Crypto Market Daily (2.12) | Tumpukan pada $ 10200 dan $ 10500 BTC, trend mungkin mencapai tahap callback atau bullish yang besar

Kontrak berkekalan BTC:

Watak Tahap:Kenaikkan 1H

Ini adalah carta 1 jam BTC, seperti yang ditunjukkan oleh carta, $ 9700 menjadi tahap sokongan yang efektif dan harga mengakhiri panggilan balik di sana kemudian memulakan tahap kenaikan seterusnya.

Dalam sehari, BTC meningkat hampir menjadi $ 10500 dan kemudian jatuh, sekarang masih bergerak di kawasan kejutan antara $ 10200 dan $ 10500.

Sebenarnya, ada hampir dua keadaan untuk masa depan, seperti yang saya tandakan pada gambar, arah 1 dan 2. Arah 1 bermaksud kekuatan kenaikkan dan emosi pasaran akan tetap berada pada tahap tinggi dan setelah penggabungan jangka pendek, harga dapat pecah $ 10500 untuk rintangan seterusnya sekitar $ 10930. Arah 2 bermaksud bahawa pam malam tadi dan hari ini adalah kekuatan terakhir, ia mungkin akan kembali ke panggil balik pada masa akan datang. Pelabur harus memperhatikan tahap sokongan $ 10200 dan rintangan $ 10500. Ingatlah walaupun break $ 10500 tidak bermaksud itu break yang sah, tunggu callback dapat stabil pada $ 10500 lalu boleh masuk.

Watak Tahap:4H – kenaikkan

Dari carta 4-H, kita dapat melihat kemungkinan tren tiba di akhir gelombang ke-5 ke tahap bullish ini, kerana emosi dan kekuatan bullish kuat, ini menyebabkan gelombang ke-5 menjadi gelombang perpanjangan. Oleh itu, saya membahagikan gelombang ini menjadi 5 gelombang sub, sekarang gelombang gelombang terakhir akan berakhir, ini bermaksud kemungkinan panggilan balik jika besar daripada sebelumnya.

Namun, jika harga masih stabil pada $ 10200, bererti emosi pasaran benar-benar tinggi dan mungkin tidak akan mendapat panggilan balik sekiranya volume kenaikan berada pada tahap yang baik.

Tahap rintangan dan sokongan:

Rintangan Jangka Pendek:$ 10050 Rintangan jangka sederhana:$ 10930

Sokongan Jangka Pendek:$ 10200 Sokongan jangka sederhana:$ 9700

Kontrak berkekalan ETH

Watak Tahap: Kenaikkan 1D

Ini adalah carta 1-HARI ETH, dari trend baru-baru ini, ETH adalah salah satu syiling terkuat pada hari-hari ini, berbeza dengan BTC, jumlah kenaikkan pada tahap kenaikan ini masih dalam tahap yang agak baik, kenaikkan jenis ini lebah dilihat sebagai trend kenaikan harga yang sihat.

Tenaga kenaikkan yang kuat bermaksud bahawa penurunan tiba-tiba atau tahap panggilan balik yang besar sukar berlaku dalam beberapa saat kebelakangan ini, jadi pelabur dapat melihat tahap sokongan $ 230 dalam jangka pendek kerana ini adalah tahap pertama yang berkesan. Rintangan atas adalah sekitar $ 260 ~ $ 265 kerana garis leher corak kepala dan bahu pada pertengahan tahun 2019. Saya percaya bahawa harga tidak akan langsung turun dalam jangka pendek, kerana pasaran akan selalu kembali kepada rasional dan corak akan membetulkan pada masa itu.

Tahap rintangan dan sokongan:

Rintangan Jangka Pendek:$ 260 Rintangan jangka sederhana:$ 265

Sokongan Jangka Pendek:$ 230 Sokongan jangka sederhana:$ 225

Kontrak suku tahunan BSV

Watak Tahap:Kenaikkan 4H

Kontrak suku tahun OKEx BSV: Walaupun BSV menembusi $ 400 dari malam tadi, kemudian jatuh dari atas dengan segera pada hari itu, dan sekarang harga ditekan sebanyak $ 395.

Saya percaya bahawa tanpa pam pasar malam tadi, BSV hampir tidak mempunyai peluang untuk menembus $ 395 kerana jumlah kenaikkan harga menuju tahap terendah, dan fakta untuk membuktikan pendapat saya adalah bahawa julat pam BSV hampir terburuk di antara altcoin , dan hanya BSV yang jatuh di bawah tahap rintangan yang dapat dilihat, ini menunjukkan kelemahan bulls.

Walau bagaimanapun, dalam emosi pasaran yang tidak rasional, kebanyakan syiling dapat terus meningkat tetapi hanya perbezaan kekuatannya. Sebaik sahaja pasaran kembali menyatukan, BSV mungkin mulai jatuh dan memasuki tren callback jangka menengah, pelabur yang lebih fokus pada $ 350 boleh menjadi sokongan yang berkesan atau tidak dalam keadaan itu.

Tahap rintangan dan sokongan:

Rintangan jangka pendek: $ 395 Rintangan jangka sederhana: $406

Sokongan Jangka Pendek: $375 Sokongan jangka sederhana:$360

Penafian: Bahan ini tidak boleh dijadikan dasar untuk membuat keputusan pelaburan, atau juga ditafsirkan sebagai saranan untuk melakukan transaksi pelaburan. Berniaga aset digital melibatkan risiko yang besar dan boleh mengakibatkan kehilangan modal yang anda laburkan. Anda harus memastikan bahawa anda memahami sepenuhnya risiko yang terlibat dan mempertimbangkan tahap pengalaman, objektif pelaburan anda dan mendapatkan nasihat kewangan bebas jika perlu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me