Semua Yang Anda Perlu Tahu Mengenai ICON (ICX) Airdrop

Apa itu ICON (ICX)?

ICON (ICX), platform besar yang membolehkan pelbagai rantaian berinteraksi antara satu sama lain melalui kontrak pintar. Projek ini bertujuan untuk menghubungkan dunia, membina salah satu rangkaian desentralisasi terbesar di dunia.

Pasukan mempunyai beberapa perkara di lengan baju mereka untuk beberapa minggu ke depan dan baru-baru ini telah membuat pengumuman umum mengenai rancangan mereka mengenai token ICX dan baru dompet simpanan. Pasukan ini juga merancang untuk menyiarkan token ke alamat yang disahkan.

Cara Menerima Token Airdrop ICON (ICX)

IKON ditetapkan untuk memberi token ICX percuma dalam Airdrop kepada pengguna dompet ICONex ICX. E-mel telah dihantar kepada mereka yang memenuhi syarat untuk tayangan udara.

Sebuah syarikat tinjauan digunakan untuk mengumpulkan maklumat yang diperlukan untuk udara dan e-mel telah dihantar dari [e-mel dilindungi] melalui research.net “.

Token ICX untuk diedarkan di udara akan menjadi duit syiling ICX bersih utama dan bukan token ERC20, dan hanya dapat diterima melalui dompet ICONex ICX. Setelah proses pengesahan yang mudah, udara akan dihantar bulan ini.

Pasukan ICON tidak akan pernah meminta kunci peribadi individu sebelum mereka dapat mendapatkan token percuma mereka. Sekiranya ada yang memenuhi syarat untuk melihat udara tidak melihat surat, pengguna harus memeriksa folder spam atau tab promosi. Sekiranya masih tidak dapat dilihat, gunakan pautan ini untuk menghantar maklumat anda kepada pasukan.

Dompet ICONex: Dompet yang Sesuai untuk Airdrop

Dompet rasmi cryptocurrency ICX, yang Dompet ICONex dilancarkan secara rasmi. Dompet tersedia sebagai Pelanjutan Penyemak Imbas Google Chrome untuk pengguna PC. Versi Android dan iOS dikatakan akan segera dilancarkan.

Dompet merangkumi ciri seperti pemindahan, penyimpanan, dan cadangan benih. Walau bagaimanapun, dompet hanya menyimpan token bersih utama ICX dan bukan token ERC20.

The Token ICON (ICX) dalam edaran adalah Token ERC20 dan boleh dipindahkan ke Dompet ICONex dengan menghantar token ke alamat dompet ETH.

Untuk mengakses dompet, tekan di sini. Klik pada “Dompet”Butang di bahagian atas dan pindah ke halaman pelanjutan Chrome. Klik “Tambah ke ChromeButang di sudut kanan atas.

Tekan di sini untuk melihat panduan lengkap mengenai cara memasang dompet ICONex anda.

Tukar Tukar ICON ICX

Pasukan ini sedang menyiapkan token ERC20 untuk pertukaran syiling ICX. Waktu yang tepat belum diumumkan, tetapi dijadualkan akan terjadi pada bulan Mac 2018.

Setelah proses pertukaran token bermula, token ICX ERC20 dapat digunakan untuk membuat transaksi. Setelah beberapa bulan pengumuman mengenai pertukaran token, token ERC20 akan dibakar dan tidak lagi dapat digunakan.

Pasukan ini berjanji akan memberikan banyak masa untuk semua orang menukar token ERC20 anda ke syiling ICX sebelum dibakar.

Pertukaran Untuk Menyenaraikan Token ICON (ICX)

The Token ICON (ICX) telah disenaraikan di Pertukaran Bithumb dan tidak lama lagi akan berada di Pertukaran Upbit nyata tidak lama lagi.

Selain dari landasan udara oleh Pasukan ICON, akan ada yang lain Acara Airdrop ICON mengucapkan terima kasih kepada ahli pertukaran Bithumb.

Pertukaran cryptocurrency global, Bithumb menyenaraikan ICX untuk meraikan Pelancaran Platform Bithumb Pro.

“Melalui perbincangan Jawatankuasa Penasihat Cryptocurrency Bithumb, kami menyenaraikan ICON (ICX) yang disebut ‘Versi Korea ETH’ dan menonjol dalam projek antara rantaian.”

Exchange akan melancarkan token ICON dalam 2 acara yang berasingan.

Acara 1: Berdagang dan dapatkan ICON Airdrop

Ahli Bithumb yang memperdagangkan 1,000,000 Won atau lebih dalam tempoh acara memenuhi syarat untuk peringkat airdrop ini.

Acara ini akan diadakan Rabu 21 Mac 2018 hingga Ahad 25 Mac 2018.

Pengedaran token akan dibuat berdasarkan tempoh pendaftaran ahli.

  • Mendaftar di atas 3 tahun mendapat ganjaran token 20 ICX.
  • Antara 1 dan 3 tahun mendapat 10 token ICX.
  • 6 bulan hingga 1 tahun mendapat 5 token ICX.
  • Akaun kurang dari 6 bulan mendapat 2 token ICX.

Airdrop dijadualkan untuk Jumaat 6 April 2018.

Acara 2: Deposit kemudian berniaga, dan dapatkan 1% Deposit

Ini terbuka untuk semua ahli.

Acara ini juga akan diadakan antara Rabu 21 Mac 2018 dan Ahad 25 Mac 2018.

Akan ada pembayaran balik 1% untuk semua deposit token ICON di bursa dalam tempoh tersebut.

Yang diperlukan hanyalah membuat alamat di bursa, membuat deposit, dan menunggu ganjaran anda.

Airdrop dijadualkan untuk Jumaat 6 April 2018 juga.

Maklumat lanjut mengenai acara ini boleh didapati di laman web rasmi Bithumb.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

315 3aa f45 69a 93b 385 475