BitMax.io Mengumumkan Perkongsian Penyenaraian Utama dengan DeepCloud AI (DEEP)

BitMax.io (BTMX.com) telah mengumumkan penyenaraian utama DeepCloud AI (DEEP), platform pengkomputeran awan terdesentralisasi yang didorong oleh AI yang menyediakan pasaran untuk syarikat dan individu untuk berkongsi kelebihan kapasiti sumber komputer dan penyimpanan melalui awan terdesentralisasi. 

DeepCloud AI merancang untuk melancarkan penjualan tokennya untuk BitMax.io pengguna pada 18 Julai EDT. Sebagai penganjur, DeepCloud mengambil tanggungjawab undang-undang sepenuhnya untuk penjualan tokennya. Sebagai sebahagian daripada kerjasama penyenaraian, BitMax.io akan memberikan sokongan teknologi dan pelaksanaan untuk pra-penjualan ini. 

Contents

Mengenai DeepCloud AI

DeepCloud AI sedang meneroka pasaran baru penyelesaian terdesentralisasi dengan menawarkan pilihan perkhidmatan awan terdesentralisasi berasaskan blockchain kepada pengguna. Dengan menggunakan Artificial Intelligence (AI) untuk mengurus sumber, DeepCloud AI dapat menawarkan infrastruktur awan revolusioner untuk aplikasi terdesentralisasi, terutama aplikasi IoT dan Web 3.0. Dengan pendemokrasian pengkomputeran awan, penyedia sumber dan pembangun aplikasi mempunyai persaingan yang setara untuk menjalankan aplikasi yang terdesentralisasi dengan kos efektif. 

Platform ini akan menyediakan pasaran yang berfungsi sepenuhnya untuk pengkomputeran dan sumber penyimpanan untuk syarikat dan individu – membolehkan mereka berkongsi kelebihan kapasiti mereka melalui awan yang terdesentralisasi. 

Pembezaan teras DeepCloud AI adalah penggunaan AI untuk melakukan pemadanan sumber antara penyedia sumber rangkaian dan pembangun aplikasi. Algoritma perjodohan yang canggih memperuntukkan sumber untuk permintaan pengiraan dengan cara yang paling optimum. Ini didasarkan pada beberapa parameter seperti informasi dari permintaan pengguna jaringan, lokasi penggunaan, dan keadaan penyumbang jaringan dalam mod induk. 

Pasaran aplikasi ini untuk pembangun dengan aplikasi pra-pengesahan akan mempercepat pengembangan penyelesaian dari hujung ke hujung. Keselamatan berasal dari lapisan perlindungan yang dibangun di sekitar teknologi SGX Intel dan menggunakan pemantauan platform secara real-time untuk mencegah penipuan. 

DeepCloud AI adalah agnostik blockchain yang bermaksud ia membolehkan pelbagai rantai berbeza untuk memusatkan kawalan dan meningkatkan kepercayaan. Tujuannya adalah untuk mendapatkan hasil transaksi yang tinggi dengan kos transaksi yang rendah. 

Ekosistem terdiri daripada penyedia sumber rangkaian, pembangun aplikasi yang terdesentralisasi, penyedia pasaran aplikasi dan pengawal AI. Penyedia sumber rangkaian adalah orang yang menyediakan sumber ke rangkaian dan memperoleh token DEEP. Pembangun aplikasi dapat menyesuaikan perkhidmatan pengguna untuk aplikasi mereka melalui papan pemuka pengguna mereka dan memilih dApps dari aplikasi yang telah ditentukan dari pasar aplikasi. Pengawal AI menguruskan sumber daya, menganalisis setiap transaksi dan kesannya pada rangkaian. AI Matching Engine sepadan dengan penyedia sumber rangkaian dan pembangun aplikasi. 

Pelbagai kes penggunaan

DeepCloud AI telah membuat usaha yang besar untuk menjalin perkongsian dengan institusi terkemuka dan perusahaan yang mapan di pelbagai pasaran antarabangsa. Pasukan pengembangan diketuai oleh CTO Geeta Chauhan, mantan eksekutif Nokia dan Lucent Alcatel, dan telah memberikan sumber daya yang besar untuk mengembangkan penyelesaian khusus untuk pelbagai projek. 

Aplikasi IoT memerlukan pengkomputeran tepi yang dekat dengan sumbernya. Dengan mesin pencocokan DeepCloud, sumber daya yang tepat dapat dipadankan dengan aplikasi yang tepat berdasarkan analisis data masa nyata di seluruh rangkaian. 

Bandar pintar: Kerajaan tempatan dapat membangun infrastruktur teras untuk bandar pintar dan menggunakan sumber DeepCloud AI yang dekat untuk menjalankan dan menyebarkan aplikasi. 

Menjejaki urus niaga rantaian bekalan: Menggunakan aplikasi berasaskan blockchain pada kain DeepCloud AI membolehkan pengesanan urus niaga rantaian bekalan yang kompleks dengan jejak audit penuh yang tidak selamat dan selamat.

Penyedia perkhidmatan, seperti syarikat TV, dapat bergantung pada perkhidmatan terdesentralisasi DeepCloud AI seperti cache tempatan semasa acara penonton yang besar (misalnya semasa musim Olimpik dan bola sepak). 

DeepCloud AI sudah mempunyai perjanjian kontrak dengan pemerintah Mexico dan membuat pangkalan data kenderaan diedarkan di Coahilla. Larian percubaan akan berlangsung pada bulan Julai 2019, selepas itu akan diputuskan apakah pelancaran di seluruh negara akan berlaku. 

Mengenai BitMax.io (BTMX.com)

Ditubuhkan oleh sekumpulan veteran perdagangan kuantiti Wall Street pada akhir 2018, BitMax.io adalah platform perdagangan aset digital generasi akan datang yang menyediakan pelbagai produk dan perkhidmatan kewangan kepada pelanggan runcit dan institusi, terutamanya perkhidmatan platform sisi & institusi menjual di kedua-dua Timur & Demografi Barat yang mencari pasaran yang sangat cair.

Dibangun berdasarkan nilai teras blockchain, ketelusan dan kebolehpercayaan, BitMax, io sentiasa berusaha untuk memberikan perkhidmatan pelanggan berkualiti tinggi dan produk perdagangan yang inovatif untuk memenuhi permintaan pasaran yang sentiasa berubah. Pelancaran margin trading pada 14 Februari 2019 adalah contoh yang cerah bagaimana dengan cepat memperluaskan penawaran produknya di luar perdagangan spot tradisional untuk melayani keperluan perdagangan dinamik pengguna dengan lebih baik. Bagi pengguna BitMax.io yang memahami dan mengakui risiko yang terlibat dalam perdagangan margin, mereka kini dapat memanfaatkan aset yang dapat diperdagangkan mereka untuk potensi pulangan pelaburan yang lebih tinggi melalui perdagangan margin dengan pengurusan risiko yang baik. Senarai aset digital yang boleh diperdagangkan pada margin telah meningkat dari empat awal hingga 18 token yang berbeza, bahkan termasuk BTMX. Ini adalah langkah perintis lain untuk BitMax.io untuk membolehkan perdagangan margin dalam token asalnya sendiri. Ini memperluas fungsi utiliti BTMX, dan mendorong lebih banyak kecairan di platform. (Fungsi perdagangan margin BitMax.io tidak tersedia untuk pasaran Amerika Utara.)

Sama seperti perdagangan margin yang inovatif, pengenalan Kad Volatiliti yang unik sekali lagi memperlihatkan pemahaman mendalam pasukan mengenai kerja dalaman pasaran modal dan kepakaran mereka yang maju dalam reka bentuk produk kewangan. BitMax.io Volatility Card adalah produk derivatif berkaitan volatiliti pertama dari platform ini yang membolehkan pengguna global meramalkan dan menukar turun naik harga syiling utama yang mendasari semasa tempoh masa yang ditetapkan dengan cara yang mudah tetapi berkesan. Dinamakan sebagai Kad Penyu dan Kelinci setelah dongeng Aesop – Kura-kura dan Kelinci, kad ini mempunyai struktur opsyen kuasi untuk pasangan perdagangan yang mendasari namun bentuk pembayaran yang disederhanakan. Pengguna boleh membeli kad yang berbeza untuk ramalan pergerakan harga sama ada dalam julat tertentu (Kad Penyu) atau di atas julat tertentu (Kad Kelinci). Mereka yang meramalkan julat pergerakan harga yang betul akan menerima pembayaran yang setara dengan nilai nota kad. Volatility Card menggunakan borang pembayaran yang dipermudahkan tanpa komplikasi penyelesaian dan penyelesaian masalah yang biasa berlaku untuk pilihan mata wang sebenar. Pengguna hanya memilih kad mana yang akan dibeli untuk diperdagangkan berdasarkan pandangan mereka mengenai turun naik aset pendasar sama ada dalam atau di atas julat tertentu. Sangat mudah untuk difahami dan digunakan untuk semua jenis pedagang yang memerlukan perdagangan momentum jangka pendek atau risiko lindung nilai sebahagian daripada perubahan harga yang terlalu besar dalam keadaan pasaran yang sangat tidak stabil.

 Kesimpulannya

BitMax.io telah mengalami pertumbuhan yang ketara sejak dilancarkan 2018 dan sangat komited untuk menyediakan platform perdagangan berorientasikan pelanggan berprestasi tinggi ke pangkalan pelanggan globalnya. Pada masa ini, platform ini mempunyai lebih dari 180,000 pengguna berdaftar, dengan lebih daripada 50,000 anggota komuniti aktif. Penyenaraian DEEP bukan sahaja menyokong pengembangan pasangan perdagangan yang berterusan, tetapi juga memberikan pendedahan global yang lebih pelbagai terhadap DeepCloud AI.

Untuk maklumat lebih lanjut, ikuti BitMax.io di:

Laman web: http://www.BitMax.io

Twitter: https://twitter.com/BitMax_Official

Reddit: https://www.reddit.com/r/BitMax/

Telegram: https://t.me/BitMaxioEnglishOfficial

Sederhana: https://medium.com/bitmax-io

Hubungi: [e-mel dilindungi]

Sumber: BitMax.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me