Tingkatkan Anonimiti Anda Di Pasaran Cryptocurrency Menggunakan BitMix

Kami telah mengendalikan cryptocurrency untuk jangka masa yang panjang. Walaupun ramai di antara kita tahu bahawa mata wang digital sangat berguna, sebilangan pengguna menganggap bahawa mereka juga tidak dikenali. Walaupun demikian, ini adalah konsep yang sangat salah yang dimiliki oleh individu.

Mata wang maya tidak dinamakan. Sesungguhnya, pertukaran, pemerintah, penggodam dan pencuri dapat mengekstrak maklumat anda semasa mengendalikan aset digital. Inilah sebabnya mengapa sangat penting untuk mempunyai ciri-ciri anonim yang lebih baik di ruang tersebut.

BitMix adalah salah satu penyelesaian yang bertujuan memberikan privasi kepada pengguna crypto yang mereka perlukan untuk melakukan pemindahan dan menguruskan dana mereka di pasaran.

Masalah Tanpa Nama Pasaran Cryptocurrency

Seperti yang disebutkan sebelumnya, banyak pengguna menganggap bahawa pengendalian aset digital dapat dilakukan tanpa nama. Walau bagaimanapun, pelbagai kumpulan jenayah dapat memperoleh data berharga dan peribadi dari pengguna yang membolehkan mereka mengetahui mana dompet Bitcoin (BTC) atau Litecoin (LTC) utama anda.

Pertukaran mengumpulkan data dari pengguna seperti alamat, nama, IP, penyetempatan, maklumat fiskal dan banyak lagi. Inilah sebabnya mengapa pertukaran bukan sahaja dapat mendedahkan dana pengguna – jika mereka menyimpannya di dompet panas – tetapi juga data peribadi.

Maklumat peribadi ini dapat diambil dan digunakan untuk menargetkan mangsa yang kemudiannya dapat diretas, diserang atau diancam. Sekiranya ia berlaku, pengguna ini pasti menyedari bahawa mata wang maya tidak dikenali.

Tambahan pula, pemerintah telah menghubungi firma seperti Chainalysis yang membuat analisis blockchain untuk mengesan penjenayah. Walaupun ini sangat berguna untuk menangkap pedagang haram, ia juga digunakan untuk menyiasat peniaga biasa.

Meningkatkan Anonimiti Dengan BitMix

BitMix, salah satu yang paling banyak pengadun Bitcoin yang popular dan terpakai di pasaran cryptocurrency, mempunyai penyelesaian yang sangat baik untuk masalah ini. BitMix melindungi pengguna crypto untuk menjaga privasi mereka. Ini akan mengurangkan kemungkinan diserang oleh penggodam.

Memang, penyerang tidak akan mendapat maklumat peribadi anda semasa anda membeli makanan menggunakan mata wang maya. Semua maklumat mengenai pemindahan dan dana yang anda miliki disimpan di blockchain awam.

BitMix adalah perkhidmatan yang sangat mudah digunakan yang memberikan penyelesaian kepada mereka yang perlu meningkatkan privasi semasa menggunakan aset digital mereka. BitMix menawarkan sokongan dalam pelbagai bahasa untuk tidak mengecualikan orang dari mana-mana kawasan.

Pada masa ini, bahasa yang disokong merangkumi: Inggeris, Rusia, Hindi, Portugis, Cina, Korea, Indonesia, Jerman, Belanda dan Poland. Pada masa akan datang, bahasa baru dapat ditambahkan ke BitMix.

Walaupun Bitcoin adalah cryptocurrency yang paling popular di pasaran, BitMix mengambil kira ada pengguna mata wang maya lain yang ingin melindungi data peribadinya. Inilah sebabnya mengapa mereka menawarkan sokongan kepada Bitcoin, Dash (DASH) dan Litecoin (LTC).

Juga perlu disebutkan bahawa BitMix menawarkan sokongan untuk Clearnet, Tor dan NoJS (tanpa JavaScript). Ini berguna secara khusus untuk pengguna yang paling mahir dan canggih yang bekerja dengan pelbagai platform.

Pada masa ini, jumlah minimum untuk mencampurkan ialah 0,005 BTC atau 0,015 LTC, yang masing-masing bernilai $ 46 dan $ 1,04. Ini bermaksud bahawa pengguna tidak perlu menguruskan sejumlah besar mata wang maya, tetapi dengan mengirim hanya beberapa dolar mereka sudah dapat melindungi data dan privasi mereka.

Lebih Tanpa Nama

Pengisar BitMix Bitcoin adalah perkhidmatan yang berfungsi dengan standard tertinggi di ruang tersebut. Inilah sebabnya mengapa semua pemindahan diproses dengan serta-merta dan duit syiling akan diterima melalui alamat yang anda pilih setelah pengesahan oleh rangkaian. Penerima akan membersihkan dana sepenuhnya, mengelakkan menjadi sasaran penggodam atau penjenayah.

Untuk melindungi privasi lebih jauh dan untuk menawarkan anonimiti terkini untuk pengguna crypto, BitMix menggunakan penyulitan cakera keras dan tidak pernah menyimpan log apa pun. Semua entri dikeluarkan setelah 72 jam atau seketika dengan permintaan di halaman pesanan.

Pengguna juga akan dapat memilih biaya yang mereka bayar untuk mengurangkan kemungkinan penyerang untuk mengetahui transfer yang dilakukan. Sekiranya penyerang mengetahui bayaran perkhidmatan, mereka dapat dengan mudah menganalisis blockchain dan mendapatkan jumlah tepat yang dipindahkan oleh pengguna.

Individu yang menggunakan BitMix Bitcoin mixer juga akan mendapat kod unik yang membolehkan mereka tidak pernah menerima duit syiling sebelumnya yang mereka kirimkan ke simpanan. Ini akan memastikan pengguna tidak akan dikenali sepenuhnya dalam pasaran cryptocurrency semasa mengendalikan dana mereka.

Bagi peniaga dan individu yang lebih rajin, pilihan rawak akan menjadi alat yang baik. Sesungguhnya, dengan hanya menghantar 0.1 BTC atau 1 LTC, pengguna akan mempunyai kemungkinan untuk menerima lebih dari satu transaksi ke alamat tujuan. Ini sangat berguna untuk melindungi anonimiti dan privasi pengguna kerana menyukarkan penganalisis blockchain untuk memahami bagaimana urus niaga transaksi.

Perkhidmatan pencampuran Bitcoin ini juga akan memberi anda tetapan penyesuaian manual dan automatik. Ini akan membantu anda memperoleh prestasi maksimum sambil mencampurkan dana anda. Di samping itu, pengadun Bitcoin ini juga akan menawarkan program rakan kongsi di mana mereka memberikan pembayaran segera kepada pelanggan untuk setiap transaksi yang dibuat oleh pengguna yang dijemput.

Semua alamat yang dihasilkan oleh BitMix disahkan secara digital untuk dibuat dengan betul dan secara rawak oleh pelayan syarikat.

Akhirnya, dan untuk projek kripto yang mengendalikan dana pelanggan, mereka menyediakan API yang sangat memudahkan pengguna untuk membersihkan duit syiling mereka, melindungi data peribadi mereka dan tetap tidak dikenali semasa menggunakan aset digital kegemaran mereka.

Kesimpulannya

Dalam artikel ini, kami telah berkongsi dengan anda yang merupakan faedah utama menggunakan penyelesaian yang disediakan oleh BitMix dan bagaimana ia boleh menjadi sangat berguna untuk meningkatkan anonim di pasaran crypto.

Dengan mengendalikan dana anda dengan pengisar Bitcoin ini, anda pasti akan memastikan bahawa dana yang anda urus niaga adalah peribadi. Lebih-lebih lagi, semasa anda melakukan transaksi, anda akan mengetahui bahawa data peribadi anda dilindungi daripada penggodam atau penjenayah.

Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan pencampuran Bitcoin ini, anda boleh melayari laman web rasmi syarikat:

Utama: https://bitmix.biz/en

NoJS: https://bitmix.biz/en/nojs

TOR (Disyorkan): http://bitmixbizymuphkc.onion

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me