Melabur dalam Crypto.com (CRO) – Panduan Komprehensif

Apa itu Crypto.com (CRO)?

Crypto.com adalah bank crypto dan mereka membina ekosistem blockchain komprehensif yang merangkumi pelbagai produk dengan nilai unik. Ciri-ciri ini termasuk kad Visa crypto logam, platform aplikasi bersepadu, pertukaran crypto, dompet bukan kustodian dengan ciri DeFi, perkhidmatan pinjaman, dan perolehan deposit crypto. Dengan cara ini, Crypto.com menyediakan pengguna dengan semua yang mereka perlukan untuk berjaya menyertai ekonomi yang terdesentralisasi.

Crypto.com bertujuan untuk memperluas penggunaan cryptocurrency ke tahap yang baru. Pada masa ini, pelabur baru dapat mengetahui bahawa memasuki ruang crypto adalah proses yang membingungkan yang memerlukan mereka berinteraksi dengan pelbagai platform dan teknologi baru. Semua tindakan ini boleh mengecewakan pengguna baru yang tidak biasa dengan sektor blockchain.

Selain itu, terdapat berbilion orang di seluruh dunia tanpa akses kepada alat asas kewangan seperti memeriksa akaun. Crypto.com menyediakan individu-individu ini dengan alternatif yang lebih cekap dan mudah diakses daripada status quo. Membincangkan platform keseluruhan matlamat, Kris Marszalek, Pengasas Bersama, dan Ketua Pegawai Eksekutif Crypto.com menyatakan:

“Kami percaya itu adalah hak asasi manusia anda untuk mengawal wang, data, dan identiti anda,” kata Kris Marszalek,

Melabur dalam Crypto.com (CRO) - Panduan Komprehensif

Ketua Pegawai Eksekutif Kris Marszalek Crypto.com

Sejarah Crypto.com (CRO)

Ditubuhkan pada tahun 2016, Crypto.com adalah salah satu platform pembayaran dan cryptocurrency perintis dengan misi untuk mempercepat peralihan dunia ke cryptocurrency. Sebelumnya dikenali sebagai Monaco, ia adalah salah satu platform pertama yang berusaha membina institusi kewangan blockchain global. Platform ini berjaya.

Terutama, syarikat membelanjakan jumlah yang tidak didedahkan untuk domain premium ini. Dengan ekosistemnya yang maju, kini terdapat 3 juta pengguna yang menggunakan platform ini di seluruh dunia.

Kad Visa Logam Crypto.com

Kad Visa Logam Crypto.com

Pertukaran Crypto.com

Pada tahun 2019, Crypto.com melancarkan pertukarannya dan menambahkan beberapa fungsi baru ke ekosistemnya. Ia kini merupakan platform crypto pertama yang mempunyai pelbagai standard keselamatan industri yang tertinggi termasuk ISO / IEC 27001: 2013, ISO / IEC 27701: 2019, PCI: DSS 3.2.1, pematuhan Tahap 1 dan CCSS. Platform generasi akan datang ini menyediakan pelabur dengan pendekatan menyelaraskan pasaran. Pengguna menikmati peningkatan kecairan, bayaran yang lebih rendah, dan akses ke sistem perdagangan kuantiti yang didemokratisasi.

Kelebihan Token CRO

Token CRO adalah token utiliti untuk ekosistem Crypto.com. Rantai Crypto.com diciptakan untuk membina rangkaian projek cryptocurrency dan mengembangkan kemampuan pedagang untuk menerima crypto sebagai bentuk pembayaran. Rantai Crypto.com adalah penyelesaian blockchain asli berprestasi tinggi, yang akan menjadikan aliran transaksi antara pengguna crypto dan pedagang menerima crypto lancar, menjimatkan kos dan selamat.

Ini adalah token yang digunakan untuk mengakses perkhidmatan di platform, menerima bonus, membayar yuran, dan memulakan perdagangan. Dengan jelas, token serasi ERC-20 ini menawarkan kebolehoperasian yang tidak dapat ditandingi di sektor ini. Sebagai contoh, anda boleh menyimpan token CRO anda di mana-mana dompet yang serasi dengan ERC20. Pilihan ini adalah di atas kemampuan untuk menggunakan dompet berbilang mata wang khusus yang ditawarkan oleh Crypto.com.

Dapatkan 20% p.a. dengan meletakkan CRO sebagai pertukaran

Manfaat bertaruh yang membolehkan pengguna memperoleh 20% setahun (dibayar setiap hari) tersedia untuk pengguna yang mempertaruhkan minimum 5,000 CRO selama sekurang-kurangnya 6 bulan. Contohnya, jika anda mempertaruhkan 5,000 CRO selama 180 hari, anda akan menerima kira-kira 2.7397 CRO setiap hari sebagai faedah.

Staking CRO akan memberi anda lebih banyak faedah kecuali 20% p.a. termasuk:

  • Diskaun yuran perdagangan sehingga 100%
  • Akses ke The Syndicate (terangkan di bawah)
  • Bayar ganjaran dengan menggunakan Crypto.com Bayar melalui aplikasi mudah alih
  • Bonus pendaftaran pengguna baru

Dapatkan dengan berdagang CRO: Stake-To-Take

Pedagang runcit yang mempertaruhkan sekurang-kurangnya 5.000 CRO di bursa crypto.com dapat memperoleh hingga 0.10% dari biaya pengambil ketika mereka berdagang di Bursa. Diskaun perdagangan tambahan dalam bentuk potongan harga meningkat dengan jumlah CRO dipertaruhkan, dan yuran mesti dibayar dalam CRO agar layak.

Cara Dapatkan Token CRO

Mendapatkan token CRO adalah mudah. Langkah pertama adalah memuat turun Crypto.com aplikasi sama ada di iOS atau Android, jika anda memuat turun melalui klik di sini anda akan mendapat USD $ 50 sebagai bonus pendaftaran. Proses pendaftaran hanya memerlukan 5 minit untuk diselesaikan. Anda perlu memberikan identiti dan alamat anda jika anda berhasrat untuk menggunakan ciri kad debit platform ini. Setelah pendaftaran anda selesai, anda boleh membeli CRO, Bitcoin, Ethereum dan mata wang kripto lain dengan kad kredit, kad debit, pindahan bank dengan cara yang berguna anda boleh memperdagangkan BTC atau ETH untuk CRO secara langsung di platform.

Kelebihan Platform Crypto.com

Crypto.com memperkenalkan pelbagai faedah kepada sektor ini melalui protokolnya yang unik. Untuk satu, platform ini menyediakan pengguna dengan kumpulan kecairan yang mendalam. Anda sentiasa dapat mencari tindakan perdagangan di platform ini. Selain itu, Crypto.com mempunyai struktur yuran yang sangat rendah dan harga pelaksanaan yang paling kompetitif di pasaran ketika ini. Berikut adalah beberapa ciri penting lain:

Aplikasi Serbaguna

Aplikasi Crypto.com mempunyai salah satu antara muka yang paling maju dan mudah digunakan di pasaran. Pengguna dapat memantau, mengesan, dan membeli cryptocurrency dengan mudah dari peranti pintar mereka. Yang terbaik, terdapat banyak pilihan syiling. Pada masa ini, aplikasi Crypto.com membolehkan pengguna membeli dan menjual 55+ cryptocurrency dengan kad kredit, kad debit, fiat, atau crypto dengan kos sebenar, pengguna yang tepat dapat menikmati pembelian crypto dengan promosi kad kredit 0% sehingga akhir September 2020.

Aplikasi ini memberi pengguna akses kepada semua fungsi ekosistem yang paling penting. Sebagai contoh, anda boleh menambah kad Crypto.com anda dengan pindahan bank, kad debit atau kredit, atau crypto secara langsung. Instrumen kewangan yang hebat ini memberikan anda pengeluaran ATM percuma dan tiada yuran tahunan dan syarat baki minimum untuk akaun.

Dapatkan Crypto.com

Perolehan Crypto.com berfungsi seperti deposit masa yang anda dapati di bank, tetapi sebaliknya anda boleh memperoleh sehingga 8% p.a. (dibayar setiap minggu) di cryptos anda. Koin stabil boleh memperoleh kadar faedah yang lebih tinggi sehingga 12% p.a. Kadar faedah tertinggi adalah CRO token asli mereka yang boleh anda peroleh sehingga 18% p.a. Terdapat 3 syarat yang boleh anda pilih: fleksibel, 1 bulan dan 3 bulan dan ia menyokong 31 token. Tidak semua bidang kuasa disokong, sila periksa butiran di halaman Perolehan Crypto.com.

Kredit Crypto.com

Crypto.com Credit adalah perkhidmatan pinjaman kredit yang diberikan oleh Crypto.com dan memberi pengguna peluang untuk mengewangkan aset crypto mereka tanpa menjualnya. Ia menyokong BTC, CRO, XRP, ETH, LTC, EOS, XLM sebagai jaminan dan menyediakan hingga 50% LTV sementara kadar faedah tahunan (APR) untuk meminjam akan menjadi 8% jika meletakkan CRO.

Bayaran Crypto.com

Pengguna dapat memperoleh Ganjaran bayar (pulangan tunai CRO) dengan membeli kad hadiah (hingga 20%) atau waktu tayang bergerak (hingga 5%) melalui Aplikasi Crypto.com menggunakan CRO sebagai kaedah pembayaran. Mereka juga akan mendapat ganjaran Bayaran dengan mengirim CRO kepada rakan melalui Aplikasi Crypto.com dengan kenaikan 10% (maksimum $ 5 USD setiap pengguna setiap bulan). Bayaran ganjaran dapat diperoleh apabila pengguna melakukan transaksi dalam talian melalui kedai dalam talian yang menyokong Pay Checkout sebagai salah satu kaedah pembayaran mereka. Cukup imbas kod QR bayar dengan aplikasi dan wang tunai akan masuk ke dompet dengan serta-merta.

Kad Visa MCO

Satu lagi ciri popular Crypto.com ialah kad debit logamnya. Kad Visa Logam ini membolehkan pengguna menghabiskan crypto mereka dalam masa nyata di mana sahaja yang menerima Visa. Dengan cara sistem berfungsi, cryptocurrency anda berubah terus menjadi mata wang fiat setiap kali anda menggesek kad debit anda. Dana ini dari kripto yang dijual anda akan dimasukkan ke kad. Dengan cara ini, anda boleh mengeluarkan atau membelanjakan kripto anda dengan lebih mudah daripada sebelumnya.

Faedah Kad & Rebat

Dalam fesyen DeFi yang benar, yang Crypto.com kad debit memperkenalkan beberapa ciri kawalan pelanggan baru yang pasti menjadi rebutan. Pengguna mempunyai keupayaan untuk membuat pengeluaran, membekukan dan membekukan kad mereka, dan menukar cryptocurrency menjadi setara fiat dalam beberapa saat. Tidak perlu lagi menunggu deposit anda habis setelah anda menjual sebahagian pegangan kami. Sekarang anda boleh mengakses dana ini dengan serta-merta.

Kad VCO MCO menawarkan pelbagai faedah seperti rebat 100% di Spotify, Netflix dan Amazon Prime, akses ruang tunggu lapangan terbang untuk kad terpilih, pengeluaran ATM tanpa bayaran, fungsi ketuk dan bayar, dan harga antara bank yang kompetitif. Kad Visa MCO berdaya saing secara menyeluruh, bukan hanya di sektor crypto. Pengguna tidak menikmati yuran tahunan dan yuran antara bank yang baik. Khususnya, pengguna kad antarabangsa menjimatkan secara purata sekitar 5-8% untuk pembelian antarabangsa.

Kunci Anda

Untuk memastikan bahawa anda satu-satunya yang pernah mempunyai akses ke pegangan anda, dompet Crypto.com menyimpan kunci peribadi anda dengan selamat di peranti anda. Dalam sektor blockchain pepatah umum adalah “Jika anda tidak memiliki kunci anda, anda tidak memiliki crypto anda.” Dengan Crypto.com pengguna memiliki crypto mereka.

Cara Menggunakan Crypto.com (CRO)

Menggunakan Crypto.com mudah dan tidak memerlukan pengetahuan teknikal bagaimana yang pernah berlaku. Langkah pertama adalah menuju ke halaman Pendaftaran platform. Setelah anda memenuhi semua syarat, anda akan menerima pengesahan e-mel. Sekiranya anda berhasrat menggunakan kad debit logam, anda perlu memberikan alamat penghantaran yang sah.

Setelah kad anda masuk melalui surat, anda sudah bersedia untuk mengaktifkannya dan memuatkannya. Proses ini hanya memerlukan lima minit dan dilakukan dalam antara muka platform. Setelah kad anda menunjukkan baki, anda boleh menghabiskan crypto anda di mana sahaja Visa diterima.

Crypto.com (CRO) – Merintis DeFi

Crypto.com sedang dalam perjalanan untuk memenuhi visi setiap dompet satu hari memegang cryptocurrency. Buat masa ini, platform yang merangkumi semua ini adalah keperluan pasaran untuk menarik pengguna baru dalam jumlah yang banyak. Oleh itu, Crypto.com adalah salah satu platform blockchain spektrum penuh yang berkembang pesat di dunia.

Klik Di Sini untuk Melawat Crypto.com – ID Rujukan: SECURITIESIO untuk menuntut bonus $ 50 CRO.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me