10 Aplikasi Ganjaran Tunai Cryptocurrency Terbaik dan Aplikasi Rebat

Pengguna Bitcoin dan cryptocurrency yang membeli-belah dalam talian perlu membiasakan diri dengan platform ganjaran dan pemberian rebat kripto terbaik. Walaupun kami telah merangkumi cara terbaik untuk mendapatkan bitcoin, 10 aplikasi ganjaran dan laman web rebat berikut adalah pilihan mesti digunakan yang membolehkan orang memperoleh wang tunai atas pembelian anda, dibayar dalam cryptocurrency.

Ramai yang mungkin biasa dengan perkhidmatan pulangan tunai yang popular seperti Rakuten, Honey, Ibotta atau Drop misalnya, tetapi dengan munculnya bitcoin banyak yang beralih untuk melihat bagaimana mereka dapat mendapatkan kembali wang kripto sebagai cara terbaik untuk mengantongi duit syiling tambahan untuk percuma.

Terdapat beratus-ratus juta orang Amerika dan ratusan juta lagi di seluruh dunia yang gemar menemui tawaran, klip kupon, menggunakan kod promo dan memanfaatkan program kesetiaan – dan sekarang gerakan penjimatan wang ini memasuki pasaran cryptocurrency.

Walaupun program ganjaran tunai berpusatkan cryptocurrency agak baru, platform ganjaran berbelanja dan simpan belum ada teknologi mencipta semula kes penggunaan dan penghargaan mereka. Belajar bagaimana memulakan membeli-belah dengan lebih bijak (batu perjalanan, mata kad kredit, diskaun pukal dan lain-lain) dengan menerima tawaran ganjaran tunai menggabungkan keupayaan untuk membelanjakan wang dengan mendapatkan wang kembali dari kedai kegemaran anda.

Kita semua tahu betapa senangnya membelanjakan wang dalam talian tetapi memahami bagaimana menjimatkan wang membeli-belah di Internet tidak semudah itu dan panduan ganjaran tunai bitcoin ini bertujuan untuk membantu anda belajar bagaimana mendapatkan rebat crypto dengan mudah pada pembelian harian anda.

Sudah tentu tidak semua program ganjaran crypto dibuat sama, seperti kata pepatah, “tidak ada makan siang percuma,” tetapi menggunakan perkhidmatan aplikasi cashback yang dapat ditebus dapat membuat penjimatan wang menyenangkan dan mudah sambil mengoptimumkan pendapatan. Walaupun mungkin jelas, penipuan bitcoin berjalan liar jadi perhatikan dan lakukan usaha anda sendiri.

Dari hari-hari memotong kupon hingga rebat penghantaran, kami menggalakkan semua pengguna cryptoasset untuk memanfaatkan sepenuhnya 10 program ganjaran tunai berasaskan bitcoin terbaik di bawah ini untuk mendapatkan simpanan.

10 Program Ganjaran Pulangan Tunai Crypto Teratas untuk Digunakan

Adalah selamat untuk mengatakan bahawa mana-mana perkhidmatan berasaskan digital yang menawarkan wang percuma harus dipenuhi dengan keraguan segera dan banyak mata yang menarik, tetapi senarai berikut platform ganjaran membeli-belah dalam talian yang berkaitan dengan bitcoin adalah program terbaik dan terbaik untuk dipertimbangkan.

Aplikasi pengembalian wang kripto ini membantu anda memperoleh wang sebagai balasan setelah membeli barang atau perkhidmatan (di mana kupon atau kod promosi digunakan sebelum anda membuat pembayaran) mirip dengan rebat.

Cryptocurrency telah berkembang dari mainan teknologi khusus menjadi token berharga dengan pelbagai aplikasi.

Sebelum kita memasuki 10 penyedia ganjaran wang tunai terbaik, ada tiga perbezaan pembayaran yang perlu ditinjau untuk setiap yang disenaraikan:

  • kaedah pembayaran: kaji bagaimana setiap program ganjaran pulangan wang ini mengirimkan pendapatan anda (arahan penyediaan dompet)
  • kekerapan pembayaran: kaji sama ada anda mendapat ganjaran berbayar dengan serta-merta atau jika pembayaran adalah mingguan atau bulanan
  • kelayakan ambang pembayaran: selidiki jumlah yang diperlukan untuk jumlah yang mesti anda hasilkan sebelum menebus ganjaran anda, serta periksa cetakan setiap peruncit

Sekarang, mari masuk ke program ganjaran dan rebat tunai cryptocurrency yang paling popular yang akan membantu anda menjimatkan wang dan memperoleh bitcoin semasa membeli-belah dalam talian.

1) Lolli – Madu Crypto

Ini lebih daripada sekadar korelasi yang lemah. Lolli beroperasi dengan cara yang serupa dengan platform ganjaran berasaskan desktop seperti Honey. Yang perlu dilakukan oleh pengguna ialah memuat turun plugin desktop, yang pada masa ini hanya tersedia untuk Chrome.

Dari sana, semua yang perlu anda lakukan ialah melihat pelbagai kategori kedai yang diberikan oleh Lolli sebagai insentif, membuat pembelian, dan menyelesaikan pembayaran menggunakan Lolli Plugin, dan dapatkan maksimum 10% Bitcoin sebagai wang tunai semasa pembelian anda.

Secara keseluruhan, Lolli disokong oleh beratus-ratus kedai digital yang berbeza, masing-masing menawarkan tahap pulangan tunai semasa pembelian. Ini merangkumi beberapa nama terkenal seperti Macy’s, TopShop, Sears, Rag & Tulang dan banyak lagi.

Yang ini berada di kedudukan ke-3 berkat kemudahan dan intuitif yang relatif, bukan hanya memasangkannya ke penyemak imbas anda tetapi juga antara muka pengguna yang bersih dan gaya sederhana.

2) Pei – Pulangan Tunai Automatik dalam Bitcoin

Untuk aplikasi mudah alih, Pei nampaknya memiliki sistem pembayaran yang serupa dengan MoneyBox, di mana ia membuat sumbangan tunai atau Bitcoin segera ke akaun anda setiap kali anda membuat pembelian pada kad gabungan.

Yang perlu dilakukan oleh pengguna ialah memuat turun aplikasi mudah alih, yang percuma untuk Android atau iOS. Dari sana, anda menjalani pendaftaran, melampirkan kad pilihan anda, dan mula menghasilkan rebat sekunder dari pembayaran anda.

Pembayaran tidak segera diakreditasi ke akaun anda sebagai fiat atau Bitcoin, yang merupakan dua pilihan yang diberikan kepada pengguna. Walau bagaimanapun, setiap pembayaran dari kad anda yang ditunjukkan dalam aplikasi anda memberikan poin kepada jumlah berjalan anda.

Salah satu perkara yang membezakan Pei ialah semakin anda menggunakannya, semakin banyak pulangan tunai dan mata yang anda terima.

Buat masa ini, pengguna hanya dapat memperoleh USD atau BTC melalui Pei, syarikat itu telah mengumumkan bahawa ia akan menambahkan kripto lebih jauh di masa yang akan datang.

3) Earn.com – Crypto untuk Sumbangan

Ekonomi pertunjukan telah berkembang dengan cukup dramatik sejak beberapa tahun kebelakangan ini, dengan pengguna berjaya mengumpulkan beberapa pendapatan tambahan melalui aplikasi seperti Lyft, UberEats antara lain.

Aplikasi ekonomi lain adalah Earn.com, yang membolehkan anda memperoleh cryptocurrency untuk menyelesaikan pelbagai tugas. Tugas-tugas ini dapat dilakukan dengan mudah seperti menjawab pertanyaan dari kuesioner khusus, mengambil bahagian dalam kajian, atau menjawab e-mel tertentu.

Setiap tugas memberi anda sebilangan kecil Bitcoin. Oleh itu, memberikan sedikit masa anda boleh menyamai sejumlah pulangan yang lumayan di masa depan.

Pengguna menetapkan profil awam Earn.com, yang memungkinkan orang lain untuk menghantar mesej dan tugas kepada pengguna tanpa mendedahkan maklumat hubungan peribadi. Setelah menjawab mesej atau menyelesaikan tugas, anda akan menerima ganjaran tugas dalam bitcoin. Anda kemudian boleh mengeluarkan wang ke dompet Bitcoin atau akaun Coinbase anda.

4) Storm X – Mengewangkan tugas Mikro

Bersama dengan mempunyai beberapa ulasan yang cukup kukuh di Google Play, sebagai aplikasi mudah alih yang agak diterima, Storm X menekankan permainan harian dan permainan digital yang sering kita hadapi..

Pengguna boleh ‘terpasang’ ke dalam aplikasi dengan mudah dengan memuat turunnya melalui Google Play atau gedung aplikasi iOS. Dari sana, anda hanya perlu menyiapkan diri dengan akaun dan mula menjana wang dari tugas.

Setiap tugas dalam aplikasi memberi penghargaan kepada pengguna dengan jumlah mata wang dalam aplikasi tertentu, yang dikenali sebagai ‘Bolt.’ Untuk membuka ganjaran kewangan, anda harus melampaui jumlah tertentu melalui pelbagai tugas yang diberikan kepada anda.

Satu tugas mungkin meminta anda melengkapkan soal selidik untuk perniagaan seperti Lyft. Tugas lain mungkin meminta anda bermain permainan penyemak imbas dan mendapatkan Baut untuk berpartisipasi, menjemput rakan atau memberikan maklum balas.

Syarikat itu mendakwa telah mengedarkan lebih daripada 249 BTC dan 570 ETH sejak pertama kali dilancarkan pada tahun 2014.

Bersama dengan tugas yang dimainkan, Storm juga mempunyai kedai dalam aplikasi yang dikenali sebagai StormShop. Dengan menggunakan kedai khusus ini, setiap kali pengguna berbelanja dan checkout menggunakan aplikasi, mereka dapat memperoleh ganjaran crypto pada pembelian mereka.

Walaupun kadar pengembalian tunai untuk setiap kedai ini berbeza-beza, pengembalian wang tunai dapat mencapai tertinggi 30%, menurut syarikat itu.

5) CoinRebates – Tepat Apa yang Tertera pada timah

“Belanja di kedai dalam talian kegemaran anda dan dapatkan hadiah wang tunai bitcoin percuma.”

Sama seperti namanya, CoinRebates memberikan tahap pulangan tunai yang berubah-ubah yang tetap, tidak kira berapa banyak yang anda belanjakan.

Apa yang menjadikan kedudukan ini begitu tinggi dalam (dan semakin meningkat) platform pengembalian wang tunai dan ganjaran adalah kerana bilangan perniagaan yang banyak telah bekerjasama dengannya selama bertahun-tahun yang telah ada.

Syarikat rakan niaga merangkumi nama isi rumah utama seperti Walmart, Macy’s, Expedia, dan juga nama dalam talian seperti Udemy, Microsoft dan Groupon. Bergantung pada syarikat mana yang anda berminat gunakan, pulangan tunai antara 1.5 hingga 20%, dengan syarikat seperti Udemy menyediakan 24 Bits (mata wang platform) per dolar yang dibelanjakan.

Walaupun syarikat ini melayani lebih banyak pangkalan pengguna di dalam atau di sekitar Amerika Syarikat, ini tidak menghalang syarikat-syarikat di Eropah untuk menggunakan CoinRebates. Walaupun syarikat itu berpusat di Amerika, pengguna dapat memanfaatkan potongan harga ini di crypto selagi kedai pesaing memberikan sokongan penghantaran ke negara asal pengguna tersebut.

6) BitcoinRewards – Ganjaran dalam Multiple Cryptos

Dengan cara yang serupa dengan Lolli dan CoinRebates, BitcoinRewards menawarkan kepada pengguna cara yang cukup intuitif untuk masuk, menghubungkan akaun dan dompet crypto mereka dan pergi membeli-belah.

BitcoinRewards memberikan banyak pendedahan kepada sebilangan besar kedai yang merangkumi perabot, fesyen, perjalanan, dan kecantikan yang tinggi. Tahap pengembalian tunai yang boleh diperoleh pengguna berubah-ubah bergantung pada kedai yang anda beli. Tetapi ini umumnya berkisar antara 1.6% untuk pembelian dari kedai seperti Game, hingga 16% untuk platform pendidikan dalam talian – Udemy.

Bersama dengan memberikan sejumlah besar variasi ketika datang ke kedai dan potongan harga. Salah satu kelebihan bersih lain menggunakan BitcoinRewards adalah bahawa ia terus menyegarkan media sosial dan halaman depannya dengan pelbagai tawaran promosi yang sensitif terhadap masa. Pada masa ini, ini merangkumi kod diskaun dan wang tunai yang lebih tinggi dari Rosegal dan Contiki.

Salah satu kelemahan yang anda miliki adalah bahawa platform itu sendiri terlalu sibuk, yang benar-benar dapat membuang orang dan membuat mereka merasa bingung dengan prospek menggunakan platform.

7) Steem – Jawapan Komuniti Crypto kepada Medium

Walaupun Steem pada dasarnya tidak termasuk dalam kategori aplikasi ganjaran, ia menawarkan sistem pampasan yang lebih baik untuk masa anda. Dengan cara yang serupa dengan Earn.com, pengguna yang memutuskan untuk menjadi penyumbang Steem sebagai pembuat kandungan dapat memperoleh token Steem bergantung pada seberapa baik artikel / artikel mereka diterima.

Mempunyai pertukaran cryptocurrency yang berkaitan bermaksud bahawa setiap token Steem yang anda perolehi dari membuat kandungan dapat dijual dengan harga USD atau denominasi cryptocurrency lain, dengan berkesan menjana masa anda.

Pendaftaran beroperasi dengan cara yang sama seperti Medium – menjadikannya sangat mudah untuk dimulakan sebagai pencipta kandungan, atau hanya untuk membaca pelbagai berita yang sudah ada di platform.

8) TV-DUA – Mengewangkan Masa Tontonan Anda

Salah satu cara yang lebih mengagumkan dan, mari kita hadapi, kaedah yang banyak dicari untuk menjana wang anda adalah dengan meluangkan masa yang biasanya anda habiskan untuk menonton TV, atau menonton video dalam talian dan menjana wang dari mereka.

Nah, inilah premis yang mendasari TV-TWO, yang menawarkan insentif digital untuk pengguna yang menggunakan aplikasi khusus untuk menonton kandungan dari kumpulan pencipta kandungan langsung dan yang berkaitan.

Pada masa ini, aplikasinya tersedia untuk Android, iOS, dan juga untuk pengeluar TV popular seperti LG dan Samsung.

Untuk memulakan, semua yang perlu anda lakukan ialah memuat turun aplikasi di sistem operasi, televisyen, atau gedung aplikasi pilihan anda. Dari sana, anda perlu mengimbas kod QR yang muncul di skrin peranti anda. Ini membolehkan aplikasi anda menyegerakkan dengan televisyen atau tablet yang ingin anda gunakan TV-DUA.

TV-DUA memberi insentif kepada pengguna untuk menonton kandungan melalui aplikasinya menggunakan token ERC20 berasaskan Ethereum, yang dapat ditukar dengan token fungible lain.

9) Captain Bitcoin – Crypto untuk Menonton iklan

Tidak ada yang suka dipaksa menonton iklan YouTube selama 30 saat. Anda tidak mendapat ganjaran kerana melihat iklan tersebut.

Itulah sebabnya senang melihat platform seperti Captain Bitcoin menawarkan alternatif yang menarik. Daripada hanya melemparkan iklan di depan pengguna, CB menawarkan insentif kewangan kepada pengguna untuk menonton iklan tertentu dari pelbagai syarikat terkenal hingga syarikat berasaskan blockchain yang lebih menarik seperti Decentraland.

Sebab mengapa Kapten Bitcoin berada di sini hanya kerana ia adalah projek yang agak baru, setelah dilancarkan baru-baru ini. Dengan kata-kata itu, masih banyak yang dinanti-nantikan dari projek ini.

10) SatsApp

SatsApp adalah projek crypt terkenal yang dilancarkan oleh pasukan yang sama di belakang SatsBack dan CasaHODL. Walaupun SatsApp terkenal, platform ini mempunyai pelbagai ulasan sehingga kini, terutamanya kerana aksesibilitasnya yang terhad.

Menurut pasukan, SatsApp hanya tersedia untuk ahli Casa Gold, Platinum dan Diamond. Sama sahaja, ini adalah salah satu daripada beberapa platform di luar sana yang menggunakan Bitcoin dan Rangkaian Lightning lapisan-2.

Tersedia di Android dan iOS, aplikasi ini memungkinkan pengguna membuat pembayaran dengan cepat menggunakan platform, dan juga memperoleh rebat dari yang sama.

Syarikat Pulangan Tunai Crypto untuk Mengawasi

  • LIPAT
  • Duit syiling
  • Bayaran Logam
  • Rangkaian Nuo
  • Crypto.com
  • Rantai Burung

Satu syarikat tertentu yang perlu diperhatikan pada bulan ini adalah FOLD, yang baru saja mengumumkan peningkatan modal yang berjaya melebihi $ 2.5 juta. Objektif utama dengan modal baru ini adalah untuk menyediakan kedai runcit dengan cara yang lancar untuk melakukan pembayaran menggunakan Bitcoin.

Lead produk untuk FOLD Will Reeves telah menyatakan bahawa produk tersebut akan ditawarkan kepada perniagaan yang berminat dengan perkhidmatan langganan syarikat:

“Apabila orang menghabiskan fiat di peruncit, mereka akan mendapat ganjaran BTC. Mereka dapat menghabiskan ganjaran tersebut atau menariknya ke alamat di rantai. Di masa depan, kami akan mengeluarkan kemas kini yang membolehkan orang menarik ganjaran secara langsung kepada kilat, yang akan menurunkan yuran dan menjadikannya lebih berguna. “

Terdapat satu lagi aplikasi pengembalian wang cryptocurrency dengan nama Coinseed, yang memberi tumpuan untuk membuat pelaburan cryptoasset mudah tetapi juga untuk mendapatkan wang tunai di crypto dari tempat-tempat seperti Amazon, Walmart, Ebay dan restoran tempatan.

Masa depan kelihatan cerah untuk platform rebat cryptocurrency dan ganjaran tunai.

Kata Akhir: Memperoleh Ganjaran Rebat Tunai di Crypto

Sebilangan besar laman web dan aplikasi mudah alih yang disenaraikan di atas membolehkan anda memperoleh kripto dalam talian secara sah dengan risiko terhad. Sebagai pertukaran untuk menyelesaikan tugas mudah, membeli produk tertentu atau bermain permainan tertentu, anda dapat memperoleh ganjaran crypto yang besar sebagai pertukaran untuk menggunakan perkhidmatan mereka.

Kami juga akan mengkaji setiap platform individu dalam masa terdekat, jadi pastikan untuk memeriksa semula dan melihat bagaimana semua penyedia perkhidmatan tunai tunai individu ini berfungsi.

Cubalah salah satu laman web di atas hari ini dan mulailah memperoleh crypto melalui platform rebat, cashback, dan reward.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

9bb 1ac 061 db5 b40 cf0 d18