jalan yang lebih langsung ke masa depan yang produktif – memberi manfaat, bukan hanya diri mereka sendiri, tetapi semua peserta industri.

PoliMesh

Tindakan di atas diambil sebahagian besarnya kerana janji dalam rangkaian PolyMesh yang sedang dalam pembangunan. Ini adalah rangkaian berasaskan blockchain, yang mana syarikat ingin berfungsi sebagai yang pertama dibina khusus untuk sekuriti digital.

Walaupun berfungsi dengan baik dalam industri, Ethereum tidak dibina untuk tujuan tertentu. Dengan sektor sekuriti digital yang memerlukan penstrukturan token yang unik untuk memastikan pematuhan peraturan, mereka percaya bahawa rangkaian yang dibina khas adalah jawapan kepada penerapan industri yang lebih besar.

Setelah mengumumkan PolyMesh, pada bulan Mei, tiga perkara utama dibuat, menjelaskan mengapa langkah itu penting.

  1. Satu set primitif kewangan yang teguh dan telus
  2. Sistem yang memungkinkan untuk tidak hanya pertumbuhan, tetapi pemisahan antara identiti, pemilikan aset, dan kepatuhan.
  3. Galakan untuk penyertaan

Polymath Mengumumkan ‘PolyMesh’ – Rangkaian Blockchain Tujuan Dibangunkan untuk Sekuriti Digital

Ulasan

Dalam membuat pengumuman mereka, beberapa wakil dari Polymath meluangkan masa untuk memberi komen. Berikut adalah apa yang masing-masing katakan mengenai perkara ini.

Thomas Borrel, CPO Polymath, menyatakan,

“Kami bersemangat untuk meneruskan usaha kami bermitra dengan firma berkualiti tinggi yang memberikan nilai nyata kepada dunia token keselamatan … Polymath Token Studio telah membolehkan banyak syarikat mendapat keuntungan dari automasi dan kecekapan token keselamatan, dan kami menantikan yang baru pengalaman dan keupayaan yang akan dibawa oleh Polymesh, blockchain yang bertujuan untuk token keselamatan. “

Kevin North, Ketua Pegawai Eksekutif Polymath, menyatakan,

“Kami tidak akan lindung nilai … Kami menghentikan 2 inisiatif utama ketika saya bergabung dengan syarikat pada musim gugur yang lalu, dan kami kini menjatuhkan 2 lagi produk yang berada di peringkat perancangan di Polymath. Syarikat ini sihat, dan kami ingin terus fokus – Visi Polymath adalah menjadi peneraju teknologi yang membantu membawa sekuriti ke blockchain. Kami melakukan ini dengan menyediakan platform tokenisasi berlabel putih dan blockchain bertujuan keselamatan di mana semua token keselamatan boleh berada. ”

Polymath

Polymath adalah sebuah syarikat yang berpusat di Toronto, yang ditubuhkan pada tahun 2017. Syarikat muda ini telah berjaya menjadikan diri mereka sebagai pemimpin dalam sektor sekuriti digital yang sedang membangun. Mereka dapat melakukannya melalui pelbagai standard token mereka, dan platform tokenisasi – yang menyebabkan lebih dari 120 token keselamatan diedarkan sehingga kini.

Operasi syarikat kini diawasi oleh CEO, Kevin North.

Dalam Berita Lain

Sejak pengumuman rangkaian ‘Polymesh’ mereka, Polymath terus membuat gelombang. Dalam proses itu, mereka telah berada di tajuk utama kami dengan kerap. Berikut adalah beberapa artikel yang memperincikan peristiwa terbaru yang melibatkan Polymath, dan syarikat yang serupa.

Pelanggan Polymath untuk mendapat Manfaat daripada Perkhidmatan CrowdEngine

Jumlah&Bahan diperkenalkan kepada Polymath ‘Market Provider Service’

Blockpass untuk Menawarkan Perkhidmatan Onboarding kepada Pelanggan Polymath

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

749 341 0af eed e74 f31 759