AMA Recap: Beli Crypto melalui Fiat gateway Koinal di OKEx

Koinal bertujuan untuk mempermudah pembelian cryptocurrency melalui teknologi pertukaran proprietari di mana mereka menggunakan pemantauan penipuan yang paling canggih dan teknologi penyulitan canggih untuk melindungi pembayaran. Mata wang kripto yang disokong merangkumi Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash dan Ripple. Pelanggan boleh membeli berdasarkan kaedah pembayaran pilihan menggunakan kad debit dan kredit, pindahan wang melalui bank dan kaedah pembayaran alternatif lain.

AMA ini terbahagi kepada dua bahagian, di mana Anil diminta untuk berkongsi pandangan dan perkongsiannya dengan kami, diikuti oleh siaran langsung Q&A dalam kumpulan kami.

Seksyen 1

1. Berapa banyak negara dan berapa banyak cryptocurrency yang disokong oleh Koinal?

Kad bank dikeluarkan di negara berikut & wilayah tidak disokong oleh Koinal: Vietnam, Bolivia, Ecuador, Algeria, Bangladesh, Indonesia, Jordan, Kyrgyztan, Maghribi, Nepal, Iran, Pakistan, Taiwan, Kemboja, Cuba, Macedonia, Nepal, Nigeria, Thailand, Libya, Sudan, Yaman , Zimbabwe, Syria, Panama, Ghana, Mongolia, Botswana, Trinidad dan Tobago, Korea Utara, Mesir, Tunisia, Kenya, Myanmar, Lebanon. Kami sedang berusaha untuk menghapus beberapa negara dalam senarai. Kami menyokong 5 syiling: BTC, ETH, XRP, LTC, BACH. Syiling baru akan tersedia tidak lama lagi.

2. Koinal telah bekerjasama dengan pertukaran lain selain OKEx?

Ya, kami mempunyai pelbagai perkongsian dan berkembang secara berterusan.

Tetapi kami sangat menyukai OkEx!

3. Bagaimana syarikat terkenal seperti Koinal menangani penipuan dan memastikan keselamatan penggunanya, adakah anda mempunyai fungsi khas? Tolong beritahu saya syarikat anda hanya bekerja dengan syarikat atau menyokong pengguna biasa? Dan berapa lama proses KYC berlangsung? Koinal menyokong duit syiling seperti Bitcoin, Ethereum, Ripple, dll. Adakah syarikat anda akan mengeluarkan cryptocurrency sendiri pada masa akan datang?

Penipuan adalah salah satu masalah paling serius yang sedang kita hadapi. Koinal mempunyai pasukan Penipuan dan Risiko yang sangat berpengalaman yang berpusat di EU. Kami bekerjasama dengan penyedia KYC terbaik dan mempunyai salah satu pasukan risiko terbaik di EU yang menyelamatkan kami setiap hari. SG Veteris adalah pemilik jenama Koinal dan juga mempunyai pelanggan korporat. SG Veteris mempunyai perkhidmatan B2C dan B2B: www.sgveteris.com. Masa proses KYC bergantung pada perincian aplikasi. Anda akan mendapat hasilnya dalam masa 1-15 minit. Mengeluarkan cryptocurrency kita sendiri belum ada dalam rancangan kita. Pasti, selalu menjadi topik menarik untuk membincangkannya dalam mesyuarat dalaman.

4. Wabak Covid-19 telah mempengaruhi pasaran. Apakah kesan yang dibawa Covid-19 kepada Koinal? Apakah ubat Koinal?

Saya boleh mengatakan bahawa Covid-19 belum memberi kesan kepada kita kerana 90% anggota pasukan kita bekerja dari jauh dari pelbagai negara. Kewangan seperti semua kawasan telah terjejas dengan teruk. Oleh itu, kami harus memastikan orang masih boleh menggunakan perkhidmatan kami untuk membuat pilihan kewangan mereka. Kami juga telah melanjutkan promosi TANPA BAYARAN sehingga 6 April sehingga sekurang-kurangnya kami dapat membantu kami.

5. Bolehkah anda berkongsi dengan kami mengenai rancangan pemasaran dan aktiviti terkini?

Kami akan terus menjalankan promosi yang berjaya! Kami semakin aktif di media sosial. Walau bagaimanapun, kami telah mengembangkan pasukan pemasaran kami baru-baru ini yang akan memberikan banyak kegembiraan dan tawaran yang sangat baik kepada pengguna kami. Nantikan! Anda boleh mengikuti kami di Twitter, Instagram, Facebook dan LinkedIn.

6. Apakah syarat untuk berjaya membuat deposit dan pengeluaran melalui koinal? Apa kekuatan keselamatan / privasi di koinal?

Kami membuat pemeriksaan KYC yang melibatkan dokumen id dan alamat. Kami juga mempunyai pengesahan e-mel untuk pendaftaran pertama. Selain itu, kami meminta pemeriksaan selfie dalam keadaan tertentu. Kami tentu saja mempunyai senarai pemeriksaan dan kawalan keselamatan yang luas tetapi maklumat terperinci tidak akan selamat.

7. Apa kelebihan yang diberikan Koinal kepada pelanggan berbanding pesaing lain? Adakah saya diminta melalui KYC untuk membeli crypto dalam talian atau adakah anda mengehadkan dengan jumlah apa pun?

Kami memberikan perkhidmatan yang baik, selamat dan pantas dengan harga yang sangat kompetitif. Saya cadangkan untuk mencari semua alternatif yang menyediakan kad kredit / bank perkhidmatan ini untuk membandingkan perbezaannya. Tetapi saya sangat mengesyorkan anda menjalani keseluruhan proses pembelian, bukan hanya memeriksa harga di laman web ini.

8. Adakah terdapat had pembelian?

Kadang kala saya dibatalkan setelah membeli duit syiling.

Kami mempunyai had sebagai sebahagian daripada langkah keselamatan kami. Anda boleh mendapatkan had di laman web OKEx dan di Helpdesk kami.

9. Saya telah membaca ulasan pelanggan semasa menggunakan Koinal, adakah Koinal mempunyai rancangan untuk memperbaikinya dengan lebih baik?

Kami mempunyai pasukan sokongan pelanggan yang bekerja 24/7 yang siap membantu dengan sebarang masalah yang mungkin dihadapi oleh pelanggan. Kami sentiasa meningkatkan platform kami untuk memberikan perkhidmatan yang baik. Kami mendapat banyak komen dan tentunya seperti syarikat, aduan. Sebahagian daripadanya tidak disebabkan oleh perkhidmatan kami tetapi sifat kad kredit / bank atau bank itu sendiri. Tetapi kami mendapat banyak cadangan penambahbaikan dan memandang serius setiap maklum balas kerana kami percaya bahawa ia adalah sumber kejayaan yang sebenar.

Bahagian 2

1 : Mengapa disebut Koinal, apa artinya bagi tim?

Koin Al bermaksud Beli Syiling dalam bahasa Turki. Saya adalah orang Turki yang tinggal di London dan saya menyedari bahawa semua orang dapat menyebutnya dengan betul di London.

2 : Melangkah maju melalui peta jalan anda, apakah keutamaan anda yang seterusnya? Adakah pasukan Koinal mempunyai cukup asas (Dana, Komuniti, dll) untuk mencapai tonggak tersebut?

Berusaha meningkatkan perkhidmatan kami dan menurunkan harga kami. Kami merancang untuk melepaskan perkhidmatan transfer bank kami untuk membeli dan juga untuk menjual dalam masa terdekat.

3: Keamanan dana adalah keutamaan utama bagi banyak pedagang / pelabur ketika memilih bursa, kami ingin tahu lebih banyak mengenai keamanan Koinal.

SG Veteris (pemilik perkhidmatan Koinal) adalah Ejen EMD di UK. Kita mesti selamat! Ini bukan pilihan untuk entiti kami kerana kami Ejen EMD yang dikawal selia oleh FCA.

4 : Seberapa besar ekosistem Koinal? Betapa istimewa Koinal untuk bersaing dengan pesaing lain?

Sila periksa www.sgveteris.com untuk melihat perkhidmatan kami. Koinal adalah perkhidmatan memproses kad kami. Saya rasa SG Veteris adalah salah satu yang terbesar di EU dalam ekosistem kita.

5 : Apakah kemitraan strategis antara OKEx dan Koinal? Apa peluang kewangan pada masa akan datang?

Kami mengeratkan hubungan kami dengan Kumpulan OKEx di bahagian pemprosesan kad. Ya, anda boleh menggunakan kad maya, namun sistem kami tetap memaksa anda untuk lulus 3D.

6 : ALIVE di bear crypto market sangat sukar, banyak projek jauh dari sasarannya, jadi apa formula Koinal untuk bertahan di jalan yang panjang?

Kami bukan syarikat permulaan yang kecil. Sebagai kumpulan FinTech, kami hampir 7 tahun. Kami telah lama aktif dalam perkhidmatan perbankan dan pemprosesan kad. SG Veteris (Koinal) akan bertahan dan berkembang.

7 : Kita semua tahu bahawa kolaborasi dalam industri ini sangat penting untuk bertahan dan menguasai dalam jangka panjang. Apa jenis kolaborasi / kerjasama yang telah dibuat oleh Koinal ?

Kami mempunyai perkongsian dengan pemain terbesar dari seluruh dunia dalam pasaran cryptocurrency. Ikuti sahaja kami di media sosial untuk melihat pencapaian kami.

8 : Apakah Koinal merancang untuk membuat Blockchain sendiri ?

Tidak, kami tidak merancang. Kami telah memberi tumpuan kepada perkhidmatan kewangan.

9 : Adakah anda merancang untuk menambahkan pembelian cryptocurrency menggunakan alipay dan wechat?

Kami merancang untuk menambah pilihan pembayaran alternatif. Kami gembira dapat menambahkan Alipay dan Wechat Sekiranya kami dapat bersetuju dengan mereka. Kami tidak memerlukan KYC <$ 2500 pesanan, namun, kami selalu membuat pemeriksaan Latar Belakang di bahagian belakang.

10 : Teknologi apa yang digunakan Koinal untuk melindungi data & privasi?

Ini adalah faktor yang sangat penting untuk diketahui.

Kami berpusat di London dan SG Veteris adalah Ejen EMD. Kita mesti memastikan pematuhan GDPR dalam organisasi kita.

11 : Pasaran cryptocurrency sangat tidak menentu. Bagaimana Koinal diinsuranskan sekiranya cryptocurrency jatuh dengan mendadak?

Selepas anda membuat pesanan, kami membekukan harga kami sebentar untuk memastikan pengguna kami tidak terjejas oleh turun naik.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

64a 153 936 4f2 ab7 e20 489