Ulasan CryptoHopper: Panduan Pengguna Bot Perdagangan Crypto Bitcoin

CryptoHopper adalah bot perdagangan bitcoin yang secara automatik membeli dan menjual cryptocurrency bagi pihak anda. Adakah CryptoHopper sebenarnya? Atau adakah ini satu lagi penipuan bitcoin yang berlebihan? Ketahui hari ini dalam ulasan kami.

Apa itu CryptoHopper?

CryptoHopper adalah robot perdagangan cryptocurrency yang menjanjikan untuk mempermudah pengalaman perdagangan crypto anda. Dengan melanggan CryptoHopper hari ini, pedagang dari semua peringkat pengalaman dapat meminimumkan risiko dan memaksimumkan keuntungan – sekurang-kurangnya, itulah tuntutan yang dibuat oleh CryptoHopper.  apa-adalah-cryptohopper Pembuat CryptoHopper berhati-hati untuk mengatakan bahawa program mereka tidak menjamin keuntungan. Sebaliknya, robot hanya membuat perdagangan berdasarkan rangkaian algoritma. Algoritma tersebut melihat isyarat luaran, kemudian membeli atau menjual cryptocurrency berdasarkan maksud isyarat tersebut.

Anda boleh melaksanakan strategi perdagangan bitcoin lalai dengan CryptoHopper. Atau, anda boleh menambahkan isyarat yang lebih maju ke profil anda, menyalin pedagang profesional dengan perdagangan cermin atau salinan, dan bahkan membina strategi perdagangan anda sendiri.

cryptohopper-crypto-exchangees-list

CryptoHopper mungkin tidak menjamin keuntungan, tetapi laman web dipenuhi dengan tuntutan “wang mudah”. Terdapat testimoni dari orang yang mengaku cepat kaya dengan menggunakan bot perdagangan, misalnya. Ramai yang mendakwa mereka dapat memperoleh wang tanpa risiko: mereka hanya mendaftar untuk CryptoHopper dan membiarkan robot perdagangan melakukan yang lain.

Anda boleh mencuba CryptoHopper selama tujuh hari secara percuma. Langganan bermula pada $ 19 sebulan.

Ciri CryptoHopper

cryptohopper rasmi

Gambar Cryptohopper pertama

Ciri utama bot perdagangan crypto CryptoHopper termasuk:

Perdagangan 24/7 automatik: Tidak merasa seperti berniaga secara manual? Tak mengapa. CryptoHopper akan melakukannya untuk anda, membeli dan menjual cryptocurrency bagi pihak anda berdasarkan analisis robot mengenai isyarat perdagangan.

Arbitraj: CryptoHopper mempunyai alat arbitraj yang memantau perbezaan harga antara bursa. Anda boleh membeli tinggi pada satu bursa dan menjual rendah pada yang lain untuk mendapat keuntungan.

Kekurangan: CryptoHopper menyokong kekurangan, membolehkan anda menjana keuntungan apabila harga merosot.

Perdagangan Salin: Pasaran CryptoHopper menampilkan perdagangan salinan (juga dikenali sebagai perdagangan cermin) dari 40+ pedagang pakar, yang membolehkan anda menyalin setiap perdagangan yang dibuat oleh pedagang tersebut dan memperoleh pulangan yang sama seperti yang mereka lakukan.

cryptohopper-faedah-ciri

Perancang Strategi: CryptoHopper membolehkan anda membina strategi perdagangan anda sendiri menggunakan lebih dari 130 petunjuk dan corak kandil.

Perdagangan Simulasi: CryptoHopper mempunyai kotak pasir perdagangan simulasi di mana anda boleh bermain-main tanpa menggunakan wang sebenar.

Sambung ke 9 Pertukaran Crypto Utama: CryptoHopper menghubungkan ke 9 pertukaran cryptocurrency melalui APInya, termasuk Huobi, Binance, Poloniex, Bittrex, Coinbase Pro, Kraken, Bitfinex, KuCoin, dan Cryptopia.

Tanpa Bayaran Dagangan: CryptoHopper tidak mengenakan sebarang bayaran tambahan melebihi langganan bulanan anda. Walau bagaimanapun, anda masih akan membayar sebarang yuran perdagangan yang dikenakan oleh setiap pertukaran.

Ujian Balik Sejarah: Sekiranya anda telah membuat strategi baru dan ingin mengujinya dalam pelbagai keadaan pasaran, maka anda boleh menggunakan alat pengujian ulang sejarah CryptoHopper untuk melihat bagaimana prestasi algoritma anda.

Kerugian Berhenti Mengikut: Hadkan kerugian anda dengan pilihan stop-loss had Cryptohopper. Dengan menggunakan pilihan ini, anda dapat mengelakkan kerugian anda daripada melebihi peratusan tertentu.

CryptoHopper Tidak Menahan Dana Anda: CryptoHopper’s API dibenarkan melakukan perdagangan dari akaun pertukaran anda. Walau bagaimanapun, tidak dibenarkan mengeluarkan wang dari akaun anda. Dana anda kekal dengan pertukaran yang anda pilih. CryptoHopper tidak menyimpan dana anda.

Lihat Semua Sejarah Perdagangan: CryptoHopper membolehkan anda melihat semua sejarah perdagangan, menjadikannya mudah untuk melacak perdagangan mana yang dilakukan oleh bot dan kapan. Anda juga dapat melihat peratus keuntungan atau peratus hilang pada setiap perdagangan.

Pelbagai Petunjuk: Lihat petunjuk seperti Bollinger Bands, MACD, RSI, Stoch dan banyak lagi.

Bagaimana CryptoHopper Berfungsi?

CryptoHopper menghubungkan ke pertukaran melalui Antaramuka Pengaturcaraan Aplikasi (API). Anda memberikan CryptoHopper API akses ke akaun perdagangan anda, dan kemudian program dapat menjalankan perdagangan atas nama Anda untuk berusaha mendapatkan bitcoin secara automatik.

Untuk jelas, CryptoHopper tidak dapat mengeluarkan dana dari akaun anda. API hanya dapat melihat baki anda dan melaksanakan perdagangan. Anda boleh melumpuhkan akses ini pada bila-bila masa.

Kelebihan utama CryptoHopper ialah emosi dikeluarkan dari proses perdagangan. Anda bergantung pada robot untuk membuat perdagangan untuk anda – bukan emosi anda sendiri. Pasaran berisiko tinggi yang mudah berubah seperti crypto sukar bagi peniaga emosi. Robot mengeluarkan perasaan anda dari persamaan, membantu anda membuat perdagangan yang disokong oleh data sebenar – bukan perasaan.

CryptoHopper boleh digunakan oleh peniaga pemula dan peniaga maju.

Pedagang pemula boleh mendaftar untuk CryptoHopper dan membiarkan robot mula berdagang dengan segera. Anda tidak perlu menyesuaikan tetapan apa pun, terlibat dalam perdagangan salinan, atau mengembangkan strategi perdagangan anda sendiri. Sebagai gantinya, anda boleh menghidupkan CryptoHopper dan melupakannya.

strategi perdagangan kripto

Sementara itu, pedagang yang lebih maju mungkin menumpukan bahagian portfolio mereka yang berbeza untuk strategi perdagangan kripto yang berbeza. Mereka mungkin membuat strategi mereka sendiri dan mengujinya secara meluas. Tidak apa-apa juga.

Beberapa tetapan yang dapat disesuaikan dalam bot perdagangan bitcoin CryptoHopper termasuk:

 • Strategi (Pilih strategi tertentu atau pilih ‘tanpa strategi’ dan gunakan hanya isyarat manual atau luaran
 • Peratus keuntungan
 • Tawaran peratusan lebih rendah dan permintaan lebih tinggi
 • Stop-loss dan stop-loss tertinggal (diaktifkan atau dilumpuhkan)
 • Peratusan berhenti-rugi
 • Lengan berhenti berhenti di (pilih nombor)
 • Gunakan hanya stop-loss (diaktifkan atau dilumpuhkan)
 • Pegang aset apabila sasaran baru sama (diaktifkan atau dilumpuhkan)
 • Kedudukan tutup automatik dalam masa (1 bulan)
 • Waktu buka maksimum dan beli masa buka maksimum
 • Kedudukan terbuka maksimum
 • Peratus maksimum kedudukan terbuka setiap duit syiling
 • Jumlah pembelian peratusan
 • Jumlah minimum BTC setiap pesanan

Anda boleh memilih tetapan yang anda suka berdasarkan pulangan yang anda inginkan, pendedahan kepada risiko, dan metrik lain.

Harga CryptoHopper

kos-harga kriptohopper

CryptoHopper mempunyai tiga pilihan langganan dan percubaan percuma.

Hopper Percuma (Percubaan)

 • Percubaan percuma 7 hari
 • 80 kedudukan
 • Maksimum 15 syiling terpilih
 • Maksimum 2 pencetus
 • Analisis teknikal setiap 10 minit

Penjelajah Hopper (Permulaan)

 • $ 19 sebulan
 • Maksimum 15 syiling terpilih
 • Maksimum 2 pencetus
 • Analisis teknikal setiap 10 minit

Adventure Hopper (Sedang)

 • $ 49 sebulan
 • 200 kedudukan
 • Maksimum 50 syiling terpilih
 • Maksimum 5 pencetus
 • Analisis teknikal setiap 5 minit
 • Tukar arbitraj

Hero Hopper (Pro)

 • $ 99 sebulan
 • 500 kedudukan
 • Maksimum 75 syiling terpilih
 • Maksimum 10 pencetus
 • Analisis teknikal setiap 2 minit
 • Semua syiling untuk isyarat
 • Arbitraj pasaran
 • Pembuat pasaran

Semua akaun juga merangkumi standard ciri tertentu, termasuk 0 yuran perdagangan tambahan dari CryptoHopper, pelbagai jenis pesanan (trailing stop, stop loss, TSL, auto-close, dan DCA), statistik perdagangan peribadi dan global, dan akses kepada 120+ penunjuk dan lilin corak.

Cara Menggunakan Tutorial CryptoHopper

Mendaftar dan menggunakan CryptoHopper untuk pertama kalinya adalah mudah.

Langkah 1) Buat akaun dengan melayari CryptoHopper.com. Masukkan nama, alamat e-mel, nama pengguna, dan kata laluan anda.

sertai-cryptohopper-daftar

Langkah 2) Sahkan e-mel anda dengan mengklik pada pautan pengaktifan.

pengesahan akaun cryptohopper

pendaftaran cryptohopper

Langkah 3) Sediakan akaun anda menggunakan wizard CryptoHopper. Pilih pertukaran dan konfigurasikan bot menggunakan kunci API pertukaran pilihan anda. Siapkan konfigurasi hopper asas. Setelah selesai, anda boleh mula menggunakan hopper anda dengan segera. Anda juga dapat menyesuaikan tetapan lebih jauh menggunakan papan pemuka.

Langkah 4) Mendaftar untuk perkhidmatan isyarat. CryptoHopper membolehkan anda mendaftar untuk mendapatkan isyarat luaran yang disusun secara profesional. Perkhidmatan signaller ini disediakan oleh peniaga yang berpengalaman. Contoh yang baik mungkin menunjukkan keadaan pasaran dan memberitahu anda untuk membeli atau menjual, misalnya. Langganan isyarat percuma dan berbayar boleh didapati melalui CryptoHopper.

Langkah 5) Beri akses CryptoHopper API ke akaun pertukaran anda. Anda perlu membenarkan CryptoHopper melakukan perdagangan bagi pihak anda (perdagangan dan akses baca) untuk menggunakan CryptoHopper.

cryptohopper-crypto-trading-history

Mengenai CryptoHopper

CryptoHopper mempunyai ketelusan yang terhad mengenai pasukan pengurusannya dan maklumat lain. Namun, syarikat itu nampaknya merupakan syarikat Belanda yang berdaftar secara sah. Halaman kenalan menyenaraikan alamat di Amsterdam, dua alamat e-mel, bersama dengan nombor COC dan nombor PPN.

Namun, kami masih tidak tahu siapa yang menjalankan syarikat itu atau siapa yang membuat CryptoHopper.

Laman web rasmi mendakwa syarikat itu, yang secara rasmi didaftarkan sebagai CryptoHopper BV, ditubuhkan oleh dua bersaudara. Seorang saudara adalah peniaga harian dan yang lain adalah pembangun web. Mereka membina prototaip CryptoHopper pada Raspberry Pi menggunakan cetakan 3D. Mereka memperbaiki model dari masa ke masa, akhirnya mencipta CryptoHopper yang kita lihat hari ini.

Domain CryptoHopper.com didaftarkan pada bulan Julai 2017.

Kata Akhir

semakan cryptohopper

CryptoHopper adalah bot perdagangan cryptoasset automatik yang diperdagangkan atas nama anda menggunakan algoritma perdagangan. Bot boleh disesuaikan dengan strategi yang berbeza. Anda boleh menyalin peniaga lain, misalnya, atau menambahkan isyarat yang berbeza ke profil anda. Anda bahkan boleh membina strategi anda sendiri berdasarkan memperoleh lebih banyak bitcoin melalui perdagangan mikro.

Kemudian, anda memberikan akses API CryptoHopper ke akaun pertukaran anda. Akses ini membolehkan API melakukan perdagangan bagi pihak anda. CryptoHopper boleh menyambung ke sembilan pertukaran yang berbeza, termasuk beberapa pertukaran yang paling popular yang ada sekarang (Binance, Bitfinex, Bittrex, Coinbase Pro, Huobi, Kraken, dan Poloniex semuanya disokong).

Salah satu daripada beberapa masalah yang kami hadapi dengan CryptoHopper adalah kurangnya ketelusan mengenai syarikat tersebut. Kami tahu alamat syarikat, tetapi kami tidak tahu apa-apa mengenai orang yang mengendalikan syarikat itu. Nasib baik, kita tidak perlu mempercayai CryptoHopper dengan dana apa pun: mereka hanya mempunyai akses API.

Sekiranya anda mencari cara mudah untuk membeli dan menjual crypto, CryptoHopper mungkin merupakan pilihan yang baik – selagi anda tidak mengharapkan keuntungan besar tanpa risiko dan tanpa usaha. Walaupun semua orang tertumpu pada harga bitcoin dan mempunyai ramalan BTC ke bulan, mungkin bijak menggunakan bot perdagangan kripto automatik, penyediaan diri dan disesuaikan seperti CryptoHopper yang dapat membantu anda menumpuk satoshi dan mengharapkan salah satu ramalan futuristik untuk benar-benar berlaku dan menjadikan perdagangan anda berjaya lebih bernilai pada masa akan datang.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me