Platform Dagangan CFD Terbaik

Perdagangan CFD menjadi semakin popular. Ini berkat fleksibiliti hebat yang ditawarkan oleh bentuk perdagangan derivatif ini. Anda boleh mendapat keuntungan dari kedua-dua belah pasaran dan di beberapa persekitaran perdagangan dengan kos rendah yang paling selamat berkat broker CFD terbaik.

Semua broker ini menawarkan akses ke beberapa platform perdagangan terbaik dan paling komprehensif di industri ini. Oleh kerana platform perdagangan terbaik merupakan bahagian penting dalam kehidupan seharian anda dalam perdagangan, kami telah mengumpulkan 5 senarai teratas yang terbaik.

Platform Dagangan CFD Terbaik

XM adalah nama broker yang terkenal di industri dan salah satu pilihan utama untuk perdagangan CFD di pasaran hari ini. Mereka ada sejak 2009 dan diatur dengan sangat selamat di seluruh dunia.

Ketika datang ke platform perdagangan yang tersedia di sini, anda akan mendapat akses ke dua yang paling dihormati di dunia. Ini adalah kedua-dua platform perdagangan MT4 dan MT5 dari MetaQuotes. Metatrader 4 telah wujud selama hampir 2 dekad dan masih menjadi pilihan utama bagi kebanyakan peniaga baru atau berpengalaman dalam industri ini.

Anda boleh menantikan beberapa daripada lebih dari 1.200 CFD yang tersedia dengan XM melalui platform ini yang menawarkan persekitaran yang sangat kuat dan mudah digunakan. Apa yang menjadikan kedua-dua platform ini menjadi kegemaran utama di luar kemudahan penggunaan adalah anda dapat menyesuaikan semua carta dan petunjuk yang anda lihat. Platform dilengkapi dengan stok alat dan indikator grafik yang banyak yang dapat anda gunakan semasa mempelajari aset.

Di luar ini, kedua-dua platform perdagangan sangat ringan dan boleh berjalan di hampir semua peranti. Ini adalah kelebihan penting untuk tidak kehilangan pergerakan pasaran dan menjalankan perdagangan anda dengan cepat. Mereka juga ditawarkan dalam ketiga bentuk yang tersedia oleh XM, di desktop, berasaskan web, dan mudah alih.

Untuk lebih banyak maklumat mengenai XM, aset, platform perdagangan, dan semua yang mereka tawarkan, sila semak ulasan atau lawatan penuh XM kami XM.

Platform Dagangan CFD Terbaik

AvaTrade adalah broker lama lain yang telah mempunyai kehadiran dan pengikut yang kuat dalam sektor ini. Mereka telah wujud sejak tahun 2006 dan broker yang berpangkalan di Ireland dianggap oleh salah satu broker perdagangan CFD terbaik yang ada.

Dengan Avatrade, anda dapat memperdagangkan ratusan CFD yang ada melalui beberapa platform perdagangan. Ini termasuk MT4 dan MT5 serta platform perdagangan proprietari Avatrade yang berasaskan web, dan platform proprietari AvatradeGO yang tersedia untuk perdagangan mudah alih.

Platform ini memberikan daya tarikan visual yang sangat baik dan juga sangat intuitif dan mesra pengguna. Anda juga dapat mengakses pelbagai alat dan ciri untuk membantu mewujudkan pengalaman perdagangan yang disesuaikan sepenuhnya. Kedua-dua platform perdagangan ini juga menyediakan pelaksanaan pesanan yang sangat pantas dan sejumlah ciri unik yang disediakan Avatrade untuk membantu menguruskan risiko anda.

Ulasan Avatrade penuh kami selalu tersedia juga untuk membantu anda mendapatkan pemahaman yang lebih mendalam mengenai semua yang ditawarkan atau dikunjungi oleh broker teratas ini AvaTrade.

Platform Dagangan CFD Terbaik

eToro tidak diragukan lagi adalah salah satu nama yang paling dikenali dalam industri ini ketika berdagang CFD. Mereka juga menyediakan salah satu persekitaran perdagangan yang paling mesra pengguna yang disokong oleh platform perdagangan proprietari mereka yang sangat popular yang menjadikan perdagangan CFD lebih mudah daripada sebelumnya.

Ini adalah satu-satunya platform perdagangan yang ditawarkan oleh eToro bersama dengan variasi perdagangan mudah alihnya, tetapi sifatnya komprehensif. Platform perdagangan proprietari dilengkapi dengan banyak alat perdagangan terbina dalam yang berjumlah lebih daripada 60 termasuk petunjuk grafik. Ini meletakkannya dengan sangat baik walaupun antara yang terbaik di industri ini.

Sebagai raja perdagangan sosial, anda juga akan memperhatikan bahawa platform perdagangan eToro dilengkapi dengan ciri sosial khusus termasuk bahagian suapan di mana anda dapat melihat berita dari, dan berinteraksi dengan peniaga lain. Ini adalah satu lagi faedah besar yang ditawarkan yang dapat membantu anda memajukan pengetahuan pasaran dan perdagangan anda. Sifat platform yang mudah digunakan juga menjadikannya sempurna untuk peniaga baru.

eToro penuh dengan ciri dan persembahan unik. Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai perkara ini dengan pergi ke tinjauan eToro penuh kami untuk maklumat lanjut atau lawati eToro.

Perlu diketahui bahawa semua perdagangan melibatkan risiko. 67% akaun pelabur runcit kehilangan wang ketika berdagang CFD dengan pembekal ini. Anda harus mempertimbangkan sama ada anda mampu mengambil risiko tinggi kehilangan wang anda. Kandungan ini hanya untuk tujuan pendidikan dan bukan nasihat pelaburan.

BDSwiss

BDSwiss adalah broker lain yang berpengalaman dan dipercayai dalam menawarkan perdagangan CFD. Mereka melakukannya melalui platform perdagangan MT4 dan MT5 serta platform perdagangan proprietari mereka sendiri yang berada di sana dengan yang terbaik di industri.

Platform perdagangan BDSwiss yang ditawarkan adalah berasaskan web sementara mereka juga menawarkan platform perdagangan mudah alih yang telah memenangi pelbagai anugerah dalam beberapa tahun terakhir. Apa yang dapat anda harapkan di sini adalah persekitaran yang sangat mesra pengguna untuk membantu anda dalam memperdagangkan lebih dari 200 CFD yang disediakan oleh broker. Ini bermaksud pelbagai alat perdagangan, carta, dan ciri lain yang mudah diakses. Platform itu sendiri juga disajikan dengan sangat baik dan sesuai untuk mereka yang baru memulakan perdagangan CFD.

Selain ciri perdagangan unik mereka, platform perdagangan BDSwiss juga menyokong sebanyak 20 bahasa sehingga anda disokong sepenuhnya di seluruh dunia. Ini juga melayani pelaksanaan pesanan yang sangat cepat dan efisien dan berkomitmen untuk tidak memberikan permintaan pada perdagangan anda.

BDSwiss telah menjadi broker teratas dengan banyak tawaran selama hampir satu dekad. Untuk turun sepenuhnya, anda dapat melihat ulasan atau lawatan BDSwiss lengkap kami BDSwiss.

Platform Dagangan CFD Terbaik

FXTM adalah satu lagi broker perdagangan CFD yang berpengalaman selama bertahun-tahun. Mereka telah wujud sejak tahun 2011 dan mempunyai tawaran komprehensif dari platform perdagangan yang paling dipercayai dalam industri untuk dipilih.

Anda boleh memperdagangkan lebih dari 250 CFD yang tersedia dengan FXTM melalui platform perdagangan MT4 atau MT5. Kedua-duanya terkenal di sektor ini sebagai beberapa platform perdagangan yang paling dipercayai dan boleh dipercayai yang boleh anda temui. MT4 menawarkan puluhan alat dan indikator grafik untuk anda pilih serta pengalaman perdagangan yang sangat disesuaikan berdasarkan keperluan anda. MT5 menawarkan banyak ciri hebat yang sama dengan lebih banyak fleksibiliti dan ciri tambahan sementara kedua-dua platform ini sangat senang dijalankan.

Kedua-dua pedagang baru dan berpengalaman dapat memanfaatkan pelbagai ciri dan alat yang ditawarkan dengan platform yang sangat mudah digunakan, dan alat yang lebih maju seperti perdagangan automatik melalui penggunaan EA menarik bagi pedagang yang lebih berpengalaman.

FXTM adalah broker dengan sesuatu untuk ditawarkan kepada semua peniaga dari segi platform perdagangan dan seterusnya. Lihat butiran lengkap mengenai semua perkara yang anda boleh harapkan dari mereka dengan tinjauan atau lawatan FXTM penuh kami FXTM.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me