Broker ETF Terbaik

ETF atau Exchange Traded Fund dengan cepat menjadi beberapa aset paling popular untuk diperdagangkan di pasaran sekarang. Ini adalah dana yang diperdagangkan di bursa utama dengan cara yang sama seperti saham. Terdapat beberapa perbezaan utama yang menjadikan ETF sebagai pilihan yang menarik jika anda mencari portfolio yang seimbang dan pelbagai.

ETF pada dasarnya adalah dana terpilih yang terdiri daripada beberapa aset yang berlainan dari kawasan tertentu. Ini mungkin saham, bon, komoditi, atau lebih dan biasanya dihubungkan dengan sektor ekonomi tertentu, walaupun tidak selalu.

Di sini kami bukan sahaja memaparkan beberapa broker ETF teratas yang boleh anda pilih tetapi juga akan mengetahui secara mendalam beberapa sebab mengapa perdagangan ETF boleh menjadi pilihan yang sesuai untuk anda.

Mengapa ETF Adalah Pilihan Popular?

Terdapat beberapa sebab penting mengapa peniaga memilih Exchange Traded Funds semasa membina portfolio mereka. Sebab-sebab ini juga mungkin berlaku untuk gaya dan perjalanan perdagangan anda sendiri:

Kepelbagaian: ETF akibat sifatnya harus dipelbagaikan dengan baik. Oleh kerana mereka pada dasarnya adalah keranjang stok atau aset lain yang terbentuk dari sejumlah bidang biasanya dalam sektor tertentu, ETF menawarkan pendedahan yang lebih luas kepada industri. US Global Jets ETF misalnya menawarkan akses ke lebih daripada 30 saham syarikat penerbangan yang seimbang di seluruh industri.

Keberkesanan kos: Berdagang ETF sama seperti berdagang dalam Reksa Dana, walaupun sering tanpa bayaran. Dengan banyak broker ETF teratas yang telah kami senaraikan membenarkan perdagangan ETF tanpa bayaran, dan komisen, ini adalah masa yang sesuai untuk terlibat dengan aset.

Terpilih Pakar: ETF dibuat dengan sejumlah parameter yang dipertimbangkan. Mereka juga sering dibina untuk meniru indeks tertentu yang lain. Elemen seperti tahap risiko, pulangan pelaburan, baki portfolio, dan banyak lagi semuanya dipertimbangkan. Ini dapat menjadikan pelaburan seperti itu sebagai pilihan yang ideal berbanding pilihan saham tunggal terutamanya jika anda baru berniaga atau ingin mencapai tahap konsistensi tertentu.

5 Broker ETF Teratas

Firstrade

Firstrade telah wujud sejak tahun 1985. Mereka memanfaatkan pengalaman ini dengan mematuhi semua peraturan SEC dan FINRA sambil juga mengembangkan rangkaian ETF yang sangat besar untuk berdagang dalam persekitaran bebas komisen.

Tidak kurang daripada 2,000 ETF tersedia untuk berdagang dengan broker ini. Ini diperdagangkan di semua pasaran terbesar di AS termasuk NYSE dan NASDAQ dan berasal dari lebih daripada 100 penyedia teratas. Selain bebas komisen, perdagangan ETF melalui Firstrade juga tidak akan menarik bayaran perdagangan sama sekali.

Secara keseluruhan, Firstrade mempunyai salah satu tawaran yang paling komprehensif jika anda ingin memulakan dan menambahkan beberapa ETF ke portfolio anda. Mereka juga menjadikan proses ini sangat mudah diakses kerana mereka tidak memerlukan minimum akaun untuk memulakan.

Kelebihan:

 • Perdagangan tanpa komisen pada semua ETF yang ada
 • Pelbagai pilihan dengan ribuan yang ada
 • Broker berpengalaman dalam industri

Keburukan:

 • Anda hanya boleh berdagang ETF dari 5 bursa utama

Lihat penuh Firstrade Semak atau pergi terus ke Firstrade untuk membuka akaun anda hari ini.

Kewangan M1

Kewangan M1 adalah unik kerana mereka beroperasi sebagai jenis hibrid robo-advisor. Walaupun anda dapat menyesuaikan pelaburan anda sendiri dan memilih dari hampir mana-mana ETF yang tersenarai di NYSE, NASDAQ, atau BATS, majoriti peniaga dengan broker ini memilih dari hampir 100 “pai” pelaburan yang dikendalikan secara pakar.

Dalam banyak portfolio khusus ini yang secara automatik melakukan perdagangan automatik untuk anda setelah anda dilaburkan, anda akan menemui beberapa yang hanya dikhaskan untuk ETF, dan yang lain yang mempunyai ETF sebagai sebahagian daripada komposisi mereka. Di luar kurasi awal untuk mewujudkan ETF, para pakar M1 Finance menggunakan metodologi mereka sendiri untuk memilih pelaburan ETF mana yang akan dimasukkan ke dalam portfolio mereka.

Proses saringan dwi ini memastikan anda harus mempunyai akses ke semua ETF terbaik untuk memenuhi keperluan perdagangan anda, dan dengan perdagangan tanpa komisen dan sangat sedikit yuran lain yang perlu dipertimbangkan serta platform perdagangan yang sangat mudah digunakan dan terus berkembang infrastruktur tambahan dan ciri-ciri yang unik.

Kelebihan:

 •         ETF pecahan dapat diperdagangkan dengan mudah
 •         Anda boleh memilih ETF anda sendiri atau memilih dari portfolio yang dipilih sebelumnya
 •         Bayaran yang sangat sedikit termasuk tanpa komisen ETF

Keburukan:

 •         Masa pelaksanaan perdagangan yang tepat berada di luar kawalan anda

Lihat ulasan M1 Finance penuh kami untuk maklumat lebih lanjut, atau terus ke Kewangan M1 laman web.

Public.com

Public.com adalah broker lain yang sangat inovatif, dan sangat popular di mana anda boleh mengakses hampir semua ETF yang tersenarai di AS di pasaran bersama dengan beribu-ribu saham individu yang mereka tawarkan. Sekiranya anda mencari kemudahan penggunaan dalam perdagangan ETF, maka Public.com adalah tempat yang tepat untuk dikunjungi.

Semua yang ada di sini adalah berasaskan aplikasi dan dapat diakses melalui platform mudah alih mereka di Android atau iOS. Anda boleh melihat-lihat ratusan ETF dan ribuan stok lagi dengan mudah kerana dikumpulkan mengikut tema.

Sekali lagi, Public.com bebas digunakan dan diperdagangkan dengan. Ini bermakna anda boleh melakukan perdagangan di mana-mana ETF atau stok yang mereka tawarkan, tanpa bayaran dan komisen. Selain itu, anda tidak perlu membeli keseluruhan saham di mana-mana ETF mereka. Anda sebaliknya boleh memanfaatkan perdagangan saham pecahan yang juga digunakan untuk ETF. Ini membolehkan anda mendapatkan “potongan” ETF dengan kos yang sebanding dengan keseluruhan bahagian dan dapat membantu anda mempelbagaikan lagi.

Kelebihan:

 •         Perdagangan ETF yang sangat mudah diakses melalui aplikasi mudah alih mereka
 •         Akses ke ciri perdagangan sosial dapat memberikan pandangan
 •         Bebas komisen tanpa minimum akaun

Keburukan:

 •         Hanya perdagangan mudah alih yang tersedia

Untuk mengetahui lebih lanjut, anda boleh mengunjungi tinjauan Public.com kami, atau terus ke Public.com laman web untuk memuat turun aplikasi dan mengetahui lebih lanjut.

Broker Interaktif

Broker Interaktif adalah kehadiran broker terkemuka dalam industri ini yang telah wujud selama bertahun-tahun dan mengembangkan salah satu reputasi yang paling dihormati berkat ketelusan, peraturan, dan nilai mereka yang sangat baik.

Ini merangkumi penawaran mereka dalam bidang ETF. Anda akan mendapat pelbagai pilihan yang tersedia termasuk bukan sahaja dari AS tetapi sejumlah 28 pertukaran di 14 negara. Sejumlah ini mungkin memerlukan kajian lebih lanjut untuk memilih antara ETF dan anda boleh memulakannya dengan reksa dana / ETF yang unik sekiranya anda ingin mencari ETF yang sesuai untuk portfolio anda.

Broker Interaktif kini menawarkan banyak ETF tanpa bayaran transaksi dan memberikan harga all-in yang besar dari $ 0,005 per saham AS di banyak perdagangan ETF mereka yang paling popular.

Kelebihan:

 •         Akses ke pilihan ETF di seluruh dunia
 •         Ciri unik seperti peniru ETF untuk membantu anda mengenal pasti aset

Keburukan:

 •         Tidak semestinya bebas yuran sepenuhnya semasa berdagang ETF

Lihatlah Broker Interaktif laman web untuk maklumat lebih lanjut dan memulakan perdagangan ETF sekarang.

TD Ameritrade

TD Ameritrade sudah tentu merupakan salah satu nama broker yang paling dipercayai dalam industri untuk peniaga AS. Mereka menawarkan infrastruktur yang luas dan memenangkan anugerah dalam memperdagangkan semua aset seperti yang anda harapkan dari broker lama.

Dengan fokus pada ETF, mereka menyediakan dengan sangat baik di kawasan ini. Anda akan mendapat akses kepada lebih dari 2.000 dana yang diperdagangkan di bursa yang kebanyakannya berasal dari penyedia teratas dalam industri seperti iShares dan lain-lain. Dengan TD Ameritrade banyak ETF ini juga tersedia tanpa komisen sesuai dengan trend semasa.

Ciri unik dan berharga yang anda miliki di sini adalah tahap penyelidikan yang sangat baik termasuk dari perkhidmatan Morning Star. Ini, sebagai tambahan kepada ciri screener ETF yang sangat baik dapat membantu anda dalam memilih ETF terbaik yang sesuai dengan tujuan perdagangan dan profil risiko anda.

Kelebihan:

 •         Nama industri yang sangat dipercayai dan dihormati
 •         Pelbagai jenis ETF tersedia di samping alat penyelidikan lebih lanjut

Keburukan:

 •         Bayaran tinggi untuk perdagangan margin

Sekiranya anda rasa ini adalah pilihan broker ETF untuk anda, terus ke TD Ameritrade laman web untuk memulakan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

ba0 071 b89 37c 6e0 69f 557