BitMax.io (BTMX.com) dan EtherZero (ETZ) Menjalin Perkongsian Strategik

BitMax.io (BTMX.com), platform perdagangan aset digital generasi akan datang yang terkemuka di industri, dan EtherZero, platform kontrak pintar untuk pemaju, telah menjalin kerjasama strategik. EtherZero (ETZ) akan disenaraikan di BitMax.io dan perdagangan bermula pada 19 April 2019.

Apa itu EtherZero?

EtherZero adalah garpu keras di Ethereum dan menyediakan skalabiliti tinggi, pembayaran segera, platform terdesentralisasi kos sifar untuk pembangun menggunakan kontrak pintar dan DApps. Kelebihan transaksi segera dan bayaran sifar menjadikannya platform yang sangat baik untuk pengembangan DApp.

Kelebihan EtherZero

Skalabiliti tinggi: EtherZero menyokong jumlah transaksi yang sangat tinggi dengan pengesahan pantas. Ia dapat memproses 1.400 transaksi sesaat.

Pembayaran segera: Tidak perlu bagi para pembangun untuk bimbang tentang kesesakan rangkaian atau kelewatan transaksi ketika menggunakan DApps. Kelajuan penghasilan blok mungkin lebih rendah dari satu hingga tiga saat sehingga mengurangkan waktu pengesahan.

Bayaran transaksi sifar: Sama ada mengembangkan DApp, menggunakan kontrak pintar, atau melancarkan transaksi, tidak ada biaya transaksi. Sistem EtherZero menggunakan Power untuk memastikan operasi sifar transaksi biasa. Power adalah mata wang asli asal EtherZero yang dihasilkan pada mekanisme MPoS. Ia tidak boleh diperdagangkan atau dipindah milik dan hanya digunakan untuk penggunaan Gas dalam transaksi.

Algoritma konsensus MPoS inovatif: MPoS adalah singkatan dari Masternode plus PoS. Algoritma konsensus MPoS mengintegrasikan sistem Masternode dengan Proof of Stake dalam rangkaian dua peringkat. Ini menjadikan platform adil dan lebih terdesentralisasi. Selagi peserta mempunyai 20,000 syiling ETZ dan pelayan awan, mereka boleh bergabung dalam perlombongan masternode dan mempunyai hak untuk memilih dalam komuniti autonomi.

Komuniti autonomi: Tahap autonomi masyarakat yang tinggi membolehkan semua masternode memulakan cadangan komuniti, memilih dan mengambil bahagian dalam pembinaan masyarakat. Ini adalah cara untuk mencapai konsensus mengenai perubahan yang diusulkan pada jaringan dan pengembangan pembiayaan ekosistem EtherZero.

Gunakan kes dan rancangan masa depan

EtherZero membantu pembangun menubuhkan DAPP yang sering digunakan dalam kehidupan seharian dan tidak terhad kepada perniagaan dan kewangan.

Beberapa DApps yang kini ada di EtherZero adalah L’ETZ ROCK, aplikasi perlombongan dan UnicornGo, Friends Farm dan Hit the Crypto, semua permainan dalam talian. Pasukan EtherZero berhasrat untuk merancang platform penyumberan luar dan perdagangan cadangan untuk menghubungkan pereka permainan, penulis, pengeluar permainan, dll..

Pada bulan November tahun lalu, EtherZero menjalin kerjasama dengan permainan blockchain Rusia IZX yang kini mempunyai lebih dari 40,000 pengguna.

CryptoAds, iterasi terbaru CallsFreeCalls, telah bekerjasama dengan EtherZero. Platform ini membolehkan pengguna membuat panggilan percuma kepada sesiapa sahaja, dan ditaja oleh pengiklan. Kerjasama tersebut menunjukkan bahawa syarikat itu berhasrat untuk memberikan perkhidmatan secepat mungkin kepada pengguna.

Selain itu, EtherZero sedang mengembangkan platform e-commerce untuk memenuhi keperluan membeli-belah menggunakan EZT. Ia juga berencana untuk menerapkan aplikasi pemetaan, disebut sebagai MRO (Peta Organisasi Dunia Nyata). Aplikasi ini akan membantu perniagaan yang ada untuk menangani pengurusan dalaman dan pengurusan hubungan menggunakan kontrak pintar.

Pasukan EtherZero

Gary Luo, CEO EtherZero, percaya ia akan menjadi platform pengembangan DApp yang biasa dalam lima hingga sepuluh tahun akan datang.

Pasukan pembangunan teras dari China sedang mengusahakan projek rangkaian blockchain awam global. Dua pasukan pengembangan DApp kanan dari Eropah Timur dan India membantu penyelidikan dan pembangunan.

Pada masa yang sama, sejumlah pasukan pemasaran domestik dan luar negara sedang berusaha mempromosikan dan mengoperasikan platform pengembangan lapisan asas DApp.

Apa Itu BitMax.io?

BitMax.io adalah platform perdagangan aset digital generasi seterusnya yang menyediakan pelbagai produk dan perkhidmatan kewangan kepada pelanggan runcit dan institusi di seluruh dunia. Ia ditubuhkan pada tahun 2018 oleh sekumpulan veteran perdagangan kuantiti Wall Street dan dibina berdasarkan nilai-nilai teras blockchain, ketelusan dan kebolehpercayaan, untuk memberikan perkhidmatan pelanggan dan pengalaman perdagangan berkualiti tinggi.

Pasukan BitMax.io terkenal dalam industri ini sebagai yang pertama, dan sejauh ini satu-satunya, untuk memperkenalkan model perdagangan inovatif yang menggabungkan “perlombongan transaksi” dan “perlombongan terbalik.” Walaupun “perlombongan transaksi” boleh menjadi praktik yang agak umum, di mana pengguna mendapat token asli platform sebagai ganjaran, pengguna BitMax.io dapat menerima rebat untuk melaksanakan perdagangan pembuat dalam mod “penambangan terbalik” Nilai pasaran yang setara dengan token BTMX, BitMax.io token asli platform, akan ditolak dari akaun pengguna, dan tertakluk pada penguncian kekal. Model perdagangan gabungan telah terbukti berkesan untuk membawa kecairan tambahan ke platform, dan mengawal peredaran keseluruhan token BTMX di seluruh pasaran.

BitMax.io sentiasa berusaha untuk menyediakan pasaran global dengan rangkaian produk perdagangan yang komprehensif. Fungsi perdagangan margin yang dilancarkan adalah satu lagi langkah maju dari perspektif penawaran produk untuk memenuhi keperluan perdagangan dinamik mereka dengan lebih baik.

Bagi pengguna yang memahami dan mengakui risiko yang terlibat dalam perdagangan margin, fungsi ini membolehkan pengguna meminjam dana dari platform dan memperdagangkan lebih banyak aset digital daripada yang biasanya mereka dapat. (Fungsi perdagangan margin BitMax.io tidak tersedia untuk pasaran Amerika Utara.)

Kuasa beli yang meningkat bermaksud pengguna dapat memanfaatkan aset yang boleh diperdagangkan sebagai jaminan. Mereka berpotensi memperoleh pulangan pelaburan yang lebih tinggi ketika harganya naik. Namun, mereka juga harus menghadapi risiko kemungkinan kerugian ketika harganya turun. Secara keseluruhan, pelancaran margin margin membantu menyokong peningkatan jumlah dan kecairan platform.

Perkongsian Saling Bermanfaat

Dengan komitmen untuk menyenaraikan hanya produk berkualiti tinggi industri sebagai sebahagian daripada strategi yang berpusat pada pelanggan, BitMax.io telah memperluas pangkalan pelanggan globalnya kepada lebih dari 150,000 pengguna berdaftar dan 53,000 anggota komuniti aktif. Memandangkan EtherZero memposisikan dirinya sebagai integrator, promoter dan pengamal teknologi blockchain, perkongsian strategik BitMax.io dan EtherZero diharapkan oleh pasaran untuk mendorong lagi kegunaan blockchain dalam kehidupan seharian.

Untuk maklumat lebih lanjut, ikuti BitMax.io di:

Laman web: http://www.BitMax.io

Twitter: https://twitter.com/BitMax_Official

Reddit: https://www.reddit.com/r/BitMax/

Telegram: https://t.me/BitMaxioEnglishOfficial

Sederhana: https://medium.com/bitmax-io

HUBUNGI: [e-mel dilindungi]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me