Crypto Market Daily (2.19) | $ 10,200 telah menjadi kedudukan utama bagi BTC untuk menguji tahap tinggi sebelumnya, trend mungkin terus menyatukan jika jatuh di bawah $ 10,050.

Kontrak berkekalan BTC:

Watak Tahap:Penyatuan 1H

Ini adalah carta BTC 1 jam. BTC mengepam sekitar $ 9,700 dengan jumlah yang sedikit meningkat semalam dan disekat sebanyak $ 10,200 kemudian memasuki penyatuan. Penganalisis OKEx Neo percaya bahawa kawasan antara $ 9,500 dan $ 9,700 sekali lagi telah disahkan sebagai sokongan yang berkesan pada masa ini. Walau bagaimanapun, jumlah pemulihan tidak mencukupi untuk mendorong peningkatan trend berskala besar. Oleh itu, menembusi tahap ketahanan keras $ 10.200 masih memerlukan proses menyerap pembilang. Sekiranya harga dapat melebihi $ 10,050 dalam sehari, kebarangkalian penembusan dengan peningkatan jumlah adalah tinggi dalam jangka pendek. Sebaliknya, jika jatuh di bawah $ 10,000 lagi, separuh seterusnya minggu ini dapat meneruskan corak penyatuan. Pelabur dapat terus memperhatikan kekuatan sokongan $ 10050. Sekiranya titik ini sukar ditembus dalam beberapa jam, ia mungkin menjadi pintu masuk yang sesuai.

Watak Tahap:1D – kenaikkan

Ini adalah carta harian BTC, setelah menyentuh tahap bawah sekitar $ 9500, trend nampaknya mempunyai isyarat untuk pulih kembali ke paras tertinggi sebelumnya. Walau bagaimanapun, jumlah pemulihan sekarang menunjukkan tahap yang agak lemah dan tidak mudah untuk menembus $ 10200, apatah lagi pada tahap teratas sekitar $ 10500.

Menganalisis dari arah aliran harian, ruang menaik mungkin berhenti antara $ 10200 ~ $ 10500 jika tahap kenaikan ini tidak dapat bertahan. Dalam keadaan itu, corak double top dapat dibentuk dan jangka masa panggilan balik akan datang.

Pelabur hanya memperhatikan bahawa harga stabil pada $ 10200 adalah prasyarat kenaikkan harga, dan sama ada boleh membuat kenaikan baru bergantung pada kekuatan kenaikan harga. Saya percaya bahawa pemecahan harus berlaku bukan dalam jangka pendek kerana bull memerlukan masa untuk menyatukan dan menyerap kaunter antara $ 10200 ~ $ 10500.

Tahap rintangan dan sokongan:

Rintangan Jangka Pendek:$ 10200 Rintangan jangka sederhana:$ 10500

Sokongan Jangka Pendek:$ 10050 Sokongan jangka sederhana:$ 9850

ETH berkekalan kontrak

Watak Tahap: 1H-pemuliharaan

Ini adalah carta 1 jam ETH, seperti yang dijangkakan semalam, disokong pada garis leher di atas $ 260 dan terus pulih selama beberapa jam. Ia memasuki penyatuan berhampiran paras tertinggi sebelumnya pada $ 287, dan stabil di atas $ 275 juga mencerminkan penerimaan yang kuat terhadap kenaikan harga. Walau bagaimanapun, pada tahap ini, besarnya kenaikan harga dana jauh lebih rendah daripada pada kenaikan sebelumnya. Walaupun ia dapat menerobos kedudukan teratas terkini dalam jangka pendek, sukar untuk menerobos $ 300. Oleh itu, tahap jumlah perdagangan akan menentukan tinjauan pasaran.

Pada waktu malam, para pelabur harus memperhatikan bahawa jika harga jatuh di bawah $ 275, ini adalah isyarat bahawa arah aliran mungkin bergabung dan disertai dengan penurunan.

Tahap rintangan dan sokongan:

Rintangan Jangka Pendek:$ 284 Rintangan jangka sederhana:$ 287

Sokongan Jangka Pendek:$ 275 Sokongan jangka sederhana:$ 260

Kontrak berkekalan XRP

Watak Tahap:Penyatuan 1H

Kontrak berkekalan OKEx: XRP menstabilkan pada tahap $ 0.2930 yang merupakan garis leher bawah, dan ini bermaksud bahawa pembalikan bawah ini sah dan trend jangka pendek akan meningkat. Walau bagaimanapun, jika kita melihat bahagian tengah carta, kita dapati bahawa rintangan sekitar $ 0.3030 juga merupakan garis leher puncak yang lebih tinggi sekitar dua minggu yang lalu, kekuatan rintangan lebih kuat daripada kekuatan sokongan pada $ 0.2930, oleh itu saya percaya bahawa akan ada lebih lama penyatuan sebelum kenaikan harga yang lain bermula.

Bandingkan dengan tempoh aliran balik 2 minggu yang lalu, jumlah dagangan benar-benar semakin rendah dan ini bermaksud proses menyerap kaunter ke beberapa ikan paus besar, jika jumlah meningkat secara beransur-ansur, ini adalah isyarat untuk memecah.

Tahap rintangan dan sokongan:

Rintangan Jangka Pendek: $ 0.2980 Rintangan Jangka Menengah: $ 0.3030

Sokongan Jangka Pendek: $0.2930 Sokongan jangka menengah:$0.2885

Penafian: Bahan ini tidak boleh dijadikan dasar untuk membuat keputusan pelaburan, atau juga ditafsirkan sebagai saranan untuk melakukan transaksi pelaburan. Berniaga aset digital melibatkan risiko yang besar dan boleh mengakibatkan kehilangan modal yang anda laburkan. Anda harus memastikan bahawa anda memahami sepenuhnya risiko yang terlibat dan mempertimbangkan tahap pengalaman, objektif pelaburan anda dan mendapatkan nasihat kewangan bebas jika perlu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me