AMA Recap: Alysa Xu & ONT – ONT Swap Trading di OKEx

Pada 26 Mei, CSO kami Alysa Xu menyertai sesi live-ask-me-everything (AMA) yang dihoskan oleh ONT, sebuah blockchain awam berprestasi tinggi dan platform kolaborasi yang diedarkan, dan menjawab soalan di saluran Telegram mereka dengan 23,000+ ahli dan pengasas bersama Andy Ji (https://t.me/OntologyNetwork). Sepanjang perbincangan, Alysa memperkenalkan perdagangan pertukaran ONE / USD dan ONT / USDT OKEx, serta faedah perdagangan derivatif crypto.

Ingin tahu mengapa perdagangan swap ONT lebih baik? Bagaimana untuk memperdagangkan derivatif ONT di OKEx? Lihat Q di bawah&Seperti yang telah kami sediakan untuk anda, dengan semua soalan yang dijawab oleh Alysa dalam sembang tersebut.

Contents

Bahagian 1: Soalan Twitter

1. Apakah faedah ONT Swap Trading? Mengapa Perdagangan Tukar ONT lebih baik daripada perdagangan lain? (@ M123Aleksey)

Alysa: Terima kasih atas pertanyaan anda @ M123Aleksey di Twitter. Mengenai topik ini saya dapat banyak bercakap.

Pertama, memanfaatkan.

Dalam urus niaga kontrak, pengguna dapat meningkatkan pendapatan mereka dengan menyesuaikan leverage. Contohnya, apabila harga ONT adalah $ 1, pengguna A mendapat kontrak bernilai 10 ONT dengan margin $ 1 dan leverage 10x. Sekiranya harga ONT meningkat sebanyak 10% (dari $ 1 hingga $ 1.1), keuntungan kontrak ini akan menjadi 10110% = $ 1. Oleh itu pengguna A memperoleh leveraj $ 1 hingga 10x apabila harga ONT meningkat 10%. Harus diingat bahawa apabila pendapatan meningkat dua kali lipat dengan leverage, risiko juga meningkat dua kali lipat. Oleh itu, sila gunakan leverage secara rasional.

Kedua, lindung nilai.

Pengguna yang memiliki aset digital boleh menggunakan niaga hadapan untuk mencapai lindung nilai, terutama ketika pasaran sedang turun. Lindung Nilai merujuk kepada lindung nilai turun naik harga cryptocurrency sasaran kontrak untuk mengelakkan risiko yang disebabkan oleh turun naik dalam tempoh ini.

Itulah pelanggan yang menetapkan kedudukan kontrak terbalik, sehingga keuntungan dan kerugian yang dihasilkan oleh cryptocurrency itu sendiri bertentangan dengan keuntungan dan kerugian yang dihasilkan oleh kontrak apabila terdapat turun naik harga, dan keuntungan dan kerugian keseluruhan cryptocurrency, dan kontrak tetap sama.

Masukkan ke dalam senario. Katakan harga ONT semasa adalah $ 1, pengguna A memegang 10 ONT dan menjangkakan bahawa harga ONT yang akan datang akan jatuh, jadi untuk mengelakkan kerugian yang disebabkan oleh penurunan ONT, pengguna A menjual kontrak bernilai 10 ONT; Sepatutnya setelah 1 bulan, harga sebenar ONT turun menjadi $ 0.8, maka hasil kontrak akan 2.5 ONT, bersamaan dengan $ 2. ONT yang asal akan rugi $ 2, dan pengguna A akan pulang modal. Dengan menetapkan kedudukan kontrak terbalik terlebih dahulu, anda dapat mengunci pendapatan akhir USD anda.

2. Apakah kelebihan daya saing ONT di OKEx? Dan adakah acara perdagangan untuk menyambut kedatangan Ontology?

Alysa: Oleh kerana anda bersedia menghadiri AMA ini, saya dapat memastikan anda adalah salah seorang penginjil ONT ATAU sekurang-kurangnya ingin tahu mengenai projek berkualiti ini. ONT adalah projek teratas yang unik yang dikendalikan oleh pakar profesional dalam pelbagai domain, seperti Andy – yang menganggap persekitaran rangkaian yang terdesentralisasi yang menyelesaikan masalah utama keselamatan identiti dan integriti data sebagai tujuan utamanya bagi pengguna.

Mengenai populariti, pengembangan teknikal dan adopsi ONT, kami telah mengekalkan hubungan yang sangat baik dan panjang sejak kami bertemu. Kami OKEx telah melancarkan pelbagai produk dan pasangan perdagangan ONT, seperti pertukaran spot dan abadi dll. Dan akan ada aktiviti promosi perdagangan pertukaran ONT di platform kami! Kami akan mengumumkan perinciannya menjelang akhir AMA ini. Pengguna boleh berkongsi sehingga USDT kumpulan dengan memperdagangkan kontrak pertukaran kekal ONT. Pertama datang dahulu Dilayan. Sila sertai aktiviti melalui pautan ini – https://www.okex.com/promotion/yJgT7Z.

3. Sebilangan besar pelabur hanya menumpukan pada harga token dalam jangka pendek dan bukannya nilai sebenar projek. Bolehkah anda memberitahu kami motivasi dan faedah bagi pelabur untuk jangka panjang? (@ memenci6)

Andy: Hmm Sukar untuk membincangkan trend harga. Tetapi kami ingin memastikan komuniti kami didorong oleh utiliti dan bukannya didorong oleh wang. Dengan menyalakan ONT dan bukannya jenis pengumpulan dana, kami meletakkan token kami di tangan pengguna cryptocurrency yang terbukti atau pelabur sebenar, bukan hanya tangan spekulator.

Reka bentuk dua token kami memastikan pembangunan infrastruktur dan menyediakan lebih banyak perkhidmatan untuk membenarkan nilai infrastruktur. Mempertaruhkan kedua-duanya adalah model tadbir urus yang asas dan juga dapat mengembangkan berbagai perniagaan berdasarkan nilai. Kami merancang untuk mengeluarkan peningkatan besar dari model taruhan untuk meningkatkan kepentingan jangka panjang HODL kami. Kami akan terus memantau dan meningkatkan nilai rangkaian dalam jangka masa panjang.

Sebagai tambahan, Ontologi telah berkembang dengan stabil mengikut peta jalan kami. Kami adalah rangkaian awam dengan salah satu infrastruktur asas yang paling komprehensif dan tegar. Ini sangat penting untuk pembangunan jangka panjang projek dan juga digunakan untuk menyokong penerapan tahap selanjutnya untuk memastikan kepentingan pelabur sejauh mungkin.

Kami mempunyai dana yang mencukupi untuk menyokong eksperimen jangka panjang kami. Mengapa tidak menyertai revolusi perkongsian data kami dan menjadi juara maraton? Itu pilihan anda.

4. Perdagangan spot biasanya menjadi kegemaran saya di ONT, tetapi tidak begitu biasa dengan produk derivatif seperti kontrak. Apa itu kontrak? (@TraThoa)

Alysa: Soalan hebat dari @TraThoa. Bagi pemula crypto, kita biasanya berdagang tempat tetapi kita harus menyedari apa yang berlaku di pasaran derivatif juga. Niaga hadapan, pertukaran berterusan, pilihan… Baiklah, kembali ke kontrak aka niaga hadapan. Apakah itu?

Kontrak adalah produk derivatif mata wang digital. Pengguna dapat memperoleh pendapatan untuk kenaikan atau penurunan harga dengan membeli kontrak panjang atau menjual kontrak pendek. Membeli lama bermaksud bahawa pelabur menjangkakan pasaran akan meningkat pada masa akan datang dan membeli sejumlah kontrak panjang aset digital.

Ambil urus niaga kontrak ONT sebagai contoh. Sekiranya harga ONT adalah $ 1, kami membeli kontrak bernilai 1 ONT. Sekiranya harga ONT meningkat kepada $ 1.1, kita boleh mendapat keuntungan AS $ 0.1 dengan menjual kontrak ONT. Jual pendek merujuk kepada pelabur yang menjangkakan bahawa pasaran akan jatuh di masa depan dan menjual sejumlah kontrak pendek aset digital. Sebagai contoh transaksi kontrak ONT, apabila harga ONT adalah $ 1.1, kami menjual kontrak bernilai 1 ONT. Sekiranya harga ONT jatuh kepada $ 0.9 setiap satu, kita boleh mendapat keuntungan $ 0.2 dengan membeli kontrak bernilai 1 ONT.

5. Apakah sasaran utama projek anda iaitu $ ONT pada tahun 2020 ini? dan apakah VISI dan MISI anda dalam Pemasaran #ONT? (@enesdre)

Andy: Ontologi adalah rangkaian awam yang mesra syarikat, yang ditujukan untuk memberikan penyelesaian kepada senario aplikasi perusahaan berskala besar. Kami berasa bangga kerana selalu mengikuti peta jalan kami sejak hari pertama projek. Pada tahun 2020, kami akan memberi tumpuan lebih kepada aspek perniagaan, seperti industri automotif, stablecoin dan mata wang digital dan perkongsian data. Dua atau tiga senario ini memberikan aliran tunai, nilai strategik dan hasil yang tinggi.

Kami telah berbincang dengan Libra, Celo, Bitcoin Suisse, Paxos, Circle dan Transfero untuk mengintegrasikan alat pembayaran inklusif. Sementara itu, kami melancarkan platform FinTech – Rail.One untuk menyediakan kad debit, kad VISA prabayar / Master dan kad kredit maya kepada rakan niaga. Ini bermaksud anda boleh menyimpan, membayar dan melabur melalui kad berasaskan ONT.

Saya mencadangkan Alysa untuk mencuba barang baru kami.

Topik lain – DATA adalah privasi setiap orang yang tidak dapat dikuasai oleh orang lain dan dapat dipindahkan ke aset dengan teknologi blockchain, bahkan bertukar, dan memperoleh keuntungan jika mereka bersedia. Ontologi memberikan penyelesaian untuk mereka tidak kira 2B atau 2C dengan kekuatan teknologi kami, terutama ONT ID, dan produk mengatakan ONTO dan SAGA.

Dari segi tren global, kami akan terus berkomunikasi dengan pengawal selia global. Kami mendapati bahawa institusi-institusi tersebut dapat memimpin revolusi crypto pusingan ini. Oleh itu, kita bercakap dengan infrastruktur yang lebih mesra institusi seperti vendor hak penjagaan – pelabuhan custody jagaan coinbase , bitgo , fireblock dan bakkt warehouse; Penjual ETF – bitwise dan vanEck; Pertukaran terkawal – Coinbase, Bitstamp, Gemini; Amanah melabur – Skala kelabu. Mari lihat lebih banyak perkongsian yang akan datang.

6. Apakah faedah pengguna yang menukar ONT Perpetual swap pada OKEx lebih baik daripada pertukaran Derivatif lain? (@ShinoTohkaNC)

Alysa: Saya suka soalan ini, @ShinoTohkaNC! Kami adalah pertukaran cryptocurrency yang terkemuka di dunia, memberikan perkhidmatan kewangan yang maju dan boleh dipercayai kepada peniaga di seluruh dunia berdasarkan teknologi blockchain. Anda pasti akan menukar pertukaran ONT kekal di sini dan bukannya platform lain, kerana kami mempunyai tahap keselamatan tertinggi dalam industri – Pengguna pertukaran kami dapat berdagang tanpa perlu risau aset tersebut dicuri. Di samping itu, kami mempunyai langkah-langkah pengendalian risiko tingkat tinggi dalam proses perdagangan, seperti mempertahankan keadaan pasaran yang melampau dengan harga tanda, mencapai pengagihan sifar pengguna dengan margin berjenjang dan mekanisme penutupan berprestasi tinggi, dan menghindari risiko pembubaran dengan rizab risiko yang mencukupi.

Kami mempunyai pelbagai jenis pesanan – pelbagai jenis pesanan lanjutan untuk membantu pengguna berniaga dengan lebih mudah. Pengguna boleh mengambil untung dan berhenti-rugi untuk mengawal risiko dan mengunci keuntungan.

Kami mempunyai pelbagai alat produk – pelbagai alat perdagangan untuk membantu pengguna melakukan transaksi dengan lebih cepat dan mudah:

Kalkulator kontrak: Pengguna boleh menggunakan kalkulator untuk mengira keuntungan, harga tutup dan harga likuidasi dengan cepat mengikut kedudukan mereka tanpa operasi pengiraan yang kompleks.

Data transaksi pelbagai dimensi: Sepuluh data pasaran utama dapat membantu pedagang untuk menganalisis keadaan pasaran secara menyeluruh dan menyesuaikan rancangan perdagangan mereka dengan sewajarnya..

Kami mempunyai kecairan, spread dan prestasi produk teratas – OKEx telah mendapat pengiktirafan pengguna dengan produk yang sangat baik dengan jumlah dagangan kontrak terkemuka di dunia, merangkumi lebih dari 30% daripada jumlah dagangan pasaran. Purata penyebaran niaga hadapan / pertukaran OKEx jauh lebih kecil daripada bursa lain. Dan kami senang mendengar cadangan anda 🙂

7. Jumlah bekalan adalah 1 Billion ONT. Oleh itu, adakah rancangan pembelian semula untuk membakar atau menyekat token untuk meningkatkan nilai ONT? (@ Johaneri01)

Andy: Kami telah memperoleh pulangan lebih dari 3 juta USD melalui pelaburan ekosistem kami. Ia akan digunakan untuk membeli kembali token ONT kami. Anda boleh mendapatkan kemas kini pembelian balik kami setiap bulan di pengumuman Twitter dan Telegram kami. Kami juga telah mengeluarkan laporan Kewangan kami (https://link.medium.com/pdl56o5gD6) baru sahaja.

Untuk memperluas pengaruh global kami dan membina ekosistem yang lebih baik, kami menjemput lebih ramai ahli komuniti untuk bekerjasama dengan kami sebagai Penyumbang Komuniti Global dan simpul GCC. Blockchain Venezuela, CryptoMondays Madrid, dan CryptoDiffer adalah antara empat node GCC pertama untuk mempercepat proses penggunaan teknologi blockchain ke kes penggunaan perniagaan yang nyata di pasaran Eropah, Amerika Latin dan Eropah Timur.

Ontologi sangat menghargai maklum balas masyarakat. 10,000 ONG tersedia sehingga 31 Mei untuk meningkatkan tadbir urus dan model ekonomi Ontology. Undi dan beritahu kami cadangan baru anda di sini: https://forms.gle/4Lq4LoDhDeFqDnbm9 Kami mahu mendengar lebih banyak suara daripada masyarakat.

8. Pada masa ini, OKEx telah membuka kontrak Swap hanya untuk pasangan ONT / USDT. Adakah dijangkakan pada masa akan datang lebih banyak pasangan dilancarkan untuk token ONT? (@ cryptoboy237)

Alysa: Anda sekali lagi @ cryptoboy237! Saya fikir kita akan. Namun, sebelum melancarkan perkhidmatan atau pasangan perdagangan, pasukan kami harus meneliti secara mendalam mengenai pengurusan risiko, keberlanjutan dan keramahan pengguna. Anda akan memerlukan banyak masa untuk mendengar suara anda semua, itulah yang kita lakukan setiap hari. Sekiranya kami mempunyai pengumuman baru, kami akan menyiarkannya di semua saluran kami untuk memberitahu anda tidak lama lagi 🙂

9. Saya mendengar mengenai produk baru SAGA akan dibawa oleh Team ONT. Bagaimana ia dapat membantu menjadikan penggunaan di seluruh ekosistem ONT di masa depan, berikan idea ringkas kepada masyarakat? (@ Johaneri01)

Andy: Pasaran data SAGA dikuasakan oleh protokol interaksi data lengkap berdasarkan rangkaian awam Ontology. Proses penilaian data, pembahagian keuntungan, keselamatan data, dan perlindungan privasi sepenuhnya terdesentralisasi melalui blockchain Ontologi. Individu dan syarikat yang menggunakan pasaran data SAGA dapat memanfaatkan perkhidmatan mentah data dan pemprosesan data dan pandangan sambil terus mengawal sepenuhnya data mereka dengan memanfaatkan ciri unik blockchain awam Ontology.

Produk kolaborasi data dan identiti digital Ontology yang unik membantu pasaran SAGA dalam matlamat pentingnya untuk memastikan keselamatan dan pematuhan yang tinggi. Melalui Rangkaian Pertukaran Data Terdistribusi Ontology dan ID ONT, pasaran data SAGA mencapai:

Pengesahan pemilikan dan kesahihan data

Keselamatan data dan perlindungan privasi

Teknologi perdagangan data lintas platform peer to peer

Token Data akan menjadi emas digital masa depan anda.

10. Saya melihat OKEx menyokong 2 jenis kontrak – niaga hadapan / pertukaran swap dan margin berjangka USDT. Apakah perbezaan antara mereka? (@ M123Aleksey)

Alysa: OKEx menyokong 2 jenis kontrak: niaga hadapan / pertukaran swap dan margin berjangka USDT / pertukaran.

Niaga hadapan / pertukaran yang dipinggirkan dengan syiling diselesaikan dalam cryptocurrency yang mendasari, iaitu mata wang pembukaan dan penyelesaian adalah mata wang tertentu. Sebagai contoh: pelabur ingin melakukan transaksi kontrak BTC dan kedudukan terbuka dengan BTC sebagai margin, penyelesaian untung dan rugi akhir juga akan dilakukan di BTC; jika pelabur ingin melakukan transaksi kontrak ONT dan kedudukan terbuka dengan ONT sebagai margin, penyelesaian untung dan rugi akhir juga akan berada di ONT.

Kelebihan futures / swap margined coin: Future margined / swap t coin sesuai untuk pengguna yang perlu memegang mata wang tertentu untuk jangka masa panjang untuk tujuan lindung nilai, dan mereka dapat menikmati keuntungan dari kenaikan harga dan memegang kedudukan panjang kontrak yang dipinggirkan duit syiling.

Sebaliknya, kontrak yang dipinggirkan USDT disebut kontrak hadapan. Margin dan penyelesaian kontrak margined USDT keduanya dalam USDT, yaitu: menggunakan USDT sebagai margin untuk membuka posisi, pendapatan juga akan berada dalam USDT. Nilai margin USDT stabil dan dapat mengurangkan risiko margin kedudukan pengguna menyusut di pasaran terjun; anda boleh melakukan transaksi kontrak berbilang mata wang hanya dengan menahan USDT, yang juga mengurangkan kos perdagangan menukar posisi; kontrak margin USDT mudah ditukar dan dikira untung dan rugi, yang sesuai untuk pemula. Sekiranya anda pengguna baru yang tidak pernah melakukan transaksi kontrak, kontrak yang dipinggirkan USDT disarankan untuk memulakannya.

Untuk maklumat lebih lanjut, sila lawati Akademi kami untuk mengetahui lebih lanjut – https://www.okex.com/academy/en/category/trading-ideas-en/quant-strategies-en

Bahagian 2: Soalan Langsung

Hai @alysaxuokex. Bolehkah anda menyatakan secara ringkas bagaimana sistem OKEx dirancang agar stabil dan boleh dipercayai untuk pedagang Swap / Futures, walaupun pada masa yang tidak menentu?

Alysa: Kami mempunyai langkah-langkah pengendalian risiko tingkat tinggi dalam proses perdagangan, seperti mempertahankan keadaan pasaran yang melampau dengan harga tanda, peraturan had harga, mencapai peruntukan sifar pengguna dengan margin berjenjang dan mekanisme tutup prestasi tinggi, dan menghindari risiko pembubaran dengan rizab risiko yang mencukupi. dan kami telah mengoptimumkan sistem kami tahun ini, kelajuan yang sepadan jauh lebih pantas dan stabil.

Dengan munculnya banyak proyek blockchain, terutama proyek pembayaran yang memiliki teknologi terbaru, skalabilitas, efisiensi, bahkan tanpa biaya transaksi. Adakah Ontologi merasakan tekanan dari ini pada perlumbaan penyelesaian pembayaran global?

Andy: Kami tidak merasa tertekan. Penyelesaian Layer 2 kami baru-baru ini disiarkan secara langsung dan anda dapat menikmati pembayaran yang pantas dan murah berdasarkan blockchain Ontology. Menurut ujian kami, ini lebih cepat daripada kebanyakan projek blockchain pembayaran baru. Sementara itu, Ontologi dengan senang hati bekerjasama dengan projek-projek ini dari segi interoperabilitas dan memberikan perkhidmatan kepada negara maju dan negara membangun.

OKEx kini berjalan lancar dan mendapat perhatian positif. Apa yang akan anda lakukan untuk mendapatkan lebih banyak pendedahan dan penggunaan? Apakah mesej Okex untuk Komuniti hari ini?

Alysa: Saya gembira mendengarnya, kerana kami bekerja keras setiap hari! Bagaimana dengan OKEx? Kami telah memikirkan cara untuk melayani pengguna sedia ada dengan lebih baik, tetapi di mana had pasarannya? Bagaimana kita mewujudkan ruang pasaran baru? Pada persidangan eksekutif kami pada awal tahun, kami mencadangkan strategi global kitaran penuh yang merangkumi semua arah perniagaan kami.

Sebaliknya, kami terus berkembang ke peringkat global. “Globalisasi sejati” bermaksud melokalkan produk anda di setiap negara untuk melayani pengguna tempatan. Ini adalah cabaran baru bagi kita untuk berakar di pasar negara berkembang kerana kita harus lebih dekat dengan budaya setempat, kebiasaan pengguna, dan memahami pesaing pasar lokal.

Seperti biasa, dengan minda keusahawanan dan rendah hati untuk belajar, kami tidak pernah berhenti meneroka produk dan trend baru di pasaran. Pada masa yang sama, kami mengutamakan sistem pengurusan risiko kami. Dalam keseimbangan antara pembangunan jangka panjang dan faedah jangka pendek, kita akan selalu memilih yang pertama.

Salah satu masalah terbesar dengan DApps adalah keadaan tidak aktif dan tidak berguna. Orang hanya membuat DApps tetapi ia tidak mempunyai kes penggunaan atau sumbangan kepada ekosistem blockchain. Untuk mencegah dan menyelesaikan masalah ini yang mungkin berlaku di platform Ontologi, apa yang akan dilakukan oleh pasukan anda?

Andy: Itulah kebenaran. Setelah pengembangan satu tahun di dApp, kami telah meluncurkan 80+ dApp dalam bidang permainan, konten, DeFi dan platform freelancer. Sejujurnya, dApps semasa tidak aktif dan belum dapat menyokong penggunaan berskala besar. Walau bagaimanapun, kami menemui beberapa dApps menegak dengan potensi besar, seperti stablecoin dan pertukaran data dan lain-lain. Kami akan melancarkan lebih banyak dApps berkualiti tinggi di platform blockchain Ontology tidak lama lagi, seperti OGQ dan permainan Jepun berkualiti tinggi.

Pasaran pada musim dinamik yang akan datang akan agak tidak stabil, kebanyakan pelabur akan kurang aktif pada hari-hari terakhir tahun ini, jadi Okex merancang untuk menganjurkan sebarang acara yang akan datang agar lebih menarik daripada pasaran. akhir tahun atau tidak?

Alysa: Rakan sekerja saya merancang beberapa acara sekarang! OKEx mempunyai acara perdagangan khusus untuk peniaga ONT. Pengguna boleh menukar pertukaran ONT untuk berkongsi kumpulan hadiah USDT. anda boleh menyertai acara melalui pautan ini: https://www.okex.com/promotion/yJgT7Z.

Dan ada satu lagi pertandingan pasukan perdagangan elit yang dianjurkan oleh OKEx tidak lama lagi, anda boleh menyertai satu pasukan dan memenangi hadiah. jumlah kumpulan hadiah untuk peraduan pasukan elit ini adalah sehingga 150.000 USD. sila periksa pautan ini untuk maklumat lebih lanjut: https://www.okex.com/trading-contest/team/1365

Nantikan acara yang akan datang, dan ikuti Twitter C-suite kami! @alysaxuokex & @ jayhao8

Mengapa anda memutuskan untuk memilih pertukaran OKEx daripada pertukaran lain? Apakah faedah yang diberikan oleh OKEx kepada Ontologi dan sebaliknya?

Alysa: OKEx adalah pertukaran cryptocurrency yang terkemuka di dunia, yang menyediakan perkhidmatan kewangan yang maju dan boleh dipercayai kepada peniaga di seluruh dunia berdasarkan teknologi blockchain. Anda pasti akan menukar pertukaran ONT kekal di sini dan bukannya platform lain.

Kami mempunyai tahap keselamatan tertinggi dalam industri – Pengguna pertukaran kami dapat berniaga tanpa perlu risau aset dicuri.

Kami mempunyai kecairan, spread dan prestasi produk teratas – OKEx telah mendapat pengiktirafan pengguna dengan produk yang sangat baik dengan jumlah dagangan kontrak terkemuka di dunia, merangkumi lebih dari 30% daripada jumlah dagangan pasaran. Purata penyebaran niaga hadapan / pertukaran OKEx jauh lebih kecil daripada bursa lain.

Helo! @kristinaontology, saya melihat istilah #Ontologi sangat falsafah (iaitu Socrates, Plato, Aristotle) ​​mengapa demikian? Adakah rancangan masa depan untuk berkembang ke pasaran AS? Terima kasih

Andy: Ontologi adalah istilah yang disukai oleh para ahli falsafah, pakar komputer dan penyair. Kami berharap dapat mencari nilai sebenar blockchain dengan meneroka Ontologi. Pada tahun 2020, kami akan fokus memasuki pasar peraturan AS. Kami bergabung dengan Digital Chamber untuk memperluas senario aplikasi di pasaran AS, bekerjasama dengan Bison Trails dan Kingdom Trust untuk memasuki bidang institusi. Saya harap kita dapat melihat nama ONT di Coinbase.

Helo Ms. @ alysaxuokex, berapakah yuran perdagangan ONT Swap di OKEx? Adakah OKEx mempunyai yuran perdagangan ciri dengan token OKB?

Alysa: Bayaran pengambilan pengguna kontrak ONT Swap di semua peringkat adalah 0%, dan rebat pesanan dapat mencapai 0,035%. kami mempunyai kadar yuran diskaun untuk pemegang OKb. Dapatkan lebih banyak lagi di laman web kami di sini – https://www.okex.com/en/fees.html

Apa rancangan anda untuk mempromosikan penerapan ONT di Amerika Selatan, untuk memanfaatkan fakta bahawa kebelakangan ini ledakan crypto semakin meningkat dan memanfaatkan potensi pelabur ini, yang akan sangat berguna untuk masa depan ONT?

Andy: Kami akan melancarkan platform pekerja bebas dengan Mircroworkers untuk pengguna latem, untuk membantu lebih banyak pengguna di Amerika Latin untuk mencari peluang pekerjaan dan membayar dengan mudah, lebih menjimatkan dan menyediakan stablecoin tanpa inflasi dengan perkhidmatan. Kami bekerjasama dengan Venezuela Blockchain dan Settle Network dari Argentina, beberapa syarikat Brazil untuk meneroka lebih lanjut pertukaran dan pertukaran antara ONT dan kemungkinan fiat tempatan. Kami juga akan melancarkan ONTO dalam bahasa Sepanyol untuk memberikan pengalaman pengguna yang lebih baik dan meningkatkan taraf kehidupan seharian bagi orang-orang di Amerika Latin. Harap anda menyukai perkhidmatan kami.

Menjawab setiap pertanyaan anda dapat menjadikan pengalaman perdagangan anda menyenangkan. Sudah menjadi standard untuk platform pertukaran yang cukup besar untuk memberikan sokongan pelanggan 24/7 dengan orang yang berpengetahuan menyelesaikan masalah teknikal secara real-time. Bolehkah anda memberitahu kami mengenai Sokongan Pelanggan OKEx?

Alysa: Kami mempunyai pasukan sokongan pelanggan antarabangsa dan profesional untuk menangani kes setiap pengguna, dan yang saya rasa paling hebat ialah sokongan kami diperluas ke saluran Telegram kami! Anda boleh menghantar pesanan peribadi kepada pegawai hubungan pelanggan kami di Telegram DM. Soalan Lazim, borang permintaan, Panduan Pemula, dokumentasi API, Penerangan isu dan pangkalan data FAQ yang hebat dan jelas!

Ikuti OKEx pada:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_Bahasa Inggeris

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me