Kemas kini tZERO: Kejayaan dan Persediaan untuk Peningkatan Modal

Oleh kerana sektor sekuriti digital terus matang, terdapat beberapa syarikat yang menerajui – salah satunya adalah tZERO.

Dalam yang baru dikeluarkan merakam syarikat, dan status pelbagai usaha, cahaya baru diterangkan mengenai bagaimana pergerakan tZERO seterusnya.

Lebih Banyak Pembiayaan?

Melangkah ke hadapan, tZERO ingin menjana modal luaran tambahan dalam masa terdekat dan sudah mula mempersiapkan acara seperti itu.

tZERO mempunyai sejarah yang meruncing di sekitar kenaikan modal. Walaupun berjaya mengumpulkan $ 134 juta dalam STO yang lalu, tidak semua usaha berjaya.

Pada tahun 2018, tZERO membuat gelombang ketika secara formal mengumumkan pelaburan $ 400 juta yang dijangkakan oleh GSR Capital ke dalam syarikat itu. Dalam proses penarikan selama setahun, pelaburan sebenar ($ 5juta) adalah sebahagian daripada apa yang pada awalnya diharapkan.

Walaupun mengumpulkan lebih sedikit modal daripada yang dirancangkan pada awalnya, tZERO telah berjaya maju dan memantapkan dirinya sebagai pemimpin dalam sekuriti digital. Tidak diragukan lagi belajar dari pelbagai usaha menjana modal, tZERO mengambil langkah aktif untuk memburu modal lagi.

Memotong Kos

Dalam proses persiapannya untuk pusingan pendanaan yang akan datang, tZERO telah mengambil berbagai langkah awal untuk menjadikan dirinya calon yang ideal untuk pelaburan.

Langkah-langkah ini berkisar pada pemotongan kos. Dalam rangkuman baru-baru ini, bidang-bidang berikut dinyatakan menyumbang kepada pembakaran tunai, yang 45% lebih rendah daripada tahun sebelumnya.

 • Pengurangan kakitangan
 • Pengurangan gaji
 • Kos perundangan
 • Sebilangan besar penyelesaian pembangunan platform

Ulasan

Sebagai ringkasan pencapaian tahun lalu oleh tZERO, CEO, Saum Noursalehi, dikongsi sentimennya pada kedudukan syarikat sekarang.

“Secara keseluruhan, sejauh ini merupakan tahun yang produktif. Saya terdorong oleh kemajuan kami baru-baru ini, dan saya percaya bahawa kami sedang menghampiri titik perubahan dalam perniagaan. Dengan sebahagian besar fasa pembangunan di belakang kami dan kelulusan peraturan tidak lama lagi, kami fokus untuk mengkomersialkan perniagaan. Kami masih mempunyai banyak pekerjaan di depan, namun, saya lebih yakin daripada sebelumnya bahawa kami berada dalam posisi untuk berjaya, dan saya berharap dapat terus mengikuti perkembangan kami. “

Peta Jalan

Ke depan, tZERO telah membuat peta jalan yang jelas, yang memperincikan langkah seterusnya. Berikut ini adalah petikan dari kemas kini kemajuan mereka, yang menunjukkan langkah-langkah ini.

Aset
 1. Berdagang token St. Regis.
 2. Mengintegrasikan platform ejen penerbitan / pemindahan pihak ketiga
 3. Berdagang penerbit baru (aset yang ada, penawaran baru) di ATS.
 Kecairan
 1. Lancarkan tZERO Markets di laman web kami (menunggu kelulusan peraturan)
 2. Kembangkan penyelesaian pelbagai penjelasan.
 3. Gabungkan lebih banyak peniaga-peniaga.
 4. Menawarkan kemasukan pesanan 24/7.
Pengalaman
 1. Selaraskan onboarding tZERO Markets (menunggu kelulusan peraturan)
 2. Berikan pengalaman pengguna untuk memperdagangkan semua aset digital.

Walaupun nampaknya bercita-cita tinggi, tZERO percaya bahawa setiap langkah ini dapat diselesaikan sebelum 2020 berakhir.

Langkah paling cepat yang diharapkan dapat dilepaskan dari senarai ini adalah perdagangan token St. Regis Aspen. Hanya beberapa hari yang lalu, kami melaporkan perjanjian yang baru ditandatangani, yang akan melihat token ini diperdagangkan di tZERO ATS, musim gugur ini.

Perdagangan token St. Regis Aspen mungkin hanya permulaan. Walaupun tZERO akan terus bekerjasama dengan syarikat yang ingin menerbitkan sekuriti digital, ia telah menunjukkan peningkatan tumpuan untuk menyenaraikan aset token yang ada sebelumnya.

“… kami mengalihkan fokus kami kepada dua kategori. Yang pertama adalah sekuriti digital yang ada. Terdapat lebih daripada 200 syarikat dan / atau aset yang telah diubahsuai hingga kini. Sebilangan besar aset ini tidak memenuhi kriteria untuk platform kami, baik dari segi ukuran, kualiti, atau kedua-duanya. Ada beberapa, bagaimanapun, bahawa tZERO ATS mungkin berminat untuk berdagang, dan pasukan pengembangan perniagaan mempunyai hubungan positif dengan penerbit ini. “

tZERO

Ditubuhkan pada tahun 2014, tZERO adalah anak syarikat Medici Ventures. Dari ibu pejabatnya di New York, New York, tZERO berusaha mengembangkan rangkaian perkhidmatan yang disesuaikan dengan pasaran modal.

Ketua Pegawai Eksekutif, Saum Noursalehi, kini mengawasi operasi syarikat.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Saum Noursalehi, dan cita-cita tZERO, pastikan untuk membaca wawancara masa lalu kami dengan terperinci.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me