Coinmine: Cryptocurrency Coin Mining dari Ulasan Rumah

Ulasan duit syiling

Coinmine adalah mesin perlombongan crypto di rumah dengan harga $ 799. Anda memasangkan pelombong CoinmineOne all-in-one, kemudian bekerja untuk melombong salah satu daripada beberapa cryptocurrency yang berbeza.

Apa itu Coinmine?

Coinmine adalah permulaan crypto yang berpusat di California yang membuat satu produk: Coinmine One all-in-one crypto miner. Coinmine One mempunyai reka bentuk bersih yang dibandingkan dengan Mac. Sangat mudah digunakan: anda memasangkannya, menyambungkannya ke Wi-Fi anda dengan aplikasi mudah alih, kemudian menambang crypto di rumah.

Semasa dilancarkan pada tahun 2018, Coinmine berharga $ 799. Hari ini, pada bulan Oktober 2019, Coinmine One berharga $ 699. Ia tersedia dalam warna hitam atau putih dan dihantar dalam masa 4 hingga 8 minggu.

Di dalam Coinmine One, terdapat simpul kilat bitcoin penuh dengan perkhidmatan taruhan. Kemas kini dipasang melalui udara. Seperti yang diiklankan, anda hanya memasangkan peranti dan membiarkannya menggunakan cryptocurrency pilihan anda.

Coinmine One tidak dirancang untuk menambang bitcoin: peranti ini membolehkan pengguna menambang Monero, Zcash, Grin, dan Ethereum dengan menguntungkan. Semua cryptocurrency ini mempunyai ambang yang cukup rendah sehingga rata-rata pelombong hobi dapat memperoleh pulangan pelaburan yang kecil.

Walau bagaimanapun, pada bulan Jun 2019, Coinmine, yang disokong oleh Coinbase dan SocialLeverage, memperkenalkan kemas kini yang membolehkan pengguna dibayar dalam bitcoin – walaupun peranti itu sebenarnya tidak menambang bitcoin. Sebagai gantinya, anda menggunakan salah satu daripada empat cryptocurrency di atas, dan kemudian Coinmine dengan serta-merta menukar duit syiling itu menjadi bitcoin pada kadar tertinggi bagi pihak anda.

Sekarang untuk keseronokan – berapa banyak wang yang dapat anda hasilkan dengan Coinmine? Jurucakap syarikat mendakwa Coinmine One menghasilkan kira-kira $ 15 hingga $ 20 sebulan bitcoin dalam harga USD. Itu mungkin terdengar tidak bersemangat, terutama mengingat satu laporan yang mendakwa Coinmine One memerlukan “45 tahun untuk membayar sendiri.” Jelas, bagaimanapun, jika harga BTC naik, ROI anda akan berubah berdasarkan BTC yang telah anda kumpulkan.

Keistimewaan Duit Syiling

kajian semula faedah duit syiling

Beberapa ciri penjualan Coinmine One termasuk:

Pasang dan Main: Anda membuka kotak masuk Coinmine One, pasangkannya ke soket elektrik, kemudian mulakan perlombongan cryptocurrency dalam beberapa minit.

Dikendalikan dari iOS atau Android: Anda mengawal Coinmine One dari aplikasi Coinmine untuk iOS atau Android. Semua interaksi dengan Coinmine One berlaku melalui aplikasi ini. Anda memilih cryptocurrency mana yang ingin anda tambang melalui aplikasi ini, sebagai contoh.

MineOS: Coinmine mempunyai sistem operasi tersuai yang dipanggil MineOS.

Kemas kini Melalui Udara: Coinmine akan menyampaikan kemas kini udara ke MineOS secara berterusan – seperti Tesla. Ini adalah kemas kini penting yang memberi kesan ketara kepada mesin, menambah cryptocurrency baru dan pilihan saham.

Tambang Empat Cryptocurrency: Coinmine membolehkan anda menambang empat cryptocurrency berbeza, termasuk Monero (XMR), Zcash (ZEC), Grin (GRIN), dan Ethereum (ETH). Mata wang kripto ini sengaja dipilih kerana kesukarannya cukup rendah sehingga pelombong hobi masih dapat memperoleh sedikit keuntungan.

Tenang (40dB): Duit syiling secara senyap-senyap dibandingkan dengan penambang kripto konvensional, mencatat 40 desibel ketika berjalan. Sebagai perbandingan, rata-rata orang berbisik pada 30dB dan penukaran normal ialah 60dB.

Mod Bitcoin: Coinmine mempunyai sesuatu yang disebut ‘Bitcoin Mode’ di mana pendapatan perlombongan anda ditukar secara langsung ke bitcoin, yang membolehkan anda mengeluarkan keuntungan perlombongan dalam bitcoin dan bukannya di XMR, ZEC, GRIN, atau ETH.

Penghantaran Antarabangsa ke Negara Terpilih: Coinmine secara rasmi dihantar ke Amerika Syarikat, United Kingdom, Kanada, dan Australia, walaupun puluhan negara lain kini disenaraikan dalam borang pesanan dalam talian.

Beli dengan Crypto atau USD: Coinmine One boleh didapati dengan harga $ 699. Anda boleh membayar dalam mata wang kripto atau USD.

Pembiayaan Tersedia: Coinmine menawarkan pembiayaan melalui Quadpay, menjatuhkan jumlahnya kepada empat pembayaran tanpa faedah sebanyak $ 174.75.

Togol Lampu dan Bunyi: Coinmine One mempunyai lampu dan suara. Walau bagaimanapun, anda boleh mematikan ciri ini dengan satu ketukan.

Dompet terbina dalam: Sebagai sebahagian daripada penyelesaian all-in-one, Coinmine menyediakan anda dengan dompet. Anda boleh dengan

Terdapat dalam warna Putih atau Hitam: Anda boleh membeli Coinmine dalam dua pilihan warna – putih atau hitam.

Diskaun untuk Pembelian Pukal: Sekiranya anda membeli tiga atau lebih unit Coinmine One, anda akan mendapat diskaun 5% dari jumlah pembelian anda. Sekiranya anda membeli 10 atau lebih unit, anda akan mendapat potongan 10%.

Duit syiling mengambil potongan 5%: Penting untuk diperhatikan bahawa Coinmine mengambil potongan 5% dari semua crypto yang anda miliki. Pemotongan ini bertujuan untuk menyokong sistem operasi Coinmine (MineOS) dan memberikan kemas kini melalui udara.

Staking Support Akan Datang: Coinmine merancang untuk menyokong pengambilan Cosmos dalam masa terdekat, yang membolehkan anda memanfaatkan bukti cryptocurrency saham (PoS) dan bukannya cryptocurrency bukti kerja (PoW) yang kini disokong.

Penghantaran dalam 4 hingga 8 Minggu: Jangan berharap untuk mendapatkan Coinmine One anda sebaik sahaja membuat pesanan. Masa penghantaran semasa adalah 4 hingga 8 minggu.

Bagaimanakah Koin berfungsi?

kajian semula coinmineone-miner

Coinmine One mudah digunakan. Seperti yang diiklankan, anda pasangkan peranti ke soket elektrik biasa, kemudian biarkan ia dipasang di meja anda melombong cryptocurrency.

Coinmine menggambarkan peranti mereka sebagai “perkakasan crypto all-in-one pertama untuk semua orang.” Anda boleh membina rig perlombongan bitcoin anda sendiri dengan harga yang lebih murah, kemudian pasang nod kilat bitcoin anda sendiri. Walau bagaimanapun, Coinmine telah melakukan semua kerja keras untuk anda, kemudian memasukkannya ke dalam kotak putih atau hitam yang cantik.

Anda sebenarnya tidak menyambung ke pelombong Coinmine One dengan tetikus atau papan kekunci seperti yang anda lakukan dengan komputer biasa. Sebaliknya, penyediaan berlaku sepenuhnya melalui aplikasi mudah alih Coinmine dari peranti iOS atau Android anda.

Anda boleh menjalankan Coinmine One di mana sahaja anda mempunyai elektrik dan sambungan Wi-Fi. Inilah proses asas yang anda gunakan untuk memulakan:

 • Langkah 1) Pasang Coinmine One ke saluran elektrik
 • Langkah 2) Pasang aplikasi untuk iOS atau Android
 • Langkah 3) Sambungkan Coinmine One anda ke Wi-Fi melalui aplikasi
 • Langkah 4) pilih duit syiling yang anda mahu mulakan perlombongan dengan satu ketukan

Itu sahaja. Coinmine One akan memulakan penambangan cryptocurrency 24 jam sehari, 7 hari seminggu.

Coinmine One Spesifikasi Teknikal

Spesifikasi teknikal Coinmine One sangat rendah, sebab itulah anda dapat membeli penambang crypto dengan harga di bawah $ 700.

Coinmine One menggunakan lebih sedikit kuasa daripada PlayStation 4, misalnya (120 hingga 160 watt, bergantung pada cryptocurrency yang anda lombong). Ia juga menggunakan GPU AMD Radeon RX570, kad video midrange yang kini tersedia dengan harga sekitar $ 150 hingga $ 180. Berikut adalah kekuatan had hash yang disediakan oleh peranti perkakasan crypto CoinmineOne:

duit syiling-hashrate-kuasa

Spesifikasi teknologi lengkap merangkumi:

 • Hashrate: 29 Mh / saat (ETH), 900 jam / saat (XMR), 2.7 gps (GRIN), 300 sol / s (Zcash), 4000 hingga 5000 sats / hari (BTC)
 • GPU: GPU RX580 8GB
 • CPU: CPU Intel Celeron
 • RAM: RAM 8GB
 • Dimensi: 15,47 “x 12,71” x 3,15 “(393 mm x 323 mm x 80 mm)

Berapa Banyak Wang yang Boleh Saya Jana dengan Duit Syiling?

Untuk penghargaan mereka, Coinmine tidak mengiklankan peranti mereka sebagai mesin menghasilkan wang yang membolehkan anda cepat kaya dalam sekelip mata. Sebaliknya, mereka memberikan harapan yang lebih munasabah.

Jadi berapa banyak wang yang boleh anda hasilkan dengan Coinmine One?

Duit syiling mendakwa anda dapat memperoleh sekitar $ 15 hingga $ 20 sebulan dengan melombong cryptocurrency dengan peranti tersebut. Walau bagaimanapun, dengan mengambil kira harga elektrik, pulangan anda akan turun dengan banyak.

Pada harga bitcoin hari ini, ia akan mengambil masa lebih kurang 45 tahun untuk memperoleh ROI positif pada pembelian Coinmine One anda, dengan andaian anda membayar purata kadar elektrik AS. ROI ini juga menganggap bahawa kesukaran dan harga tetap sama dan anda tidak membayar cukai atas pendapatan anda.

Memang benar bahawa anda boleh menjana keuntungan dengan melombong kripto dengan Coinmine One – ia bukan keuntungan besar. Inilah jumlah wang yang dapat anda jangkakan:

 • Ethereum: $ 1.25 hingga $ 1.50 sebulan
 • Monero: $ 0.50 hingga $ 1.00 sebulan

Pulangan mata wang kripto lain lebih berubah-ubah bergantung pada kesukaran dan harga.

Penting untuk diingat bahawa jika harga crypto meningkat dengan ketara, maka ROI anda juga akan meningkat dengan ketara. Wang yang telah anda kumpulkan menjadi semakin berharga.

Mengenai Coinmine

Coinmine berpusat di Hollywood Barat, California. Anda boleh menghubungi syarikat menggunakan kaedah hubungan dijumpai di sini.

Coinmine diketuai oleh CEO Farbood ‘Farb’ Nivi. Nivi juga merupakan CEO dan pengasas bersama Orchestra One, sistem penjadualan, pembayaran, dan komunikasi berasaskan web untuk amalan penjagaan kesihatan swasta.

Pada bulan Ogos 2019, Coinmine mengumumkan pusingan pembiayaan bernilai $ 2.5 juta. Pusingan ini diketuai oleh M13 Ventures, Republic Labs, Gumi Crypto, dan pelabur Uber awal Shervin Pishevar yang berpusat di Los Angeles. Syarikat telah

Coinmine mendakwa bahawa syarikat itu meningkat 50% bulan ke bulan antara April dan Ogos. Mereka juga melaporkan bahawa 10% pelanggan menjadi pembeli berulang dan kurang dari 4% mengembalikan pelombong Coinmine One mereka.

Kata Akhir

Coinmine telah mencipta penambang crypto all-in-one pertama, plug-and-play. Ini adalah kaedah termudah untuk menambang cryptocurrency dari rumah dan bahkan tidak dekat. Ia adalah peranti putih atau hitam yang direka dengan rapi dan tidak akan kelihatan di mana-mana pejabat moden.

Dan ya, Coinmine One secara harfiah akan mengeluarkan wang dari rumah anda. Dalam beberapa minit setelah memasangnya dan menyiapkannya dengan peranti iOS atau Android anda, anda sudah menjana wang.

Yang pasti, tentu saja, anda tidak akan menghasilkan banyak wang – walaupun dengan harga elektrik yang murah. Kerana spesifikasi berteknologi rendah, anda akan berjuang untuk memperoleh keuntungan $ 2 sebulan.

Sekiranya anda mencari jalan masuk paling mudah untuk perlombongan kripto, maka Coinmine One tentunya merupakan pilihan terbaik. Namun, pelombong crypto yang lebih serius akan dimatikan oleh spesifikasi teknologi rendah dan keuntungan perlombongan yang rendah.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

006 085 f20 5e0 46e d6a 8c4