Infinito Wallet Melancarkan Multi-Blockchain API untuk Pembangun, Membangunkan DApp yang Mudah dan Efisien

Dompet Infinito, dompet sejagat terkemuka untuk rantaian blok pintar pintar utama seperti Ethereum (ETH), NEO, EOS, dan Cardano, telah mengeluarkan API Multi-Blockchain Infinito sebagai penyelesaian langkah pertama untuk pembangun perkhidmatan yang menggunakan teknologi dApps dan blockchain.

Untuk mengembangkan perkhidmatan menggunakan dApps dan blockchains, penting untuk membina node yang menyokong rangkaian blockchain serta banyak perisian yang diperlukan untuk mengakses dan menganalisis data blockchain. Pembangunan perkhidmatan juga rumit kerana pengembangan dan pengaturan untuk setiap infrastruktur blockchain yang dibina berdasarkan falsafah reka bentuk yang berbeza harus terpisah.

Infinito Multi-Blockchain API akan memberi para pemaju akses lancar ke pelbagai blockchain dan memberikan skalabiliti yang hebat bersama dengan keselamatan yang kuat, mewujudkan persekitaran pembangunan perkhidmatan multi-blockchain untuk mereka. API ini menggerakkan aplikasi dompet sejagat terkemuka yang berkembang pesat di seluruh dunia, Dompet Infinito.

Infinito Wallet – Dompet Cryptocurrency Mudah Alih Terbaik yang Menghubungkan Duit Syiling Seluruh Dunia, Pemegang Token, dan Penerbit Token.

KV UNIVERSAL WALLET Untuk API Artikel 01

Sejak dilancarkan ke pasaran global, Infinito Wallet telah berkembang menjadi dompet sejagat peringkat teratas yang memimpin pengembangan global cryptocurrency dan komuniti pengguna. Aplikasi dompet kini tersedia di iOS dan Android dengan lebih daripada 300,000 muat turun.

Infinito Wallet menyokong syiling dan token teratas termasuk BTC, BCH, dan Dash, bersama dengan platform kontrak pintar yang menyokong evolusi dan pengembangan penggunaan teknologi blockchain. Ini adalah satu-satunya perkhidmatan dompet mudah alih dengan sokongan luas untuk duit syiling dan token. Di samping itu, dompet ini mempunyai banyak pakatan dan pelaksanaan platform blockchain kontrak pintar.

Pertama pada akhir tahun 2017, Infinito Wallet dilancarkan secara rasmi dengan sokongan untuk Ethereum dan itu Token ERC20. Kemudian, pada awal tahun 2018, dompet itu menambahkan China NEO cryptocurrency, kedudukan pasaran nombor 15 (* 1), bersama dengan jenis tokennya DEB-5. Universal Wallet juga merupakan yang pertama di dunia yang menyokong mata wang sokongan infrastruktur blockchain NEO, GAS.

Baru-baru ini, Infinito Wallet mula menyokong edisi rasmi pertama EOS (Versi MainNet), kedudukan kelima (* 1) dari segi permodalan pasaran. Kemudian, Universal Wallet membolehkan sokongan untuk semua token EOS di industri lain terlebih dahulu untuk penyelesaian mudah alih untuk kedua-dua blockchain EOS dan asetnya. Tonggak ini mendapat perhatian Universal Wallet dari industri.

Pada 25 September 2018, Infinito Wallet menjadi dompet mudah alih pertama yang menggabungkan sokongan untuk ADA mata wang Rantai blok Cardano, kedudukan permodalan pasaran nombor 9 (* 1). Ini dimungkinkan melalui kolaborasi pembangunan rasmi dengan pasukan pembangunan di belakang Cardano blockchain, IOHK, dan membolehkan pengurusan yang selamat dan mudah serta akses ke mata wang ADA bersama dengan perkhidmatan yang dibina di Cardano blockchain.

Selain itu, Infinito Wallet memperluas kerjasama dengan komuniti blockchain. Universal Wallet telah mengumumkan kerjasama dengan projek blockchain dan cryptocurrency ONTologi, kedudukan nombor 25 (* 1).

Usaha ini untuk menyebarkan penggunaan crypto Infinito Wallet telah banyak diliputi dan dinilai oleh pakar industri dan juga laman maklumat crypto (Pencari, Senarai duit syiling, AbitGreedy, Blokonomi, Coinpedia, dan lain-lain.). Dompet ini juga dipuji secara meluas sebagai dompet cryptocurrency yang paling serba boleh dan selamat di dunia.

Dengan tujuan untuk menjadi infrastruktur utama untuk mempromosikan pelaksanaan sosial dan penggunaan blockchain di seluruh dunia, Infinito Wallet mempunyai rancangan untuk menyertakan sokongan untuk lebih banyak blok kontrak pintar termasuk ONTOLOGI, NEM, BINTANG, dan blockchain lain untuk cryptocurrency yang popular di pasaran.

Pada masa ini, Infinito Wallet menyokong, mengikut urutan abjad, ADA, BCH, BTC, DASH, DOGECOIN, EOS, EOS Mainet Tokens, ERC 20 Tokens, ETC, ETH, GAS, LITECOIN, NEO, and NEP – 5 Tokens.

(* 1) Lihat: Coinmarketcap di https://coinmarketcap.com/ pada 10 Oktober 2018.

Infinito Wallet Memperkenalkan Penyelesaian Teknologi Baru untuk Pembangun dApp – Mengurangkan Usaha dan Kos Pembangunan Semasa Mempromosikan Perluasan Perkhidmatan

Infinito Wallet telah memperluas kemampuan teknikalnya dan juga rangkaian rakan kongsi, mengukuhkan kedudukannya dalam industri sebagai dompet universal yang paling serba boleh dan selamat untuk komuniti crypto. Dalam proses berkolaborasi dengan masyarakat pembangunan global, berbagai rintangan dan masalah dalam pengembangan perkhidmatan blockchain telah terungkap.

Sebagai contoh, setiap platform blockchain menggunakan pelbagai teknologi yang berbeza, yang mesti dikerjakan secara berasingan untuk dilaksanakan ke dalam perkhidmatan. Ini sangat meningkatkan waktu dan tenaga kerja yang diperlukan untuk pengembangan perkhidmatan, yang, ditambah dengan kerumitan dalam pengembangan dan penyediaan perkhidmatan itu sendiri bertindak sebagai rintangan besar untuk penyebaran dan penggunaan teknologi dan perkhidmatan berasaskan blockchain.

Dengan pemikiran ini, Infinito mula menyelesaikan masalah mendasar dalam pengembangan perkhidmatan dengan menggunakan blockchain yang sangat sukar dan juga perjuangan menyebarkan penerapan perkhidmatan blockchain. Di samping memperluas perkhidmatan dompet cryptocurrency Infinito Wallet, Infinito juga mula menawarkan Platform Blockchain Infinito untuk pembangun perkhidmatan blockchain dApps.

API Multi-Blockchain Infinito, yang merupakan penyelesaian pembangun pertama yang dikeluarkan pada masa ini, bertindak sebagai pintu masuk bersepadu untuk mengakses dan berinteraksi dengan pelbagai rangkaian blok. Sebagai tambahan, menjelang akhir tahun ini, Infinito akan dilancarkan Infinito SDK, toolkit pengembangan all-in-one yang menurunkan rintangan pengembangan untuk perkhidmatan yang menggunakan dApps dan blockchain, meningkatkan kecekapan, dan memungkinkan komunikasi data cross-blockchain. Berurutan, Suite Universal API Infinito, perkhidmatan API yang diperluas, dan Platform Blockchain Infinito, pasaran penyelesaian untuk pemaju, juga akan dilancarkan.

Menerapkan Fungsi Multi-Koin ke dalam dApps dengan Penyelesaian API Infinito Multi-Blockchain

API Multi-Blockchain Infinito adalah gerbang bersepadu yang memfasilitasi akses dan interoperabilitas dengan pelbagai rantaian blok, memungkinkan transaksi kripto, pengambilan baki dan sejarah, dan komunikasi data antara kontrak pintar. Secara teknikal, ini akan membolehkan pemaju berinteraksi dengan beberapa blok block melalui Javascript API (Java dan C # dirancang), membuat dan berinteraksi dengan Smart Kontrak, serta mendapat pemberitahuan mengenai sebarang kemas kini mengenai alamat blockchain melalui webhook dan mesin negara. Rakan Pembangunan yang berminat dengan Infinito Multi-Blockchain API boleh mendaftar di laman web rasmi Infinito di mana mereka boleh mendapatkannya Kekunci API untuk memulakan pembangunan dengan serta-merta.

Diagram Dapps Eng Ver

Dengan perkhidmatan API ini, pemaju dapat mengirim dan menerima koin / token, mengambil baki alamat dan sejarah transaksi, melihat dan mengeksport sejarah transaksi, menerima pemberitahuan transaksi, menerapkan kontrak pintar, menyesuaikan dan menetapkan kadar yuran transaksi, dan memaparkan harga pasaran cryptocurrency. Selain itu, ia juga membolehkan pelbagai fungsi khusus dan mustahak untuk mengoptimumkan rantaian blok individu, seperti menuntut GAS yang merupakan ciri yang unik untuk blockchain NEO atau mengurus sumber transaksi dan lebar jalur secara eksklusif pada blockchain EOS.

Penyelesaian Pembangun Blockchain: SDK dan API dengan Mudah Mengintegrasikan dan Melaksanakan Pelbagai Rangkaian Blok untuk Peluang Perniagaan Baru

Sebagai tambahan kepada API Multi-Blockchain Infinito, Infinito R&Pasukan D sedang berusaha menangani masalah yang sering berlaku dalam penyebaran pengembangan perkhidmatan dan penggunaan perkhidmatan yang menggunakan blockchain. API Multi-Blockchain adalah yang pertama dari penyelesaian pembangun Infinito dan ia komited untuk menyelesaikan kesulitan pembangunan dalam pelaksanaan cryptocurrency yang melibatkan berurusan dengan pelbagai blockchain. Akan datang pada akhir 2018 adalah pelepasan dari Infinito SDK, toolkit all-in-one untuk melancarkan pembangunan perkhidmatan dan aplikasi blockchain secara besar-besaran. Infinito Multi-Blockchain API adalah salah satu bahagiannya Suite Universal API Infinito, pasaran penyelesaian teknologi canggih untuk pemaju yang akan dilancarkan secara berurutan.

Dengan menggunakan API Suite dan SDK, pembangun perkhidmatan dapat dengan mudah menghubungkan perkhidmatan yang dikembangkan sendiri ke pelbagai platform blockchain mengikut keperluan mereka dan menghubungkan perkhidmatan yang dikembangkan dengan lancar menggunakan SDK. Penyelesaian Infinito bukan sahaja membantu pembangun menghilangkan masalah pembangunan dan operasi menggunakan blockchain tetapi juga mengintegrasikan penyelesaian teknologi dari pemain industri terkemuka dari seluruh dunia ke dalam perkhidmatan mereka sendiri.

Pada masa ini, Infinito bekerjasama dengan pemimpin industri pematuhan blockchain seperti Jalan pintas yang memberikan pengesahan identiti (ID / KYC) dan Syarikat Syiling yang membawa fungsi dan kepatuhan anti-pengubahan wang haram (AML) yang maju. Dengan memasukkan perkhidmatan sebagai modul, pembangunan dan pengurusan perkhidmatan yang selamat dapat dicapai.

Menjadi lebih penting daripada sebelumnya untuk melindungi kesahihan pengguna perkhidmatan dan syarikat yang beroperasi dalam teknologi baru dengan kekuatan pematuhan. Contohnya, menggunakan Infinito Universal API Suite, platform e-dagang tradisional dapat memasukkan pembayaran kripto dengan fungsi pertukaran auto bersepadu. Gabungan khusus ini akan membolehkan perniagaan dalam talian mereka untuk membolehkan pembayaran cryptocurrency fleksibel di mana pengguna membayar dalam mata wang pilihan mereka, yang kemudian secara automatik ditukar kepada crypto yang dikehendaki oleh perniagaan. Selanjutnya, dengan menghubungkan dengan lancar ke perkhidmatan pematuhan seperti pengesahan pelanggan menggunakan Infinito SDK, perniagaan e-dagang dapat menggunakan ciri pengesahan risiko untuk memeriksa kemungkinan bahaya yang tersembunyi dalam aktiviti komersial.

Penyelesaian untuk pembangunan perkhidmatan tersedia di Platform Blockchain Infinito, pasaran modul untuk penyelesaian pembangun yang boleh diakses dengan mudah melalui Infinito SDK dan API. Platform yang terus berkembang ini juga mengandungi penyelesaian daripada rakan kongsi pembangunan blockchain dari seluruh dunia yang bertujuan untuk mempromosikan penciptaan perkhidmatan yang menggunakan blockchain. Dengan penyelesaian pembangunan modular ini, Infinito bertujuan untuk mewujudkan persekitaran pembangunan autonomi untuk menyokong pemaju membina perkhidmatan dan perniagaan baru.

Semua teknologi ini telah dan sedang digunakan dalam infrastruktur teknikal yang menyokong Infinito Wallet, yang berkembang pesat di seluruh dunia. Infinito akan terus menangani dan menyelesaikan rintangan mendasar dalam pembangunan serta penyebaran perkhidmatan berasaskan blockchain yang memerlukan implementasi teknikal yang kompleks, menjadikan blockchain lebih mudah diakses oleh pembangun perkhidmatan dan juga perusahaan perniagaan.

Hubungi Infinito sekarang untuk mengakses API Infinito Multi-Blockchain atau menjadi Rakan Perkhidmatan.

Rakan Perniagaan Infinito Wallet and Development

Perkhidmatan dan fungsi yang dikembangkan menggunakan penyelesaian pembangun Infinito akan disokong secara aktif oleh Infinito Wallet.

Tambahan pula, kemas kini utama dalam versi 2.0 dijadualkan untuk Infinito Wallet pada bulan November 2018. Bersama dengan penyelesaian untuk pembangun, Infinito merancang untuk bekerjasama dengan penyedia perkhidmatan yang kuat di seluruh dunia untuk membawa pengalaman pengguna terobosan menggunakan blockchain serta fungsi yang diperlukan untuk aktiviti komersial seperti sebagai perdagangan dan penyelesaian.

Infinito Wallet berfungsi sebagai alat untuk menyokong perkhidmatan dan pengguna, memungkinkan penggunaan dan pengurusan aset crypto harian yang selamat serta akses ke perkhidmatan blockchain yang inovatif.

Memohon Perkongsian di sini.

Muat turun Infinito Wallet pada Android di sini.

Muat turun Infinito Wallet pada iOS di sini.

Apa itu Projek Infinito?

Projek Infinito, termasuk Infinito Wallet, dikendalikan oleh Infinity Blockchain Labs Europe (IBL EU), yang didaftarkan di Isle of Man.

IBL EU adalah anak syarikat Infinity Blockchain Holdings (Infinity Block Chain Holdings, “IBH”) yang berpusat di Singapura. IBH adalah syarikat induk dengan R&Pangkalan D yang mengkhususkan diri dalam aplikasi teknologi blockchain di Vietnam, asas percepatan perniagaan di bahagian lain di Asia termasuk Thailand, Malaysia, dan Jepun. Kumpulan ini kini terdiri daripada lebih 300 pakar termasuk pemaju, penyelidik, pereka dan pemasar.

Infinito Project mempunyai satu misi: untuk membolehkan penggunaan secara besar-besaran blockchain untuk perniagaan dan pengguna. Untuk mencapai ini, Infinito terus menerus membina penyelesaian untuk membantu perniagaan menyatu dan mengembangkan blockchain dApps dan perkhidmatan dengan lancar sementara pengguna mengakses dan menggunakan perkhidmatan blockchain dengan kemudahan dan keselamatan yang maksimum. Infinito secara selektif memperluas rangkaian rakan integrasi perkhidmatan berskala global dan berusaha untuk menjadi pintu masuk sehenti bagi penyedia perkhidmatan dan pengguna untuk mengakses dan berkembang di blockchain terkemuka.

Hubungi [e-mel dilindungi] untuk mengetahui lebih lanjut mengenai barisan perkhidmatan dan penyelesaian untuk perniagaan dan pemaju.

Ikuti pautan di bawah untuk mendapatkan maklumat terkini mengenai Perkhidmatan Infinito.

Laman web rasmi: https://www.infinitoservices.io/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/infinito-services/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

40d a7f df1 4d9 3ec d56 f7c