Lolli: Aplikasi Ganjaran Pulangan Tunai Bitcoin Semasa Membeli-belah Dalam Talian

kajian bitcoin lolli

Aplikasi ganjaran bitcoin Lolli membolehkan pengguna memperoleh bitcoin percuma semasa membeli-belah dalam talian. Mari kaji bagaimana pilihan ganjaran pulangan wang kripto yang paling popular di dunia berfungsi.

Dalam pengertiannya yang paling asas, Lolli.com boleh dianggap sebagai platform ganjaran digital (berbanding dengan mesin kupon segera sekolah lama) yang membolehkan penggunanya memperoleh, memiliki dan menggunakan bitcoin ketika mereka membeli-belah dalam talian. Syarikat ini telah bekerjasama dengan 750+ jenama teratas di dunia untuk membantu mereka memaksimumkan penjualan dan penukaran mereka. Dalam hal ini, perlu disebutkan bahawa bila-bila masa seseorang berbelanja dengan salah satu rakan kongsi dalam talian Lolli, kedua-dua pihak mendapat potongan kecil dari setiap penjualan. Peratusan minimum yang terakhir ini dibahagikan lagi dengan pembeli dalam bentuk Bitcoin.

Lolli, yang secara rasmi melancarkan 22 Ogos 2018 berada di kereta ‘stacking sats’, baru-baru ini berkongsi statistik mengenai pangkalan penggunanya yang semakin meningkat untuk mengatakan bahawa mereka memberi semua pengguna aplikasi pemalam penyemak imbas bitcoin Lolli yang serasi dengan Chrome dan Firefox rata-rata 7% kembali dalam bitcoin percuma.

Seperti yang berlaku sekarang, membeli / menjual Bitcoin bukanlah sesuatu yang mudah, terutama di negara-negara tertentu di mana memiliki mata wang digital telah dilarang sama sekali (seperti India, China). Walau bagaimanapun, dengan mata wang kripto memperoleh daya tarikan arus perdana sejak sedekad yang lalu, nampaknya semakin ramai yang berminat untuk memperoleh mata wang digital yang mapan seperti Bitcoin, Ethereum, XRP.

Sejak akhir dekad ini, membeli-belah dalam talian telah menjadi aktiviti yang sangat popular di kalangan pengguna internet di seluruh dunia. Sehubungan itu, Lolli berfungsi sebagai jambatan yang bukan sahaja dapat membantu pengguna menjadi lebih peka terhadap pelbagai kemungkinan yang dibawa oleh belanja digital tetapi juga membolehkan mereka mendapatkan Bitcoin tanpa perlu melalui beberapa gelung undang-undang.

Ringkasnya, tarikan untuk mendapatkan bitcoin percuma untuk membeli-belah di Internet mengenai perkara-perkara yang sudah anda beli sepertinya pilihan yang bijak, masuk akal dan layak untuk diterokai. Mari beri pengalaman panduan pengguna langsung mengenai bagaimana aplikasi ganjaran tunai Lolli crypto berfungsi untuk membantu anda memperoleh kembali bitcoin semasa pembelian anda.

Apa itu Lolli? Lihat Lebih Lanjut di Aplikasi Ganjaran Bitcoin

Apa itu Lolli

Seperti yang telah disebutkan sebelumnya, platform Lolli adalah pelanjutan penyemak imbas bitcoin yang dapat digunakan oleh pembeli dalam talian untuk mendapatkan BTC untuk setiap transaksi yang mereka fasilitasi dari salah satu daripada 750 rakan dagang syarikat. Selain itu, untuk setiap penjualan, Lolli mendapat peratusan tetap MRP yang ditentukan oleh peniaga yang mengambil bahagian. Tetapi, daripada menyimpan keseluruhan potongannya sendiri, Lolli berkongsi sedikit karunia dengan penggunanya (yang dihantar kepada mereka dalam bentuk Bitcoin.)

Untuk memanfaatkan perkhidmatan ini, yang perlu dilakukan hanyalah pergi ke laman web syarikat rasmi dan memuat turun pelanjutan penyemak imbas Lolli. Setelah selesai, pengguna boleh terus pergi dan membeli-belah di mana-mana sekutu perniagaan syarikat kerana pelanjutan yang disebutkan di atas secara automatik melakukan perkara yang diperlukan selepas itu (memandangkan pembelian yang dimaksudkan layak mendapat pengembalian BTC). Setelah transaksi selesai, Lolli mengawasi pembelian kami dan mengirimkan jumlah bitcoin yang berkaitan ke dompet pengguna.

lolli-earn-bitcoin-pembelian

Agar seseorang layak untuk program ganjaran Lolli, dia perlu mempermudah pembelian mereka hanya melalui peluasan membeli-belah Lolli. dan bukan melalui aplikasi penyemak imbas lain, laman kupon, aplikasi simpanan, atau program pengembalian wang tunai lain. Di samping itu, sebilangan peniaga memilih untuk tidak memberikan ganjaran BTC kepada pengguna mereka jika mereka menggunakan kod kupon dalaman bersama dengan modul peluasan membeli-belah Lolli.

Pengecualian dari jenis yang disebutkan di atas diserahkan kepada budi bicara peniaga yang mengambil bahagian dan oleh itu terma dan syarat boleh berubah pada bila-bila masa.

Tujuan dan Kemudahan Penggunaan: Maklumat penting yang perlu diingat

bagaimana ganjaran bitcoin loilli berfungsi

Sokongan Terhad: Pada masa penulisan artikel ini, Lolli hanya disokong oleh Google Chrome dan Firefox. Walau bagaimanapun, dinyatakan di laman web syarikat rasmi bahawa penyemak imbas lain (seperti Brave, Opera) juga akan dapat menyokong pembelian Lolli dalam masa terdekat.

Tiada Integrasi Apple / Mac / Safari: Perlu disebutkan bahawa Lolli sebelumnya telah disokong oleh penyemak imbas web Safari Apple, namun, kerana perubahan yang dibuat pada syarat perkhidmatan syarikat baru-baru ini, pelanjutan itu tidak lagi dapat digunakan bersama dengan penyemak imbas.

Tiada Aplikasi Mudah Alih: Seperti yang berlaku, Lolli tidak mempunyai aplikasi mudah alih yang dapat digunakan oleh pangkalan penggunanya. Namun, seperti dalam catatan blog baru-baru ini, pasukan inti syarikat sedang berusaha untuk melepaskan aplikasi mudah alih asli dalam masa 6-12 bulan ke depan.

Hanya terdapat di Amerika Syarikat: Kelemahan utama penggunaan Lolli adalah bahawa ia hanya tersedia untuk digunakan di Amerika Syarikat pada masa ini. Walau bagaimanapun, pengguna dengan kehebatan digital yang mencukupi dapat menggunakan VPN dan jalan digital lain yang serupa untuk melewati batasan tersebut.

Syarat-syarat Utama yang Perlu Diketahui

faedah membeli-belah lolli bitcoin

Bitcoin: Seperti yang mungkin sudah diketahui oleh banyak pembaca kita, Bitcoin adalah mata wang digital yang menjadi sangat popular sejak sedekad yang lalu kerana kemampuannya bukan sahaja berfungsi sebagai simpanan nilai jangka panjang tetapi juga sebagai transaksi yang cekap sederhana. Juga, kerana Bitcoin terdesentralisasi, tidak ada satu pun entiti pemerintah yang dapat mengawal mata wang.

Sats: Juga disebut sebagai Satoshi, Sats dapat dianggap sebagai unit asas mata wang yang merupakan seratus juta dari bitcoin tunggal (0.00000001 BTC).

Bitcoin Kembali: Bitcoin Back adalah istilah yang biasanya digunakan ketika merujuk kepada ganjaran yang diperoleh pengguna ketika mereka menggunakan Lolli (untuk memudahkan pembelian dalam talian mereka.)

HODL: HODL adalah slanga yang biasanya digunakan oleh anggota komuniti Bitcoin global untuk memegang bitcoin daripada menjualnya.

Adakah Lolli Selamat Digunakan?

sistem ganjaran wang tunai lolli

Menurut komuniti dev syarikat, Lolli menggunakan kerangka kerja yang sangat selamat yang memastikan dana pelanggan tetap selamat sepanjang masa. Namun, semasa memudahkan pemindahan dompet pihak ketiga, pengguna harus memastikan wang mereka diperhitungkan setiap masa. Dari sudut pandang privasi data, laman web Lolli menjelaskan dengan jelas bahawa ia tidak melacak pergerakan web penggunanya, sebaliknya, syarikat itu hanya memperoleh data tertentu yang berkaitan dengan afiliasi pedagang. Selain itu, Lolli tidak menjual data pengenalan diri seseorang – amalan yang sudah biasa dilakukan hari ini, walaupun dengan syarikat yang sudah mapan.

Alex Adelman, yang merupakan Ketua Pegawai Eksekutif dan pengasas bersama Lolli (Matt Senter juga pengasas bersama), juga mengumumkan di Yahoo Finance pada bulan Julai 2019 bahawa platform ganjaran crypto akan mengeluarkan kad yang disokong bitcoin untuk dimiliki pengguna pada masa akan datang juga.

Terakhir, ini juga harus diperhatikan bahawa sekiranya pengguna kehilangan akses ke dompet atau maklumat akaunnya secara tidak sengaja, mereka dapat dengan mudah mendapatkan kembali pegangan mereka dengan menggunakan fungsi pemulihan yang terdapat dalam laman web Lolli. Keseluruhan prosesnya cukup lancar dan dapat diselesaikan dalam masa beberapa minit.

Bagaimana Sistem Ganjaran Lolli Berfungsi?

Sistem ganjaran yang digunakan oleh Lolli cukup mudah dan senang digunakan. Contohnya, sebaik sahaja peniaga mengesahkan pembelian, pasukan PR Lolli akan menghantar e-mel kepada pelanggan yang memaklumkan kepada mereka mengenai anggaran ganjaran mereka dan kapan mengharapkannya. Walau bagaimanapun, keseluruhan proses boleh memakan sedikit masa (biasanya antara 30-90 hari selepas tarikh pembelian awal) kerana setiap transaksi yang berkaitan harus disahkan secara bebas oleh rakan niaga Lolli. Bukan itu sahaja, malah jumlah ganjaran yang dianggarkan tidak muktamad dan boleh berubah kerana turun naik nilai.

menjana-bitcoin-dengan-lolli-ganjaran-aplikasi

Terakhir, perlu diperhatikan setelah Lolli menerima pengesahan dari pedagang bahawa transaksi selesai, pengguna akan dihantar e-mel automatik yang secara jelas menggambarkan ganjaran yang seharusnya diharapkan dalam waktu terdekat. Baki anggaran juga dapat dilihat dalam sejarah penghantaran seseorang (yang boleh didapati di bar alat penyemak imbas seseorang di bawah pilihan dompet.)

Mendaftar sangat mudah dilakukan dengan aplikasi belanja tunai Lolli:

 1. pasang aplikasi pelanjutan penyemak imbas web Lolli
 2. berbelanja di web dengan mana-mana kedai rakan kongsi
 3. dapatkan bitcoin pada pembelian dalam talian anda dengan pantas dan mudah

bagaimana-untuk-menggunakan-lolli-untuk-menjana-bitcoin

Beberapa Perkara Utama Yang Perlu Diingat

Berikut adalah beberapa konsep asas yang perlu diingat semasa menggunakan perkhidmatan kembali bitcoin:

(i) Turunkan Nilai diharapkan: Apabila seseorang menggunakan Lolli untuk memudahkan pembelian dalam talian mereka, peniaga yang berpartisipasi memberikan anggaran ganjaran BTC kepada pengguna mereka yang dapat mereka harapkan. Walau bagaimanapun, nilai ini hanyalah anggaran dan tertakluk kepada pelbagai turun naik monetari kerana sifat BTC yang tidak menentu. Walau bagaimanapun, setelah pembelian disahkan oleh penjual, nilai ganjaran BTC dikunci tanpa mengira sebarang perubahan kewangan luaran yang berlaku.

(ii) Acara Promosi: Peminat kripto yang ingin membuat beberapa BTC di sisi mempunyai pilihan untuk menyertai salah satu daripada banyak acara promosi Lolli yang secara rutin berlangsung melalui pemegang Twitter rasmi syarikat. Bukan hanya itu, syarikat juga mempunyai sistem rujukan asli yang membayar para peserta untuk mendapatkan tali baru.

(iii) Pengeluaran: Untuk memindahkan crypto yang diperoleh seseorang dari dompet asli Lolli ke penyelesaian simpanan pihak ketiga, pengguna perlu memiliki baki minimum BTC $ 15. Selain itu, terdapat juga tempoh penguncian sekitar 30-90 hari yang harus ditanggung oleh pengguna untuk mendapatkan akses kepada ganjaran mereka.

(iv) Kadar Bayaran: Untuk mempermudah pemindahan USD ke Lolli, pengguna harus membayar yuran Tx kecil sekitar $ 0.25. Walau bagaimanapun, pemindahan bitcoin adalah percuma dan pengguna hanya perlu membayar yuran gas yang berkaitan dengan transaksi yang dimaksudkan.

Dapatkan ganjaran bitcoin kembali semasa aplikasi membeli-belah berpusat di New York, NY dengan pemaju aplikasi mereka di Durham, North Carolina.

Apa yang menjadikan Lolli berbeza dari yang lain?

ciri aplikasi ganjaran bitcoin lolli

Cara nombor satu untuk membezakan diri ketika menawarkan hadiah belanja balik tunai adalah dengan mempunyai banyak rakan kongsi dan hubungan. Itulah sebabnya aplikasi Lolli adalah tawaran ganjaran membeli-belah bitcoin yang paling terkenal dan digunakan di ekosistem crypto.

Salah satu ciri utama Lolli yang menawarkan ganjaran bitcoin back ialah senarai rakan niaga runcitnya nampaknya semakin meningkat hampir setiap hari. Sebagai contoh, syarikat membeli-belah dalam talian kini mempunyai lebih daripada 750 ahli gabungan – yang semuanya memberikan ganjaran crypto kepada pelanggan mereka. Selain itu, mana-mana vendor runcit yang mungkin berminat untuk bekerjasama dengan Lolli boleh menghantar e-mel ke [email protected].

Perincian serupa yang perlu diingat:

Sokongan Pelanggan Cemerlang: Lolli menyediakan sokongan pelanggannya sepanjang masa. Untuk sebarang bantuan, pengguna boleh menghantar e-mel kepada firma di [email protected].

Pangkalan Komuniti yang Berkembang: Kehadiran dalam talian Lolli telah berkembang dengan pesat sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Hasilnya, komuniti digital syarikat telah berkembang. Untuk menjadi sebahagian daripada keluarga Lolli, pengguna boleh memilih untuk bergabung dengan komuniti Facebook firma itu, mengikuti halaman Twitternya atau bahkan melamar terus ke syarikat dengan mengisi borang permohonan yang relevan yang terdapat di laman web.

Kemudahan Penggunaan dan Akses Keseluruhan: Jika dibandingkan dengan beberapa portal membeli-belah berasaskan kripto lain, Lolli cukup mudah dan senang digunakan. Laman web juga tidak menggunakan jargon teknikal dan juga tidak mempunyai mekanisme tx yang sukar untuk memudahkan transaksi kewangan seseorang.

Kepercayaan: Sistem membeli-belah e-dagang Lolli mempunyai sejumlah ulasan baik dalam talian dan telah disahkan oleh sebilangan pembeli bebas yang menyatakan bahawa aplikasi tersebut berfungsi sama seperti yang diiklankan. Dengan itu, ada beberapa orang yang menyatakan bahawa mereka tidak pernah menerima ganjaran BTC yang dijanjikan.

Mari lihat senarai rakan kongsi membeli-belah bitcoin Lolli yang semakin meningkat untuk melihat bagaimana memenuhi “sats back” mereka > cogan balik ”cogan kata.

Senarai Rakan App Lolli Reward untuk Memperoleh Bitcoin Percuma

Berikut adalah senarai nama terbesar kedai dalam talian yang boleh anda beli untuk mendapatkan bitcoin percuma sebagai pertukaran untuk memuat turun dan memasang aplikasi ganjaran crypto Lolli tanpa risiko:

lolli-bitcoin-cashback-syarikat

 • Nike / Adidas / Macy’s / Walmart / Samsung / Best Buy
 • Perkhidmatan penghantaran ganja Eaze
 • Saks Fifth Avenue / Sephora / Bloomingdale’s
 • GoDaddy / Glossier / Groupon /
 • Albertsons / Safeway / Sam’s Club
 • Depot Pejabat dan OfficeMax / H&Sekatan R
 • Hotels.com / Priceline / Hotwire / CheapOair
 • Hilton / Marriott
 • Tentera Laut Lama / Toms / Lululemon
 • Kaviar / Moosejaw / Tempat Kanak-kanak
 • ASOS / Petco / Postmates
 • Udemy / goTenna
 • 1-800-Bunga
 • dan banyak lagi

Seperti yang dapat dilihat oleh mana-mana pembeli dalam talian, senarai tempat Lolli untuk mendapatkan ganjaran bitcoin kembali sangat mengagumkan dan seperti yang dinyatakan oleh seorang pelanggan:

“Jika ini terus berjalan, semua yang saya beli menggunakan adalah percuma.”

Apa pendapat anda semua? Sekiranya anda secara pasif menyusun sate menggunakan program kesetiaan kembali BTC Lolli?

Kesimpulannya

lolli-bitcoin-shopping-hadiah

Sebagai penutup tinjauan Lolli ini, perlu dijelaskan bahawa walaupun aplikasi membeli-belah bitcoin dalam talian nampaknya cukup selamat dan selamat di luar, hakikat bahawa platform ini menggunakan dompet sejuk untuk menyimpan wang pelanggannya bermakna bahawa ada selalu ada kemungkinan beberapa penggodam cuba masuk ke dalam platform. Walaupun Lolli adalah pemangkin penggunaan bitcoin yang muncul dalam industri ini, yang baru-baru ini disenaraikan dalam Senarai Upstart 100 CNBC 2019, pilihan terakhir selalu berada di tangan pengguna dan oleh itu menjadi tanggungjawab mereka untuk memastikan bahawa ganjaran mereka tetap selamat sama sekali kali. Insentif untuk pembeli dalam talian untuk mendapatkan bitcoin percuma sebagai pertukaran untuk membeli barang di Internet akan terus berkembang apabila ekosistem crypto muncul dalam kes penggunaan arus perdana.

Mengenai aplikasi ganjaran Lolli ‘Earn Bitcoin When You Shop’, mungkin bijak bagi sesiapa yang membeli item dalam talian di mana-mana kedai yang berfungsi untuk menjimatkan wang dan menerima bitcoin percuma sebagai balasan sebagai misi mereka untuk membuat bitcoin yang lebih mudah dicapai oleh dunia sedang dalam perjalanan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

491 745 fa1 640 389 a14 9a4