OKEx Melihat 7 Penyenaraian DeFi Baru, Lebih Banyak Promosi, dan Pembakaran OKB Terbesar

Kemas kini Mingguan OKEx memberikan gambaran keseluruhan mengenai promosi, peraduan, senarai dan perbincangan yang diatur setiap minggu

Minggu ini di OKEx, kami menyelesaikan pusingan kesembilan OKB Buy-Back & Bakar bersama dengan menyenaraikan lebih banyak token dan derivatif, seperti SUSHI, YFV, CVP, UMA, KLAY, TRADE dan KSM, untuk menyokong ekosistem DeFi kami. 

Kami juga melancarkan program ganjaran OKEx untuk pemula crypto untuk belajar bagaimana berniaga di OKEx sambil memperoleh BTC dan USDT. Aktiviti promosi baru juga sedang dijalankan, termasuk pemberian Video YouTube OKExAlts dan perayaan penyenaraian duit syiling baru. Terakhir, kami juga meningkatkan jadual nisbah margin penyelenggaraan berjenjang – yang bermaksud anda kini boleh berdagang dengan leverage yang lebih tinggi!

Pembelian Balik OKB Kesembilan & Bakar 

Dalam usaha berterusan kami untuk memajukan kelestarian ekosistem OKB dan memberikan nilai jangka panjang yang lebih besar bagi OKBelievers, kami menyelesaikan pusingan kesembilan Pembelian Kembali OKB & Bakar antara 1 Jun dan 31 Ogos. 

Pusingan ini adalah yang terbesar, menggunakan 30% daripada yuran transaksi dari pasaran spot untuk membeli kembali dan membakar sejumlah 3,816,358,49 OKB, bersamaan dengan $ 21,000,000.

Promosi

Pemberian Video YouTube OKExAlts

Perhatikan kami video #OKExAlts ketiga semasa kami membimbing anda melalui dua jenis altcoin yang paling biasa – syiling berasaskan mining dan stablecoin. Anda juga boleh melanggan kami Saluran YouTube, suka video dan ikuti peraturan di kotak keterangan untuk memasukkan hadiah USDT 100 masa terhad kami. Promosi akan berlangsung sehingga 11:59 malam UTC pada 6 September. 

Ganjaran Pemula OKEx

Program ganjaran OKEx membolehkan setiap pemula OKEx mendapat BTC dan USDT bernilai $ 80 hanya dengan membeli, deposit dan berdagang kripto. Daftar dan ketahui cara mendapatkan ganjaran ini sekarang.

Penyenaraian UMA x promosi bonus Twitter 

Sertailah Acara bonus UMA di Twitter kami untuk berkongsi 2,000 kumpulan hadiah UMA dengan melengkapkan langkah mudah ini: retweet, komen dan tandakan dua rakan. Kami akan memilih satu pemenang bertuah untuk bonus 100 UMA dan 30 pengguna untuk bonus 30 UMA. 

Dapatkan sehingga 200% APR di UMA (eksklusif untuk pengguna OKEx baru)

Semasa promosi UMA, peserta diminta untuk memegang sekurang-kurangnya 10 token UMA. 100 pengguna baru teratas yang mendeposit atau memperdagangkan UMA di OKEx akan menikmati sehingga 200% APR. Daftar sebelum jam 6:00 petang UTC pada 9 September untuk memanfaatkan promosi ini. 

Dapatkan sehingga 200% KLAY (eksklusif untuk pengguna OKEx baru)

Semasa tempoh promosi untuk KLAY, pengguna yang memegang token di OKEx dapat menikmati hasil peratusan tahunan hingga 200%. Sebanyak 100,000 di KLAY akan diedarkan dan promosi akan berlangsung sehingga 2:00 pagi UTC pada 10 September.

Penyenaraian Baru Minggu Ini

OKEx menyenaraikan tujuh token DeFi baru minggu ini – SUSHI, YFV, CVP, UMA, KLAY, TRADE dan KSM – di samping margin margin & penjimatan, dan pertukaran berterusan untuk lebih banyak token DeFi.

Pertukaran Sushi (SUSHI)

SushiSwap adalah langkah seterusnya dalam reka bentuk protokol Uniswap. Mengambil reka bentuk teras Uniswap yang elegan, SushiSwap telah menambahkan ciri berorientasikan komuniti yang membantu meningkatkan sistem protokol dan memberikan manfaat lebih lanjut kepada pelaku yang terlibat.

Nilai YF (YFV)

YFV adalah token tadbir urus protokol YFValue. Ini bertujuan untuk menjadikan nilai sebenar hasil pertanian hasil yang dapat diakses oleh semua pengguna melalui ciri uniknya, seperti mengundi pada kadar inflasi penawaran, dan sistem rujukan dengan pembakaran automatik yang dilakukan sepenuhnya di rantai.

PowerPool (CVP)

PowerPool adalah protokol yang menawarkan penyelesaian yang mudah untuk mengumpulkan token tadbir urus. Ini membolehkan pemegang token meminjamkan, mengumpulkan dan meminjam token tadbir urus, mendapatkan pendapatan dari mereka dan mengumpulkan kuasa tadbir urus dalam protokol berdasarkan Ethereum. Ini bertujuan untuk memperluas utiliti token tadbir urus kepada pengguna akhir dan memberikan tahap koordinasi baru untuk membuat keputusan dalam ekosistem Defi.

UMA (UMA)

UMA adalah platform kontrak DeFi yang dibina untuk membolehkan Akses Pasar Sejagat dan memberi kuasa kepada inovasi kewangan yang dimungkinkan oleh rangkaian awam tanpa izin, seperti Ethereum. Ini menentukan protokol sumber terbuka yang membolehkan dua rakan niaga membina kontrak kewangan mereka. Kontrak UMA dijamin dengan insentif ekonomi sahaja, menjadikannya penguatkuasaan diri dan dapat diakses secara universal.

Klaytn (KLAY)

Klaytn adalah platform berpusatkan perkhidmatan, bertaraf perusahaan yang memberikan pengalaman blockchain yang mesra pengguna. Ini membolehkan perniagaan dan usahawan hari ini memperoleh nilai menggunakan teknologi blockchain dengan menggabungkan ciri terbaik dari blockchain awam dan blockchain swasta melalui reka bentuk hibrid yang cekap.

UniTrade (PERDAGANGAN) 

UniTrade adalah platform perdagangan yang sepenuhnya terdesentralisasi di ruang DeFi yang dibina di atas kumpulan kecairan Uniswap dan tidak memerlukan KYC, tidak ada akaun dan tidak mempunyai had perdagangan. Anda boleh memulakan perdagangan PERDAGANGAN di OKEx.

Kusama (KSM)

Kusama adalah rangkaian yang dibina untuk agen perubahan untuk mengambil alih kawalan, mencetuskan inovasi dan mengganggu status quo. Bagi pemaju, Kusama adalah landasan untuk peningkatan masa operasi, tadbir urus dalam talian dan payung terjun. 

SUSHI: Perdagangan Margin & Penjimatan dan Pertukaran Kekal 

Dagangan margin SUSHI, ciri simpanan, dan pertukaran kekal dengan margin coin dan USDT bermula dari jam 9:30 pagi UTC pada 3 September. Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai pasangan pertukaran dan keperluan tahap yuran di sini. 

YFI / YFII / DOT: Margin Trading, Savings, Perpetual Swap & Niaga hadapan

Selain pelancaran YFI & Dagangan dan simpanan margin YFII, anda kini boleh menukar swap YFIUSDT dan swap YFIIUSDT, serta pertukaran DOTUSD, pertukaran DOTUSDT dan pertukaran YFIUSD dengan leverage sehingga 75x.

CRV & UMA: Perdagangan Margin & Penjimatan dan Pertukaran Kekal 

Dagangan margin, simpanan, dan pertukaran margin CRV dan UMA, margined coin dan USDT terus disiarkan pada jam 7:00 pagi UTC pada 4 September. Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai pasangan pertukaran dan keperluan tahap yuran di sini. 

Peningkatan Produk

Jadual Penyesuaian Niaga Hadapan dan Nisbah Margin Penyelenggaraan Bertingkat Swap Kekal

Selepas pelarasan Jadual Nisbah Pemeliharaan Berjangka dan Masa Depan Swap Tiered Swap, pengguna boleh menikmati perdagangan di OKEx dengan had kedudukan yang lebih tinggi dan leverage yang lebih tinggi – sehingga 125x. Ketahui lebih banyak maklumat di sini.

Pelarasan Jadual Nisbah Margin Penyelenggaraan Bertingkat

OKEx telah menyesuaikan jadual nisbah margin penyelenggaraan berjenama dari 7: 00–7: 30 pagi UTC pada 4 September. Sekarang, anda boleh memperdagangkan syiling berikut dengan leverage 10x: BTC, ETH, EOS, LTC, OKB, ETC, BCH, XRP, TRX, BSV, DASH, NEO, QTUM, ADA, ATOM, IOST, IOTA, ONT, ZEC dan XMR. Selain itu, pengguna boleh menukar perkara berikut dengan leverage 5x: LINK, DOT, XLM dan ALGO.

Anda boleh menyemak perincian leverage selepas penyesuaian di sini.

Penangguhan Pertukaran Kekal

Untuk mengoptimumkan perkhidmatan kami dan meningkatkan pengalaman perdagangan pengguna, kami meningkatkan sistem pertukaran berterusan dari 12:00 hingga 12:00 pm UTC pada 3 September

OKEx di acara

Acara Lalu: Meja Bulat OKExDeFi – Aave

Dalam meja bulat ini, kami menjemput Stani Kulechov, CEO dan pengasas Aave, untuk berkongsi pandangannya mengenai inovasi pinjaman crypto dan DeFi. 

Tonton rangkuman penuh di sini untuk mengetahui mengenai sistem di sebalik Aave dan Lesen Wang Elektronik UK, Aave v2 yang akan datang, bagaimana Kulechov melihat pemain terpusat di ruang DeFI, dan pandangannya mengenai DeFi secara umum.

Meja Bulat OKExDeFi: Aragon

Dalam Meja Bulat OKEx DeFi 7, CEO kami, Jay Hao, bercakap dengan Luis Cuende, pengasas dan CEO Aragon, dan membincangkan masa depan pemerintahan autonomi yang terdesentralisasi.

Langgan kami saluran YouTube rasmi untuk episod penuh dan video lain dari siri Meja Bulat OKExDeFi kami.

Acara Akan Datang: OKExDeFi AMA Series – Akses Pasaran Sejagat (UMA)

Pada 8 September, kami akan menjemput Hart Lambur, pengasas bersama Universal Market Access, di laman web kami saluran Telegram rasmi. Ikuti dari 12:00 hingga 1:00 tengah hari UTC untuk perbincangan langsung mengenai UMA, platform kontrak kewangan yang terdesentralisasi. 

Ikuti OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

507 2d0 3a9 f77 07d dfe 32e