6 Platform Crypto Airdrop Teratas yang Harus Anda Ketahui

Airdrops terutama pengedaran token kepada pemegang sedia ada atau baru sebagai strategi pemasaran untuk mempromosikan produk, perkhidmatan, duit syiling, atau pertukaran.

Baru-baru ini, tindakan ini menjadi semakin penting dan kerana semakin banyak orang, terutama orang baru, perlunya platform yang selalu menerbitkan saluran udara.

Platform Crypto Airdrop Teratas

Berikut adalah platform yang disyorkan di mana anda boleh diberitahu mengenai kejadian udara dan mengetahui apa yang harus dilakukan untuk mengambil bahagian dalam pengedaran token.

99airdrops.com

Platform 99airdrops

Platform crypto airdrop yang dilancarkan pada tahun 2018 telah membuat nama yang memberitahu pengguna airdrops. Tidak diragukan lagi ini adalah salah satu tempat terbaik untuk mendapatkan maklumat mengenai titisan udara, tetapi yang lebih penting lagi, bagaimana untuk mengambil bahagian di dalamnya. Setiap maklumat disediakan untuk anda, semua maklumat yang relevan untuk menolong menebus dan juga pelbagai artikel berita di udara di laman web diterbitkan.

Platform ini mudah digunakan; malah seorang pemula boleh membuat jalan keluarnya. Pasukan di belakang platform, tidak diragukan lagi, mempunyai banyak pengalaman.

Platform 99airdrops hebat dalam kerjanya. Algoritma di sebalik platform ini dikembangkan untuk mempertimbangkan setiap aktiviti di seluruh web, terutama Facebook, Reddit, dan sejumlah yang lain. Metrik ini dianalisis untuk mengetahui kesahihan program airdrop.

Platform ini hanya memberikan maklumat mengenai projek yang sah. Dalam usaha untuk menjadikan platform lebih baik, laman 99airdrops dapat membuat ramalan harga masa depan berdasarkan kriteria tertentu.

Platform ini adalah salah satu platform terbaik dan terpantas ketika memberitahu pengguna di udara baru. Langganan buletin e-mel mereka juga cukup berguna. Cara lain untuk mendapatkan kemas kini pada platform adalah dengan menanda halaman laman web dan memeriksa secara berkala. Sekiranya anda tidak mempunyai masa untuk melakukannya secara manual, maka dua pilihan pertama adalah pilihan terbaik anda.

Platform 99airdrops menyusun acara yang akan datang mengikut masa, sekurang-kurangnya, anda mendapat notis 24 jam sebelum airdrop mula mengikuti perkembangan acara airdrop yang akan datang. Lebih-lebih lagi, platform ini memberi ganjaran kepada pengguna dengan cryptocurrency setiap minggu.

Tidak dinafikan bahawa platform adalah salah satu yang terbaik yang boleh anda langgani dengan wang tambahan. 99airdrops mempunyai semua yang anda perlu ketahui mengenai cryptocurrency secara umum. Ini adalah panduan utama; semua yang anda perlukan mengenai airdrops.

Makluman Airdrop

Makluman Airdrop

Dengan AlertAirdop, anda boleh mendapatkan duit syiling percuma hampir setiap hari. Banyak ciri yang menjadikannya lebih mudah untuk diikuti oleh peminat cryptocurrency.

Sama seperti 99airdrops.com, platform ini juga dirancang dan disusun dengan baik. Airdrops yang terdapat di laman web ini dapat disaring berdasarkan peristiwa semasa atau sedang berlangsung hingga yang akan berakhir tidak lama lagi.

Banyak lagi, ini titisan udara crypto platform mempunyai lebih banyak ciri berbanding platform airdrop yang lain.

Syiling Airdrop

Syiling Airdrop

Syiling Airdrop adalah laman web khusus yang dikemas kini secara berkala untuk memberikan pengumuman airdrop teratas. Antaramuka yang bersih memberi pengguna semua yang perlu mereka ketahui mengenai acara yang akan datang dan juga maklumat tentang menuntut airdrops.

Pengguna baru untuk mata wang kripto tidak ketinggalan, laman web ini bukan sahaja berkongsi peluang udara tetapi juga mendidik pengguna baru ke dunia cryptocurrency pengetahuan yang mencukupi yang membuat mereka dapat mengikuti dunia lain secepat mungkin.

Platform ini dimiliki dan dikendalikan oleh peminat cryptocurrency yang dikenali dengan nama Midas. Anda boleh menyokong platform ini dengan melombong cryptocurrency untuk mereka dengan kekuatan pengkomputeran anda.

Paddict Airdrop

Paddict Airdrop

Platform ini juga menjadikan senarai platform terpercaya teratas di mana anda mendapat jaminan pelepasan airdrop yang tepat.

Platform ini menggunakan sistem ranking untuk menilai airdrops teratas dan juga memisahkan airdrops yang tidak dipercayai.

Sukar untuk melewatkan sebarang acara kerana pemasa undur memberi tahu anda berapa banyak masa yang tersisa untuk dimulakan.

Crypto Airdrop (Saluran Twitter)

Twitter adalah salah satu tempat terbaik untuk mendapatkan maklumat di web. Saluran ini, sebaliknya, ada untuk menolong amatur dan pakar bagaimana mendapatkan kripto udara.

Ini bermaksud platform mungkin tidak dapat memberikan perincian dengan cara tertentu, tetapi anda dapat menggunakannya untuk mengawasi airdrops terbaru yang tersedia untuk saat-saat tertentu.

ERC20 Airdrops (Saluran Telegram)

Seperti ada aplikasi Twitter. Mereka yang tidak berada di Twitter atau mereka yang lebih suka menggunakan aplikasi Telegram ke twitter juga tidak ketinggalan.

Platform ini membimbing pengguna pada setiap langkah yang harus diambil sebelum menjadi peserta. Walaupun pemula tidak akan merasa sukar untuk diikuti, dan dengan sedikit pertolongan, mereka akan segera mencapai tahap terbaik.

Selengkapnya Tentang Airdrops

Anda mungkin menganggap ia hanya token Ether (ETH) dan ERC-20 yang diedarkan secara berkala. Itu tidak betul. Walaupun itu adalah pengedaran cryptocurrency utama seperti sekarang, sebagai garpu projek, kadang-kadang, ada keperluan untuk menyebarkan token dan salah satu kaedah terbaik, selain penjualan token adalah untuk menayangkannya dalam akaun peserta.

Bergantung pada cryptocurrency apa yang anda ingin dapatkan, anda mungkin memerlukan dompet cryptocurrency ERC-20 yang selamat. Pilihan utama yang terpahat di hati adalah MyEtherWallet. Walaupun demikian, jika airdrop bukan tanda yang mematuhi ERC-20, akan ada maklumat tentang cara mendapatkan dompet yang diperlukan.

Airdrops pastinya bukan cara untuk menjana wang dengan cepat, tetapi lama-kelamaan, anda mungkin melihat duit syiling yang hampir tidak bernilai pada fasa pengedaran token bernilai ribuan dolar pada tahun-tahun mendatang sebagai platform yang ingin dijalankan terus berkembang.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me