Jay Hao di PAXE TV: Perluasan OKEx di Korea 2020

Pada 25 April, Ketua Pegawai Eksekutif kami Jay Hao ditemuramah oleh Pax Economic TV (PAXE TV), saluran penyiaran Korea terkenal yang memfokuskan pada cryptocurrency dan trend blockchain, untuk membincangkan pandangan pasaran dan rancangan OKEx untuk berkembang ke Korea pada tahun 2020. Sepanjang wawancara, Jay juga membincangkan mengenai perkongsian baru OKEx dengan MeconCash, sebuah projek blockchain berkualiti tinggi yang membantu kami memperluas pintu masuk fiat kami di Korea.

Adakah anda teruja dengan arahan baru kami? Apa pendapat Jay mengenai ekosistem blockchain pada tahun 2020? Lihat temu ramah di bawah dan Q&Seperti yang kami tuliskan untuk anda, dengan semua pertanyaan yang dijawab oleh Jay.

Untuk rakaman wawancara yang lengkap, sila lawati: http://www.paxetv.com/tv/view.html?idxno=24148

CEO OKEx Jay Hao ditemuramah oleh PAXE TV

1. Perkenalkan diri anda untuk penonton di Korea

Pasti. A-ni-ha-sya-you, saya Jay Hao, Ketua Pegawai Eksekutif OKEx. Terima kasih kerana mempunyai saya di sini.

2. Sila perkenalkan OKEx untuk penonton di Korea.

OKEx adalah pertukaran aset digital global, yang menawarkan perkhidmatan perdagangan seperti perdagangan spot, derivatif seperti niaga hadapan, pertukaran berterusan, perdagangan opsyen, pasaran C2C, dan sebagainya.

Sebagai ekosistem blockchain yang baik, OKEx juga mempunyai kolam perlombongan, dompet, dan rangkaian awamnya sendiri.

Jangan ragu untuk mengikuti saya (@ Jayhao8) atau OKEx () di Twitter untuk mengetahui lebih lanjut;)

3. Adakah anda fikir akan ada perubahan besar dalam ekosistem blockchain pada tahun 2020? Sekiranya demikian, apakah keadaannya?

Tanpa ragu ragu.

Ketika menjelang tahun 2020, ekonomi dunia telah dipengaruhi oleh coronavirus. Pasaran saham, pasaran buruh … sungguh sukar. Dalam masa yang sukar ini, “pendapatan pasif” akan menjadi kunci dalam ekosistem blockchain kita sepanjang tahun.

DeFi telah berkembang dengan pesat, dan kami percaya ia akan menjadi elemen penting bagi sistem kewangan tradisional. Kami telah melancarkan pelbagai produk untuk membolehkan pengguna memperoleh wang pasif dengan mudah melalui pinjaman, penyimpanan dan deposit Defi.

4. Bagaimana anda merancang untuk mengembangkan perniagaan di Korea?

Nah, 200 bilion dolar AS – ini adalah jumlah yang telah dicapai oleh pasaran crypto pada tahun lalu. Jelas, pasaran ini masih berkembang dengan pesat dan pesat. Data dari OKEx menunjukkan Korea adalah salah satu negara yang sangat aktif dalam industri kami.

Kami sangat menghargai semangat pengguna di Korea. Dan di sini selalu menjadi salah satu pasaran teratas yang paling kami hargai. Tidak kira projek atau komuniti yang menjanjikan, mereka selalu menjadi pendorong yang menjadikan kita dapat menawarkan tahap perkhidmatan yang lebih cemerlang kepada semua orang. Juga, rakan kongsi kami OKEx Korea akan berusaha sebaik mungkin untuk memberikan pengguna Korea akses paling mudah ke cryptocurrency.

5. Apa yang membawa OKEx bekerjasama dengan MeconCash? Apa pendapat anda mengenai perkongsian itu?

Matlamat OKEx adalah untuk merangsang pertumbuhan industri blockchain, dan juga ekonomi yang diperkasakan oleh blockchain. Sukacita kami bekerjasama dengan projek blockchain berkualiti tinggi seperti MeconCash. Kerjasama antara OKB dan Meconcash ini akan menjadi win-win.

Kami mematuhi standard proses tinjauan projek dari semasa ke semasa. Prosedur ini disusun untuk melindungi kepentingan peniaga kami, juga menjamin projek-projek kami yang berkualiti tinggi. Dan MeconCash membantu kami memperluaskan gerbang fiat kami di Korea.

6. Apa pendapat anda mengenai MeconCash?

Kami sangat menghargai apa yang telah disumbangkan oleh MeconCash kepada industri ini, terutamanya bertindak sebagai pintu masuk fiat di Korea dengan mesin ATM. Berkat itu, orang di Korea dapat mengakses cryptocurrency dengan lebih mudah dengan penggunaan secara besar-besaran.

Kami berkongsi matlamat yang sama, dan membina industri ini bersama-sama.

7. Apa itu OKB? Apa rancangan masa depannya?

OKB adalah token utiliti yang dikeluarkan oleh OK Blockchain Foundation dan OKEx telah menggunakannya sebagai bahagian penting dalam ekosistem OKChain. Sehingga hari ini, OKB telah mengembangkan hingga 13 senario aplikasi berasaskan platform bersama dengan 35 kes penggunaan aplikasi luaran, seperti membeli produk atau perkhidmatan dengan token.

Disenaraikan di 50 bursa spot, 9 bursa fiat-ke-kripto, meliputi 141 negara dan wilayah di seluruh dunia … ini menunjukkan bagaimana OKB sangat mudah diakses.

Untuk mengekalkan sistem token dengan lebih baik, kami juga memiliki rancangan pembelian balik OKB – 30% dari pendapatan yuran transaksi dari pasaran spot OKEx akan digunakan untuk membeli kembali OKB secara berkala.

OKB, adalah masa depan kita.

8. Beritahu kami lebih lanjut mengenai bagaimana OKEx akan terus menyumbang kepada industri blockchain.

Kami kini menawarkan kepada pengguna kami portfolio produk yang sangat komprehensif – C2C, spot, margin, dan derivatif seperti niaga hadapan, opsyen dan pertukaran berterusan. Sekarang ini, kolam perlombongan dan rantaian awam adalah yang sedang kami aktifkan.

Untuk rangkaian awam, kami telah melancarkan sendiri – OKChain, dan DApp pertama – OKEx DEX. OKChain terbuka untuk semua komuniti blockchain dan menyokong pelbagai jenis dapps. Pengguna boleh mengeluarkan token mereka sendiri, membuat pasangan perdagangan, dan berdagang secara bebas melalui OKChain. Di masa depan, saya berharap lebih banyak aplikasi yang terdesentralisasi akan disiarkan secara langsung untuk merangsang perkembangan industri yang pesat.

Kami berharap dapat terus menguntungkan pasaran kewangan tradisional, terutamanya terdapat lebih daripada berbilion orang yang tidak dapat mengakses perkhidmatan kewangan tradisional. Oleh itu, kami akan membantu mereka menyingkirkan kemasukan kewangan dan kemudian menikmati pendapatan pasif mereka. DAPATKAN – ciri kami yang baru dilancarkan adalah kedai sehenti yang membolehkan pengguna mengakses semua produk kewangan OKEx, termasuk simpanan dan simpanan, di mana pengguna dapat memperoleh pendapatan faedah.

9. Sekiranya ada yang ingin anda sampaikan kepada penonton Korea buat kali terakhir, sila beritahu mereka.

Industri blockchain telah mencapai kemajuan besar tahun lalu, namun masih muda. Saya katakan teknologi blockchain masih mempunyai jalan panjang dengan potensi pertumbuhan yang besar.

Kami gembira dapat melihat semakin banyak projek blockchain berkualiti tinggi seperti Meconcash yang diinkubasi di Korea dan menyumbang kepada industri di peringkat global. Sebagai pemain, kami sangat bersedia untuk mengikuti projek Korea dan pengguna, untuk mendorong perkembangan industri blockchain ke tahap seterusnya.

Ikuti OKEx pada:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_Bahasa Inggeris

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

962 745 60b 5ac 5e3 f7b e55