Ulasan CoinEx Exchange: Panduan Lengkap

CoinEx exchange adalah platform cryptocurrency yang berpangkalan di China yang ditubuhkan pada tahun 2017. Pertukaran ini mempunyai pelbagai aset cryptocurrency yang boleh diperdagangkan pengguna di platform tersebut. Kripto diperdagangkan berbanding cryptocurrency BCH, BTC, ETH, dan USDT.

Mengenai CoinEx Cryptocurrency Exchange

Bursa ini juga telah melancarkan cryptocurrency asalnya yang dapat diperdagangkan terhadap jurusan utama di platform ini. Walaupun pertukaran baru bermula, rancangan sedang dijalankan untuk membina pertukaran cryptocurrency yang terdesentralisasi yang akan didorong oleh CoinEx Token (CET).

Pertukaran Coinex

Platform ini dibina dengan mempertimbangkan pengguna – salah satu yang paling mudah digunakan – bahkan seorang pemula dapat berjalan di sekitar platform tanpa memerlukan bantuan. Juga, ia dilengkapi dengan ciri-ciri hebat yang telah menyapu banyak pengguna dari kaki mereka.

Beberapa Faedah Luar Biasa dari CoinEx Exchange

Pelbagai Jenis Kripto Untuk Berdagang

CoinEx pertukaran mempunyai pelbagai jenis cryptocurrency (syiling dan token) untuk didagangkan. Seperti yang telah disebutkan sebelumnya, kripto ini diperdagangkan terhadap syarikat utama di platform; cryptocurrency Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) dan Tether (USDT).

Bayaran Rendah Pada Urus Niaga

CoinEx menukar caj hanya pasaran mengambil 0.10%, tetapi pembuat pasaran (peniaga yang berjanji untuk membeli atau menjual pada harga yang ditentukan setiap masa) tidak dikenakan bayaran untuk transaksi di bursa.

Transaksi OTC Pantas

Platform ini dapat memproses transaksi ‘Over The Counter’ dalam masa yang cepat. Ini bermaksud, perdagangan di platform tidak terhad kepada mata wang tertentu, tetapi perdagangan boleh dilakukan menggunakan cryptocurrency.

Platform yang Sangat Selamat

Pertukaran CoinEx menerapkan sistem keselamatan “Perlindungan Dimensi Penuh”. Platform menggunakan pelbagai protokol dalam mendapatkan aspek yang berbeza dari platform. Anda boleh yakin bahawa semua transaksi yang berkaitan dengan pembayaran, pertukaran, dan pemindahan yang dilakukan di platform sangat terjamin.

Platform Dagangan Yang Mudah Digunakan Dengan Alat Carta Muka

Carta di platform memudahkan pedagang menganalisis arah pasaran menggunakan alat carta canggih dengan cekap. Pengguna juga dapat menavigasi melalui pelbagai pasangan dengan klik mudah.

Antara Muka Pengguna Yang Mudah Digunakan

Seperti yang telah disebutkan sebelumnya, reka bentuknya sangat hebat. Tidak seperti pertukaran lain, CoinEx juga dapat digunakan oleh orang-orang yang berteknologi dan pemula. Sekiranya anda boleh berkeliling, anda boleh melakukan pergerakan di platform.

Rakan Merujuk Wang Percuma

CoinEx pertukaran cryptocurrency menawarkan ganjaran rujukan kepada pengguna yang menggunakan kod rujukan mereka dalam menjemput orang lain di platform. Rujukan akan mendapat 20% dari kos perdagangan dari yang mereka rujuk.

Terlebih lagi, pertukaran CoinEx baru sahaja melancarkan beberapa ciri yang sangat menarik seperti yang baru dilancarkan.

Perlombongan yang Didorong oleh Perdagangan

Bursa mengumumkan konsep “Trade-driven Mining” yang membantu melepaskan token CET yang akan diperuntukkan semula kepada pengguna di platform perdagangan CoinEx.

Token CoinEx

Semua yuran transaksi di platform dikira dan ditukar menjadi token CET. Token CET kemudian diedarkan kembali kepada peniaga bergantung pada jumlah urus niaga.

Pertukaran CoinEx menggunakan kaedah pengedaran token yang telus kerana semua yuran transaksi yang dikumpulkan dan bagaimana ia diedarkan dipaparkan di laman web ini dalam masa nyata.

Untuk menjadi sebahagian daripada pengedaran duit syiling, pengguna mesti disahkan, dan hanya mereka yang mempunyai minimum 100 token CET yang akan mendapat bahagian dari token tersebut. Semua pemegang token akan menerima dividen mereka pada awal hari berikutnya.

Bagaimana Menjadi Bahagian Pertukaran

Mendaftar sangat mudah. Yang diperlukan hanyalah alamat e-mel aktif untuk langkah pertama pengesahan.

Setelah akaun didaftarkan, setiap pengguna perlu mengesahkan akaun mereka.

Pengguna juga mesti mengikat Google Authenticator dan nombor mudah alih untuk keselamatan tahap akaun yang lebih baik.

Pemikiran Akhir di CoinEx Exchange

Permintaan cryptocurrency yang semakin meningkat telah memenuhi keperluan untuk pelbagai pertukaran cryptocurrency dan kami memilikinya sekarang. Walaupun sebilangan dari mereka tidak memenuhi standar, beberapa di antaranya hadir dengan teknologi canggih, memberikan perkhidmatan terbaik kepada pelbagai komuniti.

Walaupun CoinEx pertukaran cryptocurrency agak baru di pasaran, dalam masa yang singkat telah menarik perhatian banyak peniaga dengan teknologinya yang canggih. Apa yang mengesankan mengenai pertukaran ini adalah hakikat bahawa ia mempunyai sejumlah wang syiling yang dapat diperdagangkan di platform dan yuran yang sangat rendah.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

8c9 cb7 fbf b63 ad3 518 525