Ulasan HitBTC Exchange – Ulasan Yang Jujur mengenai HitBTC

HitBTC adalah platform global yang menjadikan dirinya sebagai “pertukaran Bitcoin paling maju”. Ia terkenal dengan bayaran yang rendah, mesin perdagangan yang cepat, dan pelbagai pasangan mata wang. Pertukaran mempunyai pasaran yang sangat cair untuk memperdagangkan aset digital, token, dan mata wang fiat (USD, EUR, dll.).

Pertukaran yang berpusat di Eropah ini menjadi kegemaran di kalangan peniaga profesional. Instrumennya yang luas, yuran yang sangat rendah (.1%!), Antara muka yang mendalam, dan perdagangan tanpa nama menjadikannya pertukaran yang menarik untuk pedagang berpengalaman.

Halaman utama pertukaran HitBTC

Antara muka, masa menunggu yang lebih lama, dan pelbagai instrumen mungkin negatif bagi pendatang baru. Namun, sebarang pertukaran dengan teknologi canggih akan menarik minat peniaga.

Dalam ulasan ini, saya akan merangkumi semua yang perlu anda ketahui mengenai pertukaran yang berpusat di London ini.

Kelebihan:
 • Bayaran Sangat Rendah
 • 150 Instrumen untuk Dagangan
 • Kecairan Tinggi
 • Perdagangan Tanpa Nama Asas
Keburukan:
 • Proses Pengesahan Panjang Untuk Perdagangan Had Tinggi
 • Kelajuan Pengeluaran perlahan
 • thumbs-downTidak Mesra Pemula
 • thumbs-downTiada Kad Kredit

ciri-ciri

Keselamatan

Pengesahan dua langkah, enkripsi canggih, dan rekod prestasi yang relatif bersih adalah kebaikan untuk HitBTC. Namun, ulasan negatif di web banyak. Namun, keselamatannya kuat.

Privasi

Akaun Asas HitBTC membolehkan perdagangan cryptocurrency tanpa nama, walaupun pada tahap sederhana.

Kemudahan penggunaan

Perdagangan tanpa nama adalah sentuhan yang bagus, tetapi deposit / pengeluaran mata wang fiat memakan masa. Antaramuka terperinci dan membingungkan. Mod demo adalah satu-satunya rahmat penjimatan (lebih banyak lagi nanti).

Dagangan tanpa nama di HitBTC tersedia

Sokongan

Walaupun terdapat sistem tiket yang bersih dan cekap, terdapat lebih banyak ulasan negatif untuk mendapatkan sokongan daripada yang positif. Ada yang mengatakan lubang hitam; yang lain hanya mengatakan masa menunggu yang lama.

HitBTC menjanjikan tindak balas pantas

Berniaga

Sukar untuk mencari tempat yang lebih baik untuk berniaga. Terdapat mesin yang pantas, yuran komisen yang rendah, 150 instrumen, dan antara muka yang sangat terperinci untuk peniaga profesional. “Troll Box” adalah sentuhan yang bagus.

Reputasi

HitBTC mempunyai reputasi yang baik sebagai tempat untuk peniaga profesional, tetapi tinjauan negatifnya banyak. Pengguna telah mengeluh tentang segala-galanya, mulai dari sokongan hingga waktu penarikan hingga ketelusan lokasi (adakah mereka di London atau Hong Kong?.

Secara keseluruhan

Secara umum, HitBTC adalah platform yang baik untuk peniaga profesional yang tahu apa yang mereka lakukan. Tetapi ulasan negatif mengenai sokongan, proses pengesahan yang panjang, dan antara muka yang membingungkan bermaksud ini bukan tempat terbaik untuk memulakan. Mereka telah dituduh sebagai “teduh” berkali-kali.

HitBTC membuat tuntutan besar, tetapi tidak menyokongnya menurut saya

HitBTC membuat tuntutan besar, tetapi tidak menyokongnya menurut saya

Mengenai HitBTC

HitBTC adalah pertukaran cryptocurrency (tempat di mana pengguna kripto berdagang antara satu sama lain) yang berpusat di London (atau seperti yang mereka katakan). Asalnya dimulakan dengan pelaburan enam juta euro, dan merupakan usaha kumpulan yang benar antara pedagang, pemaju, dan pelabur. Ia dimulakan dengan tujuan untuk mewujudkan platform perdagangan yang maju untuk pedagang profesional. Sebilangan besar akan bersetuju ia disampaikan.

Enjin pemadanan teras (mekanisme yang menjalankan perdagangan) sangat cepat, sangat cair *, dan menyokong peningkatan cryptocurrency dengan papan pemuka yang sangat maju. Alasan lain pedagang berpengalaman memilih HitBTC adalah untuk pilihan perdagangannya — perdagangan tanpa nama adalah mungkin untuk tahap rendah dan perdagangan dengan volume tinggi tanpa had mungkin dilakukan setelah pengesahan. Bayarannya juga rendah.

* Istilah Baru: Kecairan – Semakin mudah mengubah sesuatu menjadi wang tunai, semakin cair. Sebagai contoh, sebuah rumah mempunyai kecairan yang sangat rendah kerana semua kerenah dan harganya. HitBTC mempunyai jumlah dagangan yang tinggi dan ini menjadikannya mudah untuk menukar kripto anda menjadi wang tunai.

Keputusan: HitBTC adalah tempat yang baik untuk pedagang profesional dengan jumlah tinggi, tetapi kekurangan sokongan, antara muka terperinci, dan rintangan pengesahan tinggi menjadikannya tempat yang sukar untuk pemula.

Dash HitBTC terperinci dan kompleks, tetapi tambang emas untuk maklumat kripto lanjutan. Tidak mesra pemula

Dash HitBTC terperinci dan kompleks, tetapi tambang emas untuk maklumat kripto lanjutan Tidak mesra pemula

Ciri HitBTC

HitBTC mempunyai beberapa ciri yang paling mendalam dan mesra peniaga di pasaran.

 • periksaMata Wang: Sejumlah besar kripto disokong termasuk BTC, LTC, DOGE, QCN, dan NXT. Pembiayaan akaun juga tersedia dalam USD atau EUR.
 • periksaBayaran: Crypto, transfer SEPA, bank wire.
 • periksaPengesahan: Perdagangan tanpa nama asas mungkin. Untuk had yang lebih tinggi, proses pengesahan adalah panjang.
 • periksaKelajuan: Pengeluaran / Waktu Deposit boleh panjang dengan fiat
 • periksaPapan Pemuka: Grafik, kotak sembang, aktiviti, instrumen, kedalaman pasaran, paparan perdagangan
 • periksaAplikasiTidak.
 • periksaInstrumen: 150.

Apa itu Pertukaran Mata Wang Digital?

Pertukaran mata wang digital adalah platform yang membolehkan pengguna memperdagangkan cryptocurrency (seperti Bitcoin) untuk aset digital yang lain seperti mata wang fiat, cryptocurrency lain, atau bahkan aset lain seperti token.

HitBTC sesuai dengan pembeli dan penjual dan memerlukan sedikit bayaran untuk masalahnya.

Mengapa HitBTC begitu Popular di Pedagang?

Saya telah membahasnya sedikit, tetapi untuk mengulangi perkara penting ini, HitBTC popular di kalangan peniaga profesional. Ia adalah pertukaran terbesar ke-5 mengikut jumlah.

Bitcoin Cach kini merupakan cryptocurrency yang paling banyak diperdagangkan di HitBTC

Selain teknologi mereka, veteran berpengalaman lebih suka HitBTC kerana beberapa sebab. Yaitu:

 • periksaDuit syiling dari A-Z: Sebagai tambahan kepada pemukul berat seperti Bitcoin dan Litecoin, HitBTC menawarkan perdagangan syiling dari ADX hingga Zeus Shield Coin. Terdapat lebih daripada 100 altcoin.
 • periksaAlat Lanjutan: Dari widget harga yang rapi hingga API lanjutan mereka, HitBTC menawarkan pengalaman yang tidak dapat ditandingi oleh sedikit orang.
 • periksaPapan Pemuka: Kami sudah menutup dasbor, tetapi berulang. Ia sangat terperinci.
 • periksaPengundian Duit Syiling: Satu tawaran unik dari HitBTC adalah sistem pengundian duit syiling mereka. Komuniti memilih duit syiling baru yang ingin dilihatnya dan platform yang diberikan. Pemenang pertama ialah Dogecoin.
 • periksaBayaran Rendah: Pesanan dikenakan yuran komisen a.1%. Namun, jika milik anda dilaksanakan dengan segera, anda mendapat rebat. Bayaran pengeluaran sedikit lebih invasif tetapi masih berpatutan. Carta yuran tersedia dari sokongan. Walau bagaimanapun, pengeluaran SEPA dianggap curam. Harganya 30 euro untuk mengeluarkan kurang dari $ 50,000, jadi lebih baik anda menghitungnya.
 • periksaKecairan Tinggi: Jumlah dagangan HitBTC yang tinggi bermaksud kecairan yang tinggi. Cukup mudah untuk mengubah aset digital anda menjadi fiat atau aset lain.
 • periksaAPI yang boleh dipercayai: Untuk pedagang maju, API stabil dan memberikan pengalaman yang baik untuk perdagangan algoritma.
 • periksaKotak Troll: Umumnya penuh dengan omong kosong, tetapi kotak sembang di dasbor ini menyeronokkan. Anda mungkin belajar sesuatu dari beberapa perbualan yang lebih baik.

Adakah HitBTC Selamat?

Dari segi keselamatan keseluruhan, HitBTC mempunyai reputasi yang baik. Walaupun terdapat beberapa ulasan yang merugikan di sekitar laporan web, laman web ini memandang serius keselamatan. Rekod mereka tidak bercacat (ada kejadian kecil pada tahun 2015, tetapi tidak ada dana pengguna yang terjejas)

Satu peringatan adalah bahawa mereka agak teduh dari segi lokasi mereka. Masyarakat amnya masih belum pasti di mana mereka sebenarnya berada. Namun, mereka memerlukan banyak pengesahan untuk memulakan perdagangan dalam jumlah besar. Secara amnya, mereka menggunakan kriptografi canggih untuk keselamatan anda.

 • periksaPengesahan Dua Faktor: Satu-satunya kelemahan di sini ialah anda mesti mengaktifkannya sendiri. Baca cara mengaktifkannya di sini di sokongan.
 • periksaCarta Aktiviti Terkini: Di bahagian bawah halaman Tetapan anda, Carta Aktiviti Terkini memberitahu anda jika ada yang cuba log masuk.
 • periksaPengeluaran: Pengesahan tambahan dimasukkan ke dalam proses pengeluaran.

Sesi aktif dan aktiviti terkini dapat dilihat dengan jelas. Persediaan 2FA juga cukup mudah.

Sesi aktif dan aktiviti terkini dapat dilihat dengan jelas. Persediaan 2FA juga cukup mudah.

AMARAN: Semasa menghubungkan 2FA ke peranti anda, berhati-hati. Perubahan hanya dapat dilakukan melalui aplikasi atau pelanjutan. TULIS TURUN KOD BACKUP ANDA !!! Ini adalah satu-satunya cara untuk masuk ke akaun anda sekiranya anda kehilangan telefon.

Berikut adalah pautan ke utas Reddit yang cuba melukis HitBTC sebagai laman web penipuan; namun, nampaknya orang ini hanya mengurung diri dari akaun mereka. Juga, integriti poster itu dipersoalkan berdasarkan tuntutan dan sejarah catatannya. Jangan ragu untuk membaca sendiri.

Bayaran dan Had HitBTC

HitBTC sangat popular di kalangan peniaga kerana komisen rendah dan tawaran rebat yang baik. Pada asasnya, jika anda membuat pesanan yang meningkatkan kecairan di laman web ini, anda mendapat rebat sebanyak 1% pada transaksi tersebut. Sekiranya anda mengurangkan kecairan, anda akan dikenakan komisen a.1%. Penjelasan lengkap mengenai struktur yuran boleh didapati di laman web HitBTC.

Bayaran HitBTC berbanding Pertukaran Lain

Berikut adalah perbandingan pantas komisen HitBTC berbanding pertukaran popular lain:

 • periksaBitfinex: .2%
 • periksaBitstamp: .46%
 • periksaBTC-E: .2%

Bayaran Deposit

Deposit diterima dalam cryptocurrency, SEPA, dan transfer wire. Kad tidak diterima. Bayarannya adalah seperti berikut:

 • periksaKripto: Tanpa bayaran (kecuali Bitcoin).
 • periksaDOLAR AMERIKA: 1% tanpa mengira jumlahnya (min: $ 6 / maksimum: $ 45).
 • cekEUR Bank Bank: € 5 < € 50,000 / 1% > € 50,000.
 • periksaBitCoin: Kerana bayaran dan permintaan transaksi yang tinggi, HitBTC kini mengenakan yuran.0003 untuk deposit BTC.

Deposit kripto adalah percuma setelah anda membayar

Bayaran Pengeluaran

 • periksaKripto: Gambaran ringkas mengenai pengeluaran wang untuk mata wang popular boleh didapati di laman web. Beberapa yang popular: BTC: 0.00085 | ETH: 0.00215 | LTC: 0.003.
 • periksaFiat: Bayaran tetap € 30 untuk pengeluaran < € 50,000 | Bayaran tetap 2% untuk pindahan kawat

Had

Had HitBTC bersifat hierarki. Semakin banyak pengesahan yang anda berikan, semakin tinggi had anda.

 • periksaUmum: Had anda ialah € 5,000 setiap hari crypto. Urus niaga Fiat tidak dibenarkan.
 • periksaDisahkan: Kripto bernilai 25,000 € sehari. Fiat bernilai $ 2,000 setiap hari / $ 10,000 sebulan.
 • periksa

Berkelayakan: Anda boleh menghubungi sokongan dan had anda meningkat lebih jauh. Akaun “Berkelayakan” boleh mengeluarkan kripto bernilai lebih dari € 25,000 dan fiat hingga $ 50,000 sebulan.

Catatan: Pembiayaan boleh memakan masa hingga 14 hari dan pengeluaran boleh memakan masa hingga 20 hari. Kadang kala, bergantung pada barisan, ia lebih lama. Saya menjumpai banyak kisah seram di seluruh web.

Mod Demo HitBTC

Sekiranya anda ingin mencuba perdagangan, anda boleh menggunakan mod demo

Catatan: Mod Demo pada masa ini tergendala ketika HitBTC berusaha memperbaiki produk. Semak semula kemas kini tidak lama lagi.

Salah satu ciri HitBTC yang hebat adalah Demo Mode. Ini adalah satu-satunya ciri mesra pemula yang saya dapati. Ini membolehkan anda membuat perdagangan dan berkenalan dengan pengaturan dan antara muka. Semua transaksi yang dibuat tidak akan dikira, jadi anda tidak akan mengambil risiko meringankan dompet anda.

Untuk mengaksesnya, cukup klik butang Cuba Demo di dasbor.

Untuk mengaksesnya, cukup klik butang Cuba Demo di dasbor.

Setelah anda berada dalam mod demo, anda dapat membuat penyesuaian, melihat grafik, dan melakukan perdagangan tanpa harus mengeluarkan hasil.

Apa yang saya suka

HitBTC adalah salah satu platform terbesar dan paling komprehensif berdasarkan jumlah BTC di pasaran. Ini adalah tempat yang bagus untuk berdagang mata wang dalam jumlah yang tinggi dengan harga yang berpatutan. Walau bagaimanapun, tidak kekurangannya, dan reputasinya di seluruh web pasti sedikit sebanyak.

Suka:
 • Komisen Rendah
 • 150 Instrumen
 • Teknologi Canggih untuk Perdagangan Pantas
 • Mod Demo
 • thumbs-upFree Crypto Deposit
 • thumbs-upPapan Pemuka Komprehensif
 • thumbs-upBersihkan Rekod Keselamatan
 • thumbs-upDagangan Tanpa Nama
 • thumbs-upKecairan Tinggi
Tidak suka:
 • Sedikit Rindu (tempat mereka berada, sokongan buruk, dll.)
 • Sokongan Pelanggan yang lemah
 • thumbs-downTidak Mesra Pemula
 • thumbs-downTiada Kad Kredit
 • thumbs-downWee Pengeluaran adalah curam untuk Jumlah Kecil
 • thumbs-downLongkong Deposit dan Pengeluaran Panjang

Cara Menggunakan HitBTC dan Dapatkan Pengesahan

Menyiapkan akaun sangat mudah dan pengesahan tidak diperlukan untuk jumlah yang kecil. Namun, jika anda ingin meningkatkan had anda dan mengakses mata wang fiat, anda perlu mengambil langkah lebih jauh.

Inilah cara menggunakan HitBTC dan disahkan.

Cara Menggunakan HitBTC

1) Daftar

Cukup daftar alamat e-mel anda dan anda akan dihantar pautan.

2) Sahkan Alamat E-mel Anda

Anda akan dihantar pautan untuk mengesahkan e-mel anda. Klik.

Anda akan dihantar pautan untuk mengesahkan e-mel anda. Klik.

3) Log masuk Lagi

Tidak seperti laman web lain, HitBTC tidak melog masuk anda secara automatik dari pautan. Saya terpaksa log masuk semula dengan kata laluan yang telah saya pilih.

4) Deposit

Mendeposit adalah mudah. Dari tanda hubung, klik Deposit.

Mendeposit adalah mudah. Dari tanda hubung, klik Deposit.

Kemudian, pilih mata wang yang anda mahu deposit dan klik ikonnya. Ingat, untuk deposit mata wang fiat, anda mesti disahkan.

Kemudian, pilih mata wang yang anda mahu deposit dan klik ikonnya. Ingat, untuk deposit mata wang fiat, anda mesti disahkan.

Cara Dapatkan Pengesahan

Sekiranya anda mahukan akses ke fiat dan had yang lebih tinggi, pengesahan diperlukan. Ia tidak mudah, tetapi sangat berbaloi untuk peniaga profesional. Mula-mula, arahkan ke keperluan pengesahan sehingga dilihat sepenuhnya.

1) Klik Tetapan

Cog Tetapan terletak di sudut kanan atas dasbor.

Cog Tetapan terletak di sudut kanan atas dasbor.

2) Klik Tab Pengesahan Akaun

Anda perlu mengesahkan untuk mengeluarkan dana anda dari HitBTC

3) Tulis e-mel dengan syarat yang anda lihat

Sekarang syaratnya ada di hadapan anda, hubungi sokongan di [e-mel dilindungi] dari e-mel yang dikaitkan dengan akaun anda dengan maklumat berikut:

 • semak Maklumat Peribadi
 • semak Alamat
 • Maklumat Akaun checkBank

Dokumen pengenalan boleh:

 • periksa Pasport
 • Kad ID cek
 • periksa lesen memandu

Bukti dokumen tempat tinggal mestilah:

 • checkUtility Bil
 • Penyata bank cek
 • checkTax Pulangan

Catatan: Tangkapan skrin dan / atau dokumen elektronik tidak diterima, dokumen ini harus berdasarkan kertas dan disusun pada kepala surat bank yang asli.

Sokongan mendakwa bahawa mungkin memerlukan 3-5 hari bekerja untuk pengesahan, tetapi banyak ulasan di web menyatakan sebaliknya. Sekiranya laman web ini terlalu banyak, mungkin memerlukan sedikit masa.

Pengesahan mungkin mengambil masa beberapa hari

Saya rasa proses pengesahan yang luas, reputasi yang kukuh, langkah-langkah keselamatan yang maju, dan peningkatan jumlah perdagangan semuanya menjawab pertanyaan “adakah HitBTC adalah penipuan?” dengan NO yang padat.

Berikut adalah pautan ke halaman pengesahan.

Ulasan HitBTC

Walaupun menjadi peniaga terbesar ke-5 mengikut jumlah dan salah satu platform paling maju di web, ulasan tidak baik kepada HitBTC.

Tetapi untuk setiap tinjauan negatif, ada yang positif dari sumber yang dipercayai. Secara amnya, penonton crypto masih berdiri dengan HitBTC sebagai platform yang baik, walaupun ia mempunyai masalah sokongan dan tidak mesra pengguna.

Apa Kata Ulasan Buruk: Ulasan buruk biasanya berkisar pada masa pengesahan yang panjang dan bayaran pengeluaran yang tinggi untuk fiat. Malah ada yang menyatakan mereka pencuri dan penipu. Tuduhan itu tidak berasas. Apa yang nampaknya benar adalah bahawa pengesahan dan pengeluaran boleh memakan masa yang lama. Satu “negatif” utama adalah betapa ketatnya keselamatan. Ramai yang mengaku terkunci dari akaun mereka kerana aktiviti yang mencurigakan atau hilang bukti. Tidak pasti jika keselamatan yang terlalu ketat benar-benar negatif.

Apa Kata Ulasan Baik: Di sisi lain, terdapat banyak ulasan di mana pengguna mempunyai 0 masalah dengan platform. Deposit muncul tepat pada waktunya, perdagangan berlaku sebagaimana mestinya, dan pengeluaran tiba di akaun bank tanpa halangan.

Alternatif HitBTC

Sekiranya anda mahukan sokongan pelanggan yang lebih baik, lebih tidak dikenali, atau mesra pemula, terdapat banyak alternatif untuk HitBTC di seluruh web.

Binance

Logo pertukaran binance

Binance adalah pertukaran crypto Cina yang telah mendapat banyak daya tarikan sejak ia membuka “pintu” beberapa tahun yang lalu. Dengan pelbagai pilihan duit syiling, perdagangan USD, dan papan pemuka lanjutan untuk pedagang berpengalaman, ini adalah alternatif yang baik untuk pedagang yang berpangkalan di AS atau China. Kedua-dua versi – Asas dan Lanjutan – tidak mesra pengguna, tetapi patut dicuba untuk peniaga yang berpengalaman. Yang benar-benar membezakannya ialah pertandingannya yang kemas. Adakah anda mahu memenangi Porsche? Anda boleh melakukannya di sini!

Bitfinex

Logo pertukaran bitfinex

Platform perdagangan cryptocurrency terbesar dan termaju di dunia ”—atau demikian. Walaupun terdapat peretasan yang diiklankan dengan baik, syarikat itu memandang serius keselamatan. Ia dipandang tinggi dalam masyarakat. Jumlah bulanan semasa adalah 114.8 yang mengejutkan BILION! Platform utama ini menawarkan semua yang dimiliki dan di luar HitBTC. Perdagangan margin, margin margin, dan rangkaian jenis pesanan semuanya menarik minat pedagang yang berpengalaman. Malah mempunyai aplikasi mudah alih yang manis.

CEX.io

Logo pertukaran CEX.io

Cex adalah platform perdagangan yang terkenal dengan tahap keselamatan dan liputan seluruh dunia yang tinggi. Sekiranya anda mencari pertukaran yang menerima kad kredit, inilah dia. Komisen yang kompetitif, perdagangan margin, dan pematuhan telus adalah semua alasan untuk memilih platform ini berbanding HitBTC. Baca Ulasan Pertukaran Cex.io kami.

HitBTC vs Bittrex | Perbandingan – Adakah HitBTC Pertukaran Bitcoin Terbaik?

HitBTC dan Bittrex adalah dua platform perdagangan terbesar di pasaran. Masing-masing mempunyai kelebihan dan kekurangannya. Kedua-duanya mempunyai reputasi yang baik dan sangat diharapkan untuk peniaga mata wang. Ulasan Bittrex vs. HitBTC ini akan membantu anda membuat keputusan sendiri.

Mengenai Bittrex

Bittrex adalah platform perdagangan mata wang generasi akan datang. Ini adalah salah satu platform perdagangan terpantas dan paling komprehensif di pasaran. Berpusat di Las Vegas, mereka adalah pemain utama di pasaran Amerika. Pertukaran crypto-only ini adalah salah satu yang paling terkenal di pasaran, dan mungkin lebih disukai untuk jenis pedagang tertentu. Keselamatan, peraturan penuh, dan kestabilan yang terkemuka di industri adalah sebab para peniaga terus kembali dan mempercayai Bittrex.

Suka:
 • 190 + pilihan mata wang
 • Pengesahan yang mudah
 • Bayaran rendah
 • Sokongan yang baik
Tidak suka:
 • Tiada perdagangan fiat
 • Tiada pilihan pembayaran fiat

Keputusan

Bittrex mungkin lebih disukai sebagai platform secara keseluruhan berbanding HitBTC, tetapi hanya untuk pedagang tertentu. Sokongan yang baik dan reputasi yang lebih baik memberikan kelebihan berbanding HitBTC. Ia mempunyai banyak pilihan mata wang dan yuran yang sangat rendah yang bersaing dengan sesiapa sahaja di pasaran.

Tetapi ia hanya crypto. TIADA DAGANGAN FIAT. Anda tidak boleh bekerja dengan USD, EUR, atau mata wang dunia nyata yang lain. Ini menjadikannya tidak mesra pemula dan sangat ketat. Sekiranya anda sudah mendapat crypto, pertimbangkan Bittrex mengatasi HitBTC. Sekiranya anda mahukan fiat, HitBTC adalah pilihan anda.

Bittrex: Hebat untuk peniaga kripto sahaja.

HitBTC: Hebat untuk fiat dan crypto

Soalan Lazim HitBTC

Sepanjang kajian saya, saya melihat soalan yang sama muncul berulang kali. Mereka dijawab di sini.

S: Adakah HitBTC Selamat?

J: Ya, tanpa keraguan. Mereka memandang serius keselamatan dan mempunyai rekod prestasi yang tidak sempurna. 2FA, penyimpanan sejuk, dan pengesahan pengeluaran tambahan hanyalah hujung gunung es yang ada di dalamnya.

S: Bolehkah Saya Menggunakan Kad Kredit di HitBTC?

J: Tidak, HitBTC tidak menerima kad.

Q: Adakah HitBTC Menerima PayPal?

J: Tidak, tidak.

S: Bagaimana Saya Boleh Disahkan di HitBTC?

J: Anda mesti menghantar e-mel terperinci dengan maklumat peribadi, alamat, dan maklumat akaun bank anda. Sila lihat bahagian di atas mengenai pengesahan.

S: Bagaimana Saya Membiayai Akaun HitBTC?

J: Sekiranya anda ingin membuat deposit, anda cukup klik ikon deposit di sebelah mata wang pilihan anda dan gunakan akaun bank anda atau transfer SEPA.

S: Berapa Lama Masa Pengeluaran

J: HitBTC tidak dianggap baik untuk masa pengeluarannya. Mereka boleh mengambil masa sehingga 3 minggu atau lebih!

Keputusan Akhir

Pada akhirnya, HitBTC masih merupakan platform yang diinginkan untuk peniaga maju. Walaupun ulasan di seluruh web cenderung negatif, alat canggih, mesin perdagangan pantas, dan papan pemuka terperinci semuanya positif untuknya. Pasti TIDAK mesra pemula, dan sokongan boleh menyebabkan banyak sakit kepala. Tetapi untuk had yang tinggi, pelbagai pilihan mata wang, maklumat terperinci, dan yuran yang sangat rendah, ia pasti menyakitkan.

Setiap negatif mengenai HitBTC berkaitan dengan sokongan dan masa menunggu yang lama. Menurut saya, itu mudah untuk dihayati. Terutama mempertimbangkan keselamatan dan fleksibiliti.

HitBTC adalah platform yang baik untuk peniaga yang berpengalaman, bersiaplah untuk menunggu untuk mendapatkan wang anda.

Baca: Pertukaran Bitcoin Terbaik (dan cryptocurrency lain) 2018 | Cubalah 11 Yang Kami Cadangkan

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me