Tempat Terbaik Untuk Membeli Ripple Pada 2020

Daripada cryptocurrency teratas berdasarkan cap pasaran, salah satu yang paling diperdebatkan ialah XRP. Token crypto yang menyokong protokol pembayaran Ripple seolah-olah menarik sama ada beruang atau lembu, dengan sangat sedikit di antara. Walaupun ada yang menyatakan kebimbangan mengenai pemusatan rangkaian Ripple dan utiliti XRP sebagai tanda, yang lain sangat gembira dengan perkongsian perbankan yang mereka dapat capai.

Bercakap dengan tegas dengan nombor, XRP menjadi tajuk utama pada bulan September ketika, setelah jatuh serendah US $ 0.26, ia meningkat lebih dari dua kali ganda dalam masa hanya seminggu. Ia menyaksikan kenaikan yang lebih ketara dalam jangkaan akhir 2017, dalam masa kurang dari sebulan dari bawah 25 sen ke paras tertinggi sepanjang masa $ 3.75.

Apa pun pendirian anda mengenai Ripple dan XRP, ini menunjukkan kemampuan untuk membuat pelabur memperoleh keuntungan yang signifikan dalam jangka masa yang sedikit. Panduan ini akan memberitahu anda tempat terbaik untuk mendapatkan token XRP, jadi anda tidak akan kehilangan lonjakan seterusnya.

Dompet XRP

Langkah pertama adalah memastikan anda mempunyai dompet yang mampu menyimpan token XRP. Anda boleh menyimpan duit syiling anda di dompet pertukaran. Tetapi melakukannya adalah berisiko, kerana anda tidak mempunyai kawalan penuh terhadap token anda, dan berada di bawah belas kasihan langkah-langkah keselamatan pertukaran.

Dompet perkakasan, walaupun mahal berbanding versi perisian, adalah antara pilihan paling selamat dan selamat. The Lejar Nano S telah lama menjadi peneraju dalam kategori ini dan menawarkan sokongan untuk XRP. The Dompet Model T Trezor, Buku besar pesaing terbesar, tidak hanya belum.

lejar nano s

The Dompet roti bakar adalah alternatif yang popular, tersedia untuk Windows, Mac, Android, dan iOS. The Toast adalah dompet sumber terbuka yang dibuat untuk XRP, yang menawarkan pengalaman sederhana dan tanpa embel-embel, tetapi mengekalkan keselamatan yang diperlukan untuk dompet crypto.

Exarpy adalah pilihan lain. Dompet berasaskan web, Exarpy dapat diakses dari mana saja. Dibuat khusus untuk berinteraksi dengan rangkaian Ripple, ini boleh menjadi pilihan yang baik jika anda mengharapkan untuk melakukan transaksi XRP dengan kerap. Ia melibatkan sedikit bayaran untuk setiap transaksi.

Setelah memilih dompet, sudah tiba masanya untuk membeli XRP! Mari lihat tempat terbaik di luar sana sekarang …

Changelly

changelly xrp

Changelly adalah pertukaran kripto yang sangat sederhana, yang membolehkan pengguna menukar antara pelbagai mata wang.

Diakui ada banyak pilihan yang lebih baik – lebih kuat, lebih selamat – jika anda hanya mahu berniaga. Tetapi nilai terbesar Changelly adalah menyediakan gerbang Fiat, melalui kerjasama dengan pemproses pembayaran Simplex. Ini membolehkan anda membeli beberapa mata wang dengan kad kredit, termasuk BTC, BCH, ETH, LTC, dan XRP.

Keupayaan membayar dengan USD atau EUR menjadikan Changelly sebagai pilihan yang baik bagi mereka yang ingin membeli cryptocurrency pertama mereka. Pengguna kemudian boleh mengirim duit syiling ke bursa yang lebih besar apabila mereka sudah bersedia untuk memulakan perdagangan.

Coinmama

coinmama xrp

Tidak seperti Changelly, Coinmama bukan pertukaran, tetapi semata-mata tempat orang membeli cryptocurrency. Pada ketika ini, orang di 188 negara dapat membeli satu daripada lapan syiling dengan kad kredit atau debit. Bersama dengan XRP, Coinmama kini menawarkan BTC, ETH, BCH, LTC, ADA, QTUM dan ETC.

Untuk menggunakan Coinmama, anda perlu melalui proses pendaftaran dan pengesahan, yang cepat dan mudah bagi kebanyakan orang. Kemudian, untuk membuat pembelian, yang anda perlukan hanyalah kad kredit / debit dan alamat dompet untuk duit syiling yang anda beli. Cara yang tidak menyakitkan bagi mereka yang ingin melabur lebih banyak dalam crypto.

Kraken

kraken xrp

Kraken adalah pertukaran peringkat tinggi, menghasilkan puluhan juta jumlah perdagangan setiap hari. Mereka menawarkan pasangan perdagangan untuk sebahagian besar 10-15 cryptocurrency teratas, dan dengan pilihan deposit bank untuk USD, EUR, JPY, dan CAD, Kraken membolehkan pengguna melaburkan wang baru ke dalam crypto dengan sangat mudah.

Kraken tidak menawarkan deposit kredit, debit atau PayPal, hanya pindahan wang, jadi tidak sesuai untuk peniaga di mana-mana sahaja di dunia. Namun, jika anda berada di wilayah yang disokong, Kraken adalah salah satu cara paling selamat dan paling dipercayai untuk mula melabur dan berdagang XRP.

Binance

binari xrp

Tidak seperti entri lain dalam senarai ini, Binance tidak mempunyai pilihan deposit Fiat. Ini bermaksud anda perlu memiliki Bitcoin, Ethereum atau mata wang lain sebelum anda dapat melakukan sebarang perdagangan. Sekiranya ini bukan masalah, Binance mungkin merupakan pertukaran terbaik yang boleh anda gunakan hari ini.

Sebagai pertukaran terbesar di dunia, Binance menawarkan beberapa tahap keselamatan dan sokongan tertinggi di sekitar. Mereka juga mempunyai hampir semua mata wang yang perlu diketahui untuk tersedia dan akan menghapus atau menggantung mata wang yang menunjukkan bendera merah. Binance terbukti popular di kalangan pengguna XRP juga 23.3% daripada jumlah dagangan XRP sejak 30 hari yang lalu (paling banyak pertukaran).

Anda boleh melihat panduan kami tentang cara membeli token XRP dari Binance, di sini.

Bitfinex

bitfinex

Dilancarkan pada tahun 2012, Bitfinex adalah salah satu pertukaran crypto tertua di sekitar dan kekal sebagai salah satu pertukaran volume tertinggi dalam bidang crypto hari ini. Menawarkan sejumlah besar pasangan perdagangan dan membolehkan pengguna membeli banyak syiling dengan USD, EUR, GBP atau JPY – termasuk XRP.

Bitfinex tidak sesuai untuk peniaga pemula, kerana mereka memerlukan baki akaun minimum yang signifikan, serta bayaran yang dikenakan untuk tidak aktif. Tetapi ia adalah salah satu peneraju pasaran bagi peniaga profesional atau peniaga yang ingin melakukan pembelian yang besar. Semasa menulis ini, Bitfinex telah melihat lebih dari $ 1.2 bilion dalam perdagangan USD / XRP dalam 30 hari – sebahagian besar pertukaran.

Pangkalan Wang Syiling

Coinbase, salah satu pertukaran terbesar dan paling popular di dunia, diumumkan pada Februari 2018 bahawa ia membolehkan pengguna membeli XRP menggunakan platform Coinbase.com. Pada masa yang sama, beberapa minggu kemudian, Coinbase Pro menambahkan sokongan kepada XRP juga. 

Dengan menggunakan platform ini, pengguna akan memperoleh aset digital terbesar ketiga di pasaran dari segi permodalan pasaran. Terdapat tiga pasangan perdagangan yang berbeza untuk memperdagangkan XRP di Coinbase, termasuk XRP / USD, XRP / EUR dan XRP / BTC. Jumlah dagangan XRP di Coinbase hampir 2.85% menurut data yang diberikan oleh CoinMarketCap. 

Coinbase adalah platform cryptocurrency yang sangat mesra pengguna yang membolehkan individu dan pelabur mempunyai akses ke aset digital melalui akaun bank, PayPal, kad kredit dan penyelesaian lain. Ini sangat positif kerana banyak individu dapat memperoleh mata wang maya dengan cara yang cepat dan mudah. 

Pertukaran mata wang digital ini tidak pernah mengalami hack atau serangan yang mengakibatkan kehilangan cryptocurrency dari pengguna. Oleh itu, individu bukan sahaja mempunyai kemungkinan untuk membeli XRP dengan cara yang mudah, tetapi mereka juga akan memastikan dana mereka selamat. 

Mata wang fiat yang diterima oleh platform cryptocurrency merangkumi dolar A.S., euro dan pound Britain.

Ingin mengetahui lebih lanjut?

Anda boleh membaca artikel ramalan harga Ripple penuh kami dan melihat apa yang diperlukan Ripple XRP mencecah $ 5 dalam perincian penuh kami. Anda juga dapat melihat berita terkini melalui carian laman web di Ripple.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me