Panduan: Cara Membeli VeChain On Binance

The VeChain projek adalah platform blockchain yang direka untuk membolehkan proses rantaian bekalan. VeChain membolehkan penggunanya mengesahkan dan mengesahkan kualiti dan keaslian produk dengan menggunakan teknologi lekapan pengedaran yang tidak berfungsi.

Teknologi ini dapat mengesan setiap perincian mengenai produk dari sumber bahan yang dihasilkannya, sepanjang masa produk itu diservis, jika bahagiannya pernah diganti, pada dasarnya mencatat setiap maklumat yang dapat dijumpai mengenai pergerakan rantaian bekalan produk tersebut.

Dengan proses digitalisasi aset yang dicadangkan oleh syarikat, mereka merancang untuk mencapai platform pengurusan rantaian bekalan yang selamat. Di VeChain, pengeluar dapat menetapkan produk dengan nombor unik yang menonjolkan setiap produk di blockchain. Ini akan berfungsi sebagai pemantau produk untuk rakan kongsi, pengeluar dan pengguna untuk mengesan pergerakan produk yang didaftarkan di blockchain.

Nod rangkaian mengekalkan keselamatan di platform. Node ini kemudian dikendalikan oleh perniagaan dan organisasi korporat yang berada di platform. Platform ini juga menggunakan token asalnya yang disebut Token VeChain. Token ini berfungsi sebagai GAS untuk pengguna pelaksanaan kontrak pintar. Token tersebut juga merupakan insentif yang diberikan kepada nod di rangkaian yang membantu memudahkan aktiviti di ekosistem.

Pasukan VeChain bertanggungjawab untuk pembinaan rangkaian dan juga aspek teknologi dan penyelidikan projek. Seiring waktu, mereka telah bekerjasama dengan jenama besar yang mungkin berminat untuk menggunakan teknologi blockchain sebagai perkhidmatan.

Dompet Untuk Menyimpan Token VeChain Anda

Token VeChain adalah token serasi ERC-20 dan oleh itu boleh digunakan dengan mana-mana dompet Ethereum yang menyokong token ERC-20.

Yang paling popular yang boleh anda gunakan ialah MyEtherWallet. MetaMask juga bagus.

Alternatif lain adalah Eidoo, Ethereum Mist DApp, Pariti, maka Trezor dan Dompet lejar bagi mereka yang mampu membeli dompet perkakasan untuk menyimpan token VeChain dan cryptocurrency lain.

Cara Membeli Token VeChain

Langkah Pertama: Buka Akaun Binance

Untuk menggunakan Pertukaran Binance, anda perlu mempunyai akaun yang didaftarkan. Anda boleh melakukannya dengan melayari laman web rasmi Binance Exchange.

 • Untuk membuat akaun, klik “DAFTAR“Pautan di sudut kanan atas halaman.
 • Isi borang pendaftaran dengan maklumat yang diperlukan dan hantar.
 • E-mel dihantar ke alamat e-mel yang anda nyatakan semasa pendaftaran, klik pada itu dan sahkan akaun anda dengan Binance.
Langkah Kedua: Hantar Ether anda ke Akaun Binance anda
 • Log masuk ke akaun anda di Binance, klik pada pautan “Dana” dan kemudian “Pengeluaran Deposit” di bahagian atas halaman.
 • Pilih butang “Deposit” di hadapan aset ETH di halaman. Sekiranya Ethereum tidak kelihatan, anda boleh menggunakan alat carian di bahagian atas halaman.
 • Klik pada pautan “Deposit” dan alamat dompet untuk memindahkan token Ether anda ke Binance Exchange akan dihasilkan.
 • Salin alamat yang dihasilkan dan hantarkan sejumlah duit syiling ke Akaun Binance anda dari dompet luaran di mana anda menyimpan Ether anda.
 • Tunggu beberapa minit, dan duit syiling anda harus dikreditkan ke Binance.
Langkah Ketiga: Beli VEN di Binance Exchange

Setelah Ethereum anda berjaya ditambahkan, anda boleh mengklik pautan Dana, kemudian Pengeluaran Deposit. Tepat di hadapan duit syiling yang anda pindahkan, jumlah baki harus menggambarkan nilai Ethereum yang anda pindahkan.

 • Klik Exchange, di sebelah Binance Logo, kemudian pilih pilihan Asas.
 • Pada halaman Pertukaran, lihat ke sudut kanan atas di mana anda menjumpai bahagian pasangan sejarah Sejarah Perdagangan.
 • Cari pasangan pasaran yang ingin anda tukar. Dalam kes ini, cari pasangan VEN / ETH dan klik.
 • Halaman memuatkan pasaran pasangan VEN / ETH, dan anda akan menukar mata wang anda dengan VEN.
 • Di bawah carta, cari bahagian Beli VEN.
 • Kotak pertama menunjukkan nilai ETH setiap VEN yang akan dibeli.
 • Kotak kedua adalah untuk anda memasukkan bilangan token VEN yang ingin anda tukar dengan Ether yang anda biayai.
 • Kotak keseluruhan menunjukkan kepada anda berapa kos transaksi Ether.
 • Klik butang Beli VEN.
 • Dalam beberapa minit, anda harus mempunyai VEN yang telah anda tukar dikreditkan ke dompet VEN anda di platform Binance.

Token VEN anda kini tersedia untuk dihantar ke dompet anda di luar bursa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me