Platform Pertukaran Cryptocurrency Terbaik

Cryptocurrency menukar lanskap maya dengan pilihan kaleidoskop. Antaranya ialah rangkaian industri kelas berat yang telah beroperasi sejak paradigma perdagangan dan pelaburan kontradiksi ini muncul. Malangnya, banyak juggernaut yang sudah ada ini penuh dengan banyak bagasi.

Masalah keselamatan terutama di antara mereka, pertukaran cryptocurrency yang paling terkenal di dunia mempunyai sejarah kotak-kotak yang terdiri daripada peretasan dan skandal. Sebagai pemula untuk arena cryptocurrency, lebih baik mengelakkan senario bermasalah dan bekerjasama dengan pertukaran cryptocurrency yang terkemuka sebagai gantinya.

Analisis pakar pasaran pertukaran kripto secara rutin mengenal pasti pertukaran bitcoin berdasarkan satu set kriteria penilaian yang komprehensif. Semua komponen platform perdagangan perlu dinilai dengan teliti untuk memberikan tinjauan keseluruhan yang memuaskan. Faktor yang perlu dipertimbangkan termasuk pelesenan dan peraturan, rangkaian aset yang boleh diperdagangkan, keselamatan dan keselamatan, dan platform perdagangan yang mesra pengguna untuk menukar cryptocurrency yang berbeza.

Bittrex

Kata-kata tidak berguna, apabila anda menawarkan perkhidmatan terbaik di tempat anda.

Pertukaran Bittrex

Bagaimanapun, Bittrex adalah platform pertukaran cryptocurrency generasi seterusnya yang berpusat di Seattle AS. Ulasan Bittrex kami menunjukkan bahawa beberapa ciri utamanya adalah keselamatan tinggi, kepelbagaian mata wang besar, sokongan pelanggan yang melampau, dan bayaran yang rendah. Dengan bayarannya sebanyak 25% pada setiap pertukaran, Bittrex hampir tidak dapat dikalahkan oleh persaingan. Kelebihan lain dari pertukaran Bittrex ialah ia mempunyai reputasi yang hebat dan mesra pengguna.

eToroX

eToroX adalah bahagian cryptocurrency Kumpulan eToro. Orang dalam industri yang biasa dengan eToro memahami bahawa eToro memanfaatkan kekuatan perdagangan sosial untuk menjadikan pasaran kewangan dapat diakses oleh semua orang. Oleh itu, eToroX merupakan lanjutan semula jadi eToro Groupto untuk mempermudah minat yang semakin meningkat dalam tokenisasi aset kewangan ke dalam blockchain.

Pertukaran Cryptocurrency eToroXPertukaran Cryptocurrency eToroX

Pertukaran cryptocurrency eToroX dikawal sepenuhnya untuk menawarkan perkhidmatan perdagangan mata wang digital. Ini membezakannya daripada banyak pesaingnya. Ia diatur oleh GFSC (Gibraltar Financial Services Commission) sebagai penyedia DLT (Distolved Ledger Technology). Akses ke pertukaran crypto kini tersedia untuk pengguna yang memiliki, atau yang memilih untuk membuat, akaun eToro. Pengguna ini dapat masuk menggunakan kelayakan eToro yang ada. Segera ini juga akan tersedia untuk orang lain dengan membenarkan pengguna baru membuat akaun secara langsung dengan eToroX.

Platform perdagangan sosial yang popular ini mempunyai 17 pasangan crypto, termasuk BTC, BCH, LTC, XRP, USDEX, CADX, GBPX, JPYX, AUDX, ETH, CHFX, EURX, dan NZDX. Perdagangan pasangan silang dengan mata wang fidusiari dan mata wang digital adalah mungkin.

eToroX benar-benar unik dalam arti yang ditujukan untuk mengalihkan sistem kewangan ‘konvensional’ ke blockchain. Transaksi berasaskan blockchain menawarkan ketelusan, interoperabiliti di seluruh pasaran, dan kredibiliti. eToroX mengesan perkembangan pelbagai aset crypto dan aset token dengan pantas. Terdapat juga banyak aset yang boleh diperdagangkan, termasuk USDEX, EURX, dan GBPX. Penyertaan 60 pasangan aset digital bermaksud pilihan seperti BTC / EURX, BTC / USDX, BCH / XRP, LTC / XRP, XRP / USDX, LTC / CADX, dan lain-lain tersedia untuk peniaga. Sebagai contoh di halaman pertukaran bitcoin eToroX, terdapat 11 pasangan yang boleh diperdagangkan pada masa ini termasuk ETH / BTC, BTC / GBPX, dan banyak lagi.

Dari perspektif penggunaan, pertukaran eToroX sepenuhnya disesuaikan dan intuitif. Ia menawarkan protokol keselamatan besi dan mempunyai peraturan penuh.

Bitbuy.ca

Pertukaran cryptocurrency Kanada ini dilancarkan pada tahun 2013, sebagai InstaBT. Pertukaran cryptocurrency ini menawarkan beberapa pilihan perdagangan mata wang digital peringkat termasuk: XRP, BCH, BTC, LTC dan ETH.

Bitbuy.ca menyediakan rangkaian pilihan perdagangan yang selamat dan selamat dalam bentuk SSL (Secure Socket Layer), 2-FA (Two Factor Authentication) dan polisi penyimpanan sejuk 95%. Ini bermaksud bahawa sekiranya berlaku penggodaman, sebahagian besar cryptocurrency tidak dapat diakses oleh pihak ketiga.

Bitbuy.ca baru-baru ini menambahkan perdagangan pro sebagai pilihan kepada pelanggan. Ciri laman web lain termasuk bayaran rendah dan spread yang ketat, pengesahan segera, dan masa kependaman yang rendah. Antaramuka perdagangan maju sangat sesuai untuk pedagang yang serius, tetapi pilihan perdagangan asas di Bitbuy juga tersedia.

Bitcoin tempatan

Pertukaran Cryptocurrency LocalBitcoinsPertukaran Cryptocurrency LocalBitcoins

Pertukaran cryptocurrency P2P ini membolehkan peniaga membeli dan menjual mata wang digital sesama mereka. Dengan LocalBitcoins, peniaga boleh membeli dan menjual BTC di kawasan mereka. Platform ini menjanjikan tanpa nama, keselamatan dan penyelesaian perdagangan segera. Kedua-dua sistem maklum balas dan sistem penyelesaian tersedia untuk pedagang, menjadikannya lancar untuk menghantar iklan jual / beli di platform pertukaran. Cara yang tidak konvensional untuk memperdagangkan BTC ini tersedia dengan perkhidmatan tunai dan wang tunai.

Poloniex

Poloniex dilesenkan di AS untuk menyediakan perkhidmatan wang. Pertukaran cryptocurrency ini menawarkan 60+ pasangan termasuk ETH / BTC, ATOM / BTC, XRP / BTC, LTC / BTC, ETC / BTC, BTC / USDC, USDT / USDC, BCH / USDC, FOAM / USDC dan puluhan yang lain. Sebagai salah satu daripada beberapa bursa yang menawarkan perdagangan dan penebusan ICO Cosmos Atoms, Poloniex adalah penyedia utama pilihan perdagangan cryptocurrency.

Pertukaran Cryptocurrency PoloniexPertukaran Cryptocurrency Poloniex

Aplikasi untuk perdagangan di Poloniex boleh didapati di App Store dan Google Play Store. Bayaran pada masa ini berjalan pada 0.08% pembuat dan 0.20% pengambil dengan kurang dari $ 1 juta. Jadual bayaran berjenjang ini memastikan kecairan yang lebih besar dan penyebaran pasaran yang lebih ketat. Keselamatan di Poloniex menampilkan 2-FA, dan pengesahan identiti. Walaupun Poloniex memenuhi keperluan pedagang, ia tidak sesuai untuk pemula dan hanya menerima cryptocurrency untuk tujuan deposit dan pengeluaran.

Platform Cryptocurrency Hebat Lain

Pengendali di atas diketahui boleh dipercayai dan selamat dengan pelbagai ciri berguna untuk pelanggan. Namun, banyak pertukaran cryptocurrency terkemuka lain mengisi tempat kejadian:

 • OlehBit
 • Binance
 • Crypto.com
 • Bitmex
 • Bitfinex
 • Bisq
 • KuCoin
 • Gemini
 • CEX.io
 • Kraken
 • Bityard
 • Phemex
 • Nash
 • Coinex
 • Setem bit
 • Bitcoin tempatan

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me