Syarikat Nu + – Kelestarian dengan Coklat dan Pokok

Tidak setiap STO perlu berkisar pada tokenisasi satu bilion dolar. Salah satu tarikan ke arah sektor sekuriti digital adalah kemampuan untuk membuka peluang penjanaan modal untuk syarikat dari pelbagai saiz. Seorang pemula muda telah mengenali potensi keuntungan yang dapat mereka alami dengan beralih kepada cara baru untuk mengumpulkan modal.

Syarikat Nu +, sebuah syarikat Jerman dengan fokus pada amalan makanan sihat dan lestari, telah mengumumkan niat mereka untuk mengumpulkan dana melalui platform tokenisasi, NeuFund. Syarikat ini pakar dalam bar coklat mereka, yang mempunyai ciri-ciri unik.

Walaupun perincian penuh kenaikan yang mereka jangkakan belum diberitahu, syarikat telah menyediakan gelanggang untuk mereka yang berminat untuk meneliti.

Oleh kerana acara penjanaan modal ini disusun sebagai tawaran token keselamatan di Liechtenstein, kemungkinan langkah pematuhan ketat akan dilaksanakan. Ini bermaksud akses kepada pelabur bertauliah sahaja, bersama dengan AML khas & Amalan KYC – walaupun, seperti yang dinyatakan, penataan acara belum dapat disahkan.

Blockchain

Sebahagian besar daya tarikan di sebalik syarikat seperti The Nu + Company, adalah ideologi yang mendorong mereka. Fakta ini tidak jarang berlaku di banyak syarikat yang telah mencari faedah dari blockchain. Oleh kerana teknologi ini mempunyai kemampuan untuk memberikan kemudahan akses ke modal – sambil meningkatkan tahap kecekapan baru dalam banyak operasi syarikat – tokenisasi melalui Neufund adalah tepat di lorong Syarikat Nu +.

Contoh lain syarikat yang menggunakan blockchain, untuk mencapai tujuan mereka untuk memperbaiki kesan kita di bumi, adalah Almond. Permulaan yang berpusat di London ini telah mengembangkan aplikasi intuitif, yang dirancang untuk mendorong kebiasaan pembelian yang berterusan. Sama seperti Syarikat Nu +, Almond akan menanam pokok untuk mengimbangi jejak karbon, berdasarkan aktiviti pengguna. Pastikan untuk membaca artikel berikut untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana Almond bermaksud mempengaruhi perubahan.

Almond – Jadilah Perubahan yang Diperlukan Bumi

Siri Temu ramah – Oliver Bolton, Ketua Pegawai Eksekutif Almond Impact

Coklat Mementingkan Kesihatan

Syarikat Nu + telah mengembangkan pelbagai bar coklat sehingga kini. Produk-produk ini dirancang dengan mempertimbangkan kesihatan, persekitaran dan tubuh manusia. Mereka vegan, kaya nutrien, dan dikatakan mengandungi 65% lebih sedikit gula daripada bar coklat tradisional.

Pada masa ini, Syarikat Nu + mempunyai barisan produk dengan tiga produk unggulan.

  • nucao
  • nucao putih
  • nupro
  • Kecil di permukaan, perubahan besar di bawahnya

Sehingga kini, produk ini telah terjual lebih dari 1.5 juta, menghasilkan pendapatan lebih dari € 2 juta tahun lalu.

Pakej Lengkap

Syarikat Nu + lebih daripada sekadar produk mereka. Walaupun coklat mereka dirancang dengan mempertimbangkan kesihatan dan kelestarian, pasukan itu tidak berhenti di situ. Apa gunanya mengembangkan produk seperti itu, hanya untuk membungkus coklat dengan cara tradisional?, Iaitu. plastik.

Ini menyebabkan pasukan ini baru-baru ini membuat perjanjian dengan syarikat bernama Futamura. Dengan berbuat demikian, Syarikat Nu + akan menggunakan produk Futamura yang disebut ‘NatureFlex’. Ini adalah bentuk pembungkusan baru, yang berpotensi untuk menggantikan plastik. Berikut adalah beberapa ciri utama yang ditawarkan oleh NatureFlex.

  • Boleh ditutup dengan panas
  • Boleh diperbaharui
  • Kompos

Menanam pokok

Ideologi yang disebutkan di atas, yang mendorong Syarikat Nu +, bukan hanya untuk persembahan. Pasukan di sebalik projek ini berhasrat sepenuhnya untuk bertindak berdasarkan idea keberlanjutan mereka. Ini sangat jelas dalam janji mereka untuk melakukan peranan mereka dalam membangun kembali hutan di negara kepulauan Madagascar.

Janji, bagi pihak Syarikat Nu +, adalah untuk setiap bar yang dijual, syarikat akan membiayai penanaman satu pokok. Lebih khusus lagi, mereka akan menanam pokok bakau – yang terkenal dengan kemampuan mereka untuk menggunakan CO2 yang tinggi.

Madagascar tidak seperti tempat lain di Bumi, dan telah memikat manusia selama beberapa dekad, kerana hidupan liar yang unik yang terdapat di dalam hutannya. Malangnya, dipercayai bahawa kira-kira 97% hutan kering di negara ini telah dihancurkan – terutamanya disebabkan oleh aktiviti manusia. Bagi mereka yang melanggan Netflix, sebuah produksi asli dihasilkan dengan tajuk ‘Planet Kami’. Terdapat episod yang menerangkan dalam siri ini, membincangkan skop isu ini, yang terus merebak Madagascar.

Pasukan 

Walaupun pasukan di The Nu + Company berjumlah lebih dari 40, termasuk penasihat, visi trio pendiri yang menjadikan syarikat itu tidak dapat dilupakan.

Setiap individu ini mempunyai gelaran dalam Kejuruteraan Industri – profesion yang biasanya berdasarkan pada memaksimumkan kecekapan sistem dan produk. Ini adalah sesuatu yang harus memberi khidmat kepada pasukan dengan baik, kerana permulaan ini nampaknya benar-benar turun padang.

Melihat Anda

Syarikat Nu + berada dalam kedudukan yang beruntung untuk mengikuti satu lagi kempen baru-baru ini yang berjaya, yang dihoskan melalui Neufund. GreyP adalah syarikat teknologi Kroasia, yang akan mengubah sektor mobiliti, dengan kemasukan ‘ciri pintar’. Mereka juga mengadakan STO mereka di Liechtenstein, seperti STO akan datang yang dibincangkan di sini hari ini. Proses dan pengalaman mereka harus bertindak sebagai cetak biru kasar, bergerak maju, untuk The Nu + Company, kerana mereka berusaha untuk mereplikasi kejayaan GreyP.

Skor GreyP dengan NeuFund STO – Black One Entertainment on Deck

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me