Sekuriti Melancarkan Alat untuk Memastikan Urus Niaga Berjaya

Pengesahan Pra-Perdagangan

Securitize, platform penerbitan terkemuka di industri, baru saja mengumumkan pelancaran alat ‘pra-perdagangan pengesahan’ mereka.

Pelancaran ini merupakan satu lagi kemajuan dalam fungsi dalam platform mereka, dengan menawarkan kemampuan kepada pelabur untuk memastikan kejayaan perdagangan sekuriti digital.

Kerana sifat sekuriti digital yang kompleks, ia tidak semudah menghantar token dari satu orang ke orang lain. Satu siri pemeriksaan mesti dibuat terlebih dahulu untuk memastikan bahawa kedua-dua dompet serasi dari sudut fungsi dan peraturan. Di samping itu, pengguna mesti menentukan jumlah gas yang sesuai untuk memastikan transaksi diproses.

Alat baru ini mengautomasikan langkah-langkah ini, menjadikan keseluruhan proses lebih mudah bagi pengguna. Securitize mengatakan hal berikut dalam pengumuman mereka mengenai perkhidmatan baru ini.

“Alat ini menggunakan salah satu fitur Securitize’s DS Protocol untuk mengesahkan terlebih dahulu setiap cadangan perdagangan keselamatan digital yang didukung oleh Protokol DS. Cukup dengan memasukkan alamat dompet, Anda dapat memastikan apakah transaksi akan disetujui sesuai dengan batasan dan peraturan khusus untuk token yang dipilih. Dengan menggunakan Alat Pengesahan Pra-Perdagangan, anda dapat menghindari menghabiskan gas untuk perdagangan yang tidak akan dilalui, dan dalam banyak keadaan alat ini bahkan akan memberikan alasan mengapa perdagangan tidak mungkin dilakukan. “

Gas

Gas merujuk pada asasnya ‘bahan bakar’ yang diperlukan untuk menyelesaikan transaksi pada blockchain Ethereum. Dengan rangkaian yang masih menggunakan protokol bukti kerja, transaksi yang berjaya bergantung pada sekumpulan pelombong yang memberikan kuasa komputasi kepada proses tersebut. Namun, pelombong tidak menjalankan perniagaan memproses transaksi secara percuma. Secara ringkas, gas adalah jumlah pampasan, dalam bentuk ETH, yang diperlukan oleh pelombong untuk menyelesaikan transaksi di rangkaian.

Walaupun ada gas minimum yang diperlukan agar transaksi dapat berhasil, pengguna jaringan dapat memilih untuk menyumbangkan tingkat Gas yang lebih besar, jika mereka ingin transaksi mereka diproses dengan lebih cepat.

Berkenaan dengan DS-Protocol, Gas masih diperlukan, kerana ia adalah varian khusus dari standard Ethereum, ERC-20 yang popular. Walaupun jumlah Gas yang digunakan setiap transaksi adalah minimum, ia tetap bertambah seiring dengan waktu. Dengan memperoleh kemampuan untuk memverifikasi apakah transaksi akan berhasil melalui penggunaan alat pengesahan Pra-perdagangan Securitize, pengguna dapat lebih efisien dalam, baik, pengeluaran dan manajemen waktu mereka.

Tanaman Semasa

Securitize telah menjadi salah satu platform penerbitan paling sibuk hingga kini, dengan 10 terbitan token – dan semakin meningkat. Berikut adalah pemotongan token yang disokong dalam alat pengesahan pra-perdagangan, pada saat penulisan.

 • SPiCE VC
 • Modal Blockchain
 • Blockchain Sains
 • Sekuriti Digital LDC Crypto Universal PLC
 • Tanda Protos
 • Teman lelaki
 • Aspencoin
 • Modal Sekatan Bandar

Ejen Pindah

Dalam langkah positif baru-baru ini, Securitize dilantik sebagai agen pemindahan oleh SEC. Ini sekarang menjadikan mereka sebagai pesaing langsung kepada syarikat seperti VStock Transfer dan Horizon Globex.

SEC menguraikan peranan agen pemindahan kepada 3 kategori utama. Ia adalah seperti berikut:

 • Mengeluarkan dan membatalkan sijil untuk menggambarkan perubahan pemilikan
 • Bertindak sebagai perantara syarikat
 • Mengendalikan sijil yang hilang, musnah, atau dicuri

Securitize Menerima Kelulusan Ejen Pemindahan SEC

DS-Protokol

Walaupun DS-Protocol adalah keistimewaan sekuriti dalaman, pelbagai syarikat lain telah memutuskan untuk menempa jalan mereka sendiri dan membuat varian mereka sendiri. Piawaian protokol berikut adalah sebilangan pesaing utama.

 • Pelabuhan
 • Standard Token Terkawal (R-Token)
 • Vertalo
  • T-V Token
  • Polymath
   • ST-20
   • Menjamin

    Menjamin adalah platform penerbitan yang ditubuhkan pada tahun 2017. Beroperasi di Amerika Syarikat, mereka berjaya menjadikan diri mereka sebagai, boleh dikatakan, pemimpin industri berkaitan dengan sekuriti digital. Walaupun kebanyakan platform penerbitan masih berusaha untuk memulai, Securitize telah berjaya membantu 10 pakaian melalui proses tokenisasi.

    Ketua Pegawai Eksekutif, Carlos Domingo, kini mengawasi operasi syarikat.

    Dalam Berita Lain

    Artikel berikut membahas sedikit lebih mendalam mengenai pelbagai sebutan yang diberikan kepada peserta dalam sektor sekuriti digital – dengan Securitize memegang banyak dari ini. Lihat mereka untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perkara ini, dan token terbaru yang disediakan oleh Securitize!

    Tajuk dan Penetapan di Kalangan Peserta Industri

    Curzio Equity Owners – Securitize Issues 10th Token

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me