Dua ICO Vechain yang Akan Meningkatkan Penerapan Rangkaian

Pemegang VeChain mempunyai banyak perkara untuk diteruskan. Tetapi dalam beberapa bulan akan datang, dua ICO Vechain adalah dari dua projek yang menarik perhatian – LautanEx dan Cahrenheit – berjanji untuk membantu memberikan perhatian rangkaian.

Apa itu OceanEx?

OceanEx adalah platform pengurusan aset cryptocurrency yang dilancarkan dan dikuasakan oleh BitOcean Global, dibina di atas blockchain VeChainThor. OceanEx adalah platform pertukaran, perdagangan dan pengurusan aset yang menggunakan teknologi kecerdasan buatan (AI) canggih untuk menyediakan alat pelaburan dan perdagangan paling maju, semuanya merangkumi spektrum dasar dan kemungkinan pelaburan yang luas.

Beberapa tujuan utama platform adalah: mengembangkan keselamatan platform dengan kecairan token, dengan bantuan teknologi AI, mewujudkan VeChain Ecosystem sebagai medium untuk berdagang token dengan pasangan VET, dan menyediakan perkhidmatan pertukaran dan komuniti untuk mencabar status quo semasa.

Teknologi AI yang digunakan tidak hanya bertanggung jawab untuk meningkatkan prosedur transaksi, tetapi juga melindungi pengguna platform dari pelaburan buruk dan bahkan kemungkinan serangan. Teknologi yang dimaksudkan menggunakan pelbagai komponen seperti OceanBrain, OceanQuant, OceanMarket, dan OceanLab.

Komponen OceanBrain bertanggungjawab untuk teknologi AI yang akan sentiasa menganalisis tingkah laku perdagangan pengguna dan akan memasangkannya dengan perincian lain untuk memberikan cadangan yang relevan.

Seperti namanya, komponen OceanQuant membenarkan perdagangan kuantitatif. Komponen OceanMarket adalah pangkalan data untuk perdagangan sosial (membolehkan pengguna atau ahli komuniti menerbitkan pelbagai strategi di platform), sementara OceanLab adalah pasukan Internet yang akan melakukan pelbagai jenis penyelidikan pasaran dan industri untuk menginovasikan produk dan memberikannya daya saing kelebihan di pasaran.

1 fuV0yyhG5grma1mH5F4ecA

Sumber: Medium.com

OceanEx ICO

OceanEx merancang untuk memiliki had maksimum 10 bilion token, yang akan diedarkan dalam pelbagai pusingan penjualan. Menurut Blog rasmi OceanEx, ICO yang akan datang mempunyai dua fasa: Pusingan Persendirian dan Pusingan Komuniti VeChain. Melalui pusingan ini, pertukaran akan mengeluarkan 30% daripada jumlah token.

Fasa pertama telah habis menjual semua token, sementara Pusingan Komuniti VeChain dijadualkan berlangsung pada bulan September. Anggota komuniti yang berminat dinasihatkan untuk mengikuti rasmi platform Laman Twitter untuk maklumat terkini. Malangnya, penduduk dari AS, China, dan

Jepun akan dikeluarkan dari apa yang disebut Pusingan Komuniti ICO.

Semasa dalam penjualan token peribadi harganya adalah 1 VET = 800 OCE, dalam Pusingan Komuniti VeChain akan menjadi 1 VET (Pra-perpecahan) = 730 OCE. Untuk mengambil bahagian dalam ICO, pengguna perlu mempunyai lebih dari 50 VET (pra-perpecahan). Pendek kata, mana-mana ahli komuniti VeChain yang memegang lebih daripada 50

VET boleh memasuki Pusingan Komuniti. Matlamat ICO adalah untuk mengumpulkan 11,300,000 USD.

Catatan blog juga menerangkan bagaimana token OCE akan menjadi kepingan ekosistem OceanEx dan perkembangan masa depan yang berharga dan penting. Token tersebut dapat digunakan untuk membayar biaya transaksi, biaya pengeluaran, dan biaya penyenaraian, untuk mengakses pusat penyelidikan pasar di OceanLab, dan juga untuk memilih di kumpulan penyenaraian projek.

Apa itu Cahrenheit?

Baru-baru ini, VeChain juga telah mengumumkan melalui seorang pegawai catatan blog pelancaran Cahrenheit, ekosistem berasaskan blockchain yang bertujuan untuk merevolusikan industri automotif. Matlamat utama projek ini adalah untuk mengubah sebahagian besar masalah negatif semasa dalam industri automotif.

Selain mengakhiri semua permainan sifar, projek ini juga difokuskan untuk menghilangkan konsep asimetri maklumat. Dengan berbuat demikian, Cahrenheit berharap dapat menambahkan pasar baru, saluran informasi, pengalaman pengguna dan perkhidmatan yang akan mengembangkan projek ini secara eksponensial menjadi $ 45 bilion di pasaran yang ada.

Produk dan perkhidmatan teras Cahrenheit merangkumi CAHtrust, CAHmart, CAHnalytics, CAHmine, dan CAHnode.

CAHtrust adalah sistem yang didedikasikan untuk UKM dan pengguna, dan ia membawa sistem yang sepenuhnya terdesentralisasi untuk mencari, menyenaraikan, menilai, dan meninjau. Jika dibandingkan dengan platform terpusat yang lain, sistem ini menawarkan kos yang lebih rendah dan yuran penyenaraian yang minimum. CAHmart khusus didedikasikan untuk PKS, dan ini membolehkan harga dinamik oleh PKS menyiarkan potongan kapasiti luar biasa. Komponen ini juga membolehkan PKS merujuk perniagaan kepada PKS lain yang serupa untuk pelbagai ganjaran (token atau rujukan masa depan).

CAHnalytics adalah hab analitik data yang menggunakan set data yang kompleks dan tepat untuk membolehkan asal data yang diselaraskan secara langsung dari pengguna dan PKS, serta pengewangan data melalui EDU melalui pembayaran token. Ini juga memberikan harga risiko yang lebih baik dan peluang untuk pengembangan produk baru, serta memungkinkan penyelesaian data dan pembayaran yang sangat disesuaikan untuk EDU.

CAHnode adalah program berasaskan komuniti yang dikembangkan untuk memberi insentif kepada pengguna dan PKS. Pengguna atau PKS diminta untuk menyimpan jumlah token CAH yang telah ditentukan untuk layak mendapat pelbagai perkhidmatan premium.

1 zPOD6pIhfHessudnLplXeQ @ 2x

Sumber: http://luckycoin.online

ICah Cahrenheit

Tambahan pula, platform yang dikuasakan oleh blockchain VeChainThor membawa lebih dari 1 juta pengguna, 30,000 PKS, dan lebih daripada 30 rakan insurans, serta pelbagai pengguna lain ke dalam ekosistem VeChain berkat kerjasama dengan Klover.

Klover adalah syarikat teknologi insurans yang berpusat di China dan juga syarikat pertama yang mendapat Lesen Pialang Insurans Nasional China. Syarikat ini mempunyai kehadiran yang meluas di China, dengan aktiviti di lebih dari 30 bandar. Sebilangan kejayaannya juga ada kaitannya dengan aplikasi mudah alihnya yang disebut Youyidan.

Sesuai dengan catatan blog, pembekalan maksimum token CAH adalah 10 bilion dan proses penggalangan dana akan dibahagikan kepada tiga fasa: pusingan peribadi, pusingan Yayasan VeChain (untuk pemegang X Node), dan pusingan umum. Walaupun pusingan persendirian telah diajukan, dua fasa lain akan tersedia pada bulan-bulan berikutnya. Ketiga-tiga pusingan akan memberikan 20% daripada jumlah penawaran token bergantung pada permintaan. Malangnya, nisbah tepat token VET ke CAH untuk pengedaran masih belum diumumkan secara rasmi.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai perkara ini, ahli komuniti dan pelabur masa depan boleh mengikuti Twitter projek, Telegram, dan Sedang sumber.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me