Horizon Globex – Pandangan dalam Kedalaman Pemimpin Industri

Horizon Globex adalah tokenisasi gen seterusnya pelantar yang terus menjadi tajuk utama untuk pendekatan yang menguntungkan ke pasaran. Platform ini berfungsi sebagai “kedai sehenti” untuk perniagaan yang berminat untuk menawarkan token keselamatan. Pada masa ini, syarikat itu mempunyai hubungan strategik dengan pengawal selia di AS, EU, dan Asia. Kini, Horizon Globex akan memperluas ekosistem tokenasinya ke tahap baru setelah memperoleh beberapa perkongsian peringkat tinggi.

Apa yang ditawarkan oleh Horizon Globex

Platform Horizon Globex menawarkan kepada pelanggan kemampuan untuk menandakan hampir semua aset. Syarikat ini mempunyai empat produk utama pada masa ini. Masing-masing menawarkan keuntungan unik untuk perniagaan dan pelabur yang ingin memasuki pasaran token keselamatan. Dengan mempermudah proses STO, Horizon Globex menjadikan crowdfunding lebih mudah diakses oleh orang ramai.

Tokenetik

Salah satu produk utama Horizon Globex adalah Tokenetics. Sistem Tokenetics berfungsi di sekitar tiga ciri utama. Pertama, perniagaan dapat mengumpulkan modal pelaburan tanpa infrastruktur IT melalui platform. Strategi ini menurunkan bar masuk untuk perniagaan yang berminat dalam strategi crowdfunding berasaskan blockchain.

Pada masa ini, proses STO menghendaki perniagaan memperoleh maklumat latar belakang dari sistem pengesahan pihak ketiga dan panduan undang-undang. Kedua-dua syarat ini sangat meningkatkan kos ketika mengadakan STO. Yang penting, penghapusan kos ini dapat meningkatkan penyertaan di pasaran.

Horizon Globex melalui Twitter

Horizon Globex melalui Twitter

Pematuhan

Kedua, Tokenetics menggabungkan gabungan peniaga-peniaga dan ejen pemindahan. Strategi ini melindungi pelabur dan memastikan bahawa semua token tetap patuh. Pada masa lalu, kebimbangan pematuhan melanda pasaran. Terutama ketika membincangkan perdagangan token keselamatan di platform perdagangan sekunder.

Berniaga

Rukun ketiga untuk Tokenetics adalah platform perdagangannya yang berdolarisasi. Pertukaran token keselamatan dalaman ini mengkhusus dalam perdagangan pasca penerbitan. Terutamanya, kecairan terus menjadi perhatian utama dalam sektor token keselamatan. Oleh itu, pelabur ingin mengetahui bahawa token keselamatan yang mereka laburkan dapat berdagang dengan cara yang mematuhi. Pertukaran ini memberikan jaminan kepada para pelabur tanpa harus meninggalkan ekosistem tokenisasi Globex.

CustodyWare

Selain daripada strategi teknikal Horizon Globex, syarikat ini mengusahakan beberapa perkongsian untuk mengembangkan aspirasinya. Pada Januari 2019, firma itu ditandatangani perjanjian pelesenan dengan V Stock Transfer LLC (Vstock). Perjanjian tersebut memberi Vstock akses ke perisian proprietari Horizon Globex yang dikenali sebagai CustodyWare.

Sebagai sebahagian daripada perjanjian, Vstock menjadi ejen pemindahan sekuriti berlesen dan berdaftar. CustodyWare menyokong semua tawaran berdaftar dan dikecualikan pendaftaran ERC-20. Perisian ini mempunyai mekanisme kawalan pematuhan KYC bersepadu. Mekanisme ini mematuhi Peraturan SEC 506 © mengenai hak penjagaan token pasca STO.

KYCware oleh Globex Goes Live

Juga minggu ini, Horizon Globex mengeluarkan tokenisasi terbarunya perisian tambahan. Sistem ini dipanggil KYCware dan potensi yang dibawanya ke pasaran tidak dapat dinafikan. Sistem baru ini membolehkan para pelabur dan penerbit sekuriti yang diperagakan untuk melancarkan proses pengesahan. Sekuriti digital, seperti sekuriti tradisional, memerlukan pematuhan KYC (Kenali Pelanggan Anda) dan AML (Anti Pengubahan Wang Haram). Sebelum ini, syarat ini melambatkan kemampuan pelabur untuk mengambil bahagian dalam STO. Sederhananya, KYC menyangkal kemampuan syarikat yang terhalang untuk menerima pelabur.

KYCWare menghilangkan kebimbangan ini melalui gabungan antara ciri-ciri. Penerbit token menerima aplikasi onboarding berlabel putih yang disesuaikan untuk memenuhi keperluan sekuriti khusus pelanggan. Aplikasi ini secara automatik menyesuaikan diri dengan kehendak bidang kuasa dan peraturan wilayah. Pengguna memasukkan data mereka dalam sistem pengesahan ID, dokumen, dan pengenalan lanjutan.

Privasi

Mengagumkan, aplikasi ini mempunyai pengaturcaraan pengenalan pelanggan yang lengkap sesuai dengan US Patriot Act seksyen 326. Semua rekod dilindungi di luar talian, dan juga disimpan dalam cache automatik yang tamat tempoh. Terutama, Horizon Globex menyatakan bahawa ia tidak akan mengeluarkan maklumat ini kepada pihak ketiga. Di atas ciri-ciri ini, keseluruhan prosedur diberi cap waktu ke blockchain dengan tanda tangan digital yang lengkap dengan jaminan anti-gangguan.

Membincangkan kesan KYCWare di pasaran, Ketua Pegawai Eksekutif Globex, Brian Collins, menerangkan bagaimana platform ini membolehkan penerbit token untuk mengesahkan pelabur mereka tanpa menggunakan pihak ketiga. Strategi ini penting apabila anda menganggap bahawa badan pengawal selia seperti SEC menganggap penerbit token bertanggungjawab untuk tugas-tugas ini. Aplikasi KYCWare kini tersedia untuk kedua-dua sistem operasi Apple dan Android.

Globex Rakan Kongsi dengan STOcheck

Globex kembali menaikkan kening di seluruh komuniti kripto minggu ini setelah mengumumkan perkongsian strategik dengan laman penyenaraian STO yang sangat popular STOCheck. STOCheck adalah salah satu laman penyenaraian STO terbesar di pasaran. Pelabur boleh pergi ke platform ini untuk menerima maklumat terkini mengenai STO semasa. Maklumat ini merangkumi profil syarikat yang mendalam seperti lokasi perniagaan, eksekutif, dan pendapatan.

Yang penting, perkongsian tersebut menempatkan Globex dalam kedudukan yang kuat dalam sektor ini untuk menawarkan produk dan perkhidmatannya kepada masyarakat. Secara teori, setiap STO yang disenaraikan di STOCheck adalah pelanggan berpotensi untuk Globex. Di sini, syarikat mendapat akses kepada STO terkini sebelum pasaran. Memandangkan fleksibiliti platform Globex, anda semestinya menjangkakan jumlah pelanggan yang banyak dari pendekatan ini.

Horizon Globex – Profil Syarikat

Pejabat utama Horizon Globex terletak di Lembah Crypto yang terkenal di Switzerland. Firma itu memasuki pasaran pada tahun 2010 sebagai platform tokenisasi persendirian yang mengkhususkan diri dalam perisian token keselamatan ERC-20. Pada masa ini, syarikat itu menyenaraikan kurang daripada lima puluh pekerja. Pada bulan Januari tahun ini, Globex melantik Mark Elenowitz sebagai Presiden syarikat baru.

Pada bulan Februari, Globex sekali lagi menjadi tajuk utama untuk pilihan kakitangannya setelah syarikat itu diumumkan bahawa bekas Ketua Pegawai Eksekutif Overstock, Mitch Edwards akan menyertai pasukan. Seperti yang anda jangkakan, Edwards bukanlah orang asing bagi sektor blockchain. Edward’s sangat penting semasa pengembangan blockchain Overstocks baru-baru ini yang disebut tZERO. Selain waktunya di Overstock, dia juga merupakan CFO Chia Network Inc..

Horizon Baru

Horizon Globex nampaknya telah menemui niche mereka di pasaran. Dengan sekuriti token yang berkembang, lebih banyak perniagaan akan mencari penyelesaian perisian Globex untuk mempermudah kempen crowdfunding mereka. Syarikat ini mempunyai pengalaman dan pasukan untuk menjadi salah satu pemain terkemuka dalam sektor token keselamatan dalam beberapa bulan akan datang. Anda semestinya melihat Horizon Globex terus menjadi tajuk utama strategi perniagaannya yang cerdas dan penyelesaian perisiannya yang unik.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me