OKEx Menambah Papan Dagangan dan Token DeFi Bersama Peningkatan Platform Baru

Kemas kini Mingguan OKEx memberikan gambaran umum mengenai promosi, peraduan, senarai dan perbincangan yang diatur setiap minggu

Minggu ini di OKEx, kami melaksanakan pelbagai pengoptimuman dan peningkatan di samping meningkatkan ruang DeFi dengan senarai baru. Kami juga memperkenalkan Papan Perdagangan DeFi minggu ini untuk membantu pengguna menjejaki token DeFi, kerana kami menyenaraikan sembilan yang baru: OM, BAND, JST, REN, RSR, YFI, wNXM, YFII dan TRB. Lebih-lebih lagi, pengoptimuman baru – seperti yang diselesaikan untuk fungsi pesanan berhenti – bertujuan untuk memudahkan pedagang mencari alat canggih untuk melaksanakan strategi perdagangan mereka.

Ciri Baru

Hentikan Pengoptimuman Pesanan

Kami menyelesaikan tiga pengoptimuman pesanan berhenti minggu ini – Pesanan OCO, Perintah Berhenti Posisi dan Pesanan Pemicu – memberi pengguna fleksibiliti tambahan untuk memenuhi tujuan perdagangan mereka. Ketiga pengoptimuman tersebut dijelaskan secara ringkas dalam infografik di bawah.

Lembaga Perdagangan DeFi

DeFi Trading Board adalah tambahan pada dashboard perdagangan dan mempamerkan token DeFi yang popular di pasaran spot, margin dan swap abadi. Papan dasarnya membolehkan pengguna menapis dan membandingkan token DeFi yang disenaraikan dengan cepat.

Peningkatan Testnet OKChain

OKChain Testnet V0.11.0 ada di sini, dan versi terbaru menyokong OpenDEX-Desktop v0.0.2 di samping memperkenalkan pemberitahuan push untuk nod tempatan.

Kini, pengguna testnet dapat menerima pemberitahuan mengenai berita pasaran, petunjuk analisis teknikal (seperti K-line) dan rekod transaksi. Pengguna boleh membaca laporan lengkap untuk lebih jelasnya.

Senarai Baru Minggu Ini

OKEx menyenaraikan sembilan token DeFi baru minggu ini – BAND, JST, REN, RSR, YFI, wNXM, YFII, TRB dan OM – dengan hadiah penyenaraian OM bernilai 200,000 token.

Protokol Jalur (BAND)

Band Protocol adalah oracle desentralisasi yang selamat dan berskala, berfungsi sebagai protokol Layer 2 pada blockchain awam.

HANYA (JST)

JUST adalah platform stablecoin terdesentralisasi yang beroperasi di blockchain TRON. Dengan meletakkan token JST, pengguna dapat memilih spesifikasi jaringan dan inisiatif tadbir urus, termasuk biaya kestabilan, kadar jaminan, aset yang dibenarkan untuk digunakan sebagai jaminan, dll..

REN (REN)

Ren Project adalah ekosistem untuk kecairan swasta dan boleh beroperasi dalam kewangan terdesentralisasi. Ini membolehkan pengguna memindahkan token dalam pengetahuan sifar, bertukar tanpa kepercayaan antara rantaian blok, dan berdagang di kolam gelap.

Hak Cadangan (RSR)

Reserve Rights (RSR) adalah token utiliti Reserve Protocol, platform stablecoin di Ethereum. Protokol Rizab merangkumi model dua token: token utiliti RSR dan RSV stablecoin, yang disokong oleh sekumpulan aset sebagai cagaran.

Yearn.finance (YFI)

Yearn.finance adalah platform kewangan terdesentralisasi yang bertujuan untuk membina produk berdasarkan penyediaan kecairan agregat, perdagangan leveraj, pembuatan pemasaran automatik, dan banyak lagi.

Nexus Mutual (wNXM)

Nexus Mutual menggunakan kekuatan Ethereum supaya orang dapat berkongsi risiko bersama tanpa memerlukan syarikat insurans. 

YFII (YFII)

YFII adalah pertahanan kewangan dengan model dan fungsi asas yang sama.

Teller (TRB)

Tellor adalah oracle yang mencipta sistem di mana pihak boleh meminta nilai titik data rantai dan penambang bersaing untuk menambahkan nilai ini ke bank data rantai, yang dapat diakses oleh semua kontrak pintar Ethereum.

Mantra DAO (OM)

Mantra DAO adalah platform DeFi yang dikendalikan oleh komuniti yang memfokuskan pada pengambilalihan, pinjaman dan pemerintahan. Ini mewujudkan ekosistem yang dikendalikan oleh masyarakat, telus dan terdesentralisasi untuk Web 3.0.

Untuk meraikan penyenaraian itu, kami bekerjasama dengan OM untuk menawarkan hadiah 200,000 OM. Untuk mengambil bahagian, baca butiran promosi di sini.

Promosi akan berlangsung sehingga 10:00 pagi UTC pada 1 September. Anda boleh mula berniaga OM sekarang atau ketahui lebih lanjut mengenai penyenaraian.

Polkadot: Perdagangan Margin, Simpanan, Pertukaran DOTUSDT

Perdagangan dan simpanan margin untuk perdagangan pertukaran berterusan DOT dan DOT / USDT secara rasmi disiarkan secara langsung di laman web dan API OKEx bermula dari jam 7:00 pagi UTC pada 25 Ogos..

Polkadot adalah protokol terlindung yang membolehkan rangkaian blockchain beroperasi bersama dengan lancar. Anda boleh mula menggunakan perdagangan margin DOT dan pertukaran berterusan atau ketahui lebih lanjut mengenai produk ini.

Peraduan yang lalu

Peraduan Perdagangan OKExElite Merakam Jumlah Jumlah Dagangan

Peraduan selama sebulan itu menarik minat memecahkan rekod, dengan 8,082 peserta membentuk 231 pasukan, menghasilkan jumlah perdagangan yang bernas $ 703,658,154.

Peningkatan Sistem

Pilihan OKEx dan perdagangan Swap menjalani penyelenggaraan sistem pada 25 Ogos.

OKEx di Acara

Acara Lalu: OKEx CELO Ask-Me-Apa-apa & Memberi

Pada 27 Ogos, Markus Franke dan Juldy dari pasukan cLabs di CELO telah bergabung dengan kami dalam kumpulan Telegram OKEx India untuk satu malam bertanyakan mengenai projek mereka.

Hadiah token CELO eksklusif kini sedang berlangsung sehingga jam 11:59 malam IST pada 28 Ogos.

Meja Bulat OKExDeFi 8

Dalam Meja Bulat OKEx DeFi 8, Ketua Pegawai Eksekutif kami, Jay Hao, bercakap dengan Stani Kulechov, pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Aave, dan menyelami komposisi DeFi dan inovasi pinjaman kripto.

Langgan kami saluran YouTube rasmi untuk episod penuh dan video lain dari siri Meja Bulat OKExDeFi kami.

Perbincangan OKEx: Pematangan Infrastruktur Dagangan Crypto 2020

Dalam sembang Fireside Rusia pertama kalinya pada 28 Ogos, pengurus pembangunan perniagaan kami, Nicko Dekarhanov, bercakap dengan Michael Alefirenko, pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Velvet Formula; Andrey Dronin, peneraju perdagangan di AMT Capital; dan Ivan Grigorev, pengarah pengembangan perniagaan di berlber Blanc, mengenai pengembangan infrastruktur perdagangan crypto.

Lihat video penuh di sini.

Acara Akan Datang: OKExDeFi AMA Series: Balancer (BAL)

Pada 28 Ogos, kami akan bercakap dengan Fernando Cervigni Martinelli, Ketua Pegawai Eksekutif dan pengasas bersama Balancer Labs, di kami. Sertailah kami dari 12:00 pm hingga 1:00 pm UTC untuk perbincangan langsung mengenai protokol ini untuk kecairan yang dapat diprogramkan.

Ikuti OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me