Di mana untuk membeli Cryptocurrencies yang Disokong Emas

Mari kita fikirkan idea mata wang emas digital pastinya bukan konsep baru. Sebenarnya, pada tahun 1995 lahirlah cryptocurrency yang disokong emas pertama, E-Gold. Walaupun berjuta-juta orang mulai menggunakan idea ini, platform ini ditutup dengan cepat. Untuk mengelakkan pengulangan dalam sejarah, anda mungkin tertanya-tanya di mana duit syiling ini dapat dibeli dengan harapan dapat bertahan lama.

Mulai sekarang, cryptocurrency yang disokong emas biasanya boleh dibeli dari pembuat token secara langsung atau dari pertukaran cryptocurrency.

Pertukaran untuk membeli Cryptocurrencies yang disokong emas

Terdapat beratus-ratus pertukaran cryptocurrency, kadang-kadang dengan beratus-ratus syiling yang ditawarkan di setiap satu. Oleh itu, kaedah terbaik untuk mencari pertukaran yang menjual mata wang yang anda cari adalah dengan melayari laman web pembuat token. Sekiranya anda tidak mempunyai duit syiling, berikut adalah beberapa platform yang menawarkan sekurang-kurangnya satu cryptocurrency yang disokong emas.

Pertukaran Emas

Salah satu pertukaran crypto yang paling terkenal untuk perdagangan khusus dalam cryptocurrency yang disokong logam mulia adalah platform, Pertukaran Emas. Di GoldExchange, pengguna boleh membeli GoldCoins dengan kad debit atau kredit.

CryptoExchange

Syiling emas baru-baru ini telah berkongsi bahawa token mereka juga boleh didapati di platform CryptoExchange. Platform CryptoExchange mengkhususkan diri dalam perkhidmatan escrow untuk transaksi crypto dan mempunyai reputasi kerana mempunyai pasukan sokongan yang berdedikasi tersedia 24 jam sehari.

BlokBen

Platform BlockBen mengehadkan blockchain, dompet maya, pelbagai kontrak pintar dan dompet yang berkaitan, dan blockchain dalaman untuk cryptocurrency BlockNote. Dengan menggunakan BlockBenPay Wallet, peniaga boleh membeli token BlockNote dengan sokongan emas 100% dan token Blockstock dengan sokongan emas 10%.

Blockchain.com

Pertukaran cryptocurrency lain yang terkenal ialah Blockchain.com. Laman web yang dipercayai ini telah menjadikan cryptocurrency yang disokong emas, DGLD, tersedia dalam dua pasangan, DGLD / BTC dan DGLD / USD.

EtherDelta

Di EtherDelta, pertukaran yang disasarkan pada Ethereum stablecoin, pedagang boleh menemui stablecoin GoldMint (MNTP) yang berpusat di Moscow tersedia untuk pembelian.

Cryptocurrency yang disokong emas untuk pembelian oleh pencipta

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, Cryptocurrency yang disokong emas boleh dibeli terus dari laman web pencipta. Berikut adalah beberapa cryptocurrenices yang disokong emas dan laman web yang berkaitan dengannya.

GoldCoin.com

GoldCoin adalah duit syiling stabil ERC-20 yang dibina di rangkaian Ethereum. Setelah lebih 20 tahun, platform ini terus menawarkan kemasukan yang mudah dan keselamatan yang tinggi. GoldCoin tersedia untuk pembelian secara langsung di laman web mereka, goldcoin.com.

Anthemgold.com

Anthem Gold adalah cryptocurrency yang dikembangkan oleh Anthem Vault Incorporated. Setiap token AGLD disokong oleh satu gram emas fizikal dan diinsuranskan sepenuhnya. Emas Anthem boleh dibeli terus di anthemgold.com.

DGLD.CH

Setiap token DGLD setara dengan 1/10 dari satu ons emas troy halus dan dibuat oleh sebuah konsortium antara CoinShares, Blockchain, dan MKS di Switzerland. Token boleh dibeli di laman web pencipta, DGLD.CH.

Tethergold.com

Tether pernah terkenal dengan stablecoin yang disokong USD. Baru-baru ini, mereka telah mengeluarkan token yang mewakili satu troy ounce emas yang dipegang di peti besi Switzerland. Token Tether Gold (TAUt) berada di blockchain Ethereum dan boleh dibeli dari laman web Tether, Tethergold.com.

Meld.gold

MeldCoin (MELD) dicipta oleh syarikat teknologi Australia yang bercita-cita untuk merevolusikan jual beli emas dengan mengintegrasikan rantaian bekalan emas hari ini. Terdapat dua token gabungan, satu dengan sokongan emas dalam nisbah 1: 1 dengan 1 gram emas dan token keselamatan yang memperoleh emas melalui setiap transaksi. Pembelian token ini boleh dibuat melalui laman web mereka, meld.gold.

EmasMint.io

Token GoldMint (MNTP) menawarkan pinjaman pajak gadai yang disokong oleh emas di blockchain Proof of Stake. Platform itu sendiri dibina di atas blockchain peribadi, dan token boleh didapati di laman web goldmint.io.

Aurus.io

AurusGold (AWG) adalah syarikat yang berpangkalan di UK yang menawarkan token bercagaran sepenuhnya, di mana setiap token boleh ditebus pada bila-bila masa untuk 1 gram emas. AurusGold boleh didapati di laman webnya, aurus.io.

Beli Cryptocurrency yang Disokong Emas Hari Ini

Senarai ini jauh dari lengkap, kerana stablecoin baru yang disokong emas terus dilancarkan setiap hari. Kami menganjurkan anda untuk menggunakan senarai ini sebagai titik permulaan bagi lokasi untuk mempertimbangkan token mana yang paling sesuai dengan kelebihan anda strategi pelaburan, dan bukannya senarai lengkap semua syiling stabil yang disokong emas yang ada.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me