Ulasan Coinmama – adakah broker ini sah 100%?

Contents

Ulasan Coinmama – adakah broker ini sah 100%??

Ingin membeli Bitcoin dengan cepat dengan kad kredit, tetapi tidak pasti sama ada Coinmama selamat digunakan? Panduan ini akan mengajar anda cara menggunakan laman web ini dengan selamat.

Coinmama sangat sesuai untuk pelanggan yang mahukan BTC cepat. Baca ulasan lengkap SEBELUM ANDA MEMBELI supaya anda tidak membuang masa atau wang anda!

Coinmama adalah terkenal, selamat, dan selesa Broker Bitcoin. Ia sangat popular kerana ia menawarkan salah satu kaedah termudah untuk membeli BTC dengan serta-merta – dengan kad kredit dan tanpa pengesahan.

broker bitcoin

Lebih 500,000 pelanggan yang berpuas hati telah membeli Bitcoin di laman web ini. Ia mempunyai antara muka yang bersih, slaid pembelian sederhana, dan proses pengesahan yang agak mudah.

Walaupun ada kebimbangan awal mengenai ketelusan syarikat, syarikat ini telah menjadi salah satu yang paling terkenal di pasaran.

Itu tidak bermakna semuanya sempurna. Anda membayar banyak untuk apa yang anda dapat. Selain dari harga yang tinggi, ia hanya menyokong Bitcoin dan Ethereum (tidak seperti saingan Coinbase).

Untuk apa sebenarnya, Coinmama hebat. Ini adalah kaedah cepat, sederhana dan selamat untuk membeli BTC tanpa gangguan.

Kelebihan:
 • Ringkas dan Nyaman
 • Tiada Pengesahan untuk Pembelian Kecil
 • Sangat Mesra Pemula
 • Pembelian Kad Kredit dan Kad Debit
 • thumbs-upSecure, Reputable, and Transparent
Keburukan:
 • Sangat mahal
 • Pilihan Syiling Terhad
 • thumbs-downTiada Jual
 • thumbs-down Terhad kepada 23 Negeri AS

ciri-ciri

Keselamatan

Coinmama berdaftar dengan KEWANGAN dan tidak menyimpan kripto bagi pihak pengguna. Ini menjadikannya tidak mudah diserang. Walau bagaimanapun, rekod maklumat kad kredit disimpan. Pertukaran tidak pernah mengalami pelanggaran.

Privasi

Walaupun dapat membeli sehingga $ 150 tanpa pengesahan, syarikat itu memerlukan dokumen untuk pembelian yang lebih tinggi. Mereka juga menyimpan rekod kad kredit.

Pengalaman pengguna

Segala-galanya dari mekanisme pembelian yang mesra pengguna hingga antara muka langsung menjadikan UX on Coinmama hebat.

Bayaran

Alat mendalam, antara muka terperinci, dan pasar yang subur menjadikan pengalaman perdagangan Bitstamp salah satu yang terbaik dalam perniagaan.

Sokongan

Sokongan pelanggan dapat dicapai melalui e-mel dan mereka mempunyai FAQ yang luas. Ulasan dicampurkan di seluruh forum, tetapi secara umum ia dilihat dengan baik.

Secara keseluruhan

Pada pendapat saya, ini adalah pertukaran yang baik untuk membeli BTC dengan kad, terutama untuk pemula. Walaupun begitu. Untuk yang lain, cubalah pertukaran yang berbeza.

Mengenai Coinmama

Ia menawarkan pembelian BTC yang sangat cepat, selamat, dan mudah melalui kad kredit. Dan beroperasi hampir di seluruh dunia, dengan pelanggan di lebih dari 200 negara. Ia juga terdapat di 23 negeri AS.

Ini menyediakan pelanggan dengan mekanisme yang efisien untuk membeli Bitcoin atau Ethereum. Semua pembelian difasilitasi secara langsung dengan syarikat untuk keselamatan tambahan.

Coinmama adalah pertukaran cryptocurrency yang ditubuhkan pada tahun 2013. Saya melihat bahawa mereka beribu pejabat di Israel tetapi berdaftar di Slovakia ke NBV International S.R.O. Itu menaikkan beberapa bendera merah, tetapi ketakutan saya segera dihapuskan ketika saya mengunjungi laman web ini.

Ia menawarkan pembelian BTC yang sangat cepat, selamat, dan mudah melalui kad kredit. Dan beroperasi hampir di seluruh dunia, dengan pelanggan di lebih dari 200 negara. Ia juga terdapat di 23 negeri AS.

Ini menyediakan pelanggan dengan mekanisme yang efisien untuk membeli Bitcoin atau Ethereum. Semua pembelian difasilitasi secara langsung dengan syarikat untuk keselamatan tambahan.

Kami datang bekerja setiap hari sejak 2013 untuk mewujudkan perkhidmatan kewangan termudah di luar sana ” 

– Coinmama

Sokongan yang baik, antara muka mesra pemula, dan transaksi pantas menjadikannya salah satu kaedah terbaik untuk membeli Bitcoin dengan kad kredit. Tidak seperti banyak pesaing, ia juga membolehkan anda membeli sehingga $ 150 mata wang tanpa pengesahan.

Walaupun terdapat keprihatinan awal mengenai ketelusannya, syarikat itu kini sangat terkenal dan telus. Pengurusan dan pasukannya jelas kelihatan di halaman Perihal mereka seperti alamat syarikat induk mereka. Perasaan saya adalah syarikat benar-benar berdedikasi untuk menyediakan platform yang selamat, sederhana, dan berpusatkan orang.

Walaupun semua positif, ini adalah broker sederhana dengan pilihan terhad dan bayaran yang sangat tinggi.

Bagi pemula yang mencari pembelian Bitcoin tanpa gangguan, anda pasti berjaya.

Inilah semua yang perlu anda ketahui mengenai membeli BTC pertama anda di platform.

pasukan coinmama

Tembaga Coinmama dapat dilihat dengan jelas di laman web mereka. Tanda kestabilan dan kepercayaan yang hebat.

Ciri Coinmama:

 • periksaDitubuhkan: 2013
 • periksaKetua Pegawai Eksekutif: Asaph Schulman
 • periksaMata Wang: Bitcoin / Ethereum
 • periksaPilihan pembayaran: Kad Kredit / Debit
 • periksaPengesahan: Tiada pengesahan hingga $ 150 | Pengesahan asas selepas itu
 • periksaKepantasan: Pembelian BTC – segera
 • periksaAplikasiTidak
 • periksaDompetTidak
 • periksaHQ: Israel / Slovakia
 • periksaYuran: TINGGI – Bayaran Coinmama = 5.5% | Bayaran kad kredit – 5%

Bagaimana Coinmama Berfungsi?

Saya terkejut apabila mendapati ramai pengguna bingung tentang bagaimana Coinmama sebenarnya berfungsi. Mereka mengemukakan soalan mengenai menjual BTC, berdagang dengan pengguna lain, dan lain-lain. Mereka bahkan bertanya “bolehkah anda membeli Ripple di Coinmama?”. Izinkan saya membersihkan kekeliruan dengan menunjukkan bagaimana Coinmama berfungsi.

Apa itu Broker Bitcoin?

Coinmama adalah broker Bitcoin. Untuk melukis gambar dengan lebih jelas, gambar tersebut berlaku seperti pertukaran mata wang di lapangan terbang — anda membawa wang anda ke bursa dan menukarnya dengan mata wang asing. Coinmama begitu sahaja, kecuali pertukaran aset digital. Itu bermaksud anda bertukar mata wang fiat (hanya USD atau EUR) untuk cryptocurrency (hanya BTC atau ETH).

Sekiranya broker ini, anda boleh menggunakan kad kredit atau deposit tunai untuk membeli cryptocurrency secara langsung dari mereka. Ini berbeza dengan pertukaran peer-to-peer (LocalBitcoins) atau pertukaran aset digital sebenar (Bitstamp).

Coinmama tidak memudahkan penjualan BTC (walaupun mereka mendakwa ciri ini akan datang). Dan anda tidak boleh berdagang kripto.

Mengapa Coinmama Begitu Mudah?

kajian coinmama

Mekanisme pembelian bersih Coinmama semudah yang diperoleh.

Saya mendapati bahawa kebanyakan pengguna tertarik dengan Coinmama untuk kesederhanaan dan kemudahan. Coinmama begitu mudah kerana tidak banyak menawarkan kecuali pembelian BTC. Tidak ada pertukaran, tidak ada dompet, tidak ada aplikasi, tidak ada apa-apa. Sebaik sahaja anda membeli mata wang anda, anda mesti memberikan alamat dompet agar mereka dapat menghantarnya. Coinmama tidak akan menyimpannya untuk anda.Perlukan dompet terlebih dahulu? Berikut adalah 9 dompet Bitcoin yang boleh anda percayai untuk memastikan keselamatan BTC anda.

Anda hanya boleh memperdagangkan USD atau EUR untuk BTC atau ETH.

Adakah Coinmama 100% Sah?

Coinmama telah beroperasi sejak 2013. Pada masa itu, banyak yang ragu-ragu dengan ciri keselamatannya. Ini kerana orang-orang di belakang operasi itu diselimuti misteri. Mempercayai seseorang untuk mengambil ribuan dolar anda pada janji untuk menghantar BTC adalah menakutkan, terutamanya jika anda tidak tahu siapa atau di mana mereka berada.

Walau bagaimanapun, pada tahun 2018, keadaan telah berubah. Coinmama adalah salah satu pertukaran paling selamat, paling selamat, dan telus. Ini bukan pada tahap peraturan Coinbase saingannya, tetapi sangat aman. Soalan yang paling umum di web adalah “adakah Coinmama selamat” dan “adakah coinmama 100% sah?”. Jawapannya ialah YA.

Ciri-ciri keselamatan:

 • semakDaftar dengan FinCEN
 • checkHolds tidak ada kripto pengguna
 • periksaSemua pembelian datang terus dari syarikat
 • periksa Pengurusan yang telus
 • checkGood sokongan
 • periksa anggota pasukan yang telus
 • periksaAnti Pengubahan Wang Haram dan Ketahui Langkah berjaga-jaga Pelanggan anda (lebih dari $ 150)

kajian cryptocurrency

Coinmama dengan bangga memaparkan sijil keselamatan di bahagian depan dan tengah.

Bolehkah Pelanggan AS Menggunakan Coinmama?

Saya juga mendapati banyak orang Amerika tertanya-tanya adakah pelanggan AS dibenarkan menggunakan Coinmama.

Itu bergantung.

Coinmama beroperasi di 217 negara di seluruh dunia, tetapi hanya melayani 23 negeri di AS. Sekiranya anda cukup bernasib baik untuk berada dalam satu, anda mempunyai akses penuh ke perkhidmatan Coinmama, termasuk deposit kad kredit.

sokongan coinmama

Pastikan anda melihat semula kerana Coinmama terus menambah keadaan baru.

Bagaimana Bayaran Kad Kredit Coinmama dibandingkan dengan Pesaing?

Coinmama adalah salah satu broker yang paling mahal di pasaran. Anda membayar untuk kemudahan dan keselamatan. Tidak kira dari mana anda berasal, anda membayar dua caj yang sama. Apabila anda membeli BTC dari mereka, anda membayar dua yuran:

 • periksaBayaran 5.5% Coinmama (terbina dalam harga BTC)
 • periksaBayaran 5% dari pemproses kad kredit mereka, Simplex

Sebagai perbandingan, katakan “yuran” Coinmama adalah 10.5%.

Inilah caranya untuk mencapai persaingan:

 • periksaPangkalan Wang Syiling – 3.99%
 • periksaSetem bit – 5% -8% Bergantung pada Volume
 • periksaBitpanda – 2% Kad Kredit + Bayaran Bitpanda 2%

Pada pendapat saya, yuran Coinmama sangat tinggi sehingga sukar untuk membenarkan pembelian BTC daripada mereka kecuali anda seorang pemula. Sekiranya anda seorang pelanggan yang ingin membeli BTC dengan mudah untuk pertama kalinya, maka perlu membayar 10.5% untuk kemudahan tersebut. Sekiranya anda berpengalaman, anda mungkin harus mencari tempat lain.

Adakah Coinmama Mempunyai Bayaran Pengeluaran?

Coinmama tidak mempunyai yuran pengeluaran kerana tidak menawarkan dompet. Coinmama tidak mempunyai mata wang pengguna. Sebaik sahaja anda membeli BTC, anda mesti memasukkan alamat dompet untuk dihantar ke sana. Oleh itu, tidak ada alasan untuk bimbang tentang pengeluaran wang (anda boleh memberi tekanan tanpa henti mengenai yuran kad kredit yang besar!).

Apakah Had Pembelian Coinmama untuk Pelanggan yang Tidak Disahkan?

Coinmama suka mengiklankan fakta bahawa anda boleh membeli BTC dari mereka tanpa pengesahan. Memang benar, tetapi hanya dalam jumlah yang sangat terhad. Anda hanya boleh membeli BTC atau ETH bernilai $ 150 sebelum Coinmama ingin mengetahui lebih banyak mengenai anda. Pengesahan mereka tidak begitu invasif seperti laman web lain, dan prosesnya nampaknya tidak seperti darah, tetapi masih menyusahkan. Walaupun begitu, mereka tidak diatur seperti Coinbase.

Pengesahan Coinmama

Tahap dan Had Pengesahan Coinmama

Yang sangat saya sukai mengenai Coinmama ialah mereka menawarkan beberapa tahap pengesahan, dan proses untuk mendapatkan pengesahan agak mudah.

Beberapa pertukaran memerlukan banyak dokumentasi untuk perdagangan, dan beberapa, seperti Bitstamp, adalah setara dengan Big Brother sci-fi dystopian.

Coinmama sekurang-kurangnya memberi anda sedikit privasi. Terdapat 3 tahap pengesahan:

Tahap 1

Anda boleh membeli BTC bernilai sehingga $ 10,000 USD. Ia memerlukan 1 kad pengenalan yang sah dan selfie anda yang memegang ID itu serta nota yang bertuliskan Coinmama dan tarikh hari ini.

ID yang diterima adalah:

 • checkInternational (BUKAN AS !!) Pasport
 • lesen checkDriver
 • semak Kad Pengenalan Nasional

Coinmama hanya melayani 23 negeri AS, jadi pasport AS tidak akan memotongnya untuk anda. Anda mesti membuktikan bahawa anda tinggal di salah satu negeri yang mereka layani.

Tahap 2

Anda boleh membeli BTC bernilai sehingga $ 50,000. Anda perlu mengemukakan ID sekunder dan bil utiliti atau penyata bank. Bil elektrik, kabel, dan gas boleh diterima seperti penyata kad kredit.

Tahap 3

Anda boleh membeli BTC bernilai sehingga $ 1,000,000. Anda perlu mengisi borang pendek. Hubungi sokongan untuk mengetahui lebih lanjut.

[e-mel dilindungi]

Tahap pengesahan Coinmama tidak mempengaruhi had perbelanjaan harian atau bulanan anda. Ia hanya meningkatkan jumlah BTC yang boleh anda beli. Anda masih dikenakan had perbelanjaan $ 5,000 sehari / $ 20,000 sebulan.

Berapa lamakah Pengesahan Coinmama berlangsung?

Saya menemui pelbagai tuntutan di seluruh web untuk waktu pengesahan Coinmama. Syarikat itu mendakwa bahawa pada waktu perniagaan mungkin hanya memerlukan 2 jam atau lebih. Tahap pengesahan yang lebih tinggi boleh sampai 6 jam.

Walau bagaimanapun, web tidak bersetuju. Saya dapati lebih daripada beberapa utas ketakutan yang penuh dengan kata-kata tidak senonoh mengenai bagaimana ia adalah “SCAM”. Itu sedikit reaksi berlebihan; kadangkala memerlukan sedikit masa untuk disahkan.

Berapa lamakah Pengesahan Coinmama berlangsung?

Coinmama, seperti secara harfiah setiap platform lain dalam bidang crypto, mengalami tekanan. Mereka adalah mangsa kejayaan mereka sendiri. Pengesahan mungkin mengambil masa beberapa hari. Lebih dari seminggu. Berikut adalah utas dari Reddit di mana beberapa pengguna mengaku telah menunggu lebih dari seminggu tanpa kata.

kajian coinmama

Utas ini bermula dari 1 Januari, jadi kedua pengguna ini telah menunggu lebih dari seminggu.

Cara Membeli Bitcoin dengan Kad Kredit dari Coinmama

Saya tidak malu mengatakan bahawa pengalaman membeli Coinmama membuat saya agak pening. Ia sangat mudah dan senang sehingga saya terpesona. Pendaftaran mudah, slaid mudah, dan butang besar menjadikan semuanya mudah. Reka bentuk yang lancar, warna yang bagus, butang mudah — UX adalah 10/10. Inilah cara membeli BTC dan ETH dengan kredit dari Coinmama.

Langkah # 1: Buat Akaun Anda

Pergi ke Coinmama.com dan daftar. Itu betul-betul di halaman depan.

kajian cryptocurrency

Mendaftar di Coinmama.com

Langkah # 2: Sahkan E-mel Anda

Klik pautan pengesahan dalam e-mel anda. Anda sekarang akan dibawa kembali ke laman web dan perlu log masuk semula. Masukkan alamat e-mel dan kata laluan anda.

pengesahan coinmama

Pengesahan email

Langkah # 3: Sahkan Akaun Anda

Sekiranya anda mahukan $ 150 atau kurang, langkau ke # 4.

Sekiranya anda ingin membeli dalam jumlah besar, Coinmama perlu mengetahui lebih banyak mengenai anda. Untuk mengesahkan akaun anda, klik pada tab “Sahkan akaun anda” di sebelah kiri papan pemuka.

pengesahan cryptocurrency

Pengesahan akaun

Pilih tahap pengesahan anda dan muat naik dokumen anda. Berikut adalah tangkapan skrin halaman sokongan laman web mengenai cara mendapatkan pengesahan.

pengesahan coinmama

Cara mendapatkan pengesahan

Langkah # 4: Beli Bitcoin

dengan bar gelangsar yang hebat

Membeli Bitcoin di Coinmama adalah seperti mengambil gula-gula dari bayi. Di halaman Beli Bitcoin, pilih USD atau EUR, dan kemudian pilih jumlah anda. Anda boleh menggunakan bar gelangsar yang bagus untuk mencari jumlah yang anda mahukan atau memasukkannya secara manual.

Ulasan Coinmama: Adakah 100% sah? Adakah tempat yang selamat untuk membeli Bitcoin?

Coinmama adalah salah satu nama tertua dalam perniagaan. Ini adalah dinosaur industri yang sah. Syarikat ini telah menjalankan perniagaan selama 5 tahun! DNA Coinmama dibina berdasarkan nilai teras yang kukuh dan didorong oleh “rahsia sos” mereka sebagai pasukan mereka.

Sentimen masyarakat kuat. Secara umum, ia dilihat sebagai broker yang boleh dipercayai, jujur, dan mempunyai reputasi baik (walaupun mahal!). Ia tidak banyak, tetapi untuk apa yang dilakukan, ia boleh dipercayai dan selamat. Seperti semua pertukaran Bitcoin, saya tidak perlu mencari jauh untuk mencari ulasan buruk dengan ejaan dan tatabahasa yang sangat buruk. Saya rasa sebahagian besarnya hanyalah kempen smear dan pelanggan yang tidak puas hati yang kad kreditnya ditolak. Kedua-dua pengguna forum dan laman tinjauan BTC yang dipercayai mempunyai banyak pernyataan.

Ulasan Positif

 • Cepat
 • Ringkas
 • Selamat
 • Sokongan yang baik

Ulasan Negatif

 • Mahal
 • Deposit tidak muncul

Contoh Ulasan Positif

positif koin mama mama

Pengguna Reddit, MistaCoin (nama ace, man!) Merangkum pemikiran saya tepat dengan komennya di a Benang soalan Coinmama di Reddit.

tinjauan positif coinmama

Contoh Ulasan Negatif

Seperti yang saya katakan sebelumnya, aduan yang paling biasa adalah harga tinggi dan pembayaran / deposit yang gagal tidak muncul. Beberapa pengguna yang berbeza mengeluh di sini kerana tidak pernah mendapat wang mereka. Tetapi dari apa yang saya baca di seluruh web, sebahagian besar masalah dengan mudah diselesaikan dengan menghubungi sokongan atau hanya menunggu sedikit lebih lama.

ulasan negatif coinmama

Keputusan

Coinmama adalah sah. Mereka sangat dihormati dan dipercayai. Terdapat beberapa masalah, tetapi ini disebabkan oleh sokongan yang berlebihan. Bercakap dengan mereka atau kepada Simplex (pemproses pembayaran kad kredit mereka) menyelesaikan kebanyakan masalah.

3 Alternatif Coinmama Teratas untuk Bayaran Kad Kredit yang Lebih Rendah

Membeli Bitcoin dengan kad kredit sangat mengagumkan. Membeli Bitcoin dengan kad kredit dan membayar 10.5% tidak mengagumkan. Coinmama menawarkan cara cepat, selamat, dan mudah untuk membeli crypto, tetapi yang terbaik untuk pemula. Mungkin tidak bernilai wang sebaliknya. Apabila anda menambahkan yuran 5.5% kepada yuran kad kredit 5%, malah pengguna yang paling aneh mula mengeluarkan keringat. Sekiranya anda mencari bayaran kad kredit yang lebih rendah, berikut adalah 3 alternatif terbaik untuk Coinmama.

1 # Pangkalan Wang Syiling

broker cryptocurrency

Coinbase adalah broker paling popular di dunia.

Ini adalah cara cepat, mudah, dan selamat untuk membeli BTC, ETH, dan LTC. Ini adalah satu lagi contoh broker yang ditujukan kepada pemula. Kripto bernilai lebih $ 20 bilion telah dibeli dan dijual di bursa ini. Ia sering menjadi pintu masuk ke dunia Bitcoin untuk pemula. Bayaran kad kredit adalah 3.99%, jadi anda menjimatkan sedikit berbanding dengan Coinmama.

2 # Bitpanda

Salah satu pertukaran yang paling mudah diakses di dunia.

Rumah Bitcoin adalah salah satu pertukaran paling popular di Eropah. Dahulu dikenali sebagai Coinimal, Bitpanda adalah salah satu pertukaran yang paling mudah diakses di dunia. Semua pilihan pembayaran dan pembayaran boleh diperiksa di sini. Ia dengan cepat muncul sebagai salah satu pertukaran paling popular di Eropah, dan bayarannya tidak begitu buruk. Anda boleh mendapatkan struktur yuran dalam artikel ini.

3 # Setem bit

Mekanisme mudah untuk membeli BTC dengan kad.

Bitstamp membolehkan anda menjangkau bintang mata wang digital dengan menawarkan mekanisme mudah untuk membeli BTC dengan kad. Secara fungsional tidak ada batasan untuk berapa banyak yang dapat anda beli / jual beli. Anda juga boleh memperdagangkan aset digital anda dengan orang lain di bursa mereka, yang merupakan salah satu yang terbaik di industri ini. Ia adalah pertukaran BTC berlesen penuh pertama di EU, jadi sangat selamat. Bayaran kad kredit bermula pada 8% tetapi turun menjadi 5% bergantung pada berapa banyak yang anda beli. Bayarannya lebih tinggi daripada Coinmama, tetapi Bitstamp juga tidak mengenakan bayaran 5.5% mengikut harganya, jadi anda masih membayar lebih sedikit.

Coinbase Vs Coinmama | Mana Yang Lebih Baik untuk Membeli BTC dengan Kad Kredit?

Mampu membeli Bitcoin dengan kad kredit adalah keajaiban moden. Ia menjadikan dunia crypto jauh lebih mudah diakses oleh dunia. Daripada harus benar-benar mengumpulkan wang dan menunggu berhari-hari (oh, penderitaan!), Kini anda dapat menumbuk beberapa nombor dan memasukkan BTC anda dengan serta-merta. Walaupun dengan bayaran yang lebih tinggi, ia tetap berbaloi untuk kemudahan.

Dua nama terbesar yang memperjuangkan gelaran “broker Bitcoin terbaik yang menerima Visa” adalah Coinbase dan Coinmama. Kedua-duanya sangat dihormati, mudah digunakan, dan aman seperti yang terdapat di dunia crypto. Tetapi satu masih unggul daripada yang lain.

Sebelum saya membandingkan keduanya, mari kita ambil Coinbase’s nadi pertama:

 • periksaMata Wang: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Tunai Bitcoin
 • periksaPembayaran: Kad Kredit, Pindahan Wang, Akaun Bank
 • periksaPengesahanYa
 • periksaKepantasan: Segera untuk kad kredit | 1-5 hari untuk bank atau wayar
 • periksaAplikasiYa.
 • periksaGDAX: Coinbase unik sebagai broker kerana terikat dengan pertukaran terkemuka. GDAX adalah pertukaran Bitcoin yang bergabung dengan Coinbase di mana anda boleh berdagang dengan pengguna cryptocurrency lain. Anda boleh memindahkan wang dengan mudah di antara keduanya
 • periksaProgram rujukan: Program rujukan mereka adalah bonus yang kemas. Anda mendapat $ 10 dalam Bitcoin PERCUMA untuk semua orang yang anda rujuk yang membeli $ 100 atau lebih dengan BTC.

Untuk Coinmama vs Coinbase, jelas bahawa kedua-duanya sangat selamat dan bereputasi baik. Sebagai broker Bitcoin, mereka berdua menawarkan cara cepat dan mudah untuk membeli BTC dengan serta-merta. Namun, saya fikir Coinbase jelas pemenangnya. Bukan hanya menawarkan lebih banyak mata wang dengan bayaran kad kredit yang lebih rendah, ia juga memberi anda akses mudah ke pertukaran GDAX. Seolah-olah memerlukan bantuan lagi, ia juga mempunyai dompet dan aplikasi. Maaf Coinmama, anda kalah.

Kelebihan

 • Cepat
 • Mudah Digunakan
 • Selamat
 • Bayaran Kad Kredit Rendah
 • Dipercayai
 • Pertukaran GDAX

Keburukan

 • Sangat Berkawal
 • Pengesahan Berat

Pemenang

broker cryptocurrency

Coinbase adalah broker paling popular di dunia.

Baca ulasan penuh Coinbase di sini!

Soalan Lazim Coinmama

Anda ingin yakin dengan broker sebelum memasukkan butiran kad kredit anda. Saya telah mengumpulkan soalan yang paling biasa mengenai Coinmama di seluruh web dan menjawabnya di sini untuk anda. Pastikan anda membacanya sebelum membeli BTC anda!

Q: Adakah Coinmama Selamat?

J: Ya, Coinmama adalah salah satu broker yang paling selamat dan terkenal di pasaran.

Q: Adakah Coinmama Terima Kad Kredit?

J: Ya, Coinmama beroperasi di AS tetapi hanya di 23 negeri. Periksa untuk mengetahui sama ada negeri anda membuat senarai.

S: Adakah Coinmama Memerlukan Pengesahan?

J: Untuk BTC bernilai kurang dari $ 150, tidak ada pengesahan. Apa sahaja yang memerlukan ID.

S: Berapa lamakah masa yang diperlukan Coinmama untuk menghantar Bitcoin saya kepada saya?

J: Setelah pembelian dan alamat disahkan, pemindahan HARUS segera. Namun, pada Januari 2018, beberapa pengguna mengadu kelewatan.

S: Bolehkah saya menyimpan Bitcoin saya di Coinmama?

J: Tidak, Coinmama tidak menawarkan dompet.

S: Berapa Caj Coinmama untuk Membeli Bitcoin?

J: Anda akan membayar yuran Coinmama sebanyak 5.5% + bayaran kad kredit 5%.

S: Adakah Coinmama adalah Penipuan?

J: Tidak. Coinmama sah 100%. Mereka berdaftar dengan FinCEN dan berpusat di Israel.

S: Bolehkah Saya Beli Bitcoin sahaja?

J: Tidak, Coinmama juga menawarkan Ethereum.

S: Berapa lamakah Pengesahan berlangsung?

J: Biasanya hanya memerlukan beberapa jam, tetapi apabila sokongan dihantam, diperlukan beberapa hari.

Apa yang Suka / Tidak Suka Cryptopositive

Coinmama tidak banyak menawarkan dan mempunyai fungsi yang sangat terhad, tetapi berfungsi untuk tujuannya. Untuk apa yang dilakukannya, ia adalah broker yang hebat. Sangat mudah untuk memusatkan perhatian kepada yang negatif, tetapi tidak pernah mendakwa bahawa ia adalah cara lain untuk membeli BTC dengan kad kredit. Oleh itu, dalam hal ini, ia memberikan.

Pendaftaran dan pengesahan mudah, pembelian mudah, dan deposit segera. Bersih, senang dan senang — itulah Coinmama.

Masih banyak yang tidak disukai.

Suka

 • Pengalaman pengguna – Segala-galanya dari tata letak hingga mekanisme pembelian yang dipermudahkan menjadikan UX Coinmama luar biasa. Tidak lebih mudah untuk mendapatkan BTC pertama anda.
 • Ketelusan – Untuk semua kengerian yang saya dengar mengenai Coinmama yang teduh, mereka ternyata menjadi salah satu syarikat yang lebih telus dalam industri ini. Pengurusan dan pasukan mereka dipaparkan di depan dan di tengah halaman mengenai mereka.
 • Mesra Pemula – Daftar, sahkan, klik Beli, dan masukkan butiran pembayaran anda. Anda tidak boleh mengacaukannya jika anda mencuba.
 • Had Tinggi – Pengesahan tahap 3 membolehkan anda membeli BTC bernilai $ 1,000,000.

Tidak suka

 • Yuran – Coinmama adalah salah satu broker yang paling mahal. Anda membayar banyak untuk kemudahan.
 • Pilihan Terhad – Anda hanya dapat membeli BTC atau ETH. Malah Coinbase menawarkan lebih daripada itu!
 • Coinmama Hanya Menjual – Coinmama hanya menjual BTC kepada pelanggannya. Itu tidak memberi anda pilihan untuk menjual BTC kepada mereka.

Keputusan Akhir

Coinmama adalah salah satu broker Bitcoin yang paling selamat, jujur, dan selesa di luar sana. Ia menawarkan cara yang mudah dan senang untuk membeli Bitcoin dengan kad kredit tetapi itu sahaja. UX hebat, pembelian cukup mudah, dan anda juga tidak perlu disahkan sekiranya anda mahukan BTC bernilai $ 150 atau kurang (tolak yuran).

Untuk had yang lebih tinggi, anda mesti memberikan pengesahan dan anda hanya mempunyai akses ke Bitcoin atau Ethereum. Fungsi dan keselamatannya bagus tetapi pilihan anda terhad. Namun, kesederhanaan mempunyai kelebihan – ini memaksa anda untuk menyiapkan dompet!

Keputusan:

Coinmama adalah cara yang selamat dan mudah untuk membeli Bitcoin dengan serta-merta dengan kad kredit, tetapi bersiaplah untuk membayar!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me