Airdrops Paling Penting pada Julai 2018 [Dikemas kini pada 7 Julai]

Pertama, Apa Itu Airdrop?

Titik udara adalah apabila para pencipta di sebalik cryptocurrency mengedarkan token atau duit syiling mereka secara percuma kepada pemegangnya yang ada. Ini dianggap sebagai cara untuk memberi penghargaan kepada rakan penyokong dan strategi pemasaran kerana objektifnya biasanya mendapat lebih banyak pendedahan jika produk mereka baru di pasaran.

Sekiranya anda berminat untuk menerima duit syiling percuma, senarai berikut merangkumi titisan udara paling penting yang akan berlangsung pada bulan Julai.

Syiling CPS Airdrop

The Duit Syiling CPS adalah projek yang dibangunkan oleh CoinPayments dengan kerjasama Syscoin. CPS Coin akan menjadi token pertama yang dikeluarkan di blockchain Syscoin.

CoinPayments akan menawarkan 100 syiling CPS percuma ke semua akaun baru dan sedia ada di platform mereka. Airdrop akan berakhir pada 1 Ogos 2018. Wang syiling mempunyai nilai anggaran € 10. Ahli gabungan CoinPayments juga akan menerima bonus rujukan sebanyak 25 CPS Coins untuk setiap pendaftaran baru yang disebut oleh akaun anda. Sebagai tambahan kepada ini, anda juga akan menerima untuk setiap pendaftaran 25% dari semua yuran transaksi mereka yang dikenakan.

https://twitter.com/CoinPaymentsNET/status/1012388156010708992

Oleh kerana bekerjasama dengan Syscoin, terdapat juga paparan udara CPS berasingan yang diedarkan pada 1 Julai untuk pemegang Syscoin. Pada tarikh itu, gambar dari semua dompet Syscoin yang dihubungkan dengan alias diambil, dan 6% daripada jumlah keseluruhan syiling CPS diberikan kepada setiap pemegang syiling.

Pengulangan LRN Airdrop 

Pengulangan adalah protokol yang direka untuk “pesanan-pencocokan-sebagai-layanan” dan berkomunikasi antara beberapa blok block dengan menggunakan transaksi cincin dan pencocokan pesanan untuk memudahkan perdagangan antara token blockchain yang berbeza.

Loopring akan menyalurkan 60% bekalan LRN maksimumnya kepada semua pemegang LRC (bukan kepada peserta penjualan token awal). Pameran udara akan dilakukan dalam 3 tarikh: pada 5 Julai, 5 September dan 5 November.

Setiap saluran udara akan terdiri daripada 20% bekalan LRN maksimum yang diberikan kepada kontrak pintar di NEO (kontrak pintar Airdrop) yang boleh dituntut oleh pemegang token LRC. Untuk setiap 100 LRC yang dimiliki, 2 LRN akan diberikan kepada pemegangnya. Token LRN kini bernilai $ 0.728180 USD.

Untuk setiap titik udara, blok rawak akan dipilih untuk tangkapan gambar dalam masa 5 hari sebelum

titisan udara. Gambar tidak akan diumumkan lebih awal, tetapi mereka akan mengumumkan blok tersebut

nombor selepas itu.

Sebelum mengambil gambar, peserta harus mengikat alamat NEO mereka. Maklumat mengikat dalam tangkapan gambar digunakan untuk paparan udara. Cara yang lebih mudah ialah memindahkan semua LRC ke satu alamat Ethereum.

Lebih banyak maklumat mengenai alamat mengikat pada Sedang.

Kebahagiaan CAPP Airdrop 

Kebahagiaan memulakan program penyiaran mereka pada 22 Februari, menawarkan token bonus kepada pemegang yang mempunyai sekurang-kurangnya 1,000 token CAPP di dompet mereka. Token CAPP mempunyai harga $ 0.016502. Mereka juga memberikan bonus sebanyak 4% dari jumlah pegangan CAPP kepada pemilik setia. Bonus akan dihantar pada 12 Julai dan 12 Ogos (bonus 3% untuk bulan ini).

https://twitter.com/cappasity/status/966435971309989889

Untuk mengambil bahagian, anda mesti membuat akaun penjualan token di Kebahagiaan, dan masukkan alamat dompet ERC-20 anda di mana anda menyimpan token CAPP anda. Sekiranya anda mengundang orang lain untuk bergabung melalui program Telegram Referral mereka, anda akan menerima 10 CAPP untuk setiap pendaftaran, dan penandatangan juga akan menerima 5 token CAPP hanya untuk menerima.

Pundi X NPXS Airdrop 

Pundi X memberi ganjaran kepada semua pemegang tokennya yang layak melalui mekanisme pemberian hadiah yang akan berlangsung sehingga Januari 2021. Ini bermakna mereka menyiarkan token setiap bulan. Ringkasan untuk bulan Julai dijadualkan berlaku pada 31hb. Peserta akan menerima 7,316% daripada jumlah yang mereka ada pada saat snapshot. Token NPXS pada masa ini berharga $ 0,005296. Token PXS / NPXS anda di dompet yang anda miliki kunci peribadi, bukan di dompet di bursa awam.

Dokademik MTC Airdrop 

Dokademik akan mengedarkan 114,368,529 MTC di kalangan pemegangnya setiap bulan dalam jangka masa dua tahun. Ringkasan baki dompet akan diambil pada 31 Julai jam 18:00:00 GMT.

Jumlah yang akan diterima oleh setiap peserta berdasarkan pada jumlah MTC yang mereka miliki berbanding dengan jumlah MTC yang telah diberikan. MTC pada masa ini mempunyai harga $ 0.28412055. Mereka yang ingin mengambil bahagian harus menyimpan token mereka di dompet yang serasi dengan ERC-20, seperti dompet MEW, Metamask atau perkakasan.

Aion Airdrop

Aion melepaskan kontrak TRS (Jadual Pelepasan Token) pada bulan Disember, dan sejak itu ia memulakan program peruntukan bonus untuk penyumbang awalnya. Program mereka menawarkan airdrops bulanan yang terdiri daripada bonus 6,25% bergantung kepada berapa banyak token AION yang dimiliki pemiliknya. AION bernilai $ 1.

Gambar itu akan diambil pada 12 Julai. Acara ini hanya tersedia untuk mereka yang mengambil bahagian

dalam Jadual Pelepasan Token AION.

Presearch Airdrop

The Projek Presearch adalah enjin carian terdesentralisasi yang memberi ganjaran kepada pengguna dengan Presearch token asalnya (PRE) kerana menggunakan dan mempromosikan platform. Dengan strategi tepat, Presearch bertujuan untuk menargetkan pengguna pencarian web yang paling sering, untuk mendapatkan adopsi awal. Presearch (PRE), token Ethereum ERC20, boleh dibeli menggunakan cryptocurrency BTC dan ETH.

Mendapatkan token Presearch percuma adalah mudah dan mudah. Klik pautan ini untuk mendaftar di laman web ini. Anda akan mendapat 25 token PRE percuma dengan serta-merta. Untuk mendapatkan lebih banyak, lakukan carian di kotak yang disediakan. Setiap kali anda melakukannya, anda mendapat token PRE percuma. Anda mesti kekal aktif selama 60 hari untuk mendapatkan token anda.

PCHAIN ​​Airdrop

Projek PChain mendakwa sebagai sistem multichain pertama yang menyokong Ethereum Virtual Machine (EVM) di seluruh dunia yang memungkinkan untuk membina dapps skala besar. PChain akan menghantar 326,000 token PAI kepada ahli komuniti mereka. Untuk menjadi sebahagian daripadanya, ikuti langkah-langkah di bawah:

1. Tekan di sini untuk melawat halaman pendaftaran airdrop dan mendaftar.

2. Sahkan mel anda dan log masuk.

3. Sertailah ini kumpulan telegram dan hantarkan “Airdrop” sebagai mesej.

4. Ikuti di Twitter dan retweet ini.

5. Ikut di sini di Reddit.

6. Anda juga boleh merujuk rakan anda untuk mendapatkan lebih banyak token PAI.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me