Syarikat Pembaikan Kredit Terbaik

Skor kredit rendah? Kelewatan, kebankrapan atau tanda negatif lain pada laporan kredit anda yang lalu? Ini adalah masalah yang dihadapi oleh banyak orang Amerika dan tidak tahu apa yang harus dilakukan. Namun, jika anda tahu di mana mencarinya dengan pergi ke salah satu syarikat pembaikan kredit terbaik di negara ini, anda boleh menyelesaikan masalah anda dan melepaskan diri tanpa cedera. Berikut adalah 7 syarikat pembaikan kredit terbaik mutlak yang dapat saya temui untuk menjadikan anda tidak terikat.

1. Kelebihan Kredit

Kelebihan Kredit dirancang untuk memanfaatkan Artificial Intelligence dan merupakan salah satu pilihan pembaikan kredit yang paling canggih di Amerika Syarikat. Oleh itu, mereka boleh menjadi sangat mudah dan senang bagi orang moden untuk bekerjasama dan membantu mengurus skor kredit anda. Dalam perniagaan selama lebih dari 10 tahun, The Credit Pros dapat membantu anda memperbaiki kredit dan menguruskannya. Walaupun mereka lebih muda daripada beberapa agensi lain dalam senarai ini, mereka mempunyai lebih dari 100, 000 pengguna dan mempunyai penilaian A + dengan BBB yang kami rasa sangat mengagumkan.

Semasa mendaftar, anda akan memberi mereka akses ke laporan kredit anda. Dari sana, Pro Kredit akan meminta pakar menganalisis apa yang dapat mereka lakukan untuk anda dan mula bekerja untuk anda. Terbaik dari semua Pemantauan Kredit termasuk di Tanpa Caj Tambahan yang dapat membantu anda mengesan potensi kecurian identiti.

2. Credit Saint

Walaupun sebahagian besar senarai syarikat pembaikan kredit teratas di Amerika ini tidak disusun mengikut pangkat, kerana banyak bergantung pada pilihan anda, Credit Saint adalah pemenang jelas syarikat pembaikan kredit terbaik. Atas sebab ini, kami meletakkannya sebagai nombor satu. Credit Saint, menurut Better Business Bureau, adalah syarikat A + yang telah menjalankan perniagaan selama lebih dari satu dekad. Dalam tempoh itu, mereka telah menolong ribuan dan ribuan orang seperti anda.

Credit Saint akan memulakan anda dengan bertemu dengan anda dan membincangkan keadaan kredit anda secara percuma. Mereka bahkan akan memberi anda contoh apa yang berpotensi dilakukan dan senario terbaik untuk kredit anda jika anda menyewa mereka. Setelah anda mengenal pasti bidang yang menjadi perhatian mereka, Credit Saint akan menyerang setiap masalah dengan menghantar cabaran kepada tiga biro kredit utama di Amerika Syarikat.

Credit Saint adalah salah satu syarikat pembaikan yang paling agresif di luar sana, yang bagus, tetapi tidak semua orang perlu membayar anjing serangan penuh. Itulah sebabnya Credit Saint menawarkan beberapa pakej berdasarkan apa yang anda perlukan untuk mendapatkan keuntungan sepenuhnya.

3. Undang-undang Lexington

Undang-undang Lexington adalah firma undang-undang yang mengkhususkan diri dalam perkhidmatan seperti pembaikan kredit. Mereka dapat membantu anda sekiranya anda telah bercerai, pencurian identiti, dll. Yang telah mempengaruhi laporan kredit anda. Sangat menggembirakan bahawa ini adalah firma undang-undang yang sebenarnya dengan pengacara pakar dan paralegal yang bekerja untuk anda dan ini pasti membantu bahawa mereka telah berniaga sejak 1991.

Seperti Credit Saint, Lexington Law mempunyai tiga rancangan perkhidmatan yang berbeza dengan pelbagai harga yang berpatutan. Setiap rancangan dapat membantu anda memperbaiki skor kredit anda, sementara rancangan yang lebih mahal juga akan merangkumi ciri tambahan seperti penjejak skor FICO. Lexington Law tidak hanya akan mengirimkan pertikaian khusus atas nama Anda, tetapi juga dapat menantang pertanyaan keras yang dapat merugikan anda. Tidak kira rancangan mana yang anda pilih, anda akan mempunyai papan pemuka dalam talian dengan semua maklumat yang anda perlukan di hujung jari anda.

4. Pembaikan Kredit Sky Blue

Pembaikan Kredit Sky Blue adalah satu lagi agensi pembaikan kredit yang hebat. Mereka melakukan kerja yang hebat untuk membantu meningkatkan skor anda dan menghilangkan tanda buruk pada laporan kredit anda. Daripada semua syarikat dalam senarai ini, Sky Blue dapat memberikan nilai terbaik, bergantung pada keadaan anda.

Ke arah yang bertentangan dengan Credit Saint, Sky Blue mempunyai satu perkhidmatan dan mengenakan harga tetap bulanan sederhana. Dengan harga di bawah $ 80 sebulan, Sky Blue mempunyai salah satu harga terbaik di luar sana dan akan berjuang untuk anda. Sekiranya dalam masa 90 hari, anda belum mendapat faedah, anda boleh mendapatkan wang anda kembali, dengan jaminan wang dikembalikan. Selepas anda mendaftar, Sky Blue akan menganalisis laporan kredit anda dan mengetahui apa yang boleh diperbaiki. Mereka kemudian akan cuba mempertikaikan item dalam laporan anda dengan proses tersuai dan bahkan akan mengubah semula item negatif jika perlu. Sky Blue juga akan memeriksa untuk memastikan hutang yang anda ingkar tidak melanggar riba atau undang-undang batasan.

5. Orang Kredit

Orang Kredit telah berniaga lebih dari 15 tahun dan menganggarkan bahawa mereka dapat menolong orang dengan kredit buruk sebanyak 53 hingga 187 mata. Mereka telah disemak dengan baik di tempat-tempat seperti Smart Money dan Wall Street Journal. Orang nampaknya sangat menyukai perkhidmatan mereka, yang mereka tawarkan dalam rancangan 6 bulan dan gaji bulanan semasa anda pergi. Fleksibiliti ini boleh menjadi sangat baik bagi orang yang tidak pasti berapa banyak pertolongan yang sangat mereka perlukan. Mereka juga menawarkan percubaan selama seminggu dengan hanya $ 19 dan jaminan wang dikembalikan selama 60 hari.

Dengan pengalaman hebat, Orang Kredit dapat melihat beberapa hasil yang luar biasa. Menurut laman web mereka, mereka telah mendapat lebih dari 71% pengguna mereka telah mendapat persetujuan untuk gadai janji dan lebih dari 78% telah mendapat persetujuan untuk pinjaman kenderaan. Setelah bergabung, rata-rata pelanggan mereka dapat melihat peningkatan skor kredit mereka sebanyak 32%.

6. Pembaikan Kredit Piramid

Pembaikan Kredit Piramid telah berniaga sejak 2011 dan berkembang pesat sejak itu. Pada masa ini, perniagaan yang berpusat di New York mempunyai lebih daripada 270 ahli sepenuh masa dan lebih daripada 8,000 orang dalam pasukan sokongan. Oleh itu, anda boleh mengharapkan perkhidmatan pelanggan yang hebat dari Pembaikan Kredit Piramid.

Pyramid Credit Repair mempunyai beberapa rancangan berdasarkan keperluan anda, masing-masing mempunyai faedah besar, termasuk perlindungan 24/7. Satu faedah unik ialah mereka menawarkan pelan insurans $ 25,000 sekiranya berlaku kecurian identiti. Selain itu, mereka mempunyai perkhidmatan seperti pemantauan web gelap.

Selain itu, walaupun rancangan mereka sudah berpatutan, banyak guru, veteran, atau pasangan dapat potongan harga tambahan. Menurut Trustpilot, Pyramid Credit Repair mempunyai penilaian 4.8 daripada 5 bintang. Sangat sesuai untuk sesiapa sahaja yang memerlukan set ciri lengkap dan sokongan hebat

7. Perkhidmatan Kredit Ovation

Akhirnya, kami telah sampai di Perkhidmatan Kredit Ovation, yang dengan jujur ​​berhak mendapat penghormatan untuk beberapa pekerjaan yang mereka lakukan. Mereka telah menolong lebih dari 120,000 orang, yang jumlahnya banyak. Mereka mempunyai pilihan yang menjimatkan dan dapat mengagumkan kredit anda.

Seperti Credit Saint, Ovation Credit Services akan memberi anda konsultasi awal secara percuma, oleh itu, tidak ada salahnya menghubungi mereka dan mencubanya. Sekiranya anda memutuskan untuk meneruskannya, penasihat anda akan membantu anda melalui setiap langkah proses, termasuk menulis surat muhibah, perselisihan, dan menentang pembayaran lewat. Menurut Ovation, kira-kira 1 dari 5 orang Amerika mempunyai maklumat yang tidak tepat mengenai laporan kredit mereka, jadi mereka diharapkan dapat membantu memperbaiki kredit buruk anda hari ini.

Tawaran harga berpatutan dengan satu rancangan mereka bermula di bawah $ 90 pada bulan pertama dan di bawah $ 80 setiap bulan selepas itu. Menurut Better Business Bureau, Ovation adalah syarikat A + dan menurut Trustpilot, mereka mempunyai penilaian 4.3 dari 5 bintang.

Ringkasan

Kredit buruk boleh menyebabkan pelbagai masalah dalam kehidupan seseorang dan menjadi perbelanjaan yang besar. Ini mungkin disebabkan oleh minat yang lebih tinggi untuk sebarang gadai janji, pinjaman, atau kad kredit atau kerana majikan dan pangsapuri sering menjalankan pemeriksaan kredit semasa proses permohonan. Semoga orang berfikir bahawa mereka harus hidup dengan kesalahan masa lalu dan kredit buruk mereka, ketika mereka benar-benar tidak. Hubungi agensi pembaikan kredit untuk mendapatkan jalan yang betul, hari ini.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me