Ulasan Kraken Exchange: Apa yang Perlu Dicari

Pertukaran Kraken adalah platform cryptocurrency utama AS dengan bayaran rendah, pasangan perdagangan fiat / crypto yang menguntungkan, dan pilihan perdagangan yang maju. Ia secara konsisten diperingkat sebagai salah satu platform pertukaran cryptocurrency terbaik oleh kedai media bebas.

Tetapi masalah prestasi dan kredibiliti telah menggegarkan pangkalan penggunanya yang pernah stabil.

Adakah selamat digunakan? Adakah terdapat masalah pengesahan? Adakah pertukaran itu berfungsi setelah baik pulih besar-besaran? Pastikan anda membaca ulasan ini untuk mengetahui semua yang perlu anda ketahui mengenai perdagangan dengan selamat di bursa Kraken.

Pertukaran Kraken

Kraken adalah pertukaran utama yang berpusat di AS yang dilancarkan di laut lepas pada tahun 2011. Ia terkenal dengan keselamatan yang ketat, pilihan perdagangan yang maju, dan yuran perdagangan dan pengeluaran yang rendah. Ia menawarkan perkhidmatan pelanggan di Amerika Utara, EU, dan Jepun dalam USD, EUR, CAD, GBP, dan JPY serta pelbagai cryptocurrency.

Ia menamakan dirinya sebagai “pertukaran Bitcoin terbesar dalam jumlah Euro“Dan kini berada di # 8 dalam volume 24 jam Coinmarketcap. Pertukaran yang kaya dengan ciri, terperinci, dan selamat ini adalah pilihan terbaik untuk peniaga maju, tetapi tidak mesra pemula. Ini sangat menarik bagi peniaga Eropah (lebih lanjut mengenai ini kemudian). Malah menawarkan misteri perkhidmatan perdagangan kolam gelap.

Selain menjadi pelopor ketelusan dalam industri, pertukaran Kraken secara konsisten dinilai sebagai salah satu pertukaran yang paling selamat. Melalui semua kritikan itu tetap menjadi pertukaran yang baik.

Namun, ia selalu dibelenggu oleh masalah prestasi. Ketua Pegawai Eksekutif Jesse Powell meminta maaf secara terbuka untuk masalah laman web dan menjanjikan peningkatan besar.

Tetapi adakah ia masih selamat digunakan? Adakah masalah telah diperbaiki? Dan bagaimana anda menggunakan laman web ini?

Ada banyak yang perlu diketahui mengenai pertukaran Kraken dan sangat sedikit maklumat yang boleh dipercayai. Itulah sebabnya saya membuat panduan ini. Bacalah untuk mengetahui semua yang perlu anda ketahui mengenai perdagangan di platform.

Kelebihan:

 • Keselamatan
 • Alat perdagangan
 • Bayaran rendah
 • Mata wang Fiat
 • perdagangan jempol

Keburukan:

 • Isu Prestasi
 • Syiling Terhad
 • thumbs-downTidak Mesra Pemula
 • thumbs-downYuran Pengeluaran Tinggi untuk Bank AS

Pertukaran Kraken memperbaiki mesin dan antara muka perdagangannya pada 11 Januari. Kemas kini itu menyebabkan seluruh laman web ditutup selama lebih dari 36 jam yang menghentikan perdagangan dan pengeluaran. Internet meletup; namun, keadaan telah pulih dan Kraken akan kembali. Juri masih belum mengetahui sama ada masalah telah diselesaikan sepenuhnya atau tidak. Konsensus adalah bahawa Kraken melakukan kemas kini yang sangat diperlukan, tetapi menangani prosesnya dengan buruk. Lebih banyak mengenai perkara ini sepanjang tinjauan.

Kraken kembali dengan perdagangan percuma

ciri-ciri

Keselamatan

Pertukaran Kraken menggunakan pelbagai ciri keselamatan dan sangat melindungi akaun. Ia melakukan audit rizab berkala, dipercaya oleh Bank Fidor Jerman, dan selesa dengan pemerintah Tokyo dan Bloomberg.

Persembahan

Pada bulan November 2017, CEO Jesse Powell mengatakan “tidak mempertahankan keadaan platform baru-baru ini”. Itu kereta, sering turun, dan perlahan. Rombakan baru-baru ini telah berjanji untuk menyelesaikan masalah tersebut. Perkara kelihatan menjanjikan tetapi masa diperlukan.

Jalur Persahabatan Pemula

Pilihan Fiat bagus untuk pemula, tetapi itu sahaja. Pengesahan boleh menjadi lebih berat dan antara muka sangat kompleks.

Bayaran

Pertukaran Kraken mempunyai sistem yuran yang kompleks, tetapi sangat mesra pedagang. Ia juga mempunyai beberapa yuran pengeluaran paling rendah di dunia yang diketahui.

Sokongan

Mereka menawarkan komprehensif panduan sokongan dan Sub reddit untuk menaikkan tiket. Sokongan mungkin memerlukan beberapa hari untuk menjawab tiket tetapi secara amnya sangat membantu.

Berniaga

Pertukaran Kraken menawarkan pasangan perdagangan dalam USD, EUR, GBP, CAD, dan JPY serta 16 cryptocurrency. Pilihan perdagangan margin yang maju sangat menguntungkan bagi para profesional.

Secara keseluruhan

Kraken adalah platform yang baik untuk berdagang fiat dan beberapa cryptocurrency, tetapi juri masih belum tahu mengenai masalah prestasi. Kekurangan wang dan sokongan adalah negatif. Walau bagaimanapun, pilihan perdagangannya menjadikannya tidak mementingkan pedagang yang serius.

Mengenai Kraken Exchange

Jesse Powell melancarkan pertukaran Kraken pada tahun 2011. Sejak itu, ia mengalami kehidupan yang penuh pergolakan. Pertukaran yang berpusat di San Francisco ini mempelopori wilayah baru dalam keselamatan Bitcoin dan integrasi dunia nyata. Ia adalah pertukaran pertama yang lulus audit bukti bukti rizab yang dapat disahkan secara kriptografi dan yang pertama mempunyai harga dan jumlah dagangan dipaparkan di Bloomberg!

Bayarannya yang rendah, keselamatan tinggi, dan fungsi yang pelbagai membantu Kraken dengan cepat meningkat menjadi peneraju dalam perdagangan jumlah Euro. Secara rutin berada di puncak perdagangan jumlah keseluruhan.

Walaupun mendapat kritikan sejak kebelakangan ini mengenai prestasinya, saya mendapati reputasi syarikat agak kukuh. Ia dikendalikan oleh San-Francisco yang berpusat Payward Inc.. dan diterima $ 6.5 juta dalam pembiayaan lebih daripada 3 pusingan pembiayaan. Dan ketika Mt. Gox masuk ke dalam tangki, Pertukaran Kraken dipilih sebagai rakan kongsi untuk memudahkan pembayaran kepada pengguna yang terpengaruh dengan peretasan tersebut.

Dengan itu, terdapat banyak negatif mengenai pertukaran tersebut. Terdapat juga banyak sentimen negatif di seluruh web. Bukan masalah pemula dan masalah prestasi yang banyak. Itu dan bagaimana mereka mengendalikan sistem mereka baru-baru ini, semuanya mempunyai web yang lengkap.

Secara keseluruhan, pertukaran Kraken dilihat sebagai platform yang baik dengan fungsi maju dan reputasi yang kukuh.

“Kraken adalah institusi teladan yang harus diperhatikan oleh seluruh dunia Bitcoin. Salah satu pertukaran pertama yang melepasi audit bebas.” – RantaianBlog

Keintelektualan, Profesionalisme, Fokus - itu adalah nilai utama Kraken exhange

Bagaimana Kraken Exchange Berfungsi?

Kraken adalah pertukaran aset digital yang menyokong mata wang fiat dan cryptocurrency. Ini adalah platform yang sesuai yang menghubungkan pembeli dan penjual dan memerlukan bayaran untuk setiap perdagangan.

Satu kelebihan utama pertukaran Kraken ialah anda boleh membuat deposit dengan akaun bank anda. Banyak pertukaran memerlukan anda mempunyai crypto untuk memulakan perdagangan. Ini adalah sakit kepala utama yang anda hindari. Mudah untuk membubarkan mata wang fiat di laman web ini (terutamanya Euro).

Fikirkan pertukaran Kraken seperti Bursa Saham New York: anda berdagang aset dengan pengguna lain melalui bursa dan membayar pertukaran untuk masalahnya. Anda sebenarnya tidak membeli apa-apa dari pertukaran Kraken seperti yang anda lakukan di Coinbase.

Ciri-ciri Kraken

 • periksaKetua Pegawai Eksekutif: Jesse Powell.
 • periksaDitubuhkan: 2011.
 • periksaHQ: San Francisco.
 • periksaMata Wang Fiat: USD, EUR, GBP, CAD, JPY.
 • periksaCryptocurrency: Bitcoin, Ripple, Ether, Dogecoin, Dash, Monero dan banyak lagi.
 • periksaDeposit / Pengeluaran: Bank (SWIFT, SEPA, Dll) | Kripto
 • periksaBayaran: Sangat rendah.
 • periksaAplikasiYa.
 • periksaPerdagangan Margin: Ya. **
 • periksaPengesahanYa.
 • periksaMesra PemulaTidak.
 • periksaSokongan: meh.
 • periksaSentimen Komuniti: Secara amnya OK.

Perdagangan Margin ** – Perdagangan margin pada dasarnya berdagang dengan dana yang dipinjam. Anda berniaga dengan wang pengguna lain menggunakan pinjaman peer-to-peer. Wang dalam akaun margin anda hanya digunakan sebagai jaminan untuk menyelesaikan hutang di kemudian hari. Sekiranya anda memperoleh keuntungan, dana tersebut akan dibayar balik kepada pemberi pinjaman. Perdagangan margin membolehkan anda membuat perjanjian yang lebih besar dan berpotensi menjana (atau kehilangan) lebih banyak wang. Ini bertentangan dengan pinjaman margin di mana pengguna meminjamkan crypto mereka untuk mendapatkan pulangan pelaburan dari peminjam. Kraken dianggap sebagai platform yang sangat baik untuk perdagangan margin / pinjaman. Ketahuilah bahawa sangat mudah berubah dan kompleks, jadi sebaiknya diserahkan kepada peniaga yang berpengalaman. Untuk penjelasan lengkap, lihat Panduan BitFinEx untuk perdagangan margin.

Adakah Kraken Selamat? | Adakah Kraken adalah Penipuan atau Tidak? | Adakah Kraken Diinsuranskan?

Dengan semua kisah seram yang berlaku mengenai pertukaran penipuan, skema ponzi, dan peretasan berjuta-juta dolar, saya tidak terkejut melihat web penuh dengan soalan-soalan ini. Pengguna ingin mengetahui sama ada pertukaran Kraken hanyalah penipuan lain atau adakah ia sah.

Baiklah, saya menggali tanah dan menemui beberapa maklumat yang menjanjikan.

Mereka mendakwa keselamatan mereka sendiri sempurna, tetapi siapa yang tidak akan mengatakannya? Mereka tidak banyak bercakap di laman web mereka, tetapi mereka banyak berjalan ketika berkaitan dengan keselamatan. Inilah yang saya gali:

 • periksaPenyimpanan Sejuk: Kraken adalah pertukaran pertama yang lulus audit bukti bukti rizab yang dapat disahkan secara kriptografi. Ia menyimpan simpanan penuh di luar talian dalam penyimpanan sejuk peringkat # 1.
 • periksaKetelusan: Pertukaran Kraken meletakkan CEOnya, syarikat induk, HQ, dan staf sokongan di luar sana. Petanda yang hebat.
 • periksaKehadiran Sosial: Kraken mempunyai Reddit, akaun Twitter aktif, dan banyak sokongan awam lain. Itu adalah petanda yang baik.
 • periksaKestabilan kewangan: Kraken mengumpulkan berjuta-juta daripada pelabur seperti Kumpulan Rakan Wang. Mereka juga dikendalikan oleh Payward Inc. Mereka disokong oleh nama-nama terkenal.
 • periksaKeselamatan Laman web yang kuat: Mereka tidak hanya menggunakan 2FA standard, tetapi membuat proses pembuatan akaun menjadi masalah demi keamanan tambahan.

Semua petunjuk menunjukkan keselamatan yang kuat. Syarikat itu tidak pernah mengalami hack.

Keputusan: Keselamatan yang baik.

Apakah Pilihan Pembiayaan Kraken dan Apa Yurannya?

Pertukaran Kraken mempunyai yuran yang rendah pada amnya. Tetapi sebahagian daripada bayarannya sangat rendah. Apa yang tidak disedari oleh kebanyakan pelanggan AS mengenai Kraken adalah bahawa ia lebih menguntungkan pengguna asing daripada pelanggan domestik. Walaupun berpusat di AS, yuran pengeluaran Kraken untuk pengeluaran asing sangat rendah sementara bayaran AS tinggi. Deposit dan pengeluaran secara amnya mempunyai yuran yang rendah. Bayaran adalah seperti berikut:

Pengeluaran Fiat

 • checkEUR SEPA Pengeluaran – negara EEA sahaja (€ 0.09)
 • pengeluaran ASD (Domestik) – tersedia di 48 negeri AS + DC ($ 5)
 • checkUSD SWIFT (SMBC): tersedia di kebanyakan negara ($ 60)
 • checkEUR SWIFT (SMBC): tersedia di kebanyakan negara (€ 60)
 • checkJPY Pengeluaran Dalam Negeri – Jepun sahaja (¥ 300)
 • checkCAD EFT Pengeluaran – Kanada sahaja (bayaran tetap $ 10 CAD)

Deposit Fiat

 • cekEUR SEPA Deposit (Percuma)
 • cekEUR Wire Deposit (Fidor: € 5, SMBC: € 10)
 • cekUSD (Domestik) Deposit ($ 5)
 • periksa depositUSD SWIFT ($ 10)
 • checkJPY Deposit Dalam Negeri (Percuma, minimum deposit ¥ 5,000)
 • depositCAD Wire Deposit (Percuma)

Deposit kripto pada dasarnya percuma; namun, pengeluaran cryptocurrency dikenakan bayaran. Menurut pengalaman saya, bayaran pengeluaran mereka sesuai dengan norma industri dan tidak terkawal seperti Binance. Berikut adalah senarai penuh yuran:

Contoh: Mulai 1/30/18, anda akan dikenakan bayaran sekitar $ 6 untuk mengeluarkan SETIAP JUMLAH Ethereum. Tidak menjadi masalah jika anda mengeluarkan $ 60 atau $ 60,000, anda membayar $ 6. Kira pengeluaran anda dikira.

Contoh: Mulai 1/30/18, anda akan dikenakan bayaran sekitar $ 6 untuk mengeluarkan SETIAP JUMLAH Ethereum. Tidak menjadi masalah jika anda mengeluarkan $ 60 atau $ 60,000, anda membayar $ 6. Kira pengeluaran anda dikira.

Apakah Yuran Perdagangan Kraken?

Bayaran perdagangan Kraken bergantung pada pasangan mata wang mana yang anda jual. Secara umum, mereka sangat rendah. Syarikat menggunakan jadual bayaran pembuat-pembuat, yang bermaksud anda membayar yuran yang berbeza bergantung pada jika anda membeli atau menjual.

Satu-satunya masalah adalah bahawa bayaran mereka sangat kompleks, berdasarkan jumlah dan sukar untuk dipahami. Berikut adalah beberapa perkara yang harus anda ketahui:

 • periksa Sekiranya anda menggunakan mekanisme beli “Sederhana”, anda membayar.26%.
 • periksa Sekiranya anda seorang pembuat pasaran, anda membayar. 16%.
 • Sekiranya anda meningkatkan jumlah dagangan anda kepada lebih daripada $ 50,000BTC, anda boleh membayar serendah 0%.

Kemungkinan anda tidak akan membuat jumlah yang setara dengan $ 50,000, jadi harapkan untuk membayar sekitar 26% sebagai pengambil.

Apa Itu Yuran Pembuat?

Dalam setiap perdagangan, satu pihak meningkatkan kecairan di pasaran dan pihak lain menurunkannya. Pembuat adalah pengguna yang membuat pesanan pada buku (untuk membeli atau menjual) dan pengambil adalah yang sesuai dengan pesanan. Pembeli diberi potongan harga kerana pesanan mereka meningkatkan kecairan (mereka membuat pasaran lebih sibuk) dan pengambil pembayaran lebih banyak kerana mereka mengurangkan kecairan.

Jadi ini bermaksud jika anda mengeluarkan duit syiling dari pasaran, anda membayar yuran yang lebih tinggi. Orang yang meletakkan duit syiling di pasaran diberi potongan sebagai pertukaran untuk meningkatkan kecairan pasaran. Pada dasarnya, yuran ini mendorong tawaran.

Munasabah? Inilah hebatnya video penerangan pembuat pasaran.

Cara Berdagang Bitcoin di Kraken | Pendaftaran, Pengesahan, Perdagangan, dan Banyak Lagi

Pertukaran Kraken bukanlah laman web yang paling mesra pemula di pasaran. Pendaftaran agak mudah, tetapi dari situ perkara menjadi sedikit sukar. Kraken mempunyai sejumlah kelebihan bagi pengguna yang berusaha membeli beberapa Bitcoin, iaitu deposit / pengeluaran SEPA yang mudah dan mata wang fiat. Apabila anda tahu apa yang anda lakukan, perdagangan menguntungkan dan sedikit menyeronokkan!

Mari kita dapatkannya:

1) Daftar dan Sahkan Alamat E-mel Anda

Bersedia untuk belayar di laut lepas? Naik kapal.

Cukup masukkan beberapa butiran dan bersiaplah untuk memasukkan beberapa lagi yang tersembunyi.

Cukup masukkan beberapa butiran dan bersiaplah untuk memasukkan beberapa lagi yang tersembunyi.

Klik pautan di e-mel pengesahan dan kapal anda berlayar.

Klik pautan di e-mel pengesahan dan kapal anda berlayar.

2) Sahkan Akaun Anda

Sekiranya anda ingin berniaga, anda mesti mengesahkan akaun anda. Di sinilah keadaan menjadi sukar. Tahap pengesahan Kraken agak rumit. Berikut adalah gambaran keseluruhan ringkas:

 • periksaTahap 1: Anda boleh membuat deposit atau pengeluaran dalam kripto sahaja; namun, anda boleh berniaga fiat. Keperluan: nama, tarikh lahir, negara, dan nombor telefon.
 • periksaTahap 2: Anda dapat mendeposit, mengeluarkan, dan memperdagangkan crypto serta fiat (bergantung pada tempat tinggal anda). Anda mungkin juga layak untuk pindahan wang melalui bank. Bukti alamat diperlukan.
 • periksaTahap 3: Semua yang ada di Tahap 2 kecuali had dana yang lebih tinggi. Sekiranya anda ingin menyimpan fiat di AS, Jerman, Kanada, dan Jepun, Tahap 3 diperlukan. Keperluan: kad pengenalan yang sah dan bukti kediaman terkini.
 • periksaTahap 4: Ini seperti Tahap 3 sahaja yang lebih baik. Ia dikhaskan untuk peniaga dan syarikat dengan jumlah tinggi. Anda mesti menghantar borang dan dokumen KYC. Hubungi sokongan untuk maklumat lanjut.

Inilah tangkapan skrin peringkat dari Kraken

Inilah tangkapan skrin peringkat dari pertukaran Kraken.

Berapa lamakah Pengesahan berlangsung?

Tahap 1 dan 2 hanya perlu beberapa minit. Tahap 3 perlu waktu maksimum beberapa hari. Sokongan masih di bawah beban berat dan prestasi menurun. Pengesahan adalah keutamaan terakhir mereka.

3) Perdagangan!

Sekiranya anda menggunakan antara muka Asas, pembelian / penjualan agak mudah. Antara muka pembelian baru jauh lebih baik:

Di kiri atas, pilih pasangan mata wang anda. Kemudian pilih jumlah yang anda mahu beli dan anda sudah bersedia. Sekiranya anda ingin berniaga menggunakan ciri canggih, perkara akan menjadi lebih sukar.

Di kiri atas, pilih pasangan mata wang anda. Kemudian pilih jumlah yang anda mahu beli dan anda sudah bersedia. Sekiranya anda ingin berniaga menggunakan ciri canggih, perkara akan menjadi lebih sukar.

Di sini anda dapat mengakses pilihan perdagangan yang lebih maju seperti meletakkan Stop Limit dan mula menyelami carta dan alat untuk membuat perdagangan yang lebih tepat.

Di sini anda dapat mengakses pilihan perdagangan yang lebih maju seperti meletakkan Stop Limit dan mula menyelami carta dan alat untuk membuat perdagangan yang lebih tepat.

Berikut adalah video ringkas yang menunjukkan cara menukar pasangan mata wang dan alat.

Semoga berjaya!

3 Alternatif Teratas untuk Kraken untuk Lebih Banyak Syiling

Satu ketukan pada Kraken (selain dari mesin perdagangannya yang menghancurkan jiwa) adalah kekurangan syiling. Ia mempunyai syiling utama yang diketahui dan disukai oleh semua orang (BTC, LTC, Dash. Monero), tetapi pilihan yang terhad sebaliknya. Sekiranya anda mencari sesuatu dengan lebih banyak pilihan, berikut adalah 3 alternatif terbaik untuk pertukaran Kraken untuk anda:

1) Binance

Logo pertukaran binance

Itu binari. Ini kewangan. Ini Binance. Pertukaran crypto Asia ini adalah pertukaran nombor 1 di dunia dengan jumlah dagangan, dan ia hanya membuka pintunya pada tahun 2017. Pasaran cair, altcoin langka dari seluruh pelosok dunia, dan mesin perdagangan pantas yang cepat menjadikan pengalaman perdagangan tidak seperti yang lain. Di mana lagi yang boleh anda harapkan untuk berdagang untuk Stratis DAN berpeluang memenangi Porsche semasa melakukannya? Binance hanya berbentuk kripto (tidak ada fiat) tetapi memberi anda akses kepada hampir 200 pasangan perdagangan! Lihat kajian penuh pertukaran Binance.

2) Poloniex

Logo pertukaran Poloniex

Mencari semua carta terperinci, pilihan margin, dan yuran rendah pertukaran Kraken hanya dengan akses ke 100 aset digital? Poloniex adalah pilihan untuk anda. Dengan lebih daripada 50 juta pelawat unik setiap bulan, ia merupakan pertukaran terbesar di dunia dari segi pelawat. Di sini anda boleh berdagang melalui antara muka intuitif dan memperoleh keuntungan besar dengan pilihan perdagangannya yang unik. Lihat ulasan penuh pertukaran Bitcoin Poloniex.

3) Bittrex

Logo pertukaran Bittrex

AS menyaingi Binance, Bittrex lebih digilap dan diatur daripada sepupunya di Asia. Ini adalah salah satu pasaran paling cair di dunia, dengan lebih dari 250,000 aset bernilai BTC diperdagangkan SETIAP HARI. Keselamatan yang ketat, bayaran rendah, dan mesin perdagangan yang maju semuanya disokong oleh kestabilan operasi yang sangat terkawal. Bahagian terbaik? 190 + mata wang siap diperdagangkan pada antara muka terperinci. Jadi pergi ke sana! Mahukan ulasan penuh mengenai Bittrex termasuk bayaran, pengesahan, keselamatan dan banyak lagi? Baca kami Kajian pertukaran Bittrex.

Kraken vs Binance: Yang merupakan Pertukaran Bitcoin Terbaik?

Logo Kraken

lwn.

Logo pertukaran binance

Kraken dan Binance adalah dua pertukaran terbesar, paling cair, dan terpantas di Wild West. Tetapi yang mana yang akan muncul dalam pertunjukan ini? Di satu pihak, pertukaran wang lama yang berpusat di Silicon Valley dengan mata wang fiat. Sebaliknya, golongan muda yang hanya mempunyai kripto yang berpusat di pelosok Asia. Kedua-dua pertukaran Bitcoin ini berfungsi dengan baik, tetapi mana yang terbaik?

Saya telah membandingkan yuran, masalah pengesahan, pengalaman pengguna, perdagangan, pilihan mata wang dan banyak lagi. Inilah kesimpulan saya:

Ciri Binance

 • periksaDitubuhkan: 2017.
 • periksaKetua Pegawai Eksekutif: Chengpeng Zhao.
 • periksaMata Wang: 188 Pasangan Perdagangan.
 • periksaPilihan pembayaran: Kripto.
 • periksaPengesahan: Tiada Pengesahan untuk Tahap 1 | Dokumen ID untuk Tahap 2.
 • periksaKepantasan: Deposit Segera | Perdagangan Cepat
 • periksaAplikasiYa.
 • periksaAlat Dagangan: Paparan Asas dan Lanjutan.
 • periksaHQ: Linkedin Kata Asia. Ketua Pegawai Eksekutif Chengpen Zhao mengatakan pasukan itu “tersebar” di TV nasional.
 • periksaYuran: .1% (.05% dengan BNB).

Kelebihan

 • Bayaran Rendah
 • Kecairan Tinggi
 • Syiling Jarang
 • Hadiah yang Unik
 • thumbs-upSentimen Komuniti Tinggi
 • thumbs-upTrading Speed

Keburukan

 • Crypto Sahaja
 • Yuran Pengeluaran Tinggi pada Sebilangan Duit Syiling

Kepala ke kepala

 • periksaKeselamatan: Kraken
 • periksaKelajuan perdagangan: Binance.
 • periksaDuit syiling: Binance.
 • periksaFiat: Kraken.
 • periksaUX: Kraken.
 • periksaCiri Tambahan: Binance.
 • periksaYuran: Ikat.
 • periksaPengesahan: Binance.
 • periksaPengeluaran: Kraken.

Kedua-dua pertukaran tersebut tidak diatur, tetapi hubungan Kraken dengan syarikat telus yang terletak di Silicon Valley memberikan kelebihan. Kraken telah memperbaiki mesin perdagangannya, jadi juri masih menggunakan pengalaman perdagangannya. Walau bagaimanapun, Binance’s adalah yang paling maju dalam perniagaan.

Binance jauh lebih pantas daripada Kraken

Apa yang sangat saya gemari mengenai Binance adalah kemampuan berniaga tanpa pengesahan. Itu dan ia mempunyai hampir 200 aset digital yang ditawarkan berbanding sekitar 20 untuk pertukaran Kraken.

Ini adalah satu cuci pada pendapat saya, kerana tidak adil membandingkan kedua-duanya. Mereka berdua melayani dua bahagian yang berbeza.

Kraken: Terbaik untuk pengguna yang mahukan mata wang fiat, UX yang baik, dan pengeluaran murah di Eropah.

Binance: Terbaik untuk pengguna yang ingin membuat spekulasi mengenai altcoin yang jarang berlaku dan membuat banyak perdagangan dengan crypto.

Keputusan: Basuh.

Soalan Lazim Pertukaran Kraken

Bahkan sebelum kemas kini besar-besaran pada bulan Januari, pengguna 2018 mempunyai banyak pertanyaan mengenai Kraken. Selepas itu, terdapat lebih banyak lagi. Soalan Lazim ini adalah koleksi pertanyaan yang paling biasa ada pada pengguna. Jangan mula berniaga tanpa membaca!

Q: Adakah Kraken Menyediakan Dompet?

J: Ya, pertukaran Kraken memberikan dompet percuma kepada semua pelanggannya. Walau bagaimanapun, tidak digalakkan menyimpan kripto anda di tempat di mana anda tidak mengawal kuncinya. Ini adalah salah satu yang paling penting Petua keselamatan Bitcoin anda akan belajar.

Q: Mata Wang Mana Yang Boleh Saya Berdagang di Kraken?

J: Kraken menawarkan senarai mata wang yang layak untuk diperdagangkan. Pilihan Fiat adalah USD, EUR, CAD, GBP, dan JPY. Mereka menawarkan syiling popular seperti BTC, DOGE, XRP, dan ETH serta banyak lagi yang lain. Untuk senarai penuh pasangan, lihat Pasangan perdagangan Kraken dihidupkan Cryptocharts.info.

S: Berapa Yuran Deposit Kraken?

J: Sebahagian besar, deposit kripto adalah percuma (beberapa syiling dikenakan bayaran mikro). Deposit AS sama ada $ 5 atau $ 10 bergantung pada pilihan anda. Deposit Euro adalah € 5.

Q: Adakah Kraken adalah Pertukaran yang Sah?

J: Ya, Kraken biasanya berada di 10 pertukaran teratas dari segi jumlah. Sebilangan besar pelanggan tidak mempunyai masalah. Mereka disokong oleh kumpulan modal teroka dan berpusat di San Francisco. Mereka bukan satu penipuan.

Q: Adakah Kraken Exchange Mempunyai Aplikasi?

J: Ya. Aplikasi Android pada masa ini mempunyai penilaian 4 bintang dengan lebih daripada 1.500 ulasan. Aplikasi iOS nampaknya memalukan – penarafan 1.5 bintang dengan kira-kira 200 ulasan).

Q: Adakah Pertukaran Kraken Selamat?

J: Kraken mempunyai banyak jalan untuk mendapatkan sokongan, langkah keselamatan lanjutan, dan protokol penyimpanan sejuk untuk mempertahankan cadangan. Mereka tidak diatur dan aman seperti beberapa pesaing, tetapi mereka tidak pernah mengalami kecurangan. Kraken selamat.

Q: Adakah Kraken Exchange Memerlukan Pengesahan?

J: Secara teknikal, tidak. Sekiranya anda hanya mahu melihat carta, anda baik-baik saja. Tetapi jika anda ingin berniaga, anda mesti mendapatkan pengesahan.

S: Apakah Yuran Perdagangan Margin Kraken?

J: Anda membayar yuran pembukaan dan rollover.01% atau.02% bergantung pada pasangan mata wang mana yang anda jual. Untuk senarai penuh, lihat halaman sokongan mengenai yuran perdagangan margin.

Ulasan Kraken | Adakah Pertukaran Bitcoin Ini Boleh Dipercayai?

Walaupun sentimen komuniti tinggi, prestasi perdagangan dan prestasi laman Kraken menjadi sasaran tiket sokongan, ranting Twitter, dan utas Reddit. Secara umum, laman web ini berusaha untuk mengatasi kenaikan populariti cryptocurrency. Pengguna di mana sahaja mengadu prestasi dan waktu henti kereta.

CryptoWithFries memenangi pertandingan nama pengguna.

CryptoWithFries memenangi pertandingan nama pengguna.

Google SERP menunjukkan semua orang membenci Kraken.

Google SERP menunjukkan semua orang membenci Kraken.

Perdagangan hancur, deposit kembali, pengeluaran hilang, sistem habis, letupan kabur di mana-mana — Kraken tidak mendapat banyak kawan.

Perdagangan hancur, deposit kembali, pengeluaran hilang, sistem habis, letupan kabur di mana-mana – pertukaran Kraken tidak mendapat banyak kawan.

Ini mendorong CEO Jesse Powell untuk secara terbuka meminta maaf. Janji penambahbaikan segera diikuti. Kraken mengumumkan kemas kini sistem utama pada akhir Disember 2017.

Ini mendorong CEO Jesse Powell untuk secara terbuka meminta maaf. Janji penambahbaikan segera diikuti. Kraken mengumumkan kemas kini sistem utama pada akhir Disember 2017.

Walau bagaimanapun, kemas kini tidak berjalan lancar. Daripada tidak beroperasi hanya beberapa jam, laman web ini hampir dua hari tidak berfungsi. Khabar angin Mt. Gox bergegas dari kedalaman pelanggaran web. Ketakutan itu kebanyakannya panik yang tidak semestinya. Kraken terlalu meremehkan berapa lama masa yang diperlukan, menimbulkan kekecohan pada Reddit.

Kelajuan Kraken nampaknya menjadi masalah besar Satu lagi negatif mengenai kelajuan Kraken

Walau bagaimanapun, pertukaran Kraken berjaya dengan perdagangan PERCUMA untuk semua pelanggannya yang setia dan meminta maaf atas serangan jantung yang menyebabkan semua orang. Coindesk memperincikan kejadian itu dengan baik pembundaran mereka.

Pada 31 Januari 2018, laman status laman web ini masih menunjukkan

Apa Kata Ulasan Kraken Positif

Masyarakat suka pertukaran Kraken (semasa ia berfungsi). Ia tidak dihargai seperti sebilangan pesaing, tetapi secara amnya, ia disukai. Ulasan positif tertumpu terutamanya pada 3 perkara:

 • periksa yuran Rendah
 • periksa pengeluaran yang rendah ke Eropah
 • semak kepercayaan Masyarakat

Berikut adalah beberapa contoh:

Contoh penilaian pertukaran Kraken

Inilah pautan ke utas Reddit di mana pengguna ingin mengetahui sama ada pertukaran Kraken boleh dipercayai. Tentukan sentimen masyarakat untuk diri sendiri.

Apa Kata Ulasan Kraken Negatif

Ulasan negatif tidak sukar dicari. Walaupun masyarakat umumnya menyukai Kraken, masih banyak yang terbakar.

Ulasan negatif hanya tertumpu pada prestasi sistem.

Morris_Dungpile melukis gambaran jelas mengenai pasukan pengekodan Kraken.

Dia juga bukan satu-satunya orang yang marah di web.

Dia juga bukan satu-satunya orang yang marah di web.

Sampah yang tidak dapat digunakan, tuhan yang mengerikan, dan kata F semuanya dalam satu coretan. Saya kagum, Kraken.

Sampah yang tidak dapat digunakan, tuhan yang mengerikan, dan kata F semuanya dalam satu coretan. Saya kagum, Kraken.

Keputusan: Pertukaran Kraken nampaknya pertukaran yang sangat baik ketika ia berfungsi. Struktur yuran yang hebat, akses ke fiat, pengeluaran cepat, dan banyak lagi datang bersama kepercayaan masyarakat yang tinggi. Tetapi sama ada sistem mereka akan berfungsi atau tidak masih perlu dilihat.

Cryptopositive | Suka dan tidak suka

Pertukaran Bitcoin, seperti orang yang menjalankannya, sangat kompleks. Kadang-kadang orang baik melakukan perkara buruk dan kadang-kadang pertukaran besar tidak mempunyai kekuatan untuk melayani pelanggan mereka. Kraken adalah salah satu pertukaran tersebut. Ia baik dan mengerikan, luar biasa dan mengerikan. Terdapat banyak suka dan tidak suka, jadi mari kita selesaikannya.

Suka

Bayaran

Pengeluaran adalah murah, terutamanya ke Eropah. Dan pengeluaran crypto mereka lebih kompetitif daripada kebanyakan. Jadual pembayaran jumlah pembuat mereka juga sangat mesra peniaga. Saya telah menggunakan banyak pertukaran pada masa saya, dan saya harus mengatakan bahawa pertukaran Kraken adalah salah satu yang terbaik untuk peniaga profesional.

Fiat

Ada baiknya kita mendapat akses ke mata wang paling umum di dunia. Ini menjadikan hidup lebih mudah dan memberikan kemungkinan perdagangan yang menguntungkan.

Amanah

Masyarakat mempunyai hubungan cinta / benci dengan Kraken. Seperti atlet yang mempunyai semua alat untuk menjadi hebat tetapi tidak membuat kerja. Terdapat kepercayaan yang tinggi untuk Kraken, tetapi mereka nampaknya tidak dapat bertindak bersama.

Kecairan

Platform Kraken biasanya merupakan salah satu pertukaran 5 atau 6 teratas dari segi jumlah 24 jam. Ia kini berada di tangga ke-8.

Tidak suka

Hai, tiada siapa yang sempurna (lihat di atas).

Persembahan

Kraken nampaknya tidak dapat melakukan pertukarannya sendiri tanpa masalah pepijat, waktu henti dan sokongan. Kami akan melihat apakah mereka membersihkannya.

Pilihan duit syiling

Dengan kira-kira 20 mata wang / syiling untuk dipilih, pilihan Kraken adalah terhad berbanding pesaing.

Tidak Mesra Pemula

Tahap pengesahan Kraken dan antara muka perdagangan yang mengelirukan tidak mesra pemula.

Penilaian Kajian Kraken Kami

Kraken adalah pertukaran cair yang menawarkan pengalaman perdagangan yang hebat ketika ia benar-benar berfungsi. Buku pesanan dengan jumlah tinggi, mata wang fiat, dan UX yang lancar semuanya bekerjasama untuk menjadikan perdagangan menyeronokkan dan menguntungkan. Dari alat perdagangan terperinci hingga perdagangan margin / pinjaman, pengguna memberi banyak cara untuk menjana wang. Dan mudah untuk mendapatkan wang dari laman web ini dengan murah (terutamanya untuk orang Eropah). Anda bahkan boleh terlibat dalam perdagangan kolam gelap.

Ia selamat, bersambung dengan baik dan telus. Berusaha dalam perniagaan 7 tahun menunjukkan kestabilannya.

Namun, ada banyak perkara yang tidak disukai. Positif ini hanya berlaku apabila laman web ini benar-benar berfungsi. Bersedia untuk memukul kepalan tangan anda di atas meja dengan marah lebih daripada beberapa kali. Godspeed, kawan saya.

Keputusan: Pertukaran Kraken adalah pertukaran yang baik untuk pedagang berpengalaman yang dapat memanfaatkan semua yang ditawarkannya, tetapi ia mempunyai pilihan duit syiling yang terhad (ia memang mempunyai fiat). Tidak mesra pemula. Ia mungkin tidak berfungsi. Saya akan meluangkan masa untuk memutuskan sama ada ia bertambah atau tidak sebelum berniaga.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me