Platform Nash Exchange Cryptocurrency

Nash exchange (NEX) adalah pertukaran cryptocurrency yang terdesentralisasi yang boleh diakses dan digunakan dari mana saja di dunia. Nash sebelum ini dipanggil Neon Exchange. Token mereka, NEX, diluluskan sebagai tanda keselamatan oleh Financial Market Authority (FMA).

Pertukaran ini dalam perjalanan untuk mempercepat pemindahan aset crypto tanpa menjejaskan keselamatan. Selain itu, pertukaran Nash menyediakan antara muka pengguna yang mudah digunakan untuk perdagangan cryptocurrency tersebut untuk pertama kalinya dan cukup maju untuk menampung pedagang cryptocurrency veteran.

ICO Nash adalah antara yang paling sukar untuk masuk. Namun penjualan tokennya cukup berjaya – mendapat $ 21,800,000 daripada $ 25,000,000 yang diinginkan. Harga ICO untuk 1 NEX adalah 1 USD, menurut ICOdrops. Cryptocurrency Nash adalah Pertukaran Neon (NEX) dan harganya kini pada $ 1.22 – 22% sejak harga ICO.

Cara Bermula Dengan Nash

Menjadi platform yang terdesentralisasi, ia menawarkan banyak kunci faedah di antaranya ialah pengguna akan sentiasa mengawal aset digital mereka.

Untuk menikmati faedah yang ditawarkan oleh Nash exchange, anda perlu membuat akaun terlebih dahulu. Prosesnya mudah dan lurus ke hadapan.

Pertukaran Nash

 • Lawati laman web pertukaran Nash rasmi dan klik pada daftar.
 • Masukkan anda Kod rujukan. (Sekiranya anda tidak memilikinya, anda boleh menggunakan ‘o41cxL’ untuk menyokong kami). Oleh kerana pertukaran belum dilancarkan, siapa pun yang membuat akaun perlu dirujuk atau menjadi peserta program rujukan platform. Program ini berfungsi sebagai pertandingan dan para pemenang akan diberikan token Bitcoin plus Nash.
 • Terdapat dua cara untuk mendapatkan kod rujukan. Salah satunya adalah dengan mengikuti program rujukan dan yang lain mencari kod rujukan di akaun media sosial. Satu kod dari media sosial diposkan oleh mereka yang menyertai program rujukan. Menggunakan kod mereka menunjukkan bahawa anda dirujuk oleh orang lain. Perhatikan bahawa semasa menggunakan kod ini, anda tidak akan mendapat keuntungan daripada hadiah yang ditawarkan semasa undian.
 • Apabila anda mempunyai kod rujukan, masukkan nama depan dan belakang anda.
 • Tekan ‘teruskan ke maklumat akaun’

Buat akaun Nash anda

 • Berikan alamat e-mel yang sah
 • Buat kata laluan yang kuat
 • Mengesahkan kata laluan anda
 • Terima perjanjian pengguna Nash Exchange
 • Klik “Saya bukan robot”
 • Terus buat akaun anda.

E-mel pengesahan akan dihantar ke peti masuk anda. Setelah mengklik pada pautan yang disediakan, anda akan diminta untuk masuk ke akaun anda dengan memberikan e-mel dan kata laluan yang anda berikan pada langkah-langkah sebelumnya.

Log masuk ke akaun Nash anda

Ganjaran Rujukan Nash Untuk Pengikut Awal

Selepas anda log masuk, anda akan disambut oleh mesej di bawah;

Program rujukan Nash

Di akhir halaman, anda akan mempunyai

Pemberian rujukan Nash

Halaman menunjukkan bahawa tiket belum selesai kerana pertukaran Nash belum disiarkan. Namun, untuk mendapatkan tiket semasa undian, tiket mesti diaktifkan pada fasa pasca pelancaran. Ini hanya akan berlaku apabila pertukaran Nash mula mengendalikan aktiviti perdagangan.

Semasa undian, pemenang pertama akan membawa pulang Bitcoin bernilai $ 35,000 ditambah 15,000 token Nash. Pemenang kedua dan ketiga masing-masing akan diberikan Bitcoin bernilai $ 20,000 dan $ 10,000 ditambah 10,000 dan 5,000 token Nash.

Semasa log masuk, anda dapat mengakses butiran akaun anda dari sudut kanan atas halaman.

Dari halaman tetapan akaun anda, anda boleh;

Tetapan akaun Nash

 • Tukar kata laluan anda atau
 • Dayakan pengesahan dua faktor yang dilumpuhkan secara lalai. Pengesahan menambahkan lapisan keselamatan tambahan pada akaun anda. Sebagai contoh, setiap kali anda masuk ke akaun anda, anda akan diminta untuk memberikan kata laluan biasa anda dan kod sama ada dihantar ke telefon anda sebagai SMS atau anda boleh memilih untuk menggunakan aplikasi pengesah.

Nash pengesahan dua faktor

Pertukaran Nash kini menyokong Pengesah Google, Pengesah LastPass, atau Sahih. Setelah memilih aplikasi pengesah anda, anda akan diminta untuk mengimbas kod QR dan memasukkan kod pengesahan yang dihasilkan oleh aplikasi pengesah pilihan anda.

Lebih Lanjut Mengenai Nash Exchange

Nash Mobile

Aplikasi mudah alih Nash

Terdapat Nash Mobile yang merupakan penyelesaian “semua dalam satu” untuk aset digital. Ini juga memudahkan perdagangan tanpa ciri-ciri canggih yang terdapat pada versi web dan membolehkan pembayaran dilakukan “Dengan penukaran mata wang automatik.

Lebih daripada sekadar menyediakan versi mudah alih Nash exchange, Nash mobile bertindak sebagai simpanan untuk pelbagai aset rangkaian di bawah keselamatan yang ketat.

Sambungan Nash

Sambungan Nash

Ini membantu menghubungkan anda dengan dunia aplikasi terdesentralisasi terus dari penyemak imbas anda. Sambungan itu terdapat dalam bentuk dompet penyemak imbas tetapi membolehkan anda menandatangani kontrak pintar. Nash Extension juga memberikan sejarah transaksi terkini.

Aspek Pematuhan Nash

The Platform Nash meletakkan kepatuhan di garis depan kerana ia percaya mematuhi undang-undang dan peraturan yang ditetapkan akan menjadi aspek utama dalam membuat lebih banyak orang melabur dalam aset digital. Walaupun dengan teknologi canggihnya, Nash tahu bahawa membuat perniagaan dan individu mempercayainya tanpa mematuhi peraturan akan menjadi sukar.

Untuk prosedur Anti Pengubahan Wang Haram (AML), platform Nash mempunyai alat yang paling berkesan yang akan mengesan aktiviti yang mencurigakan. Sebaliknya, prosedur Tahu-Pelanggan-Anda adalah mustahak di bursa.

Untuk membuktikan bahawa mereka telah menetapkan batasan untuk mematuhi peraturan yang ditetapkan, token Nash sudah didaftarkan sebagai keselamatan Eropah. Ini mewakili tawaran keselamatan digital awam yang pertama di dunia. Dengan didaftarkan, sesiapa sahaja yang melabur dalam token tersebut dilindungi dari penipuan, manipulasi pasaran, perdagangan orang dalam, dan memberikan landasan yang sah ketika membagikan hasil pertukaran.

Kelebihan Menggunakan Nash Exchange

Kelebihan pertukaran Nash

 • Platform ini dibina dengan mempertimbangkan pemula dan pengguna maju.
 • Antara muka penggunanya ringkas dan intuitif.
 • Enjin pencocokan luar rantaiannya kuat tetapi tidak pernah menguasai aset anda.
 • Ia menyediakan alat analisis yang paling canggih ditambah jenis pesanan yang kompleks.
 • Menyediakan operasi jual beli satu klik.
 • Menyokong pembelian dan penjualan aset maya di sebilangan platform blockchain.
 • Menyokong jual beli menggunakan fiat walaupun pilihan ini diberikan melalui perkongsian dengan pihak ketiga.

Pelancaran Nash

Fabio C Canesin, pengasas bersama Pertukaran Nash, telah dikutip mengatakan bahawa platform ini akan mula beroperasi secara rasmi pada akhir bulan Mac tahun ini. Beliau berkata demikian semasa menyampaikan persembahan ‘Distributed Finance for Everyone’ semasa NEO Devcon tahun ini.

Semasa pengumuman itu, pengasas bersama menegaskan bahawa Nash akan menjadi platform kewangan untuk ekonomi digital dan akan menyelesaikan masalah yang telah menimpa pertukaran mata wang digital terpusat..

Sumber Gambar: cloudinary.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me