TokenMarket Memperoleh Persetujuan FCA, Semasa Bermitra dengan CMS equIP

Dua Langkah Ke Depan

Minggu yang lalu telah membawa kami pelbagai perkembangan penting dari TokenMarket. Pengumuman ini tidak hanya merangkumi perkongsian baru, tetapi juga persetujuan pengawalseliaan. Ini menandakan masa yang menggembirakan bagi TokenMarket, kerana usaha keras mereka untuk menawarkan STO akhirnya membuahkan hasil.

STO akan datang

Untuk memulakan, TokenMarket secara rasmi telah menerima formal kelulusan untuk menyelesaikan STO mereka sendiri. Lampu hijau ini diberikan oleh FCA, dan membuka jalan, tidak hanya untuk TokenMarket STO, tetapi juga platform untuk mula mengadakan acara token untuk berbagai syarikat.

Dengan ini, pelbagai syarikat akan menunggu untuk menyelesaikan STO mereka sendiri melalui TokenMarket. Tiga perkara berikut dijangka menjadi yang pertama untuk melakukannya.

 • DOVU
 • Sistem ganjaran dan penebusan untuk ganjaran berdasarkan mobiliti
 • Badam
  • Memupuk tabiat perbelanjaan berterusan melalui blockchain
  • Cryotech Nordic
   • Kesihatan dan kesejahteraan melalui ‘Cryo Cabins’
   • Setelah diberi laluan masuk ke kotak pasir FCA, Pengarah Urusan TokenMarket, Ryan Hanley, bercakap mengenai berita itu. Dia menyatakan,

    “Kami dengan senang hati mengumumkan persetujuan FCA untuk STO kami, dengan pelancaran dijangka akan segera. Kami berharap dapat keluar dari kotak pasir, menyelesaikan pengumpulan dana kami dan mengeluarkan ekuiti, dan kemudian meneruskan dengan melancarkan STO untuk perniagaan lain yang bercita-cita tinggi … Akses ke pembiayaan masih merupakan masalah besar bagi PKS- ia tetap sukar dan mahal, dan ini terus berlaku menyokong pertumbuhan ekonomi, dan penciptaan pekerjaan dan kekayaan. Kami berharap STO kami sendiri dapat menunjukkan bahawa anda dapat menggunakan teknologi blockchain untuk mengubah cara modal dikumpulkan. “

    Dia meneruskan,

    “Pada masa yang sama, kami ingin menawarkan kumpulan pelaburan antarabangsa yang luas dan mendalam mengenai peluang pelaburan menarik yang sebelumnya ditutup kepada mereka. Kami percaya STO tidak menjanjikan transformasi dan pendemokrasian pasaran modal.

    Perkongsian

    Memimpin mereka pengumuman mengenai FCA, TokenMarket juga mengumumkan kerjasama strategik dengan CMS equIP.

    Kerjasama ini dibentuk dalam usaha untuk menawarkan klien (UKM), pengalaman yang lebih baik, ketika menjadi tuan rumah STO. Walaupun TokenMarket akan menawarkan platform yang memfasilitasi peristiwa token ini, CMS equIP dapat memikul peranan sebagai penasihat, pelatih, dan jaringan. Bersama-sama, kedua-dua syarikat ini menawarkan perkhidmatan yang lebih besar daripada jumlah bahagiannya.

    Berikut ini adalah apa yang dikatakan perwakilan dari setiap syarikat mengenai perkongsian tersebut.

    Ryan Hanley, Pengarah Urusan TokenMarket, menyatakan,

    “PKS adalah tulang belakang ekonomi moden, tetapi banyak yang ditahan oleh kekurangan dan perbelanjaan pembiayaan pertumbuhan. STO membuka kaedah baru, lebih murah dan lebih mudah bagi syarikat yang bercita-cita tinggi untuk mengumpulkan modal. Pengumuman hari ini adalah tonggak menarik untuk membawa STO lebih jauh ke arus perdana. Dengan bekerjasama dengan CMS equIP, bukan sahaja kami akan mengenal pasti syarikat dengan janji komersial, tetapi kami akan menawarkan syarikat-syarikat ini tahap sokongan yang penting dalam menavigasi dunia pembiayaan STO.

    Charles Kerrigan, Rakan Perbankan di CMS equIP, dinyatakan,

    “Kami gembira dapat bekerjasama dengan TokenMarket. TokenMarket adalah syarikat muda dan inovatif yang mewakili sejumlah perniagaan menarik dari seluruh komuniti blockchain yang mempunyai kualiti luar biasa yang kami cari dari perniagaan peringkat awal yang menyertai program eSIP CMS. Kerjasama kami juga akan memberikan nilai nyata bagi anggota eIP yang berminat untuk meneroka kerangka pembiayaan STO melalui platform pelaburan dan komuniti TokenMarket. Kami sangat gembira dapat bekerjasama dengan TokenMarket dan pelanggan mereka, dan menantikan sinergi yang akan dicapai oleh perkongsian ini. “

    TokenMarket

    TokenMarket adalah sebuah syarikat Eropah, yang ditubuhkan pada tahun 2016. Syarikat ini memiliki ibu pejabat di Gibraltar, dan mengarahkan operasinya ke arah menyediakan platform crowdfunding. Ini termasuk perkhidmatan yang memudahkan pengeluaran token keselamatan.

    Operasi syarikat diawasi oleh Pengarah Urusan, Ryan Hanley.

    Lekapan CMS

    CMS equIP adalah sebuah syarikat yang berpusat di UK, yang didirikan pada tahun 2015. Seperti namanya, mereka berfungsi dengan cara untuk melengkapkan PKS dengan alat untuk menyelesaikan acara penjanaan modal. Ini datang terutama dalam bentuk nasihat hukum, tetapi mencakup pelatihan, dan peluang jaringan.

    Dalam Berita Lain

    Sejak beberapa bulan kebelakangan ini, kami mempunyai pelbagai peristiwa terperinci mengenai TokenMarket. Ini termasuk syarikat yang berhasrat untuk menjadi tuan rumah STO yang akan datang melalui platform mereka. Lihat artikel di bawah untuk mengetahui lebih lanjut mengenai tawaran ini, dan syarikat yang membawanya kepada anda.

    TokenMarket untuk Menjamu Token Keselamatan

    Almond – Jadilah Perubahan yang Diperlukan Bumi

    Siri Temu ramah – Oliver Bolton, Ketua Pegawai Eksekutif Almond

    DOVU Mengumumkan Tarikh STO April

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me