Cara mendapatkan ganjaran rujukan dan komisen gabungan di OKEx

Panduan untuk mendapatkan ganjaran dan komisen dengan program Rujukan OKEx dan Program Gabungan OKEx

Walaupun populariti mereka hari ini, pasaran cryptocurrency agak baru untuk ruang kewangan. Untuk menyokong pertumbuhan mereka, OKEx menawarkan program OKEx Referral dan OKEx Affiliate, yang mendorong pengguna untuk mempromosikan ruang kripto dan menyebarkan kesedaran sebagai pertukaran ganjaran dan komisen. Pendaftaran baru juga disambut dengan program Ganjaran OKEx, yang membolehkan pemula menuntut hingga $ 80 dengan menyelesaikan pelbagai tugas dan aktiviti.

Panduan ini akan berguna bagi pengguna yang ingin mendapatkan ganjaran dan komisen kerana menjemput kenalan mereka untuk menyertai OKEx dan mula berdagang kripto.

Program Rujukan OKEx

Dengan program Rujukan OKEx, anda dapat memperoleh ganjaran dengan menjemput rakan anda untuk membuat akaun di OKEx dan mula berniaga. Oleh kerana salah satu rujukan anda menyelesaikan tiga tugas berikut dalam 180 hari selepas pendaftarannya, anda akan mendapat ganjaran $ 10 untuk setiap tugas:

  1. Beli crypto: Anda akan menerima $ 10 dalam BTC apabila pengadil anda menyelesaikan pembelian kripto bernilai sekurang-kurangnya $ 100 dalam pesanan pertama mereka.
  2. Deposit kripto: Anda akan mendapat kad rebat 10 USDT apabila pengadil anda melepasi tahap pengesahan KYC 2 dan membuat deposit pertama bernilai minimum $ 100 dalam crypto.
  3. Perdagangan: Anda akan menerima $ 10 dalam BTC apabila pengadil anda menyelesaikan tonggak perdagangan, yang akan memperolehnya $ 50 dalam BTC.

Perhatikan bahawa ganjaran rujukan akan dikreditkan ke akaun utama anda hanya pada hari berikutnya pada jam 6:00 petang (UTC +8).

Program Gabungan OKEx

Program OKEx Affiliate memberi anda peluang untuk memperoleh Bitcoin percuma dan komisen minimum 30% apabila mana-mana pengguna yang dirujuk berdagang di OKEx. Anda boleh menjadi ahli gabungan OKEx jika 10 rakan anda yang dijemput telah menyelesaikan tugas pertama di laman utama Ganjaran: Dapatkan $ 10 dalam BTC.

Sebagai sekutu OKEx, anda berhak mendapat sejumlah faedah selain daripada komisen perdagangan. Sebagai contoh, anda akan mendapat sokongan dari OKEx mengenai kandungan mendalam dan kolaborasi komuniti, seperti airdrops dan sesi AMA.

Selain itu, anda akan menjadi rakan biasa OKEx di pelbagai persidangan dan acara tahunan, yang juga akan membantu anda mengembangkan rangkaian anda. Akhirnya, anda juga akan menerima hadiah khas untuk festival tempatan dan antarabangsa yang disambut oleh OKEx.

Walau bagaimanapun, harap maklum bahawa setelah anda menjadi ahli gabungan OKEx, anda tidak lagi layak menerima hadiah melalui program Rujukan OKEx.

Langkah di bawah akan membantu anda memulakan kedua-dua program Rujukan OKEx dan program Gabungan OKEx.

Langkah 1: Kaji ganjaran yang ada di OKEx

Pergi ke laman utama OKEx, arahkan ke "Lebih banyak lagi" di menu atas dan klik Ganjaran bawah "Yang lain" tab.

Pemula di OKEx dapat memperoleh ganjaran sehingga $ 80 dengan menyelesaikan tugas berikut:

  1. Dapatkan $ 10 dalam BTC dengan membeli kripto bernilai sekurang-kurangnya $ 100 dalam pesanan pertama.
  2. Dapatkan kad rebat sebanyak USDT 20 setelah mendepositkan kripto bernilai sekurang-kurangnya $ 100 dalam pesanan pertama.
  3. Dapatkan $ 50 dalam BTC untuk perdagangan setelah menyelesaikan tahap 2 pengesahan KYC dan menyelesaikan tugas perdagangan.

Untuk membantu pemula membiasakan diri dengan persekitaran perdagangan, mereka diberi 5 BTC dalam akaun Demo Trading ketika mereka mengklik Mula Berniaga di laman utama Ganjaran.

Langkah 2: Pergi ke bahagian Rujukan dan jemput rakan

Setelah anda menyemak ganjaran yang ada di OKEx, klik Lebih banyak lagi dan pilih Rujukan bawah "Yang lain" dari laman utama OKEx.

Tatal ke bawah di bawah "Misi Harian" bahagian dan klik pada Jemput rakan sekarang.

Ini akan membuka halaman baru, di mana anda boleh memasukkan alamat e-mel rakan anda untuk menghantar jemputan kepada mereka. Sebagai alternatif, anda juga boleh menyalin pautan rujukan anda dan membaginya terus dengan rakan anda.

Langkah 3: Jadilah ahli gabungan OKEx dan dapatkan komisen

Sebagai ahli gabungan OKEx, anda boleh mendapat komisen apabila 10 pengguna telah mendaftar menggunakan pautan jemputan anda. Anda boleh mendapat komisen hingga 40% dari aktiviti perdagangan para jemputan anda dengan tiga cara:

  1. 30% komisen perdagangan dari pengguna baru.
  2. 30% komisen perdagangan dari pengguna berulang.
  3. Komisen perdagangan 10% dari sub-affiliate. Ini berlaku apabila jemputan anda menjadi ahli gabungan OKEx.

Komisen perdagangan untuk program Afiliasi OKEx

Skop komisen perdagangan di bawah program Gabungan OKEx merangkumi perdagangan spot, perdagangan margin dan perdagangan opsyen. Komisen perdagangan, dilambangkan dalam USDT, akan dikreditkan ke akaun pembiayaan anda dalam T + 1 hari. Harap maklum bahawa sub-akaun tidak layak untuk program afiliasi OKEx dan skim komisen perdagangan tidak berlaku untuk pelanggan VIP.

Bukan peniaga OKEx? Ketahui cara memulakan perdagangan!

OKEx Insights menyajikan analisis pasaran, ciri mendalam, penyelidikan asli & berita yang disusun daripada profesional crypto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me