Crypto Market Daily (2.27) | $ 8500 sementara menjadi sokongan BTC yang berkesan, kenaikan semula mungkin berlaku jika purata bergerak 30 jam dapat ditembusi.

Kontrak berkekalan BTC:

Watak Tahap:1H-bearish

Ini adalah grafik 1 jam BTC, pasaran berubah menjadi menakutkan setelah jatuh $ 9000 semalam, dan hampir tidak ada pemulihan selepas setiap penggabungan jangka pendek, ini menunjukkan bahawa hanya sedikit pelabur yang membuka posisi panjang dan ini menyebabkan pemulihan lemah.

Jumlah penjualan yang semakin meningkat semalam memberi kita isyarat bahawa masih mengeluarkan sejumlah besar dana menguntungkan yang tidak ditutup, sasaran dana ini adalah untuk keluar dari posisi panjang yang dipegang oleh pelabur runcit kemudian menyerap kaunter. Ini akan menjadikan mereka mudah untuk mengawal pasaran secara maksimum. Alasan saya mengatakan ini adalah untuk mengingatkan pelabur untuk tidak mengejar masa sekarang kerana harganya mungkin melantun di sini kerana tahap sokongan turun sangat sukar, dulu merupakan titik bawah yang saya tandakan pada carta.

Pelabur boleh memasuki pasaran jika harga boleh naik dan memecah MA (30) pada hari atau esok, dan jika trend menyatukan dan tanpa penembusan, anda lebih baik menunggu, kerana mungkin untuk membuang lagi.

Watak Tahap:1D – penyatuan

Dari carta harian BTC, lebih jelas daripada setiap jam kerana kita dapati bahawa panggilan balik ini dari $ 10500 hampir mengambil sebahagian besar keuntungan yang dari awal sekitar $ 8200. Kaji sejarahnya, apabila trend membina bahagian bawah sekitar $ 6500, $ 8200 adalah bahagian bawah callback, oleh itu, harga akan mendapat sokongan di antara kawasan tersebut antara $ 8200 ~ $ 8450, memecahkan kawasan ini bermaksud tren besar berubah menjadi bearish, mudah dipecahkan ? Tidak, saya percaya itu tidak mudah kerana kita dapat mengalihkan pandangan ke jumlah yang saya pasarkan pada carta, jumlah pembelian berada di tahap tertinggi baru-baru ini kerana kawasan ini keluar dari begitu banyak kedudukan panjang, ini adalah kekuatan sokongan yang sukar dan jika bear tidak dapat meningkatkan jumlah penjualan ke tahap yang lebih tinggi, trend mungkin tidak mudah untuk memecahkan sokongan ini dalam jangka pendek atau bahkan jangka masa pertengahan.

Tahap rintangan dan sokongan:

Rintangan Jangka Pendek:$ 8850 Rintangan jangka sederhana:$ 9100

Sokongan Jangka Pendek:$ 8500 Sokongan jangka sederhana:$ 8200

Kontrak berkekalan ETH

Watak Tahap: 1H-bearish

Ini adalah carta 1 jam ETH, tren kembali pulih setelah menyentuh bahagian bawah kawasan perdagangan intensif yang sekitar $ 215 pada waktu pagi, ini dapat diramalkan kerana kawasan ini adalah tahap sokongan yang sukar dalam tempoh trend menaik ini, harga mendapat sokongan di sini bermaksud bahawa penurunan harga masih belum datang, dan saya percaya bahawa jika tempoh pembuangan ini adalah panggilan balik, corak penyatuan akan muncul dalam satu atau dua hari akan datang dan pemulihan akan berlaku, dan kita harus tahu bahawa jika MA (30) dapat Tidak boleh dipecahkan dalam jangka pendek, saya tidak mengesyorkan pelabur untuk masuk, pilihan yang lebih baik akan muncul jika harga dapat stabil pada MA (30) atau $ 230.

Trend jangka panjang masih akan meningkat sehingga $ 215 ditembusi.

Tahap rintangan dan sokongan:

Rintangan Jangka Pendek:$ 230 Rintangan jangka sederhana:$ 245

Sokongan Jangka Pendek:$ 215 Sokongan jangka sederhana:$ 200

Kontrak berkekalan XRP

Watak Tahap:1H-bearish

Kontrak abadi OKEx XRP: XRP juga berhenti jatuh setelah mendapat sokongan hampir $ 0.2240 yang merupakan garis leher dari bahagian bawah ganda pada akhir Januari, kawasan ini telah menjadi sokongan pasaran. Kekuatan pemulihan XRP sedikit lebih kuat daripada ETH dan BTC kerana ia telah mematahkan MA (30), tetapi pelabur harus perhatikan bahawa penembusan tidak ditentukan sebagai tahap yang lebih baik, lebih baik tunggu beberapa jam berikutnya untuk melihat apakah harga dapat masih stabil di atasnya, dan rintangan keras pertama adalah sekitar $ 0.2470.

Pada pendapat saya, hanya ada sedikit kemungkinan harga boleh mencecah $ 0.2470 dalam sehari kerana jumlah pembelian masih dalam tahap rendah, kejutan dalam jarak yang sempit akan berlaku dalam jangka pendek.

Tahap rintangan dan sokongan:

Rintangan Jangka Pendek: $ 0.2470 Rintangan Jangka Menengah: $ 0.2670

Sokongan Jangka Pendek: $0.2240 Sokongan jangka menengah:$0.2130

Penafian: Bahan ini tidak boleh dijadikan dasar untuk membuat keputusan pelaburan, atau juga ditafsirkan sebagai saranan untuk melakukan transaksi pelaburan. Berniaga aset digital melibatkan risiko yang besar dan boleh mengakibatkan kehilangan modal yang anda laburkan. Anda harus memastikan bahawa anda memahami sepenuhnya risiko yang terlibat dan mempertimbangkan tahap pengalaman, objektif pelaburan anda dan mendapatkan nasihat kewangan bebas jika perlu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me