Perdagangan Cryptocurrency Akan Berubah Selamanya dengan AI Trader

Salah satu syarikat perlombongan berasaskan GPU yang paling penting, yang dikenali sebagai Kingdom Mining, mengumumkan pelancaran platform perdagangan cryptocurrency autonomi yang dikenali sebagai AI Trader. Hanya dua minggu setelah dilancarkan, AI Trader kini mengumumkan Mod Dagangan OCO yang Mengubah Permainan.

Syarikat itu menjelaskan:

“Kami mengembangkan ekosistem AI dengan sekumpulan pedagang pakar dari firma kewangan mapan seperti Morgan Stanley dan Deutsche Bank dan pakar dari bidang pembelajaran mesin dan kecerdasan buatan. Kami mendapat sambutan yang luar biasa dari masyarakat dan kami menerima langganan baru sehingga 20/07/2018 selepas itu hanya mereka yang mempunyai pautan rujukan yang sah akan menaiki kapal terbang ”

Ekosistem didasarkan pada dua prinsip utama: Kesederhanaan dan Ketelusan. Tujuan utama di belakangnya adalah untuk mengganggu semua paradigma perdagangan. Sistem ini kini aktif dan menawarkan Perdagangan Mata Wang dan pilihan perdagangan leverage kepada pelanggannya.

Bagaimana dengan Persembahan?

AI telah dapat mengurangkan kerugian HODL bagi pencipta dan pembangun platform, ia mampu menghasilkan pulangan bulanan purata 82% semasa berdagang cryptocurrency. Lebih-lebih lagi, ia dapat mencatatkan pulangan 120% sambil memanfaatkan perdagangan di semua strategi yang berbeza yang disokong.

Semua hasil dipaparkan di laman web mereka dan dikemas kini dalam masa nyata. Pengguna dapat memuat turun dan melihat semua perincian setiap transaksi yang dibuat oleh AI.

Perdagangan Mata Wang

AI Trader bekerjasama dengan Artificial Intelligence (AI) untuk mengkaji trend pasaran masa lalu dan membuat keputusan perdagangan berdasarkan maklumat masa nyata. Ekosistem AI dapat mengenali keadaan pasaran yang optimum untuk perdagangan dan merealisasikan keuntungan dari pasaran. Pada masa ini, platform ini dikuasakan oleh Binance tetapi pada masa akan datang, ia akan menampilkan sejumlah pertukaran lain. Pengguna dapat berdagang dalam mod perdagangan Autonomous AI Trading atau OCO.

Mod Perdagangan AI

Pengguna hanya dapat mengaktifkan strategi yang diinginkan dan sistem AI akan mula berdagang secara autonomi mencari hasil yang optimum. Protokol pengurusan ekuiti dinamik yang terpadu membolehkan AI untuk memulihkan kerugian dengan memasukkan kembali perdagangan dengan pembelajaran mendalam dan jumlah yang lebih tinggi. Strategi serupa yang dilaksanakan oleh manusia juga.

Pengguna dapat melihat bagaimana prestasi AI dalam 30 hari terakhir dan dapat memuat turun sejarah transaksi lengkap setiap perdagangan. Aplikasi ini mempunyai sikap berbeza AI Trading yang dibina berdasarkan strategi berdasarkan masa. Semua sikap menetapkan tingkah laku AI tertentu.

Mod Dagangan OCO – BARU!

AI Trader adalah platform perdagangan pertama seumpamanya yang membolehkan pengguna berdagang dengan OCO (One Cancels Other). Tidak seperti platform lain di mana ETIKA stop loss ATAU untung ambil dapat ditetapkan, AI Trader memberikan peluang unik kepada pengguna, yang memungkinkan untuk berdagang pada SEMUA pasangan dengan kemampuan untuk meletakkan KEDUA stop loss dan take take profit secara serentak. Deep Learning AI mengkaji corak pasaran semasa menggunakan banyak petunjuk dan algoritma pembelajaran mesin yang diuji dengan teliti yang menganalisis trend dan corak yang baru muncul, memberikan pengguna isyarat beli masa nyata.

Perdagangan Leverage

Tambahan pula, AI Trader adalah platform pertama seumpamanya yang menawarkan perdagangan autonomi yang dikuasakan oleh Bitmex. Pertukaran ini membolehkan pengguna berdagang dengan salah satu leverage tertinggi di pasaran.

AI Trader memanfaatkan kekuatan pembelajaran mesin untuk memahami dan mentafsirkan corak dan membuat keputusan perdagangan yang pantas. Dengan alat pembelajaran mendalam yang terpasang, keputusan ini dapat dibuat berdasarkan semua data besar yang disimpan di repositori mereka. Pada masa ini, pengguna boleh berdagang pada setiap pasangan cryptocurrency yang disediakan oleh Bitmex.

AI Trader mengesyorkan pengguna untuk menetapkan leverage 20x sebelum mengaktifkan AI Trader untuk berdagang bagi pihak mereka. Selain itu, adalah mungkin untuk memulakan aktiviti perdagangan dengan hanya 1 USD.

Program rujukan

Platform ini mengumumkan salah satu program rujukan yang paling menguntungkan dan menarik di pasaran. Influencer mempunyai komisen seumur hidup 10% daripada pelanggan yang dirujuk. Pelanggan juga akan mendapat 10% potongan seumur hidup semasa mendaftar menggunakan pautan rujukan.

Butiran Langganan

AI Trader menawarkan tiga pakej langganan yang berbeza. Pakej asas bermula dari $ 150 dolar. Pembayaran diterima dalam Litecoin, Bitcoin Cash, Credit Card dan PayPal. Penting untuk dinyatakan bahawa kerana sambutan yang luar biasa dari komuniti perdagangan crypto, langganan baru akan ditutup pada 20/7/2018 sehingga diberitahu kelak.

Kesimpulannya

AI Trader adalah platform unik yang bertujuan untuk mengganggu cara perdagangan cryptocurrency dilakukan. Ini menggegarkan paradigma perdagangan semasa, menyederhanakannya ke tahap yang tidak pernah dilihat sebelumnya di pasaran perdagangan crypto.

Terdapat juga potongan 10% untuk semua penonton kami, anda boleh menuntut perkara yang sama dengan mengklik pautan berikut: https://app.aitrader.ai/referral/usethebitcoin

Ini adalah tawaran masa terhad dan akan tamat pada 1/07/2018 jam 24:00 GMT

Berikut adalah ulasan bebas oleh Bitcoin Trading Challenge, Cryptocurrency Day-Trader yang mendidik peniaga lain dalam pasaran ini. https://www.youtube.com/watch?v=3udlmtxDNoU&t = 16s

Gambaran Keseluruhan Platform: https://vimeo.com/271853160

Ikuti AI Trader di Twitter: https://twitter.com/Aitrader_Ai

Mengenai AI Trader: https://aitrader.ai/about

Hubungi AI Trader: [e-mel dilindungi]

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai AI Trader dan ciri-cirinya, lawati https://aitrader.ai/

* Perdagangan tertakluk kepada risiko pasaran dan AI Trader dalam bentuk jaminan tidak akan memberi pulangan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

e0a 2c7 701 bc3 f30 02d f60