Menunggang Gelombang Ogos Dengan Syiling Jumpstart OKEx

Malta, 21 Ogos 2020 – Ogos telah menjadi bulan yang baik, setakat ini, untuk harga banyak token utama di OKEx. Khususnya, OKEx Jumpstart, token inkubator dari OKEx yang telah melancarkan 26 projek di OKEx hingga kini menyaksikan ROI merekod dari pelbagai projek. Pertama kali dimulakan pada tahun 2019, OKEx Jumpstart adalah platform penjualan token untuk membantu projek blockchain berkualiti menjadi terbuka dan disenaraikan di pasaran yang cair dan bertaraf dunia. Jumpstart mempunyai faedah tambahan untuk membantu mendorong pertumbuhan pasaran blockchain dan mendorong ekosistem yang sihat untuk aset digital.

Ketua Pegawai Eksekutif OKEx Jay Hao percaya bahawa sebilangan besar projek tertarik kepada Jumpstart kerana kekuatan jenama, pangkalan pengguna dan sumber pemasaran OKEx, yang mengulas:

“Banyak projek melihat pelbagai kelebihan inkubator kuat seperti Jumpstart sebagai peningkatan besar pada ICO. Dengan Jumpstart, OKEx bertindak sebagai perantara yang boleh dipercayai antara pelanggan dan pasukan projek yang ingin melancarkan tokennya. Walaupun melabur dalam aset crypto mempunyai risikonya sendiri, dan para pelabur selalu dinasihatkan untuk melakukan penyelidikan mereka sendiri, pemegang OKB yang mengambil bahagian dalam Jumpstart mempunyai jaminan bahawa OKEx telah melakukan usaha yang wajar terhadap daya maju dan kredibiliti setiap tawaran yang disenaraikan. “

Beberapa projek Jumpstart baru-baru ini, terutama yang menggabungkan DeFi, menonjol melebihi jangkaan dan menghasilkan ROI yang besar untuk pelabur awal.

JALAN

Jualan token ke-9 Jumpstart dengan JALAN dilancarkan pada 14 November 2019. ROAD adalah lejar automatik yang merangkumi sistem interaksi dan perakaunan kitaran hidup penuh untuk kereta berdasarkan teknologi blockchain. Dari harga penyenaraian $ 0,0143, ROAD melepasi paras $ 0,03 pada 1 Ogos 2020, tetapi ia mencecah paras tertinggi lebih dari $ 0,17 pada pertengahan Ogos untuk menetap pada $ 0,13, pada saat penulisan. Dengan ROI kira-kira 1,000%, prestasi bintang ROAD sangat penting di kalangan syiling Jumpstart.

WaykiChain (WGRT)

WaykiChain (WGRT) adalah projek Jumpstart ke-14 yang dilancarkan pada 17 Jun. WaykiChain adalah blockchain awam yang memfokuskan pada teknologi blockchain dan pengembangan aplikasi. WaykiChain bertujuan untuk membina platform dan ekosistem terdesentralisasi kelas dunia dan melancarkan ramalan permainan berdasarkan kontrak pintar pertama DApp pada bulan Mei 2018. Dari harga penyenaraian $ 0,003, harga WGRT meningkat kepada $ 0,0122 pada awal bulan Ogos tetapi terus meningkat menjadi $ 0,027 pada pertengahan -Agustus. Dengan ROI hampir 1,000%, WGRT adalah salah satu persembahan Jumpstart yang menonjol pada tahun 2020.

HyperDAO (HDAO)

Jualan token ke-10 Jumpstart dengan HyperDAO (HDAO) dilancarkan pada 25 Februari 2020. Disokong oleh teknologi lejar dan blockchain yang diedarkan, HyperDAO bertujuan untuk menyediakan ekosistem DeFi yang cekap, telus dan boleh dipercayai yang ditadbir oleh ahli komuniti. Dengan harga penyenaraian $ 0,01, HDAO melambung pada $ 0,022 pada awal bulan Ogos tetapi meningkat 50% ke paras tertinggi $ 0,033 sebelum menetap pada $ 0,0245, pada saat penulisan.

Sebagai perbandingan, projek Jumpstart lain mencatatkan keuntungan yang lebih sedikit pada bulan Ogos tetapi masih mempunyai ROI yang besar sejak IEO mereka.

Aset Hiburan Digital Pte.Ltd (DEP)

Digital Entertainment Asset Pte.Ltd, atau DEA, melancarkan token DEP – Projek ke-11 OKEx Jumpstart – dengan dua sesi pelanggan pada 8 April 2020. DEA, a "PlayMining" (iaitu, saya-sambil-bermain) platform, didedikasikan untuk mewujudkan ekonomi hiburan digital yang besar dengan menggunakan blockchain sebagai teknologi yang mendasari. Dengan harga penyenaraian $ 0,0025, DEP menyaksikan kenaikan besar sepanjang Q2 dan Q3 2020, mencecah $ 0,008077 pada awal bulan Ogos. Walaupun harganya menurun menjadi $ 0,007706, pada waktu penulisan, DEP masih mempunyai ROI lebih dari 300%.

Pautan NDN (NDN)

OKEx Jumpstart melancarkan NDN Link (NDN) sebagai Projek Jualan Token ke-13 pada 20 Mei 2020. NDN Link sedang mengembangkan teknologi rangkaian masa depan yang disebut Named Data Networking. NDN Link bertujuan untuk membina teknologi rangkaian generasi seterusnya yang berpusatkan kandungan, dengan misi mempromosikan pengembangan aplikasi dan perkhidmatan internet generasi seterusnya. Dengan harga penyenaraian $ 0,006, NDN mencapai tahap tertinggi sepanjang masa pada 0,2282 pada pertengahan bulan Julai, yang menurun menjadi $ 0,01304 pada awal bulan Ogos dan kini berada pada sekitar $ 0,0104.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai OKEx Jumpstart, sila rujuk https://bit.ly/2CItyzA

TAMAT

Mengenai OKEx

Sebagai pertukaran mata wang kripto dan derivatif yang terkemuka di dunia, OKEx menawarkan pasaran yang paling pelbagai di mana peniaga kripto global, pelombong dan pelabur institusi datang untuk menguruskan aset kripto, meningkatkan peluang pelaburan dan melindungi risiko. Kami menyediakan perdagangan spot dan derivatif – termasuk niaga hadapan, pertukaran berterusan dan pilihan – cryptocurrency utama, menawarkan fleksibiliti kepada pelabur dalam merumuskan strategi mereka untuk memaksimumkan keuntungan dan mengurangkan risiko.

Hubungan media

Vivien Choi

E-mel: [email protected]

@vivienchoi

Ikuti OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

be5 eac 185 476 9df 0f2 c86