Crypto Market Daily (2.26) | BTC menghadapi titik perubahan kritikal, $ 9,100 mungkin menjadi pertahanan terakhir bagi bulls.

Kontrak berkekalan BTC:

Watak Tahap:Penyatuan 1H

Ini adalah carta 1 jam BTC, setelah jatuh ke kawasan sokongan antara $ 9100 dan $ 9500, tren tidak mempunyai isyarat untuk menghentikan penurunan. Trend masa depan akan jelas pada minggu ini seolah-olah harganya boleh stabil pada $ 9100 dalam satu atau dua hari, kenaikan semula mungkin bermula di sini, faktor yang paling penting ialah jumlah dana kenaikkan boleh meningkat ke tahap yang besar atau tidak, ia akan tentukan arah aliran akan menjadi kenaikan baru atau hanya pemulihan.

MACD dan indeks harga menunjukkan corak perbezaan bawah dan jumlah penjualan tahap ini jelas lebih rendah daripada yang sebelumnya. Ini juga merupakan isyarat bahawa tahap pendanaan menurun semakin lemah. Pelabur harus mengingatkan bahawa mungkin jatuh lebih dalam daripada $ 9100 kerana pasaran berubah pada bila-bila masa, namun kemungkinan kenaikan lebih besar daripada jatuh.

Watak Tahap:1D – penyatuan

Semalam, BTC tidak stabil setelah menyatukan sebentar di atas $ 9,500. Beruang terus menekan harga ke bahagian bawah kawasan sokongan kuat berhampiran $ 9,100. Masih belum ada isyarat berhenti berhenti sehingga sekarang. Penganalisis OKEx Neo percaya bahawa dana penjualan aktif BTC dalam dua hari terakhir tidak boleh dianggap sebagai isyarat bahawa trend penurunan skala besar telah bermula. Dari analisis jumlah jam, bukan bahawa jumlah penjualan terlalu tinggi, tetapi terlalu sedikit pesanan pembelian yang aktif, harga telah jatuh ke titik utama tertentu dan belum mengambil inisiatif untuk dilakukan. Akibatnya, beberapa pelabur runcit yang masih berada di pasaran telah memilih Menutup dan meninggalkan, kemudian membentuk a "sentuh dan runtuh" keadaan lembu. BTC berada pada kedudukan penting pada masa ini, pembetulan ke $ 9,100 telah menyerap kenaikan baru-baru ini. Sekiranya jatuh di bawah $ 9,100, ini mungkin bermaksud bahawa pembetulan baru-baru ini telah berakhir dan kenaikan akan bermula. Jika tidak, ini adalah isyarat akhir panggilan balik dan kenaikan seterusnya akan datang.

Tahap rintangan dan sokongan:

Rintangan Jangka Pendek:$ 9500 Rintangan jangka sederhana:$ 9700

Sokongan Jangka Pendek:$ 9100 Sokongan jangka sederhana:$ 8900

Kontrak berkekalan ETH

Watak Tahap: Pemuliharaan 1H

Ini adalah carta ETH 4 jam, setelah menyatukan antara $ 290 dan $ 235 untuk jangka masa tertentu, trend mempunyai isyarat untuk keluar dari kawasan penyatuan ini, tetapi tidak sama dengan BTC, jatuh di bawah $ 230 tidak bermaksud trend itu berubah menjadi menurun kerana kawasan sokongan terkuat adalah antara $ 215 dan $ 230 kerana ia adalah kawasan perdagangan intensif semasa pam. Hanya pecahkan $ 215 yang merupakan bahagian bawah kawasan sokongan ini yang bermaksud bahawa tahap penurunan harga besar akan datang, atau kita masih boleh memanggil trend semasa sebagai panggilan balik.

Pada pendapat saya, jika harga dapat stabil pada $ 230 dalam sehari, trend mungkin berpeluang untuk pulih seperti anak panah hijau. Jika tidak, harga boleh jatuh ke kawasan sokongan seterusnya dan membentuk corak bahu kanan. Jumlah jualan lebih rendah dari tahap ini berbanding dua peringkat pertama sebelumnya, kenaikan di atas $ 230 adalah kemungkinan yang tinggi.

Tahap rintangan dan sokongan:

Rintangan Jangka Pendek:$ 245 Rintangan jangka sederhana:$ 255

Sokongan Jangka Pendek:$ 230 Sokongan jangka sederhana:$ 215

Kontrak berkekalan XRP

Watak Tahap:1H-bearish

Kontrak berkekalan OKEx XRP: Carta XRP 1 jam ini menunjukkan kepada kita bahawa setelah memecahkan bahagian bawah kedua bahu yang berada pada $ 0,2690, trend penurunan berterusan dan tidak mempunyai isyarat berhenti.

MACD dan indeks harga menunjukkan bahawa perbezaan bawah lebih panjang XRP daripada altcoin lain yang kami sebutkan.

Sokongan berkesan seterusnya adalah sekitar $ 0.2340 kerana ini adalah garis leher dari bahagian bawah ganda pada akhir Januari. Pelabur harus perhatikan bahawa sokongan ini mungkin tidak kuat seolah-olah pasaran tidak boleh menjadi lebih panas. $ 0.2130 mustahil untuk diuji sekiranya ini berlaku, perhatikan lebih banyak keberkesanannya sekitar $ 0.2340 dalam jangka pendek.

Tahap rintangan dan sokongan:

Rintangan Jangka Pendek: $ 0.2470 Rintangan Jangka Menengah: $ 0.2610

Sokongan Jangka Pendek: $0.2340 Sokongan jangka menengah:$0.2130

Penafian: Bahan ini tidak boleh dijadikan dasar untuk membuat keputusan pelaburan, atau juga ditafsirkan sebagai saranan untuk melakukan transaksi pelaburan. Berniaga aset digital melibatkan risiko yang besar dan boleh mengakibatkan kehilangan modal yang anda laburkan. Anda harus memastikan bahawa anda memahami sepenuhnya risiko yang terlibat dan mempertimbangkan tahap pengalaman, objektif pelaburan anda dan mendapatkan nasihat kewangan bebas jika perlu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me