Cara Membeli Ripple (XRP)

Ripple (XRP) adalah cryptocurrency dengan sejarah pulangan yang sangat besar bagi pelabur, tetapi harus dinyatakan bahawa mereka mempunyai hubungan yang kacau dengan SEC. Sila lihat panduan Investing in Ripple terperinci kami untuk mengetahui lebih lanjut mengenai aset digital ini.

Kerana aduan SEC terhadap Ripple Labs baru-baru ini, terdapat beberapa pertukaran termasuk Bittrex & Kraken telah menghapus cryptocurrency dari platform mereka.

Walaupun begitu, banyak bursa popular terus menjual XRP. Kami mempunyai pertukaran terbaik untuk membeli Ripple (XRP) dengan kad kredit atau kad debit.

Binance

Binance adalah salah satu pertukaran cryptocurrency terbesar dan paling terkenal di dunia. Keuntungan membeli Ripple (XRP) di sini ialah anda mendapat faedah daripada pertukaran yang lebih rendah daripada pertukaran yang bersaing, dan peningkatan kecairan membolehkan anda membeli dan menjual dengan cepat untuk memanfaatkan berita bergerak pasaran.

Baca Ulasan Binance kami atau lawati Binance.

Gunakan Kod Diskaun: EE59L0QP untuk pulangan tunai 10% dari semua yuran perdagangan.

Paybis

Paybis kendalikan platform pembelian Bitcoin dan cryptocurrency yang sangat dipercayai di mana anda boleh membeli XRP dan pelbagai crypto lain yang tidak lebih daripada kad kredit atau debit anda. Mereka telah wujud sejak 2014 dan telah membantu ratusan ribu orang untuk membuat pembelian Bitcoin.

Sekiranya anda hanya ingin membeli XRP dan tahan maka ini adalah salah satu kaedah termudah untuk membeli XRP dengan kad kredit atau kad debit.

Baca Ulasan Paybis kami atau lawati Paybis.

Kriptomat

Kriptomat adalah perkhidmatan pertukaran dan dompet cryptocurrency yang berpusat di EU yang telah beroperasi sejak tahun 2018. Mereka beribu pejabat di Estonia yang merupakan pusat Eropah yang dipercayai untuk syarikat serupa. Setelah diasaskan oleh Srdjan Mahmutovich yang mahir berteknologi, mereka kini beroperasi di lebih dari 80 negara di seluruh dunia dan melayani pengguna di seluruh dunia. Kriptomat adalah pilihan yang sangat baik untuk orang Eropah & Pelabur Asia yang hanya ingin membeli dan menjual Ripple (XRP) untuk jangka masa panjang. Tiada pelanggan USA.

Baca Ulasan Kriptomat kami atau lawati Kriptomat.

Poloniex

Poloniex ditubuhkan di AS pada tahun 2014 dan dengan cepat meningkat menjadi pertukaran pilihan yang sangat popular bagi banyak pedagang kripto yang ingin menggabungkan pelbagai aset yang kuat, dengan nilai yang besar. Mereka terus memperluas rangkaian aset mereka sepanjang masa, dengan lebih dari 100 pilihan pasangan yang berbeza kini tersedia untuk diperdagangkan. Dengan penampilan yang diperbaharui baru-baru ini, pertukaran juga kelihatan lebih profesional daripada sebelumnya dengan perdagangan niaga hadapan dan dengan leverage sehingga 100: 1 juga kini tersedia untuk diakses.

Baca Ulasan Poloniex kami atau lawati Poloniex.

Coinberry

Coinberry memudahkan pembelian Ripple (XRP) di Kanada tanpa ribut-ribut dan membeli atau menjual aset dengan cepat melalui platform mereka yang mudah digunakan. Mereka telah wujud sejak tahun 2017 dan mempunyai beberapa perkongsian yang sangat dipercayai yang mewujudkannya dengan reputasi yang kuat untuk cryptocurrency. Mereka juga terdaftar di FINTRAC sebagai Perniagaan Perkhidmatan Wang, jadi sangat boleh dipercayai dari sudut itu. Tiada pelanggan USA.

Lawati Coinberry.

Cara Membeli Ripple (XRP) Cara Membeli Ripple (XRP) Cara Membeli Ripple (XRP)
★★★★★ ★★★★★ Ulasan Binance

Penilaian Securities.io ditentukan oleh pasukan editorial kami. Formula pemarkahan untuk broker aset digital (cryptocurrency) mengambil kira banyak faktor, termasuk yuran dan minimum akaun, platform perdagangan, sokongan pelanggan, badan pengawalseliaan, dan pilihan pelaburan.

★★★★★ ★★★★★ Ulasan Paybis

Penilaian Securities.io ditentukan oleh pasukan editorial kami. Formula pemarkahan untuk broker aset digital (cryptocurrency) mengambil kira banyak faktor, termasuk yuran dan minimum akaun, platform perdagangan, sokongan pelanggan, badan pengawalseliaan, dan pilihan pelaburan.

★★★★★ ★★★★★ Ulasan Kriptomat

Penilaian Securities.io ditentukan oleh pasukan editorial kami. Formula pemarkahan untuk broker aset digital (cryptocurrency) mengambil kira banyak faktor, termasuk yuran dan minimum akaun, platform perdagangan, sokongan pelanggan, badan pengawalseliaan, dan pilihan pelaburan.

Terbaik untuk

Pengguna Lanjutan

Terbaik untuk

Pembelian Segera

Terbaik untuk

Pedagang Eropah

Minimum Akaun

Tiada

Minimum Akaun

$ 50

Minimum Akaun

35 €

Promosi

Pulangan Tunai 10%

Kod diskaun: EE59L0QP

Promosi

Tiada

Promosi

Tiada

Apa itu Ripple?

XRP adalah cryptocurrency sumber terbuka yang popular, yang mempunyai atribut seperti masa penyelesaian yang cepat dan bekalan tetap.

XRP paling sering dikaitkan dengan Ripple Labs, kerana syarikat yang berpusat di A.S. ini menguasai sebahagian besar 100 bilion token XRP yang ada.

Oleh kerana peratusan bantuan XRP oleh Ripple Labs, hubungan yang kompleks telah berkembang, dari masa ke masa. Ini telah menimbulkan banyak kekeliruan ketika membezakan antara XRP dan Ripple Labs.

Apa yang dilakukannya?

XRP biasanya dilihat sebagai ‘mata wang penghubung’. Ini bermaksud ia dapat digunakan sebagai perantara, memudahkan pertukaran mata wang. Ia juga dapat menjadikan pembayaran antarabangsa yang cepat dan murah menjadi kenyataan.

Bagaimana Ripple berfungsi?

Underpinning XRP bukan salah satu protokol POW of POS yang biasa digunakan. Sebaliknya, XRP menggunakan sistem konsensus, yang terdiri daripada sesiapa sahaja yang ingin menjalankan simpul XRP. Walaupun Ripple Labs mengendalikan bekalan XRP majoriti, kemampuan bagi sesiapa sahaja untuk menubuhkan nod memberi kepercayaan kepada hujah bahawa cryptocurrency memang, terdesentralisasi.

Nod di rangkaian bertanggungjawab untuk mengesahkan kesahihan dan urutan urus niaga berdasarkan masa yang berlaku. Perjanjian antara nod pada data ini berlaku dalam masa kurang dari 5 saat.

Pembangunan yang diunjurkan?

Oleh kerana kebimbangan peraturan mengenai status XRP, sebagai keselamatan, pertumbuhan cryptocurrency yang diunjurkan sukar untuk dijelaskan. Walaupun tidak diragukan lagi, akan terus ada pengembangan layanan yang menggunakan XRP, pertumbuhan akan tetap dikendalikan sementara statusnya tetap dalam.

Sekiranya ditentukan keselamatan, jalan di hadapan akan menjadi sukar bagi XRP. Sekiranya dibebaskan dari sebutan ini, dan penggunaan cryptocurrency dilihat di antara bank-bank dunia, XRP nampaknya mempunyai masa depan yang cerah.

Tidak bertahap oleh ketidakpastian klasifikasi, Ripple telah menunjukkan dan menunjukkan kecenderungan untuk terus mengembangkan platform mereka, dan penggunaan produk.

Ideologi yang mendasari?

Sehingga kini, nampaknya ideologi yang mendorong makmal Ripple bukan untuk menjatuhkan sistem perbankan tradisional, tetapi untuk membantu mereka berkembang.

Untuk membantu mereka berkembang, Ripple Labs telah bekerjasama dengan bank, selama bertahun-tahun; pada dasarnya bergantung pada peralihan bank, bukan penggantian sepenuhnya sistem kita sekarang.

Penerimaan dan Kontroversi?

Ripple telah melakukannya dengan baik untuk mencapai penggunaan XRP yang sederhana, dalam beberapa tahun terakhir. Berbagai bank, dan syarikat pemikiran maju, telah menjalankan program yang menguji penggunaan cryptocurrency ini.

Di samping penerimaan ini, terdapat dua kontroversi utama yang terus melanda XRP selama bertahun-tahun.

  1. Manipulasi – Walaupun ini belum terbukti, ada banyak yang percaya bahawa Ripple Labs memanipulasi bekalan XRP yang tersedia untuk orang ramai, dalam usaha memenuhi keperluan mereka sendiri.
  2. Pelanggan – Banyak penyokong dalam dunia cryptocurrency berada di dalamnya untuk membina dunia yang tidak bergantung pada bank tradisional. Ripple Labs, bagaimanapun, telah menempuh jalan yang akan menyaksikan mereka melayani institusi yang dibina Bitcoin untuk mengelakkannya. Walaupun banyak yang tidak terpengaruh dengan hujah ini, ada yang tidak menyokong Ripple Labs dan XRP, hanya berdasarkan tujuan mereka.

Peraturan?

Ripple Labs dan XRP mendapati diri mereka dalam keadaan tidak senang, berkaitan dengan peraturan. Walaupun mereka tetap teguh dalam kepercayaan mereka bahawa XRP bukan keselamatan, ada yang percaya sebaliknya. Ini telah menyebabkan tuntutan undang-undang yang sedang berlangsung membantah perkara ini.

Sehingga kini, tidak ada jawapan pasti mengenai klasifikasi XRP.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me