Blox: Perakaunan, Penjejakan dan Pengurusan Cryptocurrency untuk Semua Orang

Adakah anda pernah menghadapi masalah mengendalikan cryptocurrency anda yang tersimpan di platform, pertukaran, dompet dan peranti yang berbeza? Sekiranya ya, Blox adalah penyelesaian untuk masalah ini dan salah satu yang terbaik penjejakan cryptocurrency perkhidmatan.

Blox adalah platform untuk mengesan dan menguruskan cryptocurrency yang membolehkan anda memaksimumkan kawalan yang anda miliki terhadap aset anda.

Hanya dengan beberapa langkah mudah, anda akan dapat mengawal cryptocurrency anda dan gambaran keseluruhan portfolio anda dengan jelas, tidak kira jumlah dompet dan akaun yang anda miliki.

Penyelesaian Pengurusan Crypto Blox

Blox kini menawarkan penyelesaian bukan sahaja kepada pengguna individu tetapi juga perniagaan yang mengendalikan cryptocurrency.

Dengan perkhidmatan yang disediakan oleh Blox, anda dapat menyegerakkan dompet, pertukaran, akaun dan baki akaun.

Ini akan membantu anda melihat dan memahami keseluruhan portfolio cryptocurrency anda hanya dalam satu papan pemuka yang jelas dan mesra pengguna.

Di samping itu, dengan ciri Auto-Sync, adalah mungkin untuk menyegerakkan semua blockchain teratas, penyedia perkhidmatan pertukaran dan dompet crypto dalam platform yang sama. Dengan menggunakan API Blox, semua data dan maklumat dapat dilihat di satu tempat.

Pengguna profesional juga perlu mempunyai gambaran keseluruhan mengenai keseimbangan harian mereka. Blox menyediakan penyelesaian ini dengan baki akaun dan aktiviti transaksi. Ini memberi kesederhanaan untuk membiayai pasukan dan pengguna kuasa lain.

Memandangkan data dan privasi sangat penting, Blox juga menjaganya. Menurut Google Trends, istilah carian ‘privasi data’ mencapai tahap tertinggi sejak 2004 di Amerika Syarikat.

Inilah sebabnya mengapa Blox diaktifkan dengan ID sentuhan, hak pentadbir yang diedarkan dan akses siap sedia, antara lain. Pengguna terpilih juga memiliki kemungkinan untuk menikmati penyelesaian khusus yang memenuhi keperluan keselamatan mereka.

Beberapa pelanggan yang akan mendapat manfaat daripada perkhidmatan Blox termasuk eksekutif crypto, pengurus aset, protokol blockchain, firma perakaunan, syarikat crypto, operasi perlombongan, dana crypto, kapitalis teroka dan banyak lagi.

Alat Pengurusan Blox Crypto

Blox adalah platform yang membolehkan syarikat dan pengguna melabel dan mengklasifikasikan transaksi sehingga dapat meningkatkan peruntukan aset mereka.

Syarikat mempunyai banyak masalah dalam menangani cryptocurrency dan penyelesaiannya. Ini jelas merupakan tugas yang rumit untuk memindahkan dana dari satu akaun ke akaun lain dan mempunyai gambaran keseluruhan portfolio mereka dengan jelas.

Selain itu, setiap platform mempunyai sistemnya sendiri untuk memproses dan mengklasifikasikan transaksi, yang tidak dapat digabungkan dengan mudah.

Inilah sebabnya mengapa Blox menawarkan klasifikasi transaksi reka bentuk tersuai yang memadankan Carta Akaun pengguna dengan Jadual Tx. Ini akan memudahkan tugas pasukan kewangan yang berurusan dengan aset kripto setiap hari.

Selain itu, mereka akan mempunyai kemungkinan untuk mengeksport data kewangan yang mereka miliki ke dalam fail CSV yang akan membantu mereka mendapatkan gambaran keseluruhan yang jelas mengenai keseluruhan maklumat. Fail-fail ini dapat digunakan untuk tujuan pelaporan serta menyimpan salinan keselamatan dari semua pergerakan dan perubahan portfolio.

Alat berguna lain yang disediakan oleh Blox adalah Jejak Audit. Alat ini membantu ahli pasukan mengundurkan pergerakan urus niaga. Dengan cara ini, syarikat dapat mengesan kesilapan dan membetulkannya, mencegah penipuan, mengesan pergerakan aset dan memperbaiki laporan kewangan mereka.

Lebih Banyak Ciri Blox

Blox mempunyai banyak ciri lain yang menjadikan perkhidmatan pengurusan cryptocurrency ini khas untuk individu dan syarikat.

Ia termasuk:

  • Jejak dan Penyegerakan Auto: anda boleh menyegerakkan seberapa banyak dompet dan menukar akaun seperti yang dikehendaki.
  • Alat Kewangan CPA: pasukan kewangan boleh menggunakan perkhidmatan ini untuk menangani tarikh kewangan dengan lebih baik
  • Papan Pemuka Masa Nyata: papan pemuka menyediakan data dalam masa nyata dan membantu anda melihat dan memahami baki, transaksi dan data sejarah anda.
  • Sokongan mudah alih dan web: Perkhidmatan Blox dibuat untuk pengguna web dan mudah alih. Pada masa ini, terdapat sokongan untuk peranti iOS, Android dan web.
  • Pembukuan dan Kawalan Transaksi: Blox menghasilkan laporan kewangan, ia mengklasifikasikan aset yang berbeza dan membantu pengurus aset mengendalikan dana kripto dengan lebih baik.
  • Keamanan dan privasi yang dipertingkatkan bagi pengguna untuk memastikan data mereka dilindungi setiap masa.

Syarikat itu juga telah menambahkan ciri baru yang disebut Blox Cost Basis. Dengan itu, pengguna dapat mengira untung dan rugi cryptocurrency dengan mudah. Ini akan mengurangkan keperluan spreadsheet, kalkulator dan alat lain.

Pada masa ini, Blox menawarkan perkhidmatan kepada sebilangan besar pelanggan yang merangkumi eToro, Nexo, Paxful, crypto.com, Zilliqa, SwissBorg, 0x dan banyak lagi.

Asas Kos

Ciri yang baru dilancarkan dari Blox menempatkan perniagaan dan profesional dalam mengendalikan alat automatik dan tepat pertama dalam industri untuk mengira asas kos cryptocurrency. Tidak pernah lebih mudah dan pantas untuk mengira keuntungan dan kerugian crypto anda dalam masa nyata.

Enjin automasi pintar Blox tidak hanya memberikan hasil yang tepat pada kelajuan pecah industri, tetapi juga menyediakan kawalan pengurusan dan penapisan yang komprehensif untuk menjadikan keseluruhan proses pengiraan menjadi pengalaman yang lancar.

Eksport CSV

Pastikan kripto anda tetap terhubung dengan perisian lejar umum tradisional seperti Quickbooks dan Xero. Kami menjadikannya sangat mudah untuk mengimport atau mengeksport transaksi menggunakan platform Blox untuk mengatur, mengurus dan menukar ke CSV dalam beberapa saat.

Pengguna Blox boleh memanfaatkan alat mengimport dan mengeksport kami untuk membantunya semasa audit, musim cukai atau perakaunan am dan pembukuan.

Kerjasama

Untuk pasukan yang perlu bekerjasama atau jarak jauh, penting untuk mempunyai alat kerjasama yang selamat untuk memberikan akses istimewa ke portfolio dan akaun kripto anda untuk perniagaan, pelabur pembukuan dan akauntan kewangan.

Blox menjadikannya selamat untuk berkongsi akses ke maklumat peribadi dan sensitif. Alat kolaborasi kami yang lebih bijak mewujudkan ekosistem yang selamat untuk pasukan yang menggunakan akaun dan portfolio.

Kesimpulannya

Blox adalah platform perakaunan, penjejakan dan pengurusan cryptocurrency yang bertujuan untuk mempermudah cara pengguna mengendalikan aset cryptocurrency mereka.

Memandangkan industri crypto telah berkembang selama bertahun-tahun terakhir, syarikat di pasaran memerlukan penyelesaian baru untuk menangani, memvisualisasikan dan memahami portfolio cryptocurrency.

Sebagai platform yang mesra pengguna, Blox telah menawarkan perkhidmatan kepada sebilangan besar syarikat yang dikenali di ruang tersebut.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me