10 Aplikasi Berita Cryptocurrency Mudah Alih Untuk 2018

Mengetahui peristiwa semasa mengenai cryptocurrency kegemaran anda adalah kunci untuk menjadi pelabur atau peniaga cryptocurrency yang berjaya. Mengenal “pertama” menjadikan anda lebih awal daripada permainan anda. Sebilangan besar penurunan dan tunjuk perasaan adalah hasil berita baik dan tidak baik mengenai aset. Cukup sederhana, anda memerlukan aplikasi berita cryptocurrency terbaik. Tetapi jangan risau, kami akan menunjukkan kepada anda dengan tepat mana yang terbaik sehingga anda tidak perlu membuang masa untuk mencuba semuanya.

Sekarang, pada zaman telefon pintar tidak ada alasan untuk tidak dikemas kini. Oleh itu, nikmati senarai pilihan platform terbaik kami di mana anda boleh mendapatkan Bitcoin, mata wang alternatif, dan berita blockchain terkini di satu tempat yang mudah dicari (dan anda boleh mengelakkan 40 tab terbuka).

Platform agregator berita berikut adalah yang anda perlukan untuk membuat keputusan pelaburan yang bijak pada tahun 2018 ini.

Coins.Live: Crypto Market Cap

Cap pasaran kripto aplikasi Coins.live dan kalendar ICO

The Duit syiling aplikasi tersedia di platform Android dan Apple, dan merupakan aplikasi masuk anda untuk semua perkara crypto. Anda boleh menggunakannya untuk mengesan harga cryptocurrency masa nyata, dan terus mengetahui berita terkini. Aplikasi ini juga mempunyai ciri portfolio di mana anda dapat mengatur dan mengesan pelaburan anda. Pasukan baru-baru ini mendorong kemas kini yang memberi anda akses ke kalendar ICO.

Cryptocurrencies – Harga, Berita, Nilai portfolio oleh Ivo Stoyanov

Mencari di mana anda boleh mengikuti harga duit syiling, mendapatkan acara berita semasa, dan menjejaki nilai portfolio anda semua di satu tempat? Aplikasi cryptocurrency ini mungkin merupakan pilihan terbaik anda.

Antaramuka yang mudah digunakan menjadikan pertukaran antara tiga bahagian aplikasi dengan lancar. Bahagian pasaran menyenaraikan semua harga cryptocurrency dan meletakkannya mengikut had pasaran. Bahagian portfolio mungkin yang paling mudah digunakan di pasaran. Anda hanya diminta memasukkan nama duit syiling anda dan kuantiti yang anda miliki; maka ia melakukan sihirnya. Mengemas kini harga anda ke harga pasaran dan memberitahu anda berapa banyak nilai anda setiap saat.

Bahagian berita juga memaparkan peristiwa terkini dari sumber berita cryptocurrency terbaik di seluruh dunia. Baca dari Crypto Coin News (CCN), Coin Desk, Coin Telegraph, Use The Bitcoin, dan banyak lagi.

Aplikasi itu boleh dimuat turun dari Google Play Store dan digunakan secara percuma, tanpa bayaran tersembunyi.

Semua Berita Crypto oleh Crypto Dev

Satu lagi aplikasi yang sangat baik untuk mendapatkan semua berita cryptocurrency anda semua di satu tempat. Dengan aplikasi All Crypto News, anda mempunyai pilihan untuk memilih laman web apa yang anda ingin baca berita cryptocurrency anda.

Semua Crypto News juga memantau beberapa harga syiling dalam USD dan EUR. Dengan anda tidak perlu ingat laman web mana yang mesti dikunjungi, hanya mempunyai Semua aplikasi Crypto News memberi anda permulaan untuk bertindak balas terhadap keadaan pasaran secepat mungkin.

Aplikasi Cryptocurrency News And Tips Bitcoin News APK oleh Delta Forces

Satu lagi mudah digunakan Aplikasi Berita dan Petua Cryptocurrency untuk telefon bimbit Android. Aplikasi ini selangkah lebih maju untuk memberikan semua yang anda perlu ketahui di satu tempat.

Aplikasi ini mempunyai sumber berita cryptocurrency terbaik di industri. Dengan lebih daripada 30 sumber cryptocurrency terbaik, anda boleh mendapatkan kemas kini mengenai semua yang berlaku dengan setiap duit syiling. Dengan Berita dan Petua Cryptocurrency, anda juga mendapat pilihan untuk mengetahui ICO yang sedang aktif. Ini boleh menjadi maklumat yang baik bagi mereka yang masuk ke projek ketika sangat murah, kebanyakan kali di peringkat ICO.

Crypto Crunch – Berita Bitcoin Cryptocurrency & Nilaikan oleh Pasukan CADO

Aplikasi Crypto Crunch kebetulan merupakan aplikasi berita cryptocurrency yang popular dengan penilaian tinggi di gedung Google App. Aplikasi ini mengemas kini pengguna dengan berita terkini dalam masa nyata.

Aplikasi ini memberi anda kemas kini berita cryptocurrency segera, harga duit syiling yang dikemas kini, dan analisis pasaran cryptocurrency terbaik dari pakar terkemuka dalam industri ini.

Hebat untuk peniaga dan pelabur kripto, memberi mereka berita cryptocurrency harian dari sumber terbaik, menjadikan mereka mengelakkan kesilapan perdagangan biasa dan mendapatkan maklumat langsung pengguna yang memberi mereka permulaan yang baik.

Mencari rakan pasaran cryptocurrency yang sempurna untuk menerima maklumat tepat pada masanya mengenai Bitcoin dan cryptocurrency alternatif lain, Aplikasi Crypto Crunch adalah salah satu pilihan terbaik.

Berita Bitcoin & Berita Cryptocurrency oleh Marwaha Labs

Aplikasi ini memberi anda kemas kini terkini dalam dunia cryptocurrency. Ia menggunakan suapan berita dari pelbagai sumber untuk mendapatkan berita terkini kepada pengguna mengenai Bitcoin dan cryptocurrency alternatif lain dalam satu aplikasi.

Aplikasi ini mengelompokkan kemas kini mengikut platform, menjadikan anda cepat membaca dari platform yang anda mahukan pada bila-bila masa. Ia juga menapis dari kemas kini berita yang belum dibaca, jadi anda tidak perlu membaca berita yang sama dua kali.

Pada aplikasi ini, anda juga mendapat analisis terperinci mengenai harga cryptocurrency dan jumlah harian. Berita Bitcoin & Berita Cryptocurrency percuma untuk dimuat turun dan boleh dimuat turun di sini.

Cryptonomy Crypto Tracker oleh PIIYM Labs

Ini adalah aplikasi sehenti untuk semua keperluan cryptocurrency anda. Anda boleh mendapatkan setiap maklumat yang anda perlukan, dari berita hingga perbincangan forum, hingga mendapat pendidikan yang tepat mengenai pelaburan cryptocurrency dan banyak lagi. Reka bentuknya menakjubkan dan mudah difahami oleh pemula.

Di aplikasi ini, anda boleh membaca berita cryptocurrency, memantau harga pasaran, menguruskan portfolio cryptocurrency anda, dan berbincang dengan orang yang mempunyai masalah mengenai cryptocurrency.

Sekiranya anda mencari tempat untuk memenuhi semua keperluan cryptocurrency anda, maka berikut adalah aplikasi yang anda perlukan.

Berita CryptoCoin & Acara oleh ZGTech

CryptoCoin News adalah aplikasi cryptocurrency yang membawa anda kemas kini dari pelbagai platform berita cryptocurrency teratas. Ia juga mendapat kemas kini twitter mengenai cryptocurrency untuk penggunanya.

Selain berita, anda juga dapat melihat carta harga pelbagai cryptocurrency dan perincian mengenai pelbagai ICO.

Untuk mengikuti semua berita dan sumber dari seluruh dunia, atau cari semua analisis di satu tempat. Muat turun aplikasi ini.

CryptoFisher oleh All Tech Media Pvt. Ltd.

The Aplikasi CryptoFisher adalah aplikasi yang lebih tersusun untuk berita cryptocurrency. Ia mengumpulkan kemas kini mengikut kategori duit syiling. Oleh itu, jika anda ingin membaca kemas kini di Bitcoin, anda boleh membacanya di satu tempat.

Aplikasi yang mudah digunakan dan ringan mudah digunakan untuk pemula. Ciri pemberitahuan tolaknya memberi peringatan kepada pengguna dengan segera ketika kemas kini viral disiarkan.

Dengan suapan dari sumber berita cryptocurrency terbaik dan r / Bitcoin, aplikasi ini menyampaikan berita tepat pada masanya kepada pelanggannya.

Berita Bitcoin oleh Mdev EU

Berita Bitcoin membawa berita terkini dari dunia cryptocurrency. Mereka menapis cerita popular, hanya yang penting dan disampaikan kepada pengguna mereka. Terdapat juga ticker untuk BTC, ETH, dan ZEC ticker untuk kemudahan anda.

Aplikasi ini sering dikemas kini dari sumber seperti Bitcoin.com, Coin News Asia, Coin Telegraph, dan banyak lagi. Kemas kini terkini aplikasi ini menghentikan kemas kini buat sementara waktu apabila bateri anda lebih rendah daripada peratusan tertentu.

Berita Bitcoin adalah pilihan lain yang sangat baik apabila memikirkan pilihan untuk perisian pengumpul berita cryptocurrency untuk peranti mudah alih anda.

Data Pasaran Cryptocurrency – Aplikasi pasaran syiling oleh TooDoo Studio

Terakhir, aplikasi Cryptocurrency Market Data akan menjadi aplikasi lain yang sangat disyorkan. Salah satu ciri super aplikasi ini adalah kemampuannya untuk mencetuskan harga pasaran. Ciri ini berguna untuk peniaga dan pelabur sehari-hari. Ini memberi amaran kepada pengguna apabila harga aset melintasi angka yang ditetapkan oleh pengguna.

Selain itu, anda juga mendapat semua ciri penting dari laman pengumpul berita. Dapatkan berita yang disampaikan dari laman web cryptocurrency teratas ke aplikasi dalam masa nyata.

Dengan aplikasi ini, anda boleh menonton duit syiling kegemaran dan melihat bagaimana koinnya dengan harga dari masa ke masa.

Kesimpulannya

Platform agregator cryptocurrency tidak semestinya mempunyai berita mereka untuk disampaikan kepada pengguna sepanjang masa. Tetapi kebanyakan mereka, seperti yang telah kami senaraikan di atas, dibenarkan mempromosikan artikel dari blog berita cryptocurrency teratas di dunia.

Dengan beberapa aplikasi yang mempunyai beberapa ciri tambahan, membuat keputusan pelaburan jauh lebih selesa daripada dulu. Pengguna boleh mengikuti acara, melihat harga, dan juga berbual dengan peminat cryptocurrency lain semuanya dalam satu aplikasi.

Ini menjadikan pengguna lega kerana tidak perlu memantau dari pelbagai sumber.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

fb4 6b6 549 c37 244 1b1 b95