Ulasan Pertukaran Binance: Cara Membuka Akaun Binance dan Perkara Yang Harus Anda Ketahui

Sebilangan pautan dalam catatan ini adalah dari penaja kami. Kami memberi anda maklumat yang tepat dan boleh dipercayai. Baca Pendedahan Iklan kami.

Kajian Pertukaran Binance

Tinjauan Artikel: Panduan pemula untuk pertukaran binance ini akan merangkumi semua yang perlu anda ketahui mengenai pertukaran Binance dan cara membuka akaun Binance dengan mudah.

Binance adalah salah satu pertukaran paling cepat berkembang di pasaran cryptocurrency, menjadi pertukaran crypto terbesar ke-10 hanya dalam 5 bulan.

Populariti Binance yang meningkat berpunca dari pelbagai faktor, dari melayani ke pelbagai bahasa, mempunyai antara muka pengguna yang bersih dan yang paling penting, throughput yang sangat tinggi (kelajuan proses data).

Penting untuk diperhatikan bahawa Binance adalah pertukaran kripto sahaja, dan tidak memenuhi deposit fiat.

Pelajari Cara Membuat Pulangan Lebih 100% Melabur dalam Crypto

LATIHAN PERCUMA Navigasi Pantas Mengapa Saya Perlu Membuka Akaun Pertukaran Binance?Cara Membuka Akaun Binance?Bagaimana Saya Mula Mendeposit ke Akaun Binance Saya?Apa itu Binance Coin (BNB) dan untuk apa ia digunakan?

Mengapa Saya Perlu Membuka Akaun Pertukaran Binance?

Binance berkembang dengan kadar yang luar biasa, dan jika ini terus meningkat, ia akan menjadi salah satu pertukaran crypto terbesar berdasarkan jumlah perdagangan.

Selain itu, banyak syiling / token yang baru mempunyai ICO akan cenderung lebih tinggi untuk disenaraikan di Binance berbanding pertukaran besar yang lain.

Oleh itu, jika anda terlepas ICO dan ingin mendapatkan syiling tertentu, Binance akan menjadi pilihan pertukaran yang disyorkan kerana jumlah dagangannya yang besar, yang setara dengan harga yang lebih baik dan kebarangkalian pesanan beli / jual anda lebih tinggi. dipenuhi.

Cara Membuka Akaun Binance?

Langkah 1: Pergi ke Laman Web Binance

Pastikan anda menanda halaman, kerana terdapat banyak kes laman web pancingan data yang mencerminkan laman web yang sebenarnya. Sebagai langkah berjaga-jaga, anda juga harus memeriksa URL dan mencari Sijil “Selamat” untuk mengesahkan bahawa ini adalah laman web asal.

Panduan Pemula untuk Pertukaran Binance, Buka Akaun Binance, pertukaran binance, cara membuka akaun binance, akaun binance, Panduan Pemula untuk Pertukaran Binance

Langkah 2: Selesaikan Proses Pendaftaran

Klik pada tab “Daftar” di sudut kanan atas halaman web dan masukkan maklumat yang diperlukan. Ada baiknya anda mempunyai kata laluan yang panjang dan sewenang-wenang untuk melindungi akaun anda dengan lebih baik.

Sahkan diri anda dan klik “Daftar” untuk meneruskan dan anda akan menerima e-mel pengesahan.

Mendaftar ke Binance

Langkah 3: Dayakan Pengesahan 2-Faktor (2FA)

Munculan akan muncul di skrin pada kali pertama anda log masuk, dan segera mengaktifkan 2FA untuk meningkatkan keselamatan anda. Inilah Panduan Keselamatan Cryptocurrency: Mengaktifkan 2FA.

Panduan Pemula untuk Pertukaran Binance, Buka Akaun Binance, pertukaran binance, cara membuka akaun binance, akaun binance, Panduan Pemula untuk Pertukaran Binance

Anda Selesai!

Anda kini boleh mula memasukkan duit syiling atau token cryptocurrency anda ke dalam akaun Binance anda. Anda juga harus tahu Syiling, Token & Altcoins: Apa Perbezaannya?

Bagaimana Saya Mula Mendeposit ke Akaun Binance Saya?

Langkah 1: Pergi ke Halaman “Deposit”

Di papan pemuka anda (atau halaman pertama yang anda lihat ketika anda log masuk), klik pada butang “Deposit / Pengeluaran” di bawah tab “Dana” di sudut kanan atas.

Panduan Permulaan untuk Pertukaran Binance, Akaun Binance Terbuka, pertukaran binance, cara membuka akaun binance, akaun binance, Panduan Pemula untuk Pertukaran Binance

Langkah 2: Pilih Syiling yang Anda Ingin Deposit

Cari duit syiling yang ingin anda depositkan dan tekan butang “deposit”. Sangat penting untuk hanya mengklik butang “deposit” yang khusus untuk duit syiling yang akan anda depositkan.

Oleh itu, jika anda menyimpan Bitcoin (BTC), pastikan anda mengklik butang “Deposit” hanya untuk Bitcoin (BTC). Ini kerana alamat untuk setiap duit syiling adalah berbeza. Anda hanya boleh mencari duit syiling di medan carian untuk mempercepat prosesnya.

Menyimpan Wang ke Binance

Langkah 3: Pindahkan Duit Syiling Anda ke Alamat yang Dihasilkan

Alamat yang akan Anda kirim akan dihasilkan di bidang di bawah “Alamat Deposit BTC” (dengan asumsi Anda menyimpan BTC).

Oleh itu, jika anda memindahkan BTC dari dompet anda atau dari bursa lain ke Binance, ini adalah alamat yang anda kirimkan ke BTC.

Panduan Pemula untuk Pertukaran Binance, Buka Akaun Binance, pertukaran binance, cara membuka akaun binance, akaun binance, Panduan Pemula untuk Pertukaran Binance

Langkah 4: Lihat Sejarah Anda

Sejarah deposit anda akan ditunjukkan dalam “Dana” > Tab “Deposit / Pengeluaran”. Sekiranya anda tidak pasti mengenai cara menghantar atau menerima transaksi, berikut Panduan Mengesahkan Transaksi Cryptocurrency.

Panduan Pemula untuk Pertukaran Binance, Buka Akaun Binance, pertukaran binance, cara membuka akaun binance, akaun binance, Panduan Pemula untuk Pertukaran Binance

Apa itu Binance Coin (BNB) dan untuk apa ia digunakan?

Binance mungkin merupakan pertukaran pertama yang mempunyai mata wang sendiri, yang disebut BNB. BNB membolehkan anda membayar pelbagai jenis yuran dalam pertukaran Binance yang merangkumi:

  • Bayaran Dagangan (yuran yang dikenakan dari membeli dan menjual syiling)
  • Bayaran Pengeluaran
  • Bayaran Penyenaraian

Dengan menggunakan duit syiling BNB untuk membayar yuran di atas, anda akan mendapat potongan besar, yang memberi anda diskaun 50% pada tahun pertama. Inilah jadual diskaun yang akan anda perolehi dengan menggunakan duit syiling BNB:

Panduan Pemula untuk Pertukaran Binance, Buka Akaun Binance, pertukaran binance, cara membuka akaun binance, akaun binance, Panduan Pemula untuk Pertukaran Binance

Bukan itu sahaja, anda juga boleh menggunakan BNB untuk melabur dalam ICO yang tersenarai di pertukaran Binance.

Binance mempunyai platform ICO mereka sendiri yang hanya membolehkan pemegang BNB melabur dalam ICO yang disenaraikan di sana, dan ICO biasanya berlangsung kurang dari 60 saat!

“BNB juga merupakan mata wang deflasi kerana Binance akan menggunakan 20% keuntungan untuk membeli kembali BNB dari pasaran terbuka dan memusnahkannya, oleh itu mengurangkan keseluruhan penawaran BNB. Ini seterusnya akan menaikkan harga BNB dengan anggapan ada permintaan yang stabil atau lebih besar untuk penawaran BNB yang lebih rendah. “

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me