Berdagang dengan Pintar dan Dapatkan Tajam

OKEx telah menjadi peneraju pasaran dalam industri blockchain dan crypto dari segi jumlah perdagangan, negara yang melayani dan pangkalan pengguna. Dengan pengguna dari lebih dari 100 negara, OKEx menawarkan rangkaian produk paling lengkap dalam industri, mulai dari perdagangan spot, perdagangan margin, perdagangan C2C, serta derivatif crypto, membantu pedagang, pelombong, dan pelabur institusi mengoptimumkan strategi pelaburan mereka.

Artikel ini akan memandu anda melalui pelbagai produk yang dibawa oleh OKEx kepada anda dan membolehkan anda menjadi peniaga pintar di OKEx!

Makluman spoiler: tatal ke bawah dan ganjaran tambahan akan ada di akaun OKEx anda setelah belajar bagaimana berniaga di OKEx!

Jangan lupa mendaftar dan lengkapkan pengesahan KYC2 sebelum memulakan perdagangan! Lihat artikel ini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai cara menyelesaikan pengesahan KYC.

Setelah anda mendaftar di OKEx dan melengkapkan Pengesahan Identiti Tahap 2, jangan lupa untuk melengkapkan misi pembelajaran crypto setiap hari dengan menonton video atau membaca artikel yang diterbitkan oleh OKEx Academy, dan Bitcoin Percuma ada di dompet anda! Lihat artikel untuk tutorial terperinci tentang cara mendapatkan bitcoin percuma setiap hari!

  1. Perdagangan spot crypto hingga crypto

Apabila teknologi blockchain terus berkembang dan diadopsi, semakin banyak token tersedia untuk pasaran untuk diperdagangkan. Di OKEx, kami komited untuk menyediakan platform yang berguna, mesra pengguna, dan patuh untuk diperdagangkan, dan membantu projek blockchain berkembang.

OKEx adalah salah satu pasaran terbesar di dunia dengan jumlah dagangan, yang menawarkan kecairan yang kuat untuk peniaga. Kami menyediakan lebih daripada 200 aset berkualiti tinggi dengan lebih daripada 400 pasangan perdagangan yang disenaraikan untuk perdagangan.

Klik di sini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana melakukan perdagangan spot!

  1. Perdagangan margin

Perdagangan margin adalah cara perdagangan dengan meminjam aset dari peniaga atau pertukaran. Ini membolehkan pengguna menggunakan sejumlah kecil modal awal untuk memanfaatkan kedudukan mereka untuk memaksimumkan keuntungan pada perdagangan spot.

OKEx menyokong sejumlah 34 aset dalam perdagangan margin, termasuk BTC, LTC, ETH, ETC, BCH, USDT, BSV, DASH, EOS, NEO, QTUM, TRX, XRP, ADA, ALGO, ATOM, BTM, BTT, ELF, HC, IOST, IOTA, LINK, OKB, OMG, ONT, VSYS, XLM, XMR, XTZ, ZEC, ZIL, HBAR dan RVN.

Klik di sini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana melakukan perdagangan spot!

  1. Dagangan niaga hadapan

OKEx berhasrat untuk memberikan pengguna setiap pilihan perdagangan yang tersedia untuk melindungi risiko dan mencari pertumbuhan aset yang lebih tinggi. Itulah sebabnya kami menawarkan perdagangan niaga hadapan aset kripto pertama di dunia. Sejak dilancarkan, ia diterima dengan baik oleh pelanggan institusi kami, peniaga profesional, dan juga pelombong.

Di sini, kami Menyokong aset crypto utama, iaitu Bitcoin, Ethereum, EOS, Litecoin, Bitcoin Cash, Bitcoin SV, XRP, TRX, dan Ethereum Classic

Klik di sini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana melakukan perdagangan Niaga Hadapan!

  1. Perdagangan opsyen

OKEx kini menawarkan kontrak opsyen dengan empat tarikh akhir yang berbeza. Menjual memerlukan kelayakan pendek, yang dapat diaktifkan dengan lulus kuiz. Opsyen penjualan memerlukan aset yang ada di akaun tidak kurang dari 0.2 BTC (atau setara dengan aset lain), atau jumlah dagangan akaun opsyen dalam 30 hari terakhir tidak kurang dari 2 BTC (atau setara dengan aset lain)

Setelah anda membuka posisi pilihan, berhati-hati dengan kawalan risiko. Apabila baki akaun hampir mencapai margin penyelenggaraan, ini bermaksud bahawa kedudukan menghadapi risiko yang lebih besar; apabila baki akaun lebih rendah daripada margin penyelenggaraan, kedudukan anda akan dilikuidasi.

Klik di sini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana melakukan perdagangan Niaga Hadapan!

OKEx dengan sukacitanya mengumumkan tawaran eksklusif untuk pengguna yang baru dengan kami! Terima hingga 11.5 USDT sebagai ganjaran tambahan anda dalam akaun dengan menyelesaikan tugas mudah di bawah.

Tempoh ganjaran: (10:00 AM UTC) 1 Julai 2020 hingga 11 Julai, 2020 (12:00 PM UTC).

– Daftar sekarang jika anda belum melakukannya.

– Lengkapkan pengesahan KYC tahap 2 (+ 0.5USDT)

– Lengkapkan jumlah deposit (+1 USDT)

– Beli sebarang cryptocurrency melalui platform OKEx “Buy Crypto” (+1 USDT)

– Lengkapkan salah satu perkara berikut: Crypto to crypto spot trading / Margin trading / Futures trading / Options trading (+ 2USDT)

– Beli dan dapatkan OKB (+2 USDT)

– Buat tiga rujukan baru kepada kami dengan menggunakan pautan rujukan anda (+5 USDT)

Jangan lupa DAPATKAN BITCOIN PERCUMA SETIAP HARI dengan menonton video atau membaca artikel yang diterbitkan oleh Akademi OKEx! Lihat artikel untuk tutorial terperinci mengenai cara mendapatkan Bitcoin percuma setiap hari!

Ikuti kami di Telegram (pautan 🙂 dan Twitter (pautan :), nantikan lebih banyak kemas kini daripada kami mengenai berita dan acara yang akan datang!

Syarat: Ganjaran akan digunakan dalam 15 hari bekerja setelah tempoh kempen. Setiap akaun dapat menebus ganjaran hanya sekali, setiap misi yang diselesaikan hanya akan dipertimbangkan sekali, ganjaran tidak akan terkumpul berulang kali. Ganjaran kempen hanya akan dibayar ke akaun induk anda.

Amaran: Pendaftaran berbilang akaun untuk mendapatkan ganjaran OKEx atau tingkah laku tidak jujur ​​yang lain akan mengakibatkan penamatan segera semua akaun yang berkaitan. Akaun palsu dan cubaan jahat untuk mendapatkan ganjaran tidak dibenarkan, dan akaun ini tidak akan menerima ganjaran.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

462 d8f 904 ba0 fa7 2cd b25